|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
16.5.2007 11:13:58   
koala
Saj sem se javila, tako po punkciji kot tudi po transferju.
Punkcija je bila bolj kot boleča neprijetna, bolečine so bile takšne kot kot sem jih vajena pri menstruaciji, me je pa potem napihnilo, tako da sem kolegico v 20 tednu nosečnosti šibala v obsegu trebuha.
V soboto sem imela transfer, počutje je ok, zdaj pa še samo čakam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.5.2007 11:23:39   
anadejka
Koala močno močno najmočneje zate držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.5.2007 11:57:26   
koala
Hvala anadejka!
Kako si pa ti??????

Nisem vedela

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.5.2007 13:18:42   
anadejka
Še kr uredu,hvala user posted image
Jest pa komi čakam 12.6. ko greva na prve konzultacije v Prago.
Sva se odločila,da ne bova dve leti samo čakala na celico v Lj.,ampak greva še mal probat v Prago s kšnim IUI.
Pol pa bo kar bo user posted image  mogoče se nam pa nasmehne sreča.

Teb Koala pa upam da se še ta mesec user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.5.2007 15:32:02   
bambi
Danes sem malo pokukala sem, da vidim kako ste stare prijateljice in vidim, da se stvari premikajo naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Antika, če bo potrebno boš šla v MB, tako kot že mnoge pred teboj, pomembno je, da prideš do željenega rezultata. Jaz močno stiskam pesti zate in tvojega user posted image , da čimprej zaužijeta srečo, sicer pa je pomembno, da imata en drugega, ostalo bo vse prišlo user posted image user posted image

Koala sedaj je pa končno tako daleč, želim ti da ta čas čakanja hitro mine in da kmalu zagledaš user posted image .

Mi pa s hitrostjo 100/h urejamo novo hišo, da se čimprej vselimo, tako da bomo našo Gajo lahko navadili na svojo sobico, prej kot pride dojenček.....

Zdaj pa hitim na sodišče, da uredim nekaj še za službo...

Vsem babikam tukaj gor želim veliko sončnih in srečnih dni user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.5.2007 15:56:18   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

GoYa, držim pesti, da je bla sam kšna muha v ordinaciji..., ki je pediatrinjo zavedla.

user posted image user posted image user posted image  za Lino user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem,
pa še pestke za koalo,da zagleda debeliuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.5.2007 16:38:36   
koala
OO bambi se je oglasila, kako lepo.
Hvala za pestke, jaz pa jih stiskam, da bo hiška nared takrat ko si to želita in da se bo Gaja fajn navadila spančkat v svoji sobici.

anadejka stiskam pestke, da čas do 12.6 hitro mine in da bo že prvi IUI zmagovalen.

Citrončica pa tudi zate navijam, da se bo vse odvijalo tako kot mora.

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.5.2007 17:37:56   
tinkamiška
hojla
še jst sem vas prišla pozdravituser posted image

seveda vsem želim vse lepo in pestke, pestke!

držite se babikeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 583
16.5.2007 17:41:58   
Bety upa
Goya...držim pesti, da ni nič posebnega...saj se tudi zdravniki zmotijo...pa še muhe so..zzzzzz

Bambiiiiiiiii...Kako lepo, da si se oglasila....jooooooooooooooooojjjj....jaz sem še tukaj in še vedno upam, zanosim, splavim......po starem....

Anitka....Nič jokati.....samo zajemi sapo in čimprej naprej, da objameš user posted image , pa ni važno na kakšen način...

sonček-djukelica....ti verjetno tudi mene poznaš že dolgo....jaz sem v začetku mislila, da je Mojca9000 spremenila nick in postala ti....Pa sem se uštela....Ni važno...Važno je, da ti danes nosiš user posted image user posted image  in srečno soborka!!!

Druge, ki jih ne omenjam, (ker mi spomin peša od vseh hormonov in injekcij user posted image ) pa oprostite, ker vas posamezno ne omenjam....Verjemite mi, da vam držim močne pestke, da se vam vse želje uresničijo!!!

Bety, ki bo junija zagledala user posted image user posted image  v 5.ICSI postopku in bo srečka user posted image  9 mesecev(ni hudič, da ne)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.5.2007 18:32:59   
Anitka
Ojla babnceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako pa sva dobila termin v MB in sicer šele 4.10. Zjutraj bo dragi najprej opravil spermiogram, ob 11.40 pa sledi razgovor za oba. Naročena pa sva pri dr. Reljiču, h kateremu sem že hodila le letih 2004/05. In zdaj nama pri čakanju ostaja še upanje, da nama pa morda uspe še pred oktobrom. Sem sicer danes še malce slabše volje, a bo minilo tudi to. Vse za user posted image ,a ne?

Ja Bambi kako lepo, da si se oglasila. Ste pa pridni s hiško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se nam uspe vkratkem kaj videti, saj bi že rada videla te škratke mojih "starih" sobork. A pivo se ti kaj lušta?user posted image user posted image user posted image

Ja za našo Koalo pa moooooooooooočno stiskam pestke tudi jaz. Res ti iz srca privoščim in želim, da ta mesec zagldeaš magični in tako dolgo željeni user posted image

Bety tebi tudi želim, da bo ta poskus uspešen, saj si tudi ti zaslužiš user posted image Naj bo petica tvoja srečna številka in naj prinese v tvoje življenje čimveč otroškega smeha.

Lana in GoYa tudi vama hvala za lepe želje in pestke.

Pa Tinkamiška se je oglasila,user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce pridne bodite in ne pozabite, da si vkratkem želim srečanja z mojimi "starimi" soborkami, ki jih nisem videla že 300 let. Pa tudi nove bi rada spoznala user posted image

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.5.2007 18:40:12   
koala
Haloooo!!!!!!!!!!! Skoraj pet mesecev je čakalna doba, kriza!!!!!!!!!!!!!!!!
Anitka, prijateljica draga, močno močno stiskam pestke da k dr.Reljiču sploh ne bo treba!

Aja, kakšno srečanje pa bo že res potrebno.
A bomo počasi določile datum??????

< Sporočilo je popravil koala -- 16.5.2007 18:41:49 >

Nisem vedela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.5.2007 18:43:34   
Anitka
Ja na žalost bo treba čakat. Mislim pa da tudi zaradi dopustov. Kaj čmo. Bo pa res še prej treba eno srečanje zorganizirat. A bi imele mogoče voljo priti po doooooooooolgem času v Prekmurje?

Pa bomo potem za tistim zorganizirali še srečanje v MB. A velja?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.5.2007 19:35:29   
soncek.djukelica
čer,

Anitka, imajo pa res dolgo vrsto! Želim ti,da ti čas do oktobra mine čim hitreje,še bolj pa ti želim da sploh ne boš rabila njihove pomoči in ti prej rata kar doma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prosim, pomiri se in odženi črne misli stran! Spomni se lepih trenutkov,ki si jih sigurno imela veliko na zadnjih počitnicah v Dalmaciji! user posted image user posted image user posted image user posted image
Koala, zdej pa vse navijamo zate! user posted image user posted image
Bety, seveda se te spomnim! A nisi ti doma iz " perutninskega" kraja? user posted image
Goya, zate in tvojo Lino pa user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej bo vse v redu! user posted image user posted image user posted image user posted image
neni, a tebi pa spet rač. štrajka? Upam, da uživaš v svoji user posted image , jaz tudi! user posted image  

lp, user posted image  in user posted image user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.5.2007 19:38:36   
Sulfinija
Anitka,žal mi je,da so vaju koamj okotbra naročili,vendar je tole resnica da se tkole dolgo čaka.Upam,da bo sedaj vseeno kaj šlo hitreje kajti ena zdravnica se je vrnila i porodniške,sedaj pa spet dopusti in malo ovirajo.

No jaz sem drugače v redu,naročila mi je naj veliko pijem in počivam ker imam zelo povečane jajčnike in me zato vse boli,napihnjena pa sem kot da bi bila noseča že kakih pet mesecev.

Drugače pa vsem borkam in fosilkam želim,da čimprej ugledate magični in čarobni + na svojih testih.

Pogrešam pa našo Ameli in Kornelijo,...

Punce lepo se imejte jaz pa kar malo nazaj počivat.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.5.2007 9:24:08   
Anonimen
Držim pestke za vse, ki čakate na user posted image  in vam pošiljam en velik user posted image  in lubčeka!

Midve z Ano sva počasi začele z uvajanjem GH. Zaenkrat nama gre kar dobro. user posted image

Z nadzvočno hitrostjo šibamo proti dopolnjenemu 7.mesecu! user posted image  user posted image

Goya, držim pestke za tvojo Lino. user posted image user posted image user posted image

Lp vsem fosilkam, fosečkam nosečkam, nosečkam in čakajočim, vsem puncam skratka v tej temi! user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
17.5.2007 15:38:22   
citrončica
Anitka,oktober bo hitro tu,vseeno pa upam,da tvoja 300.pade že prej!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.5.2007 16:37:59   
pika74
Pia73

vse najboljšeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 592
17.5.2007 16:44:09   
Anitka
Ojla!

PIA 73 - vse najboljše in naj te na vseh tvojih poteh spremlja le sonce, smeh, veselje, sreča....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Mojca se je tudi oglasila po dolgem času. Ti kar pridno počivaj.

Sonček.djukelica hvala tudi tebi za lepe besede. Saj danes moram priznati je že malo boljše. In jutri bo še boljše, junija pa vas morda le razveselim s 300-tko. Nikoli ne veš, morda pa napotnica pristane le v smeteh.user posted image

Pridne bodite in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.5.2007 17:57:38   
lana38
Anitka, naj tvoja napotnica pristane v smeteh.user posted image

Pia73, vse najbolješe za rojstni dan.user posted image user posted image

Ostalim, ki vas nisem omenila pa pošiljam lep pozdrav.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.5.2007 21:21:13   
soncek.djukelica
dobe večer,

Pia73, vse najboljše tudi iz moje strani! Veliko veselja z tvojim dvema user posted image user posted image , veliko zdravja,veliko denarja, in ogromno srečnih trenutkov ti želim! user posted image user posted image
Anitka, lepo da si boljše! Sej veš, isto trpljenje sva dale čez in to naju je ojačalo! user posted image user posted image user posted image Ni user posted image  da stvari ne bi šle na bolje! user posted image user posted image user posted image

A je katera zainteresirana v nakup bolečin v križu? user posted image user posted image user posted image  Jaz ga imam na zalogi! user posted image  Naša Emamair bi znala povedat kako je glede tega! A je že čas za to? user posted image user posted image user posted image

lp user posted image  in user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 595
17.5.2007 21:22:46   
GoYa
Pia73, vse najboljše. Naj bo od danes naprej sam še z rožicami postlano.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.5.2007 9:41:02   
buškica
Drage moje, se vam malo oglašam, da boste videle da še vedno mislim na vas pa čeprav sem nosečka.

Jokam z vsako ki ji ni uspelo, veselim se z vsako ki ji je uspelo in držim pesti za vse ki ste v postopku in vse ki čakate rezultate.
še malo poročam kako je z menoj. Sem v 23.tednu. Midve z našo pupiko v trebuhu sva ok, drugi teden imam morfologijo in se veselim, ker jo bom spet videla in ne samo čutila. Sedaj se že odziva če poslušam glasbo. Včasih dobim tako močno brco da se kar sesedem. Je pa zelo aktivna v trebuhu in to najbolj ponoči, ko bi jaz rada spala.

Drugače pa nič novega pri nas.

Drage moje, držim pesti za vse!!!!! Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.5.2007 10:06:47   
emaa
soncek ja čas je že, te kar hitro pri dveh začne vse bolet, ampak za user posted image user posted image  vse

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.5.2007 20:27:41   
Pia73
Hvala vam punce! user posted image user posted image user posted image

Da bog da, da se enkrat rešimo vseh bolezni,... od otrok, pa tudi mene kar naprej nekaj lovi,.... user posted image

Upam na boljše let!

Tako za nas kot za vas! user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.5.2007 10:11:44   
neni
Pia 73, tudi od mene in moje pikice vse najboljše in eno krasno leto.user posted image

Mi smo bili včeraj na češnji pri moji teti, moram rečt, da sem seveda pretiravala, pa razen izpuhov ni bilo posledic. Zdej grem pa nazaj nad košaro.

Lepo, da se je tudi Buškica oglasila, pa Bambika, pa vse ostale stare. Tistim ki jim še ni uspelo, pa da bi vsem še v tem letu! Pošteno bi že bilo!!!!
Bomo pa konec leta namesto 300. nadaljevanja kar ukinile tale naslov. Čeprav jaz opažam, da sodelujem samo še tukaj. Niti na nosečnost več ne hodim, ker mi škodi - psiha dela. V taki lepo družbi na ZA NAS mi čist nič ne manjka.

lp Neni in user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?