Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 11:13:58
|
|
|
|
koala
|
Saj sem se javila, tako po punkciji kot tudi po transferju. Punkcija je bila bolj kot boleča neprijetna, bolečine so bile takšne kot kot sem jih vajena pri menstruaciji, me je pa potem napihnilo, tako da sem kolegico v 20 tednu nosečnosti šibala v obsegu trebuha. V soboto sem imela transfer, počutje je ok, zdaj pa še samo čakam.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 11:23:39
|
|
|
|
anadejka
|
Koala močno močno najmočneje zate držim
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 11:57:26
|
|
|
|
koala
|
Hvala anadejka! Kako si pa ti??????
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 13:18:42
|
|
|
|
anadejka
|
Še kr uredu,hvala Jest pa komi čakam 12.6. ko greva na prve konzultacije v Prago. Sva se odločila,da ne bova dve leti samo čakala na celico v Lj.,ampak greva še mal probat v Prago s kšnim IUI. Pol pa bo kar bo mogoče se nam pa nasmehne sreča. Teb Koala pa upam da se še ta mesec
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 15:32:02
|
|
|
|
bambi
|
Danes sem malo pokukala sem, da vidim kako ste stare prijateljice in vidim, da se stvari premikajo naprej Antika, če bo potrebno boš šla v MB, tako kot že mnoge pred teboj, pomembno je, da prideš do željenega rezultata. Jaz močno stiskam pesti zate in tvojega , da čimprej zaužijeta srečo, sicer pa je pomembno, da imata en drugega, ostalo bo vse prišlo Koala sedaj je pa končno tako daleč, želim ti da ta čas čakanja hitro mine in da kmalu zagledaš . Mi pa s hitrostjo 100/h urejamo novo hišo, da se čimprej vselimo, tako da bomo našo Gajo lahko navadili na svojo sobico, prej kot pride dojenček..... Zdaj pa hitim na sodišče, da uredim nekaj še za službo... Vsem babikam tukaj gor želim veliko sončnih in srečnih dni
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 15:56:18
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 GoYa, držim pesti, da je bla sam kšna muha v ordinaciji..., ki je pediatrinjo zavedla. za Lino se kar podpišem, pa še pestke za koalo,da zagleda debeli !
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 16:38:36
|
|
|
|
koala
|
OO bambi se je oglasila, kako lepo. Hvala za pestke, jaz pa jih stiskam, da bo hiška nared takrat ko si to želita in da se bo Gaja fajn navadila spančkat v svoji sobici. anadejka stiskam pestke, da čas do 12.6 hitro mine in da bo že prvi IUI zmagovalen. Citrončica pa tudi zate navijam, da se bo vse odvijalo tako kot mora.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 17:37:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
hojla še jst sem vas prišla pozdravit seveda vsem želim vse lepo in pestke, pestke! držite se babike Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 17:41:58
|
|
|
|
Bety upa
|
Goya...držim pesti, da ni nič posebnega...saj se tudi zdravniki zmotijo...pa še muhe so..zzzzzz Bambiiiiiiiii...Kako lepo, da si se oglasila....jooooooooooooooooojjjj....jaz sem še tukaj in še vedno upam, zanosim, splavim......po starem.... Anitka....Nič jokati.....samo zajemi sapo in čimprej naprej, da objameš , pa ni važno na kakšen način... sonček-djukelica....ti verjetno tudi mene poznaš že dolgo....jaz sem v začetku mislila, da je Mojca9000 spremenila nick in postala ti....Pa sem se uštela....Ni važno...Važno je, da ti danes nosiš in srečno soborka!!! Druge, ki jih ne omenjam, (ker mi spomin peša od vseh hormonov in injekcij ) pa oprostite, ker vas posamezno ne omenjam....Verjemite mi, da vam držim močne pestke, da se vam vse želje uresničijo!!! Bety, ki bo junija zagledala v 5.ICSI postopku in bo srečka 9 mesecev(ni hudič, da ne)
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 18:32:59
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla babnce Tako pa sva dobila termin v MB in sicer šele 4.10. Zjutraj bo dragi najprej opravil spermiogram, ob 11.40 pa sledi razgovor za oba. Naročena pa sva pri dr. Reljiču, h kateremu sem že hodila le letih 2004/05. In zdaj nama pri čakanju ostaja še upanje, da nama pa morda uspe še pred oktobrom. Sem sicer danes še malce slabše volje, a bo minilo tudi to. Vse za ,a ne? Ja Bambi kako lepo, da si se oglasila. Ste pa pridni s hiško Upam, da se nam uspe vkratkem kaj videti, saj bi že rada videla te škratke mojih "starih" sobork. A pivo se ti kaj lušta? Ja za našo Koalo pa moooooooooooočno stiskam pestke tudi jaz. Res ti iz srca privoščim in želim, da ta mesec zagldeaš magični in tako dolgo željeni Bety tebi tudi želim, da bo ta poskus uspešen, saj si tudi ti zaslužiš Naj bo petica tvoja srečna številka in naj prinese v tvoje življenje čimveč otroškega smeha. Lana in GoYa tudi vama hvala za lepe želje in pestke. Pa Tinkamiška se je oglasila, . Punce pridne bodite in ne pozabite, da si vkratkem želim srečanja z mojimi "starimi" soborkami, ki jih nisem videla že 300 let. Pa tudi nove bi rada spoznala Pa pa, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 18:40:12
|
|
|
|
koala
|
Haloooo!!!!!!!!!!! Skoraj pet mesecev je čakalna doba, kriza!!!!!!!!!!!!!!!! Anitka, prijateljica draga, močno močno stiskam pestke da k dr.Reljiču sploh ne bo treba! Aja, kakšno srečanje pa bo že res potrebno. A bomo počasi določile datum??????
< Sporočilo je popravil koala -- 16.5.2007 18:41:49 >
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 18:43:34
|
|
|
|
Anitka
|
Ja na žalost bo treba čakat. Mislim pa da tudi zaradi dopustov. Kaj čmo. Bo pa res še prej treba eno srečanje zorganizirat. A bi imele mogoče voljo priti po doooooooooolgem času v Prekmurje? Pa bomo potem za tistim zorganizirali še srečanje v MB. A velja?
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 19:35:29
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
čer, Anitka, imajo pa res dolgo vrsto! Želim ti,da ti čas do oktobra mine čim hitreje,še bolj pa ti želim da sploh ne boš rabila njihove pomoči in ti prej rata kar doma! Prosim, pomiri se in odženi črne misli stran! Spomni se lepih trenutkov,ki si jih sigurno imela veliko na zadnjih počitnicah v Dalmaciji! Koala, zdej pa vse navijamo zate! Bety, seveda se te spomnim! A nisi ti doma iz " perutninskega" kraja? Goya, zate in tvojo Lino pa Sej bo vse v redu! neni, a tebi pa spet rač. štrajka? Upam, da uživaš v svoji , jaz tudi! lp, in
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.5.2007 19:38:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka,žal mi je,da so vaju koamj okotbra naročili,vendar je tole resnica da se tkole dolgo čaka.Upam,da bo sedaj vseeno kaj šlo hitreje kajti ena zdravnica se je vrnila i porodniške,sedaj pa spet dopusti in malo ovirajo. No jaz sem drugače v redu,naročila mi je naj veliko pijem in počivam ker imam zelo povečane jajčnike in me zato vse boli,napihnjena pa sem kot da bi bila noseča že kakih pet mesecev. Drugače pa vsem borkam in fosilkam želim,da čimprej ugledate magični in čarobni + na svojih testih. Pogrešam pa našo Ameli in Kornelijo,... Punce lepo se imejte jaz pa kar malo nazaj počivat. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.5.2007 9:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pestke za vse, ki čakate na in vam pošiljam en velik in lubčeka! Midve z Ano sva počasi začele z uvajanjem GH. Zaenkrat nama gre kar dobro. Z nadzvočno hitrostjo šibamo proti dopolnjenemu 7.mesecu! Goya, držim pestke za tvojo Lino. Lp vsem fosilkam, fosečkam nosečkam, nosečkam in čakajočim, vsem puncam skratka v tej temi!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.5.2007 15:38:22
|
|
|
|
citrončica
|
Anitka,oktober bo hitro tu,vseeno pa upam,da tvoja 300.pade že prej!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.5.2007 16:37:59
|
|
|
|
pika74
|
Pia73 vse najboljšeeeeeeee
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.5.2007 16:44:09
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! PIA 73 - vse najboljše in naj te na vseh tvojih poteh spremlja le sonce, smeh, veselje, sreča.... O Mojca se je tudi oglasila po dolgem času. Ti kar pridno počivaj. Sonček.djukelica hvala tudi tebi za lepe besede. Saj danes moram priznati je že malo boljše. In jutri bo še boljše, junija pa vas morda le razveselim s 300-tko. Nikoli ne veš, morda pa napotnica pristane le v smeteh. Pridne bodite in se beremo, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.5.2007 17:57:38
|
|
|
|
lana38
|
Anitka, naj tvoja napotnica pristane v smeteh. Pia73, vse najbolješe za rojstni dan. Ostalim, ki vas nisem omenila pa pošiljam lep pozdrav. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.5.2007 21:21:13
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dobe večer, Pia73, vse najboljše tudi iz moje strani! Veliko veselja z tvojim dvema , veliko zdravja,veliko denarja, in ogromno srečnih trenutkov ti želim! Anitka, lepo da si boljše! Sej veš, isto trpljenje sva dale čez in to naju je ojačalo! Ni da stvari ne bi šle na bolje! A je katera zainteresirana v nakup bolečin v križu? Jaz ga imam na zalogi! Naša Emamair bi znala povedat kako je glede tega! A je že čas za to? lp in
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.5.2007 21:22:46
|
|
|
|
GoYa
|
Pia73, vse najboljše. Naj bo od danes naprej sam še z rožicami postlano.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 18.5.2007 9:41:02
|
|
|
|
buškica
|
Drage moje, se vam malo oglašam, da boste videle da še vedno mislim na vas pa čeprav sem nosečka. Jokam z vsako ki ji ni uspelo, veselim se z vsako ki ji je uspelo in držim pesti za vse ki ste v postopku in vse ki čakate rezultate. še malo poročam kako je z menoj. Sem v 23.tednu. Midve z našo pupiko v trebuhu sva ok, drugi teden imam morfologijo in se veselim, ker jo bom spet videla in ne samo čutila. Sedaj se že odziva če poslušam glasbo. Včasih dobim tako močno brco da se kar sesedem. Je pa zelo aktivna v trebuhu in to najbolj ponoči, ko bi jaz rada spala. Drugače pa nič novega pri nas. Drage moje, držim pesti za vse!!!!! Pošiljam vam
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 18.5.2007 10:06:47
|
|
|
|
emaa
|
soncek ja čas je že, te kar hitro pri dveh začne vse bolet, ampak za vse
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 18.5.2007 20:27:41
|
|
|
|
Pia73
|
Hvala vam punce! Da bog da, da se enkrat rešimo vseh bolezni,... od otrok, pa tudi mene kar naprej nekaj lovi,.... Upam na boljše let! Tako za nas kot za vas!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 19.5.2007 10:11:44
|
|
|
|
neni
|
Pia 73, tudi od mene in moje pikice vse najboljše in eno krasno leto. Mi smo bili včeraj na češnji pri moji teti, moram rečt, da sem seveda pretiravala, pa razen izpuhov ni bilo posledic. Zdej grem pa nazaj nad košaro. Lepo, da se je tudi Buškica oglasila, pa Bambika, pa vse ostale stare. Tistim ki jim še ni uspelo, pa da bi vsem še v tem letu! Pošteno bi že bilo!!!! Bomo pa konec leta namesto 300. nadaljevanja kar ukinile tale naslov. Čeprav jaz opažam, da sodelujem samo še tukaj. Niti na nosečnost več ne hodim, ker mi škodi - psiha dela. V taki lepo družbi na ZA NAS mi čist nič ne manjka. lp Neni in
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?