|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
21.5.2007 10:35:11   
soncek.djukelica
Sem vas prišla mal pozdravit! Čez vikend smo mal po izletih hodili, bili na Bledu,včeraj sem bolj počivala,danes pa sem na  user posted image ! Danes grem k zdravniku,sej ne,da bi se slabo počutila,veliko izcedka imam pa grem se mal zdravniku pokazat!Da ne bo kakšnih presenečenj! user posted image
neni,drži se! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.5.2007 11:59:44   
lana38
Izcedki v user posted image  so kar normalni, če niso v rjavem ali rdečem odtenku. Moj izcedek se v tej barvi ni pojavil že cel teden in sem neznansko srečna zaradi tega.user posted image  Drugače pa me še vedno mučijo slabosti, ampak nekega dne bo tudi to minilo in potem bom uživala v user posted image , kolikor se bo pač dalo ob tem mirovanju, ki me čaka pač vso user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 602
22.5.2007 18:10:07   
citrončica
Lana38,boš pa po koncuuser posted image  spet plesala,( z user posted image ),zdaj pa počivaj,in uživaj,kolikor se pač da!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.5.2007 19:29:31   
Anitka
Oja!

A vas je kaj vroče?user posted image user posted image user posted image user posted image Mene zunaj zelooooo, v hiši pa je klima zato se najraje skrivam kar v njej. Sicer pa jaz imam rada vročinouser posted image user posted image

Sicer pa sem že drugi dan sama user posted image in ure brez dragega se vleeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeejo kot user posted image Komaj čakam, da bo jutri zvečer.

Lana naj slabosti čimprej minejo.

Sonček.djukelica si bila pri zdravniku? Kako je bilo?

Buškica lepo, da si se oglasila. Super, da je z vama z user posted image vse v najlepšem redu. Kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

Pia iz srca ti še enkrat želim, da od zdaj naprej sije v vaših življenjih le še sonce sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa Neni se je oglasila pri nas ZA NAS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela, da ti je v naši družbi še zmeraj super. Rabimo med nami tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tudi mamice, da nas včasih malce dvignejo s tal.

Ja Koala in ostale kaj je zdaj, boste prišle na obisk?

LP vsem skupaj in se kaj beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.5.2007 19:36:28   
koala
Anitka, pa ne da spet obe samevava?? Kriza moj je tudi na terenu, tako da točno vem kako ti je!

Ja Anitka jaz sem za, sem pa bila včeraj na čveku z bibo77, pa sem pozabila omeniti tvoj predloguser posted image user posted image user posted image . Bom zdaj popravla napako in ji takoj sms poslala.
Evo poslano, ko pa bo odgovorila pa bomo videli.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.5.2007 19:42:27   
Anitka
A sva že spet v istem zosu. Ajeeeej! Še dobro, da bo že jutri nazaj, ker naju čakajo plodni dnevi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image

Ja ti mi kar sporoči, ko se Biba oglasi.

Čavči

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.5.2007 8:26:01   
lana38
Ja, upam, da bom za silvestrovo že res plesala z user posted image . PDP imam namreč 29.12. Če ne bom cela zaležana, ko tako samo ležim in sedim.user posted image  Žal ne poznam nobene, ki bi morala vso user posted image počivati, da bi mi povedala, kako se je potem spravila v gibanje spet. Sem pa vesela, ker že več kot en teden ni niti svetlo rjavega izcedka.user posted image  Mislim, da je to dober znak.
Jaz bi tudi šla na kakšno srečanje z vami. Zdaj imam pa čas, pa ne smem hoditi okrog.user posted image  Če ni to grdo.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
23.5.2007 10:30:41   
soncek.djukelica
ojla,

Anitka, bila sem pri zdravniku! In dobro,da sem šla,kajti tale izcedek ni bil posledica user posted image  amapak sem fasala glivično vnetje in me je za 3 dni dal na Canesten! Je pa bilo že v ponedeljek veliko bolje, danes dobim že zadnjo tableto in mojima user posted image user posted image  naj vse skupaj ne bi škodovalo! Vesela in srečna user posted image  sem sedaj! user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 608
23.5.2007 10:59:54   
emaa
soncek.djukelica saj izcedek je posledica nosčenosti, ker smo med nosečnostjo bolj dovzetne za okužbe, jo hitreje fašeš. Če te srbi ali se izcedek ful poveča in je fuil rumene barve, gre ponavadi za vnetje. Jaz nisem imela nikoli ventja do nosečnosti, vmes pa kar trikrat. Pa me ni nikoli srbelo, mogoče je bilo malo več izcedka, pa še to ne.

Neposredna povezava do sporočila: 609
23.5.2007 14:32:42   
Anitka
Lana38 bomo pa me prišle k tebi na domuser posted image user posted image a prav? Upam, da si sedaj ne boš premislila glede srečanja z nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček.djukelica me veseli, da si spet vesela, zdrava srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa že veselim večera, ko pride moj srček domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp vsem skupaj in se tipkamo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 610
23.5.2007 14:37:51   
soncek.djukelica
emamair, mi je ginekolog rekel, da je velika verjetnost,da sem fasala tele glivice zaradi postopka!sej veš,nafilan si z hormoni! Čeprav sem jaz že tudi prej imela glivice,ni bilo to prvič! Ampak tole vnetje je bilo izredno močno,ker je tudi nožnica bila bolna! Odkar jemljem pa Canesten,pa mi skoraj nič ne "teče" ven! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.5.2007 9:06:58   
lana38
Ve kar pridite, če boste utegnile. Samo pospravljeno ni, ker imam 2 moška pri hiši in je to problem. Se bolj branita vsega. Samo tisto ta nujno naredita. Me je včasih kar groza kakšno je in se trudim, da niti ne razmišljam o tem. Bo že bolje, ko bom jaz spet lahko kaj porihtala.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 612
24.5.2007 20:25:49   
pika74
Ojla šiške,

da vas mal višji prestavim user posted image .

Kako ste kej?
Mene že mal stiska... dons zvečer dobim stopko... in v soboto zjutraj bo punkcija user posted image user posted image ...

Pa lep pozdravček vsem skupaj user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 613
24.5.2007 21:54:44   
Anitka
Lana saj bomo zamižale na eno oko. Ali pa se lotile pospravljanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikakar korajžno in srečno seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 614
25.5.2007 8:51:47   
lana38
pika74!user posted image
Držimo pesti, da dobiš končno svojega user posted image .

Anitka, to bi mi pa zelo prav prišlo, če bi mi kdo pospravil.user posted image  Samo pri nas je tako, da včasih ne ostane pospravljeno niti 2 uri. Kaj češ, tako je če imaš doma 10-letnika, ki vedno nekaj miga in ustvarja. Potem pa je še izdelkov polno stanovanje. Ko je bil manjši, pa je bilo kar naprej vse polno igrač povsod.user posted image  Pa še stanovanje je bolj majhno-40 m2, tako da je več stvari kot prostora.
Danes je petek. Dobro, da še sploh vem kateri dan je, ko je kar naprej vse isto.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
25.5.2007 9:41:14   
soncek.djukelica
jutro,

pri meni nič novega! V bistvu že kar malce uživam v user posted image , pa ne mi zamerit vse tiste,ki se še trudite za user posted image !Čez 14 dni imam prvi pregled, bo še kar nekaj vode preteklo do takrat!
Lep pozdrav od mene in mojih user posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 616
25.5.2007 10:44:21   
citrončica
Super,soncek.d.,da uživašuser posted image  in prav je takouser posted image user posted image ,to je le vzpodbudno za nas!!!
Uživaj vsak trenutek,kolikor se da,ti meseci bodo še prehitro minili,pa bušija ne pozabi božatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
25.5.2007 10:58:00   
koala
soncek.djukelica, te bom po riti!!! Moraš uživati v svojiuser posted image , saj so tako pozitivnio naravnane, borke-nosečke balzam za naše očke in duše, do prvega pregleda pa bo minilo ko šus, zdaj pa pobožaj bušija in nehaj neumnosti kvasituser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.5.2007 15:08:30   
Anonimen
Mi smo pa bolani. user posted image  Imamo vročino. Pa ne vemo, če je od zobkov ali kaj drugega. Zdravnica je Ano včeraj pregledala pa ni zaznala nič neobičajnega.

Upam, da bomo kmalu spet tipi topi.

Lep pozdravček vsem mojim pupikam tu gor! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
25.5.2007 15:18:43   
GoYa
Helou, bejbike.

Pika74, pestke za soboto, da bo čimlepši pridelek.

Soncek.djukelica, lepo da uživaš v nosečnosti. Tako je tudi prav.

Upam, da tudi neni uživa. Se že nekam dolgo ni oglasila. Verjetno ji spet nagaja računalnik. Neni, dej pridi kaj v Po. Jst bi sladoled papala.

He, he, lana38, meni so tudi vsi dnevi enaki. Zaenkrat še. Tja do konc julija. Pol bo pa treba v službo user posted image .

Anitka, upam, da si fajn izkoristila povratek ljubija.

MucaMaca, mogoče so zobki. Pri nas je blo ene dva tedna nazaj isto. Tri dni je imela vročino, do 38,7. Zgornji zobki ji nagajajo. Samo pol nam je pa zdravnica rekla, da je bila mogoče viroza user posted image . Buuu. Skratka, zobkov še ni ven. Se pa že vidi, da bodo kmalu. Sam ta kmalu se kr mal vleče.

No, punce, upam, da uživate v lepem vremenu (če odmislimo te popoldanske nevihte). Mi smo včeraj naštimali naši mišolini bazenček. Al je blo veselje. Ihaaaaaaaaa... user posted image

Bodte pridne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
25.5.2007 15:36:25   
emaa
Poznamo ta kmalu, oba že tri tedne matra, včasih sta tečna za znoret, sam ven pa ne pogledajo ti zobje. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.5.2007 16:04:23   
koala
Ana naj se tvoja miška čimprej pozdravi,
vsem ki pričakujete zobke pa želim, da bi jih čimprej dobili!!!

Nisem vedela

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 622
26.5.2007 8:58:09   
neni
No, lepo da me prijeteljice pogrešajo.
Samo jaz sem užiiiiivala na morju. Sva bila z mojim v Luciji, šla sva za dva dni, ostala pa do petka. Pridem drugi teden na sladoled Goyči. Moj ima nočne, jaz pa fraj. Z mano je vse ok, samo da me spet skrbi in komaj čakam sredo, ko imam pregled. Trebuh imam pa že kar velik, se v kopalkah že vidi, da ni od kosila.

Pridne bodite vse, pohajajte po sončku in pestke za Piko, ki pravkar dela majske/ga otročka/e. Da ne bi bolelo preveč, malo lahko, pa da bi bil eden pravi.user posted image user posted image user posted image  Jaz ful navijam zanjo in za njenega dragega.

lp Neni z velikim trebuhomuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 623
26.5.2007 18:24:02   
pika74
Ojla,

sam na kratk - najprej hvala za pestke..... sem prežvela, sam zdej sm pa še mal boga, k me še vse boliuser posted image :

15 celic je blo... zdej pa upam, da se jih vsaj kej tud oplodi. Kr ne norem verjet, da je blo tok celic, pr za 1/3 manjši dozi gonala...

Grem nazaj ležat.... ker komi diham. Sej jutr bo že boljš.

pa-pa
user posted image  

< Sporočilo je popravil pika74 -- 26.5.2007 18:25:09 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 624
26.5.2007 20:49:21   
koala
Neni, čeprav vem, da bo v sredo vse OK stiskam pestke, tako za moralno podporo. Sem ti pa kar malo fauš bušija, ti ga kar ponosno pokaži, si ga zaslužiš.

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?