|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
7.5.2007 20:58:26   
koala
O punce kako ste prijazne!
lana uzcedkov ne bo več, do tistega "tapravega" ki nakazuje prihod tvojega sončka! Pa naj slabosti hitro mine!

No punkcija je za menoj pridelala sem 10 zrelih celic punkcija pa ni bav bav, samo jaz še počivam, so mi vsi rekli da moram.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.5.2007 21:17:21   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Da ti slučajno ne delaš grimas, pol jih je pa po tebi vzela! user posted image

Ja, ja, za vse moram bit jst kriva, ne user posted image user posted image .

Lana38, user posted image za srčka. To je res najpomemnejše. Kar pridno nadaljuj s počivanjem.

Koala, user posted image  za lepo število lepih zrelih celic. Držim pesti, da se čisto vse oplodijo in da jih čez par dni začneš pridno greti, ostali bojo pa pač morali na mrzlo za nekaj časa user posted image .

Drugače sem pa mal user posted image , ker mojo mišolino zgornji zobki takoooo matrajo, da ima kar vročino. Prejle kar 38,5 user posted image . Uf, upam, da bo čimprej mimo. Spodnja dva sta prišla kar tako, skor da ne bi vedli, zgornji so pa res hudič. Ah, bo že..... Vsem so nam zrasli, pa bojo še njej, a ne.

No, bodte pridne pupike. Lepo pančkite in kej lepega sanjajteuser posted image . Še prej pa user posted image  (tiste, ki bi rade user posted image , pa tud ostale lahko user posted image ).

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 502
7.5.2007 21:39:13   
Anitka
Ojla!

O ste pridne s pisanjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa žal brez časa, zato bom tokrat zelo hitra.

Koala user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
8.5.2007 10:47:02   
lana38
Anitka, jaz pa časa, kolikor hočeš, pa mi je tako slabouser posted image , ko sem pokonci, da vedno samo nekaj na brzino napišem. V glavnem sem OK in komaj čakam, da kaj novega preberem na RR. Potem pa hitro grem na kavč.
Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.5.2007 13:33:43   
andreja2000
koalauser posted image  bravo za lepo število celic!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 505
8.5.2007 14:04:50   
emaa
Ah slabosti, takle čas lani sem jaz imela bruhalne vaje, pojest nisem mogla skoraj nič, zdaj pa imamo rezultat slabosti, dva fanta, ki ju seveda skupaj zobje matrajo. Mi je pa fizioterapevtka prijavla cvetko, da naj mamo Davida čim več v rokah, v pestujočem položaju. Ja seveda pri dvojčkih si pa lahko privoščim scrklanega otroka, ki bo hotel bit skoz po rokah. Jutri mamo pa spet kontrolo v Lj, upam, da se za nekaj časa rešio dodajanja cinka, pa da bo kakšen recept za železo napisala, ko ga moram toliko dajat, recepta pa ne, so mi ob odpustu dali eno odprto flašouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 506
8.5.2007 17:29:56   
koala
ema a tvoja fanta že zobje mučijo? Joj kako gre čas!!!
Pestke za jutri, da bo vse tako kot treba!!

Nisem vedela

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
8.5.2007 20:47:44   
Anitka
Ojla punce!

No danes pa imam končno nekaj minut več časauser posted image user posted image Sem kar malce utrujena ta teden, saj hodim z otroki na plavalni tečaj in te voda kar malce zdelauser posted image .

Lana upam, da slabosti minejo čimprejuser posted image

No midva pa sva danes dobila izvide spermiograma, ki so tako tako. Malo slabši je rezultat pri vitalnosti in morfologiji, čeprav še ni porazno. Saj je 1% nad tistim kakor mora biti. Pa potem ne vem kaj pomeni, da so prisotni redki levkocitiuser posted image user posted image A ve katera kaj več o tem?

Lepo mi bodite in držte pestke,da v torek dobro opravim pri moji G.

Lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 508
8.5.2007 21:22:35   
soncek.djukelica
emamair, želim ti, da lepo opraviš jutri pri zdravniku z svojim dvema user posted image user posted image !
Anitka, glavo pokonci! Tudi tebi želim,da v torek urediš vse kot se šika pri svoji G! user posted image
Mene pa v četrtek čaka prvi UZ, upam na dobre novice! user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
8.5.2007 21:34:18   
GoYa
He, emamair, tale terapevtka je pa res ena cvetka. Kaj če bi ona prišla in ga ujčkala ves čas. Jutri pa fajn odpravte.

Anitka, malo slabši spermiogram je lahko samo odraz trenutnega stanja. Saj ga bo moral ponoviti še, a ne. Lahko, da bo naslednji čist drugačen. Upam, da boljši. Ni pa nujno. Lahko te "potolažim", da je bilo pri nas 3x čisto isto user posted image . Nočem te v slabo voljo spravit, sam tako je bilo pri nas. Glede levkocitov pa ne vem ničesar user posted image . Pa pestke za torek.

Tebi s.d (maš predolg nick user posted image ) pa pestke za četrtek za prvi UZ. Boš vidla, kako boš user posted image , ko boš vidla srčka. Solze sreče te kar oblijejo. Danes sem videla nenino user posted image . In to celo zbirko slikicuser posted image . Vam ne znam še povedat po kom je user posted image .

Ajde, bodte pridne. Pa obvezno user posted image .

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 510
8.5.2007 21:44:44   
Anitka
Ja punce hvala vam. Ja šeto sem pozabila povedati oziroma si nekako ne upam upati oz. naglas premišljevati - tokrat sem po doooooooooooooooooooolgm doooooooooooooooooolgem času brez izcedka. M pa naj NE BI prišla od jutri do petka. Tako sem na trnih, tako nervozna in upam, da če že ima namen priti, da pride že jutri, če ne bom čisto čisto hin do petka. Saj sploh ne vem o čem naj premišljujem. Kaj bi dala, da bi v torek vseeno lahko rekla moji G, da ni potrebno pogledati izvidov. Toda vem, da so to le sanje in da se moram postaviti na realna tla. Po drugi strani pa.... Joj najraje bi do sobote kar zaspala.user posted image user posted image

Mislite kaj name.

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 511
8.5.2007 22:09:13   
monikap
Anitka morda pa je tvojauser posted image res ostala v dalmaciji. Stiskam pesti zate in nikar ne obupaj saj čudeži obstajajo in morda imaš res pod srčkom novo življenje zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.5.2007 22:13:44   
GoYa
Uuu, Anitka, user posted image  za NEizcedek. Mogoče se nam pa v soboto le obeta 300-ka user posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.5.2007 9:19:11   
lana38
Anitka!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi zagledala user posted image , ko tega sploh nisem pričakovala. Morda vama je dalmatinska klima, kaj pomagala. Že to, da ni tvojega zoprnega izcedka, je dober znak.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.5.2007 10:17:59   
stunfek
Anitka...valjda bomo držale pesti in mislile nate :) Hura za NEizcedek. Kdo ve, lahko pa te preseneti tudi NEprihod M in prihod koga bolj zaželjenega :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.5.2007 12:40:36   
andreja2000
Anitka tudi jaz ti držim pesti in ti iz srca želim,da končno ugledaš user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.5.2007 12:47:37   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Anitka tudi jaz ti držim pesti in ti iz srca želim,da končno ugledaš user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  po mojem mneju je tvoja M ostala v prelepi dalmaciji.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 517
9.5.2007 12:51:43   
koala
Jejjjj Anitka, stiskam pesti, da sta zlobo zlobno pustila v dalmaciji.
Glede spermiograma pa stiskam pestke da bo naslednji boljši, čepav rabita samo enega plavalčka!
Mislim nate.

Nisem vedela

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.5.2007 14:34:10   
soncek.djukelica
Anitka, krasna novica! user posted image user posted image user posted image
Da se izcedek ne bi se več pojavil! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.5.2007 18:35:10   
Anitka
OJla!

Ja punce hvala vam za lepe želje, a jaz si vseeno ne upam preveč upati. Nočem biti razočaranauser posted image user posted image Sicer si močno želim, da se je user posted image res izgubila nekje v Dalmaciji (obljubim, da jo grem čez kako leto sama iskat user posted image ) , vseeno nočem lažnega upanja. Bo v naslednjih dneh vse jasno, a ne?

Pridne bodite,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 520
9.5.2007 19:27:21   
citrončica
Anitka,user posted image user posted image user posted image
za 300!!!!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.5.2007 20:53:22   
Pia73
Sem že pet dni doma,... Sem na bolniški za malega,... in sem vas malo prebrala. Pisati pa se mi ne da. Sem tako melanhoične volje, da ni za povedat,... komaj čakam, da minejo ta moja kristusova leta, ker moja so res bila kristusova,... Knjigo bi lahko napisala kaj vse se mi je v tem letu zgodilo,..... Utrujena sem, zelo,...pa ne samo fizično, se mi zdi, da je to še najmanj! Ko bi vsaj po enem letu bilo bolje, da se ta agonija preteklega leta malo pozabi, zbledi,... Nikoli pa ne bo tako kot je bilo,.....

Ne bom vam težila, rada bi vam samo povedala, da sem z  vami, da vam sledim, da vam privoščim!

Anitki, da odpre 300. nadaljevanje, koali in Mojci9000 ter Piki74, Betyupa,..., da jim uspe v tem postopku, ostalim, ki niste v postopkih (GoYa, tinkamiška, ....) pa, da vam uspe naravno, čimprej, TAKOJ!

Seveda vas full nisem omenila, a držim peste za vse vas, tudi za tiste, ki ste mi manj znane. Zaslužite si user posted image user posted image user posted image drage moje in vedite, da boste vse enkrat prišle do tega.

Rada vas imam drage moje! user posted image user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.5.2007 20:55:21   
Pia73
soncek,djukelica, sem ti že sploh čestitala? user posted image

Čestitke draga moja!!!  user posted image

Morda, lahko zvem/o za tvoj prejšnji nick? user posted image Sem radovedna, saj vem a zate me pa res firbec matra,.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
9.5.2007 20:58:07   
GoYa
O, Pia73, naj vse slabo čimprej mine in se skrije v pozabo, kolikor se da. Saj veš, da za dežjem posije sonček. Tudi tebi (vam) bo. user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 524
9.5.2007 21:02:15   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73

Morda, lahko zvem/o za tvoj prejšnji nick? user posted image Sem radovedna, saj vem a zate me pa res firbec matra,.... user posted image

mene tudi, mene tudi user posted image
sam user posted image  ne bo povedu user posted image
kaj pa če bi na ZS poslala. sej bom tiho user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?