|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
12.5.2007 14:39:22   
Anitka
Ojla!

Punce hvala vam za vse pestke, objemčke, pikapolonice, pujske, a žal moram naznaniti, da je packa danes prišla v vsej svoji "lepoti" in bolečini. Sovražim jo!!!!!!!!!

Pia73 moja - zdaj je pa res že dovolj vsega sranja... zdaj mora it samo še na bolje in na lepše... itak se bo pa pri tebi v naslednjih dneh obrnil nov list in zapisalo novo leto, ki bo 100% boljše!!! Mora bit!!!
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Se podpišem kar pod tole. Pia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj najprej nekaj sadit in čistit, da bom nehala misliti na to.

Lep dan vsem skupaj punce.

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 551
12.5.2007 15:06:24   
Skorpija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Anitka, ne, saj je v resnici ne sovražiš... M nam pove, da imamo lahko otročke, torej!? Malo pocepetaj, malo pobrcaj, potem pa pogumno naprej, ker vsekakor 300. nadaljevanje bo in takrat...ja takrat bo pa fešta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
12.5.2007 15:37:09   
cmokec
Antka, hudo mi je zate. user posted image user posted image user posted image  Prekleta packa nesramna.

Enkrat bo prišel čas veselja, enkrat bo uspelo. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 553
12.5.2007 16:44:09   
Anitka
Hja kaj čmo. Življenje teče dalje. Skorpija saj maš prav, ne smem je sovražiti user posted image user posted image user posted image user posted image No vsaj tisti dan, ko je res ne čakam pa pride jo pa malo lahko, a ne?user posted image In kako si kaj ti? Upam, da že kaj bolje. Bova midve skupaj odprli 300-tko , a ne?

Cmokec upam, da bo res tako. Upanje itak umre zadnje, a ne?user posted image

Sicer pa grem tako ali tako v torek z izvidi do moje G in potem bomo dorekli kako in kaj naprej. Bom malo zasitnarila, če bi poskusili še z Dabrostonom, ker bom za prvi razgovor v MB itak čakala verjetno zelooooooooooo dolgo, sploh, ker se bliža poletje. Veste kaj me zanima - ali gre kdo v MB tudi samoplačniško in kako dolgo se potem čaka. Sva se zadnjič z dragim o tem nekaj pogovarjala, pa sem pomislila, da še nobena ni pisala o tem oz. vsaj ne da bi jaz videla. Sva se pa pogovarjala tudi o Češki, ker poznam eno, ki ji je ta takoj uspelo. Je pa rabila darovalko. Pri nas je imela pa nekaj neupselih poskusov. Bomo videli kako in kaj naprej.

Pridne bodite, uživajte v sončku in se beremo.

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 554
12.5.2007 16:59:59   
Skorpija
Oh Anitka, jaz sem odlično! Ta teden sem naredila veliko stvari, ki sem jih predolgo odlašala, moj G me je spravil v super voljo in mi dal res upanje, veliko upanje za naprej, pa še na masaži sem bila včeraj, tako da kljub temu da delam kar cvetim user posted image  Na ss, ki se nama je zgodil ne gledam več samo, kot na tragedijo, ampak kot na zelo dober znak za naprej, kajti to, da sem zanosila je super fino fajn in do splava je prišlo zaradi premalo močnega plodka, jaz sem bila pa baje tipi topi... Ja, evo, za mene so to že dobre novice, kaj pa mi drugega ostane, kot jesen in nov postopek.

Za tole 300tko ne vem, Anitka, ni me treba čakat, res, sem vljudna pupka in ti dam prednost user posted image  Pa za Češko sem tudi jaz že slišala, da je fajn za samoplačnike, da so majstri in vejo kaj delajo. No, jaz sem bom še kar Ljubljane oklepala, ker so mi fajn, pa navadila sem se jih že, pa zaenkrat naju ima čez še zavarovalnica user posted image

Uživajte punce!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
13.5.2007 11:29:29   
citrončica
Anitka,user posted image ,pride tudi tvoj čas,čas za 300.!!
Vsem ostalim pa srečno v postopkih,pauser posted image user posted image !!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 556
13.5.2007 13:03:16   
lana38
Anitka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
13.5.2007 21:27:12   
Anonimen
Mi smo pa končno spet doma! user posted image

Smo imeli težave s problemi. user posted image  
Z avtom pravzaprav, a v resnici veliko srečo v nesreči, saj je bil avto še cela 2 dni pod garancijo, za popravilo bi namreč plačali tam nekje 2500 €! user posted image

Tako se je naš *dopust* na NL malo zavlekel in smo prišli domov šele po 2 tednih.
Drugače pa smo se danes prvikrat ostrigli in začeli z uvajanjem GH. user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
14.5.2007 7:50:03   
GoYa
Jaz pa moram še tukaj čestitat enemu malemu sončku za 1. rojstni dan.

Draga Kalina jr., vse najboljše. Bodi še naprej tak priden srček, sem pa tja ponagajaj mami in ji kak siv lasek naredi user posted image . Posebne čestitke ti pošilja tudi Lina.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.5.2007 8:19:55   
neni
Tudi jaz čestitam mali Kalini za prvo svečko, da bi jih bilo še ogromno. In da bi bila tudi mamica srečna, čimmanj skrbi.

Anitka, zdej se pa le odločno podaj v boj, kolikor energije premoreš, boš že premaknila skale ali vrste ali karkoli bo treba. Do user posted image !

Mene pa že od včeraj skrbi, ker se moj mali nič ne javlja. Sem v sobodo pustila Prometrium (po navodilih G, pa še sem ga imela 2 tedna več kot običajno) in me je strah, da bi šlo kaj narobe. Tolk si želim, da bi malo požgečkal. Prosim držite pestke, da samo spančka.

lp Neniuser posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.5.2007 8:36:10   
GoYa
Neni, je še prezgodaj, da bi se mali vsak dan javljal. Nič ne skrbi. Vse je v najlepšem redu. Čez 10t ti spet ne bo prov, ker te bo zbrcal do onemoglosti user posted image .
Pa slikce te čakajo user posted image . Mojmu kr ni jasno, koliko jih imaš user posted image .

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.5.2007 9:34:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše, Kalina Jr.! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
14.5.2007 11:53:47   
soncek.djukelica
pozdravljene,

Kalina jr. vse najboljše! user posted image  (a ni ta jr. bolj za moške namenjen)? user posted image
MucaMaca welcome back! Kako ste se imeli, razen težav z avtom? user posted image
Anitka, prav je, da si nekje tudi ti priviligirana! user posted image  Ostale pa, ki vas firbec matra ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A veste, jaz sem šla že za vozičke pogledat! V Rutarju smo bili! Sploh vam ne upam povedat za ceno, so navite,sam za info, ena solidno plačo bo treba odštet.... user posted image user posted image user posted image
Drugače pa, sem v redu! Slabosti nimam, morda občasno, vendar ne glih pogosto, kljub temu da bi jih lahko pričakovala na dve user posted image user posted image ....user posted image  Moram potrkat! user posted image
Lp vsem od mene user posted image  in mojih dveh user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.5.2007 12:26:12   
emaa
soncek mal po netu poglej (kak e bay) ali pa pojdi v A dokler še lahko, pa si tam malo poglej, majo boljšo izbiri, pa cenovno se da tudi kaj bolj ugodnega dobit.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.5.2007 13:04:37   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

(kak e bay) ali pa pojdi v A dokler še lahko, 

a veš, da sem te mislila glede tega vprašat za info? a veš kak spletni naslov, pa kam v avstrijo? user posted image  sej veš, tole je zame čist nekaj novega! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.5.2007 14:37:09   
emaa
Midva sva v A šla v Celovec (sicer ne po voziček, sva jih pa ful vidla tam). V Kiki, Lutzu imajo precej izbire vozičkov, tudi za dvojčke, midva sva takrat gledala posteljici. Ali pa pri nas na Bolhi malo poglej, ali pa na med.over.net, forum dvojčkov, dostikrat kak voziček kdo prodaja. Je pa žalostno, ker je izbira za enega tako velika, če imaš pa dva , si pa zelo omejen.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 566
15.5.2007 10:41:41   
lana38
Hojla!
Mojemu user posted image  lepo utripa user posted image , velik je 1,19 cm in imam PDP 29.12. Sem zelo vesela danes. V bolniški pa bom morala biti celo user posted image . No, bo že, samo da bo user posted image  OK.
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 567
15.5.2007 11:22:46   
emaa
Super Lanauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 568
15.5.2007 11:41:26   
Anonimen
Bravo, Lana! user posted image  user posted image user posted image
Naj bo tudi preostanek nosečnosti lep, zdrav in miren.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
15.5.2007 14:13:18   
koala
Jejjjj lana, super novičke.
Nič hudega če boš v bolniški, boš mela več časa čvekat z nami.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
15.5.2007 17:47:05   
Anitka
Ojla punce!

Ja Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image in kar tako naprej do konca leta.

Jaz sem pa šla danes k moji G zaradi izvidov, ki so vsi v redu, tako, da sem dobila napotnico za MB. Ko sem šla od nje, sem se najprej razjokala, saj sem upala, da nama bo vseeno uspelo pred obiskom MB. Žal bom moral spet tja. Po drugi strani pa moram to pač vzeti kot en korak naprej do najinega user posted image ali user posted image user posted image Punce a mi lahko malo pomagate s telefonsko številko na katero se je treba naročit in z uro kdaj lahko kličem? Hvala že vnaprej. Zdaj grem pa malce počivat, ker sem utrujena, žalostna in to noč spim sama, ker je dragi službeno odsotenuser posted image user posted image Jaz pa tako rabim njegov objem.

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 571
15.5.2007 21:13:05   
GoYa
Lana, user posted image user posted image . Lepo uživaj do konca.

Anitka, tako kot si napisala, vzami to kot korak bližje cilju.

Nam je pa pediatrinja danes odkrila šum na srčku. No, slišala je nekaj in rekla, da verjetno ni nič hujšega. Se pa moramo prit pokazat nazaj čez 2 tedna, za vsak slučaj. Če bo spet kaj slišala, nas bo poslala naprej user posted image . Ma jst upam, da ni nič.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
15.5.2007 21:48:29   
pika74
GoYa, držim pesti, da je bla sam kšna muha v ordinaciji..., ki je pediatrinjo zavedla.

user posted image user posted image user posted image  za Lino user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 573
15.5.2007 22:09:47   
tosja
user posted image  Anitka telefonska ambulante je: 321 24 48 user posted image  Jaz vedno kličem zjutraj, ker čez dan iz službe ne morem, pa sem še vedno vse uredila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dober začetek...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
16.5.2007 8:45:29   
lana38
koala, kako si pa ti po punkciji? Nisem nikjer nič zasledila, da bi kaj napisala.

Anitkauser posted image , saj bo. Morda ti pa ravno napotnica za MB prinese čudež.
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?