|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
9.7.2007 10:50:29   
baguSka
Evo da se se jaz javim s slabimi novicami... user posted image  Operacija je za mano in vam bom postopek kar prekopirala s sosednjega foruma, da ne bom se enkrat vse pisala:

Jaz sem sla prejsnji torek notr... prvi dan so ble preiskave in ciscenje ((odvajala), ki so bla btw toooook mucna, da sem misnla, da me bo zarad bolecin v zelodcu kr raznesl) da so me pripravili na operacijo, katero sem imela sele naslednji dan... od polnoci naprej nisem smela spiti niti pozirka vode vec... na vrsto sem pa prisla sele ob 14.30... grozn je blo... ampak sem si nekak probala vsaj ustnice vlazit, da ni blo prevelike zeje... potem sem mela operacijo (do 15.30), po operaciji spanje... takoj ko sem se zbudila so ble fuuuuull bolecine, tako da so mi takoj dal inekcijo, potem pa full krvavitve... matr mi je blo nerodn, ker je bla kr cela pojstla krvava...user posted image  pol je blo na sporedu obvezno lulanje (proti veceru)... ker je rekla sestra, ce se ne bom polulala, da mi bojo ustavli cevko... potem sem vsakih 5 minut hodila na wc in se trudla lulat in koncu mi je koncno uspel, ko sem si odprla pipo pri umivalniku, da sem poslusala kako voda tece hehe... uglavnem sem bla full vesela, da mi je uspel ta podvig... naslednji dan zjutri je bil na vrsti zajtrk, a sem ga ze po prvem grizljaju pustila, ker mi je spet skor zelodec razneslo... potem je blo na vrsti tusiranje in za tem vizita... in kaj me je cakalo tam!? Najhujse... ko sem bla ze prepricana, da je vse za mano, se je sele dobro zacelo... ze na vratih je zdravnik povesil obraz in mi naznanil, da ima zame slabe novice... GROZA. Operacija je bila neuspesna... Ugotovil je (na lapari), da mi desnega jajcnika sploh ne najde, ker sem bila operirana na slepicu in se mi je vse skupaj zarastlo (torej crevo, trebusna votlina in jajcnik so zaviti v en velik trd ovoj in jajcnika sploh NI)... da levi jajcnik je sicer ok in da tud zazna znake ovulacije (hvala bogu vsaj ena dobra novica), da pa je bila tudi histeroskopija in odstranitev pregrade neuspesna, ker imam preozko maternico... da je poskusal in poskusal, vendar mu nikakor ni uspel pridt niti blizu...user posted image user posted image user posted image  In potem me je vsaj potolazil, ko je reku, da bo septembra poskusu se z eno drugo masino opravit enak postopek se enkrat... Torej me septembra caka se ena operacija in spet vse se enkrat - jao!!!user posted image
Okrevala nisem se vse do danes... sicer je vsak dan malo boljse, vendar se vedno obcutim bolecine in se vedno full krvavim... upam da bo kmalu boljse...

Pozdravcek,T.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.7.2007 10:55:16   
lana38
To je pa res grozna izkušnja. Pa vse te čaka še enkrat.user posted image  Upam, da jim bo septembra uspelo in boš potem kmalu tudi user posted image . Zdaj pa čim prej okrevaj. Glede krvave postelje pa, to se dostikrat zgodi. Tudi meni se je, pa saj nisi nalašč tega neredila. Osebje v bolnišnicah pa je tako navajeno še hujših stvari.
LP

lana38

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.7.2007 11:00:34   
baguSka
Ja upam da mu bo res uspelo... ker drugac sploh ne vem kaj bom sama s sabo... ze ko mi je govoril, da nimam desnega jajcnika in da mi ni uspel odstranit pregrade, mi je v usesih odmevalo samo to, da ne bom nikol mogla imet otrok...user posted image user posted image  in naslednja misel, da bom mojega partnerja pustila, da si najde eno drugo, ki mu bo lahko dala otroke... cist konc je blo... Ampak zdej sem se nekak vsaj mal spravila skupi in imam se mal upanja, da bo septembra boljse...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.7.2007 11:37:08   
baguSka
Aja se to me zanima.. ce katera mogoce ve, glede na to, da ste tuki sam izkusene veteranke.. ;) Torej ce mu septembra uspe odstranit pregrado, kaksne imam moznosti za zanositev, glede na to, da mi funkcionira samo levi jajcnik!?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.7.2007 12:12:58   
emaa
Velike, moj desni (isto kot pri tebi slepič) je nefunkcionalen zaradi hidrosalpinksa in seveda zilijon zarastlin po slepiču (pri meni je bilo tudi vse zraščeno kar je bilo lahko), samo levi je funkcionalen, pa ovulacije naravno nimam. Je pa res, da so emni uspeli pregrado odstraniti, sem pa šla ravno tako še enkrat na histero, ker je ostal septum. Tokrat sem morala jemat KT in to je očitn zadeva, ki moj jajčnik zažene, potem sem zanosila. Torej zanosila in donosila sem drugi ciklus po drugi histero, spontane dvojajčne dvojčke. In so tudi meni povedali, da imam zelo male možnosti zanositve po naravni poti, pa se čudeži dogajajo.
Se pa strinjam s tabo, meni so bila odvajala najhujši del obeh operacij (po operaciji prvi me ni bolelo, pa je trajala dobro uro in pol), klistir pri porodu je super v primerjavi s tem. No rajpi vidim klistir kot odvajala, če lahko zbiram.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.7.2007 12:36:46   
baguSka
Joooooj ne mores verjet kok zlo si me potolazla zdele.... kr solze mi tecejo od veselja... user posted image user posted image user posted image  Kaj bi dala, da bi tud pr men blo tko!!! Vse na svetu si zelim!!!

Kaj to, k pravi, da imam full majhno, trdo in ozko maternico!? A to kej skodi za zanositev in v nosecnosti!? A kej ves??

Hvala ti ema.... tale tvoj odgovor mi je dal kar precej novega upanja.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.7.2007 12:38:29   
baguSka
No rajpi vidim klistir kot odvajala, če lahko zbiram.

A potem je boljse???? Ker jaz sem tud tuhtala, da bi naslednjic raje rekla za klistir, ker odvajalo se danes cutim v zelodcu... zaradni njega se po operaciji nisem mogla jest dva dni... Torej nisem vase spravla vse od torka pa do petka nicesar!!! Niti tekocine, niti hrane...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.7.2007 13:07:55   
biba77
Joj, baguska, to pa je neg. izkusnja.user posted image
Ma, Emamair ti je super napisala. Kar pozitivno naprej!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa nazaj na delo...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.7.2007 13:14:05   
šemalo
baguska, ne daj se.....pomisli, da maš pol več možnosti, za zdravo user posted image  in lepega user posted image !!  emamair ti je dala upanje in tolažbo.....spoprimi se s tem, saj si že velika.....kaj pa je dan ali dva trpljenja za vseživljensko srečo (kobacajček)......mene pa rajš ne prajšej kako sem jamrala po laparo.user posted image

cmok vsem

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.7.2007 13:16:08   
baguSka
mene pa rajš ne prajšej kako sem jamrala po laparo.

user posted image user posted image  OK... ne bom... user posted image user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.7.2007 13:17:57   
baguSka
Aja ema.. kok casa si pa ti kej krvavela po operacijah!? Ker man se kr curlja... pa je danes ze 5 dan od operacije... pa se vedno KT jemljem... ker mi je G reku, naj jih kr do konca vzamem...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
9.7.2007 13:39:34   
neni
Zdravo punce. Moj dragi je šel pravkar prvič po dopustu v službo in sedaj je za to poletje konec skupne uživancije, sej kakšen dan bo še padel, samo glavnina je pa mimo. Do oktobra!

Pozdravčke "stari" Goyi, se bom kaj oglasila. Pa sladoled mi pripada! Pa Lino že ful pogrešam.

Baguška, verjamem, da je bila to zate grozna izkušnja, sploh ker izgleda vse skupaj tako brezuspešno. Ampak, saj si vendar ena izmed nas bork in nikakor ne boš obupala. Sedaj se moraš postaviti pokonci po tej operaciji, večina nas itak ve kako izgleda, tudi moje lulanje je bilo dogodek, sploh ker me niso pustili iz postelje, jaz sem morala še v uno posodo, ležečki in na vsaki strani eno bolnico. A bi rada probala tako???? No, pa sem se, smo se pa še celo bivanje v bolnišnici smejali na ta račun.
Da bi tvojega pustila in take neumnosti.... to bosta skupaj dala skozi, če bo treba bosta šla na IVF in sem prepričana, da bosta kmalu srečna starša. In grde misli čimprej na stran.

Lepe pozdravčke vsem, mi končujemo 24 teden in veselo brcamo.

lp Neniuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.7.2007 13:39:43   
šemalo
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image  OK... ne bom... user posted image user posted image

NO, A VIDIŠ, SMISEL ZA HUMOR IMAŠ ŠE....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.7.2007 13:45:57   
baguSka
Ja neni bolj grozno mi je pomoje to, da sem spoznala, da bom ena izmed vas bork... ker do zdej sem ves cas upala, da bom dala tole operacijo skozi in bom potem takoj zanosila... na ostale moznosti sploh pomislila nisem... tko da me je kr mal sokiru s to novico in mi dal vedet, da ne bo slo vse tako lahko. Ampak z vami mi bo sigurno lazje... glih zato, ker vem, da sem zdej ena izmed vas...

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.7.2007 13:49:08   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: šemalo

NO, A VIDIŠ, SMISEL ZA HUMOR IMAŠ ŠE....user posted image user posted image user posted image

ja... upam da bom to vedno obdrzala... user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.7.2007 13:57:45   
emaa
Krvavela sem kar nekaj časa, mislim, da več kot 1 teden, če ne dalj. Po vsakem naporu, še bolj.
Tu si šla lahko lulat, mene so kateriziral, ni in ni šlo, pravijo da znajo sečne mišice zaradi narkoze zaspat, pri meni so. Pol, ko so me katerizirali (pustili so me kolikor so upali, do 11), pol sem pa lahko lulala, je kar v potokih lilo od mene. Pa bruhala sem jim prvič tudi po operaciji, trikrat, zadeta sem bila pa tko, da zase nisem vedela, sem bila do naslednjega dne na intnezivni, so rekli, da je bilo tako veliko za narediti.
Glede maternice, pa mislim, da je to problem bolj pri posegih, med nosečnostjo se bo začela normlano širiti, znalo bi te pa bolj boleti, ko se bo raztezala, ker ni tako elastična. Boš špikanje in vse to bolj intenzivno čutila.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.7.2007 13:58:55   
šemalo
baguska, jaz sem šla na laparo, bl tko informativno (po mnenju moje g)....in po operaciji mi zdravnica, ki je asistirala pri operaciji (un zdravnik je imel en carski rez v porodni..), men nič tebi nič izjavla:

"ja, vi mate pa take zarastline pa brazgotine, da je ene 80-90% možnosti, da ne boste nikol zanosila".....sem sam v nezavest padla, sploh nisem več nč slišala.....cel teden sem jokala, po eni strani nisem mogla dojet, kaj in na kakšen način mi je ta k*** rekla, po drugi olajšana, da končno vem, zakaj nama ne rata.....

tko da, pravim ti, glavo gor.....po dežju zmeraj pride sonce

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.7.2007 14:08:41   
baguSka
Uff... hvala si me se enkrat potolazla... user posted image user posted image user posted image  Zmeri vec upanja mam... zarad tebe.

Sem pa opazila, da tud jaz po kaksnem naporu (ceprav full mirkam) takoj zacnem bolj krvavet... torej sva glih tam nekje... men edino slabo ni blo po narkozi. Sem bla pa prav smesna pomoje ko sem se zbudila, ceprav men ni blo glih smesno... ker sem se full panicno zbudila. Sem zacela z rokami opletat, pa dihat nisem mogla, ker sem mela neki v nosu, pa bolel me je full in sem se bla totalno panicna... pa baje sem ene 20x vprasala kok je ura hehe... vsacga k sm ga vidla... mojga socla sem ene 5x v minuti vprasala baje kok je ura. Pa zajokala sem k majhno dete, ko sem ga zagledala na vratih. Kot un angelcek mi je bil, ki ima okoli sebe svetlobo... user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.7.2007 14:09:44   
baguSka
ja šemalo to pa res ni blo lepo od nje... user posted image  kaj je blo pa pol?? kaj ti je pa G reku??

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.7.2007 14:24:44   
emaa
Meni je Jurca na isti način rekel, da je malo šans, sem mojga klicala, sem komaj kaj razumljivega povedala. Pol mi je pa ena druga G lepo razložila, ampak moram priznat, da šok taktika in najslabši scenarij ni slaba varianta (meni tud nekaj niso mogli ločit mislim, da desni jajcevod in maternica sta tako čudno zraščena), si pripravljen na najslabše. Če je scenarij boljši, si toliko bolj zadovoljen.  Meni je bilo grdo kako so mi rekli, da mi bo sin najverjetneje umrl, tega ne bom pozabila do konca življenja.
Sem pa narobe povedala moj jajcevod ne dela, jajčnik dela (kao, če ni O), sam kaj ko poti do maternice ni. Ma važno, da kaj dela, pol šanse so, če pa vse ne dela, pol je pa res problem. Pa vem, da je kar nekaj punc zanosilo samo z enim jajčnikom ali jajcevodom (cmokec ima samo en jajcevod, je imela IMN pred drugo nosečnostjo, pa ima vseeno dve lepi punci). 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.7.2007 14:39:44   
baguSka
Jah verjetno je kr isto, ce ne dela jajcnik, al pa jajcevod... user posted image  Pomoje je problem pac isti - brez funkcije!? Men jajcnika sploh najdu ni... u bistvu je reku da mam tako zmesnjavo dol, da je groza... da mam vse razrascen, zarascen, gmotast... da mam vse nekak skupi zarascen na sprednjo trebusno votlino... user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.7.2007 17:30:51   
GoYa
BaguSka, user posted image . Glavo pokonci. Seveda boš tudi ti zanosila in donosila. Mogoče bo malo dlje trajalo, pa to sploh ni pomembno. Pomemno je to, da boš mamica in to najboljša, kar jo bo lahko tvoje dete dobilo. Na žalost imaš malo več ovir na poti, ampak jih boš že preskočila in prispela do cilja. V to sem prepričana.

Neni, mi smo že nazaj. Pridiuser posted image . V sredo nas ni, ker peljem Lino na EKG v LJ. Jutri se grem pa ob 15h strižt, ampak do takrat sem pa fraj, če boš mela avto. Če ne, pa enkrat po sredi.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.7.2007 17:57:19   
citrončica
BaguSka,
za tabo je zoprna izkušnja,a je že mimo,septembra bo bolje in nato te čaka le še pot do uspeha..,
o odvajalih pa nebi..user posted image ,jaz sem mela tako tremo,da sem šele zjutraj šla prvič na wc,potem pa vsakih 5min,nisem vedla,a naj grem v operacijsko a naj še enkrat na wc zavijemuser posted image ,ko sem se zbudila,sem bila pa tako brihtna,da sem kljub vsej "napeljavi" izbrskala ključ od omarice,v njej poiskala križanke in jih z levo reševala-v desni je bila infuzija,pa nisem moglauser posted image user posted image ,mam nekje spravljeno križanko za spomin,prebrat itak nič ne znamuser posted image user posted image ,
želim ti vso srečo za naprej,pa gremo skupaj v boj....user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.7.2007 9:48:02   
šemalo

ja šemalo to pa res ni blo lepo od nje... user posted image  kaj je blo pa pol?? kaj ti je pa G reku??

ja, kaj bo rekla, napotnico za naprej pa še ena kljukica na njenem seznamu rešenih stvari.....sem velik bolj zadovljna z Drobničem v LJ., pa Reš je tud ok.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.7.2007 9:50:16   
šemalo
user posted image jaz ka sem bla v bolnici sem tud jokala, ko je moj prišel, pa ne vem čisto a od veselja a od žalosti, k sem mu mogla slabo novico povedat....pa je bil čist ok..no pretresen, vendar se je zbral in mi stal ob strani...in tako je še danes....

ti tudi poskrbi za svojega, tudi on nosi veliko breme, čeprav kot moški tega ne pokaže......

baguška, sej bo, cmokkkkkk

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Zasebni vrtec
Janci F

Ali ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka prve starostne skupine?

- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (39%)

- Za varstvo otroka v prvi starostni sem pripravljen odšteti med 100-200€ (33%)

- Za varstvo otroka v prvi starostni sem pripravljen odšteti med 200-300€ (20%)

- Za varstvo otroka v prvi starostni sem pripravljen odšteti med 300-350€ (5%)

- Za varstvo otroka v prvi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (4%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!