Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 8:44:40
|
|
|
|
neni
|
Zdravo ljubice! Mi je ene par dni računalnik nagajal, mi tečejo strani dol, da sploh ne morem brat. Za znoret. No, danes je ok, pa moram kaj napisat. Sej ne vem, kaj.... Vsem, ki čakate na (a ne Anitka) želim, da jih končno ugledate. Če pa ne bodo, pa vedi, da obstaja pot do . Ni lepa, ampak važno, da je pot! Pia73, tvoje leto je bilo pa res grozno, in še kar se ne moreš pobrat. Želim ti, da bi ti majski sončni žarki in potem poletje in dopust prinesli novih moči. Mislim, da samo to rabiš. Če bi komu žrtvovala tole moje pohajaško leto, bi ga tebi. Jaz imam itak viška časa. Sem se včeraj lotila enih malih piškotkov, je moja soseda rekla, da se bom samo do oktobra afnala , potem bom pa njej dala modelčke, se bo pa ona. Danes bom skuhala juhico, sva si jo oba zaželela. Zdej grem pa v mesnico. Lep dan (danes sem se zjutraj zbudila in me je moj mali žgečkal, samo toliko, da mi pove, da je ok) Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 15:03:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka debele pestke zate!!!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 15:13:53
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, mene pa razganja od sreče! Ponosno naznanjam,da nosim dve ! Tok sem vesela, sploh ne morem verjet in vse je o.k.! Imam sicer povečane jajčnike, maternica je v redu, vse je v najlepšem redu! Vse,ki ste bile nosečke, moji sta veliki 10 mm in 9 mm! Pia, goya, a vaju firbec matra? Tisti nick mi ni prinesel sreče, tale mi je! Neni, tebi pa pošiljam
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 15:42:12
|
|
|
|
koala
|
sonček.djukelica, še ena ki jo firbes matra se javlja . Še tukaj za tvoji
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 15:44:39
|
|
|
|
monikap
|
sonček .djukelica za tvoji sedaj pa se le lepo cartajte in razvajajte
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 18:04:56
|
|
|
|
lana38
|
soncek.djukelica, naj ti še tukaj čestitam. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 18:17:48
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica Ponosno naznanjam,da nosim dve ! Pia, goya, a vaju firbec matra? Soncek.djukelica čestitke za dvojno srečo . Dobr si ti tole zrežirala - se prau si najprej nick zamenjala... mal...scoprala ... in ubila dve muhi na en mah. Zdej sm pa tud jest firbčna, kdo se skriva za tem nickom... pa hit povej, k me bo razgnal od firbca . Lp
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 20:18:54
|
|
|
|
Anitka
|
Juhu soncek.djukelica He he, jaz pa poznam njen ta stari nick Sem res zelo vesela za vas in vam privoščim vso srečo tega sveta. Upam, da bom kmalu za tabo. Jaz vas bom pa morala razočarati, kajti moja bo vsak čas tu Ni fer in ni fer! Sem spet na dnu in še dobro, da ima svojega dagega in vas, da me vsaj nekdo bodri, podpira in daje novih moči. Saj nise preveč upala, pa vseeno je bil vsaj kanček upanja, katerega sem se nekje globoko v sebi oklepal. Zdaj bi pa res šla najraje na drevo jokat. Eh ne bom več težila. Pia Pa pa, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 20:29:18
|
|
|
|
monikap
|
Anitka in le izjokaj se saj jok oblaži bolečino te razumem kako je hudo še dobro da imaš za tolažbo.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 20:35:09
|
|
|
|
koala
|
Anitka packa packa ta tvoja . Mislim nate. Samo ne obupaj, veš da bo tudi tebi posijal sonček sreče, verjamam da bo!!!!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 20:48:32
|
|
|
|
Anitka
|
Če pa je tako težko upati na boljše čase. Pa tako sem se veselila 300-tke. Se mi zdi, da mi ni usojena, zato jo bom vkratkem kar tako odprla, pa bo kar bo.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 20:53:12
|
|
|
|
monikap
|
Anitka ne obupat čeprav je težko boš videla da bo kmalu obiskala ta sreča tudi tebe in ti prinesla in to bo kmalu in takrat naj pade 300.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 10.5.2007 20:55:32
|
|
|
|
Anitka
|
Monika hvala tudi tebi. Saj vem, da bo že jutri malo lažje, pa vseeno me to vedno tako iztiri.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 8:43:49
|
|
|
|
GoYa
|
Soncek.djukelica, ihaaaaa, kar dva . Pa sej smo vedli, glede na visok bhcg . Ja, vidiš, res ti je prinesu srečo nov nick. Ampak mene še vedno matra, ker je stari. Anitka, ni fer, da ga ti veš. Kakšni privilegiji . Drugače pa Anitka draga, žal mi je, da je prišla . Vseeno pa je nekaj dobrega v tem ciklusu, in sicer to, da ni bilo izcedka. Mogoče je to prvi korak do . Ti pa zaupam, da kanček upanja je vedno prisoten, tudi takrat, ko res misliš, da ne more uspeti. Jaz kljub vsemu vsak mesec upam, da mogoče me pa trofne neka luda sreča. Če pa ne, so pa tu zdravniki. Kaj čmo. Punce, danes je lep sonček, uživajte ga!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 8:54:40
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! Morda pa moraš najprej odpreti 300, potem pa bo tudi . Vem, da ti je zdaj zelo težko, saj predobro poznam vsa ta razočaranje iz meseca vmesec. Pa tudi tebi bo posijal sonček, boš videla. Ko boš najmanj pričakovala, boš zagledala . Saj veš, upanje umre zadnje. Meni si pred dobrim letom zelo, zelo pomagala stem enim samim stavkom. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 8:59:27
|
|
|
|
andreja2000
|
Anitka zate in verjemi,da sreča tudi nate čaka!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 12:24:35
|
|
|
|
neni
|
ČESTITKE Sonček djukelica!!!!!! Kar dva, to boš ti zaposlena za novo leto!!!! Pa da bi blo vseskozi vse v redu, ti iz srca želim. Jaz sem danes malo pohajala, sem bla na kavici, sem prav morala malo ven, ker bo verjetno grd vikend. Pa do zelenjavarja, ki me vedno spravi v dobro voljo. Čeprav je drag ko žafran, ampak mi je pa poklonil celo pest češenj. Anitka, vem da si žalostna, objemčke od mene. Tudi tebi bodo pomagali in takrat boš najsrečnejša. Tako nam je usojeno, bo pa zato naša sreča večja. Pridno delajte še teh nekaj uric, potem pa vikend za vse, ki si ga zaslužite. Še jaz sem vesela petkov, pa mi je vsak dan isti. Zaradi vas! lp neni in , ki se je oglasil med pisanjem
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 12:29:22
|
|
|
|
pika74
|
Anitka tudi meni je žal .
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 18:58:59
|
|
|
|
Anitka
|
Punce zlate ste Res sem hvaležna, da vas poznam in imam. Moram vam povedati, da mene ta moja malo zafrkava - je pa ni, je bolj podobna izcedku. Čudno, prečudno je vse skupaj. Nikoli doslej mi ni še zaostajala, kvečjemu prej je prišla , še pred njo pa nekajdnevni izcedek. Zdaj se je začela še norčevat iz mene. Zgleda, da bom morala res 300-tko odpret Bom videla kaj bo prinesel jutrišnji dan. Koala Sonček.djukelica a ni fajn, če ma kdo včasih kak privilegij? he he, jaz pa vem kdo je, ve pa ne O Neni za pest češenj. Pa bušija in pobožaj. In ti Pika, si bila v teh dneh kaj na motorju? Midva sva prej opravila eno krajšo turo, ki je prav pasala, kljub vetru, ki je malo nagajal. Ja Lana zgleda, da moj stavek le pri meni ne funkcionira Ne saj bo, saj pravim, da še dobro, da imam vas in mojega dragega. Lepo bodite, vsem še enkrat hvala, tudi tebi GoYa in uživajte vikend. Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 19:07:16
|
|
|
|
monikap
|
Anitka kaj pa če je uspelo in imaš vgnezditveno krvavitev?
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 19:13:59
|
|
|
|
andreja2000
|
Anitka želim ti,da je to res vgnezditvena krvavitev,tudi jaz sem imela rjavi izcedek in nato
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 20:21:28
|
|
|
|
koala
|
Ja Anitka, kaj pa če bi ti vseeno kakšen test naredila???????
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 11.5.2007 21:16:39
|
|
|
|
Marina_
|
Anitka saj veš ne....
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 12.5.2007 7:28:26
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In ti Pika, si bila v teh dneh kaj na motorju? Midva sva prej opravila eno krajšo turo, ki je prav pasala, kljub vetru, ki je malo nagajal. Hmmm... čaki, da pomislim ... nazadnje kak teden nazaj. Ponavadi jo za vikend kam pihneva. Edin zdaj ga bom jaz bolj od daleč gledala... v ponedeljek namreč začnem z gonalom, kar pa pomeni, da se bo treba malo umirit, pa nehat športat in magari rajši kej nakvačkat . In ostale punce? Kako ste kaj? koala mislim, da gre te dni enkrat po otroke . Pia73 moja - zdaj je pa res že dovolj vsega sranja... zdaj mora it samo še na bolje in na lepše... itak se bo pa pri tebi v naslednjih dneh obrnil nov list in zapisalo novo leto, ki bo 100% boljše!!! Mora bit!!! Vsem ostalim pa en velik . Pa lep vikend! pa-pa
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 12.5.2007 10:59:49
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! Tudi jaz sem imela vgnezditveno krvavitev. Poročaj, kako se dogaja in naredi test. Komaj čakamo, kaj boš sporočila. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?