|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
10.7.2007 10:11:34   
Anonimen
BaguSka, najprej zate en velik user posted image in user posted image .

Jaz pa se moram malo pohvalit. Mi smo danes stari že 8 mesecev! user posted image

(odgovor članu šemalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
10.7.2007 11:17:26   
baguSka
Hvala vsem za vzpodbudne besede...user posted image  Saj imam se upanje... Vendar si vseeno zelim, da mi nebi blo treba vsega tega skoz dajati. Tako kot itak tudi vse izmed vas. Ampak ce je taka pot, ki jo moramo prehoditi do srece, potem bo cilj se toliko lepsi pomoje.user posted image

Vceri sem btw slisala, da me bo Dr.Drobnic (moj os.G) septembra verjetno najprej zdravil z nekimi tabletami, da mi zmehca in poveca maternico... Sele ko bo to fertik, dobim datum za operacijo. Upam da tole s tabletami ne bo predolgo trajalo in da cimprej pridem spet na vrsto za odstranitev ovir...user posted image

Lep dan vam zelim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
10.7.2007 11:45:54   
šemalo
user posted image user posted image user posted image vidiš baguška, vse se bo uredilo...lepo ti je ena tle rekla; važno je, da vsaj kaj funkcionira...so tudi večje težave....

LEP DAN ŠE NAPREJ...

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.7.2007 12:42:09   
Špelka
Joooj, Babuska, žal mi je da tudi ti ne moreš do user posted image  po ravni poti... Maš pa prav - težko doseženo je zato toliko dragocenejše. Mojih občutkov sedaj, ko sem po 3,5 letih končno user posted image  ne morem opisati, lahko rečem le to, da se vsako jutro zahvalim za ta čudež! user posted image  Držim ti pesti, da bodo tablete pomagale ina odstranitev ovir sploh ne bo treba.

Po dolgem času bi rada pozdravila tudi vse ostale pupike: Piko, Anitko, Bibo, Neni, ..... user posted image  Upam, da vse uživate v potetju, pač vsaka malo po svoje! user posted image user posted image user posted image  

Jz počasi lezem za Neni - včeraj smo imeli morfologijo, videlo se je vse razen podaljška med nogami, tako da imamo verjetno pupiko! user posted image  Fizično počutje je super dobro, psihično pa že meji na evforijo! user posted image user posted image user posted image  Malo te dobre volje pošiljam tudi vsem vam tuki gor, nosečkam, čakjočim na nove psotopke in vsem ostalim! user posted image user posted image user posted image  Uživajte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.7.2007 15:25:08   
pika74
ojla, vas sam na hitrco pozdravim vse skup... delam k črnc user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.7.2007 19:19:18   
Anitka
Ojla prijateljice moje!

Pa sem javljam tudi jaz. Rabim vmes malce odklopa, zato sem bila malce oddaljena od RR-je. Me je že prejšnji teden veliko prezgodaj pričakala user posted image in sem bila tudi zato malce žalostna.

Baguska zate najprej en veeeeeeeeeeelik user posted image z željo, da se vse čimprej uredi in pošlihta. Verjamem, da boš tudi ti prav kmalu vesela srečka user posted image in nato še bolj vesela in srečna mamica user posted image ali user posted image user posted image

Jaz se pa tako čisto počasi začenjma pripravljati na najin dopust v Keniji, ki ima tudi nekaj negativnih stvari v sebi. Zaradi tablet proti malariji, ki naj bi jih jemala odsvetujejo takojšnjo zanositev - kakšna dva meseca priporočajo počakati. Sicet se pa malce tolažim s tem, da itak ne bi uspelo kar tako, oktobra sva pa potem že naročena v MB. Z druge strani pa se že zares veselim torka, ko odpotujeva. Pa še en mini safari si bova privoščila.user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako ste kaj ve? A ste imele tudi ve neurje včeraj? Pri nas je bilo kar fajn - mi je nekaj rožic zlomilo user posted image , pa moje čudovite sončnice user posted image , pa grozdje je malce uničilo. Nič kaj fajn ni bilo danes za videti vse skupaj. In danes sem brala, da se nam bližajo ekstremno visoke temperature - v torek celo blizu 40 stopinj. In zdaj naj kdo še reče, da je to normalno. Kriza no - danes 12 stopinj, čez en teden pa bo skoraj 40!!!!

Špelka vračam pozdravčke user posted image

Tako vsem skupaj pošiljma ne lep pozdravček in se beremo.

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.7.2007 21:00:06   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

dihaj, dihaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.7.2007 21:28:37   
Marina_
Halo Pika, Anitka in go-ya in vse ostale borke...
Špelka daj nekaj slikic od bušija no....sem firbčna:)
Baguska mislim nate vsak dan veš in VEM ,da boš tudi ti mamica..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.7.2007 22:55:43   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

dihaj, dihaj user posted image user posted image user posted image

diham diham...user posted image user posted image user posted image

ampak res... najprej je neurje internet k vragu vzelo... pol pa še gužva v službi... ajajaj...

vam povem, še user posted image user posted image user posted image  skor ni več cajta... še dobr, da bojo za user posted image  dohtarji poskrbel - no, ma to bo tam nekje jeseni.

No, zdej grem pa u miškovo deželo.

Pa lepe sanje tudi vam user posted image .

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.7.2007 10:01:35   
Špelka
Frizerka - slikice so na ogled v albumu user posted image . Kako ste vi kaj? Kot berem, uživate v poletju, dopustujete in po malem tudi že delate na 2. user posted image ? Tako je treba! Držim ti pesti, da čim prej rata - s Klomifenom ali brez! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.7.2007 10:59:58   
baguSka
Hoj in tnx vsem!user posted image

Anitka!? Nocem te glih strasit... ampak kot sem jaz seznanjena, baje po teh malarijskih tabletah oz inekcijah ni fino zanosit vsaj pol leta!? Ne bom trdila cist za zihr, ampak sem to kar precejkrat slisala, ker imam kar nekaj kolegic, ki so ze potovale v take dezele...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.7.2007 11:08:35   
Neža81
Podravljene!

Malo se vam javljam... danes spet vsa v solzah... točno 14 je odkar sem rodila user posted image user posted image user posted image   Sem bila že vmes dobre volje, danes pa spet žalostna ....
Drugače se počasi pobiram... razen hude nočne more o dojenčkih me spremljajo iz noči v nočuser posted image .

Naročila sem se v ambulanti za neplodnost, samo na informativni razgovor, kako bo potekalo naprej, ko se bova enkrat (še ne hitro) spet odločila za user posted image . Imam 6 eskimčkov, tako da se bomo borili za njihov "prijem". Čakalna doba na razgovor je spet neverjetna. Pri dr.Rejliču bi prišla na vrsti decembra user posted image . Sicer se mi ne mudi, pa vseeno je nekam dolgo za čakat na tistim 15 minut razgovora. Rekla sem sestri, da je vseeno  h komu me naroči, ker sem na prvem IVF tudi bila vedno pri drugem zdravniku. Tako sem naročena 13.8.07 k Dr.Vidi Gavrič. Tudi super zdravnica. Med.sestro sem vprašala, kakšna je čakalna doba na eskimčke, pa je rekla, da ni čakalne dobe. Vsaj nekaj dobrega!

TUdi midva greva ta vikend malo na morski zrak, da malo odklopima to zadevo. Na daljši dopust pa greva enkrat avgusta - sama.

Mimogrede ... če katera kupuje voziček za dvojčke: prodajam user posted image user posted image user posted image .  Javite na ZS in javim vse informacije o vozičku.

Lp

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.7.2007 11:29:14   
lana38
Neža81, zdaj se ti zdi vse user posted image  in črno, ampak nekega dne boš prebolela in boš komaj čakala, da greš v nov boj za user posted image . Moja user posted image  sicer ni bila zdrva, ker je imela DS in sem se sama odločila, da je ne obdržim. Kjub temu pa je to bila zame zelo velika izguba. Kakorkoli izgubila sem svojega otroka in mislim, da človek skoraj ne more kaj hujšega doživeti. Navsezadnje pa me je pokonci držala edino misel, da bom nekoč le morda imela še imela enega zdravega user posted image . To mi je bila edina svetla točka, katere sem se na vso moč oklepala. Seveda pozabila ne bom nikoli, ker je nemogoče pozabiti, da si izgubil otroka, ampak bolečina je s časom manjša.
Čez 2 dni me čaka AC in upam, da bom tokrat dobila izvid po pošti, na katerem bo pisalo, da je vse OK. Potem bom končno lahko začela uživati v tej user posted image .
Drži se, bodi močna in uspelo ti bo to preboleti.user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.7.2007 14:46:51   
šemalo
neža, drži se no.....vsak dan po malo...saj bo....mislim nate!!

user posted image user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.7.2007 21:27:55   
Anitka
Neža drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BaguSka meni so v ambulanti rekli, da ni priporočljivo zanosit dva meseca. Ja in hvala ti za skrbuser posted image user posted image Saj meni itak ni čisto vseeno. Se pa nekako tolažim s tem, da prej itak ne bo. Čeni bilo do sedaj.... Bova pač sedaj malce bolj pazljivo telovadila v spalnici, jeseni pa na polno.

Lp vsem,

Anitka

< Sporočilo je popravil Anitka -- 11.7.2007 21:28:51 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.7.2007 7:31:28   
biba77
Oj, samo, da vas pozdravim...

Neza, drzi se. Ce ti pomaga, poklici, pa se lahko dobiva na kakem cveku.user posted image

Anitka, ti samo uzivaj 100/h. Kmalu bo jesen, pa bo tudi vajin unikatek prisel na vrsto.user posted image

Punce, vceraj sem bila na kratki pijacki z dvema nasima prelepima noseckama: user posted image bambi in user posted image koala. Prelepo ju je videti!
Obe sta OK (no, saj koala se sama javlja; samo bambi je tako aktivna, da bo sebe prehitela).user posted image

No, zdaj pa nazaj delat.

Pa, pa,
B77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.7.2007 8:15:09   
Anonimen
Neža, user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.7.2007 9:11:41   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Neza, drzi se. Ce ti pomaga, poklici, pa se lahko dobiva na kakem cveku.user posted image
t

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.7.2007 9:20:20   
Anonimen
Neža, drži se. user posted image  Normalno je, da žalost s solzicami privre na dan. Dobro je, da izliješ žalost iz sebe. Človeku to pomaga. Vidim, da razmišljata naprej in prav je tako. user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.7.2007 12:53:47   
baguSka
Neza.... upam da si danes ze malce bolje.... vceri je bil ze tako zelo depresiven dan.... upam da ti je danes vsaj soncek malenkost polepsal dan...

Anitka.... ti se kar drzi njihovih predlogov, potem pa aaaakciiiijaaaaa... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.7.2007 18:00:24   
koala
Neža prej mi je računalnik nagajal, pa nisem mogla vsega napisat,zato sem samo citirala Bibo,kakšen pogovor sploh ni problem če boš želela,sem ti na voljo.Samo javi pa se zmenimo.

Baguska,kako si pa ti?????

Nisem vedela

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
12.7.2007 20:07:39   
Anitka
Ojla!

BaGuska velja - jeseni bo aakciiiiiiiiijaaaaaaaaaaa. In ni vrag, da le-ta ne bi kaj prinesla.

Koala nam se pa pred dopusti ni uspelo dobiti user posted image Upam, da vas res prav kmalu vse skupaj (moje stare soborke) uspem videti. In buši se že kaj vidi?user posted image

Punce lepo bodite in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.7.2007 23:00:14   
baguSka
Baguska,kako si pa ti?????

Se kr okrevam in hodim se bl po polzje... user posted image  Pa krvavim tud se vedno... user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.7.2007 23:01:01   
baguSka
BaGuska velja - jeseni bo aakciiiiiiiiijaaaaaaaaaaa. In ni vrag, da le-ta ne bi kaj prinesla.

Nooo vids. Tud pr nas se bo vse majal jeseni... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.7.2007 12:00:46   
koala
Baguska stiskam pestke, da se čimprej porihtaš, tako fzično kot psihično.

Anitka ja res nam ni uspelouser posted image . Kdaj se ti vračaš z dopusta??
Upam, da pred 19 avgustom in da se nam še poleti uspe videti.
Ja buši pa se že pozna, sicer še zgleda kot da bi se preveč najedla, samo jaz vem zakaj se boči.

Nisem vedela

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Katero vodo pijete?

Katera ustekleničena voda vam je najboljša?

Radenska (11%)

Costella (17%)

Zala (13%)

Dana (10%)

Jana (4%)

pijem vodo iz pipe (46%)

Število vseh glasov: 13559

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!