Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 21.5.2007 10:35:11
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Sem vas prišla mal pozdravit! Čez vikend smo mal po izletih hodili, bili na Bledu,včeraj sem bolj počivala,danes pa sem na ! Danes grem k zdravniku,sej ne,da bi se slabo počutila,veliko izcedka imam pa grem se mal zdravniku pokazat!Da ne bo kakšnih presenečenj! neni,drži se!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 21.5.2007 11:59:44
|
|
|
|
lana38
|
Izcedki v so kar normalni, če niso v rjavem ali rdečem odtenku. Moj izcedek se v tej barvi ni pojavil že cel teden in sem neznansko srečna zaradi tega. Drugače pa me še vedno mučijo slabosti, ampak nekega dne bo tudi to minilo in potem bom uživala v , kolikor se bo pač dalo ob tem mirovanju, ki me čaka pač vso . LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.5.2007 18:10:07
|
|
|
|
citrončica
|
Lana38,boš pa po koncu spet plesala,( z ),zdaj pa počivaj,in uživaj,kolikor se pač da!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.5.2007 19:29:31
|
|
|
|
Anitka
|
Oja! A vas je kaj vroče? Mene zunaj zelooooo, v hiši pa je klima zato se najraje skrivam kar v njej. Sicer pa jaz imam rada vročino Sicer pa sem že drugi dan sama in ure brez dragega se vleeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeejo kot Komaj čakam, da bo jutri zvečer. Lana naj slabosti čimprej minejo. Sonček.djukelica si bila pri zdravniku? Kako je bilo? Buškica lepo, da si se oglasila. Super, da je z vama z vse v najlepšem redu. Kar tako naprej Pia iz srca ti še enkrat želim, da od zdaj naprej sije v vaših življenjih le še sonce sreče. Ja pa Neni se je oglasila pri nas ZA NAS sem zelo vesela, da ti je v naši družbi še zmeraj super. Rabimo med nami tudi in tudi mamice, da nas včasih malce dvignejo s tal. Ja Koala in ostale kaj je zdaj, boste prišle na obisk? LP vsem skupaj in se kaj beremo, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.5.2007 19:36:28
|
|
|
|
koala
|
Anitka, pa ne da spet obe samevava?? Kriza moj je tudi na terenu, tako da točno vem kako ti je! Ja Anitka jaz sem za, sem pa bila včeraj na čveku z bibo77, pa sem pozabila omeniti tvoj predlog . Bom zdaj popravla napako in ji takoj sms poslala. Evo poslano, ko pa bo odgovorila pa bomo videli.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 22.5.2007 19:42:27
|
|
|
|
Anitka
|
A sva že spet v istem zosu. Ajeeeej! Še dobro, da bo že jutri nazaj, ker naju čakajo plodni dnevi Bo treba za Ja ti mi kar sporoči, ko se Biba oglasi. Čavči
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.5.2007 8:26:01
|
|
|
|
lana38
|
Ja, upam, da bom za silvestrovo že res plesala z . PDP imam namreč 29.12. Če ne bom cela zaležana, ko tako samo ležim in sedim. Žal ne poznam nobene, ki bi morala vso počivati, da bi mi povedala, kako se je potem spravila v gibanje spet. Sem pa vesela, ker že več kot en teden ni niti svetlo rjavega izcedka. Mislim, da je to dober znak. Jaz bi tudi šla na kakšno srečanje z vami. Zdaj imam pa čas, pa ne smem hoditi okrog. Če ni to grdo. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.5.2007 10:30:41
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, Anitka, bila sem pri zdravniku! In dobro,da sem šla,kajti tale izcedek ni bil posledica amapak sem fasala glivično vnetje in me je za 3 dni dal na Canesten! Je pa bilo že v ponedeljek veliko bolje, danes dobim že zadnjo tableto in mojima naj vse skupaj ne bi škodovalo! Vesela in srečna sem sedaj!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.5.2007 10:59:54
|
|
|
|
emaa
|
soncek.djukelica saj izcedek je posledica nosčenosti, ker smo med nosečnostjo bolj dovzetne za okužbe, jo hitreje fašeš. Če te srbi ali se izcedek ful poveča in je fuil rumene barve, gre ponavadi za vnetje. Jaz nisem imela nikoli ventja do nosečnosti, vmes pa kar trikrat. Pa me ni nikoli srbelo, mogoče je bilo malo več izcedka, pa še to ne.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.5.2007 14:32:42
|
|
|
|
Anitka
|
Lana38 bomo pa me prišle k tebi na dom a prav? Upam, da si sedaj ne boš premislila glede srečanja z nami Sonček.djukelica me veseli, da si spet vesela, zdrava srečka Jaz se pa že veselim večera, ko pride moj srček domov Lp vsem skupaj in se tipkamo, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 23.5.2007 14:37:51
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
emamair, mi je ginekolog rekel, da je velika verjetnost,da sem fasala tele glivice zaradi postopka!sej veš,nafilan si z hormoni! Čeprav sem jaz že tudi prej imela glivice,ni bilo to prvič! Ampak tole vnetje je bilo izredno močno,ker je tudi nožnica bila bolna! Odkar jemljem pa Canesten,pa mi skoraj nič ne "teče" ven!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.5.2007 9:06:58
|
|
|
|
lana38
|
Ve kar pridite, če boste utegnile. Samo pospravljeno ni, ker imam 2 moška pri hiši in je to problem. Se bolj branita vsega. Samo tisto ta nujno naredita. Me je včasih kar groza kakšno je in se trudim, da niti ne razmišljam o tem. Bo že bolje, ko bom jaz spet lahko kaj porihtala. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.5.2007 20:25:49
|
|
|
|
pika74
|
Ojla šiške, da vas mal višji prestavim . Kako ste kej? Mene že mal stiska... dons zvečer dobim stopko... in v soboto zjutraj bo punkcija ... Pa lep pozdravček vsem skupaj .
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 24.5.2007 21:54:44
|
|
|
|
Anitka
|
Lana saj bomo zamižale na eno oko. Ali pa se lotile pospravljanja Pikakar korajžno in srečno seveda
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.5.2007 8:51:47
|
|
|
|
lana38
|
pika74! Držimo pesti, da dobiš končno svojega . Anitka, to bi mi pa zelo prav prišlo, če bi mi kdo pospravil. Samo pri nas je tako, da včasih ne ostane pospravljeno niti 2 uri. Kaj češ, tako je če imaš doma 10-letnika, ki vedno nekaj miga in ustvarja. Potem pa je še izdelkov polno stanovanje. Ko je bil manjši, pa je bilo kar naprej vse polno igrač povsod. Pa še stanovanje je bolj majhno-40 m2, tako da je več stvari kot prostora. Danes je petek. Dobro, da še sploh vem kateri dan je, ko je kar naprej vse isto. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.5.2007 9:41:14
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, pri meni nič novega! V bistvu že kar malce uživam v , pa ne mi zamerit vse tiste,ki se še trudite za !Čez 14 dni imam prvi pregled, bo še kar nekaj vode preteklo do takrat! Lep pozdrav od mene in mojih !
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.5.2007 10:44:21
|
|
|
|
citrončica
|
Super,soncek.d.,da uživaš in prav je tako ,to je le vzpodbudno za nas!!! Uživaj vsak trenutek,kolikor se da,ti meseci bodo še prehitro minili,pa bušija ne pozabi božat
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.5.2007 10:58:00
|
|
|
|
koala
|
soncek.djukelica, te bom po riti!!! Moraš uživati v svoji , saj so tako pozitivnio naravnane, borke-nosečke balzam za naše očke in duše, do prvega pregleda pa bo minilo ko šus, zdaj pa pobožaj bušija in nehaj neumnosti kvasit
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.5.2007 15:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa bolani. Imamo vročino. Pa ne vemo, če je od zobkov ali kaj drugega. Zdravnica je Ano včeraj pregledala pa ni zaznala nič neobičajnega. Upam, da bomo kmalu spet tipi topi. Lep pozdravček vsem mojim pupikam tu gor!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.5.2007 15:18:43
|
|
|
|
GoYa
|
Helou, bejbike. Pika74, pestke za soboto, da bo čimlepši pridelek. Soncek.djukelica, lepo da uživaš v nosečnosti. Tako je tudi prav. Upam, da tudi neni uživa. Se že nekam dolgo ni oglasila. Verjetno ji spet nagaja računalnik. Neni, dej pridi kaj v Po. Jst bi sladoled papala. He, he, lana38, meni so tudi vsi dnevi enaki. Zaenkrat še. Tja do konc julija. Pol bo pa treba v službo . Anitka, upam, da si fajn izkoristila povratek ljubija. MucaMaca, mogoče so zobki. Pri nas je blo ene dva tedna nazaj isto. Tri dni je imela vročino, do 38,7. Zgornji zobki ji nagajajo. Samo pol nam je pa zdravnica rekla, da je bila mogoče viroza . Buuu. Skratka, zobkov še ni ven. Se pa že vidi, da bodo kmalu. Sam ta kmalu se kr mal vleče. No, punce, upam, da uživate v lepem vremenu (če odmislimo te popoldanske nevihte). Mi smo včeraj naštimali naši mišolini bazenček. Al je blo veselje. Ihaaaaaaaaa... Bodte pridne.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.5.2007 15:36:25
|
|
|
|
emaa
|
Poznamo ta kmalu, oba že tri tedne matra, včasih sta tečna za znoret, sam ven pa ne pogledajo ti zobje.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 25.5.2007 16:04:23
|
|
|
|
koala
|
Ana naj se tvoja miška čimprej pozdravi, vsem ki pričakujete zobke pa želim, da bi jih čimprej dobili!!!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.5.2007 8:58:09
|
|
|
|
neni
|
No, lepo da me prijeteljice pogrešajo. Samo jaz sem užiiiiivala na morju. Sva bila z mojim v Luciji, šla sva za dva dni, ostala pa do petka. Pridem drugi teden na sladoled Goyči. Moj ima nočne, jaz pa fraj. Z mano je vse ok, samo da me spet skrbi in komaj čakam sredo, ko imam pregled. Trebuh imam pa že kar velik, se v kopalkah že vidi, da ni od kosila. Pridne bodite vse, pohajajte po sončku in pestke za Piko, ki pravkar dela majske/ga otročka/e. Da ne bi bolelo preveč, malo lahko, pa da bi bil eden pravi. Jaz ful navijam zanjo in za njenega dragega. lp Neni z velikim trebuhom
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.5.2007 18:24:02
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, sam na kratk - najprej hvala za pestke..... sem prežvela, sam zdej sm pa še mal boga, k me še vse boli : 15 celic je blo... zdej pa upam, da se jih vsaj kej tud oplodi. Kr ne norem verjet, da je blo tok celic, pr za 1/3 manjši dozi gonala... Grem nazaj ležat.... ker komi diham. Sej jutr bo že boljš. pa-pa
< Sporočilo je popravil pika74 -- 26.5.2007 18:25:09 >
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 26.5.2007 20:49:21
|
|
|
|
koala
|
Neni, čeprav vem, da bo v sredo vse OK stiskam pestke, tako za moralno podporo. Sem ti pa kar malo fauš bušija, ti ga kar ponosno pokaži, si ga zaslužiš.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?