|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
10.5.2007 8:44:40   
neni
Zdravo ljubice!

Mi je ene par dni računalnik nagajal, mi tečejo strani dol, da sploh ne morem brat. Za znoret. No, danes je ok, pa moram kaj napisat.
Sej ne vem, kaj....

Vsem, ki čakate na user posted image  (a ne Anitka) želim, da jih končno ugledate. Če pa ne bodo, pa vedi, da obstaja pot do user posted image . Ni lepa, ampak važno, da je pot!

Pia73, tvoje leto je bilo pa res grozno, in še kar se ne moreš pobrat. Želim ti, da bi ti majski sončni žarki in potem poletje in dopust prinesli novih moči. Mislim, da samo to rabiš. Če bi komu žrtvovala tole moje pohajaško leto, bi ga tebi. Jaz imam itak viška časa. Sem se včeraj lotila enih malih piškotkov, je moja soseda rekla, da se bom samo do oktobra afnala user posted image , potem bom pa njej dala modelčke, se bo pa ona.

Danes bom skuhala juhico, sva si jo oba zaželela. Zdej grem pa v mesnico.

Lep dan (danes sem se zjutraj zbudila in me je moj mali žgečkal, samo toliko, da mi pove, da je ok)

Neni

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.5.2007 15:03:03   
tinkamiška
Anitka debele pestke zate!!!user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.5.2007 15:13:53   
soncek.djukelica
ojla,

mene pa razganja od sreče! Ponosno naznanjam,da nosim dve user posted image user posted image ! Tok sem vesela, sploh ne morem verjet in vse je o.k.! user posted image user posted image user posted image  Imam sicer povečane jajčnike, maternica je v redu, vse je v najlepšem redu! user posted image  Vse,ki ste bile nosečke, moji user posted image user posted image  sta veliki 10 mm in 9 mm! user posted image  

Pia, goya, a vaju firbec matra? user posted image  Tisti nick mi ni prinesel sreče, tale mi je! user posted image
Neni, tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.5.2007 15:42:12   
koala
sonček.djukelica, še ena ki jo firbes matra se javljauser posted image .
Še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.5.2007 15:44:39   
monikap
sonček .djukelicauser posted image user posted image user posted image user posted image za tvojiuser posted image user posted image sedaj pa se le lepo cartajte in razvajajte

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.5.2007 18:04:56   
lana38
soncek.djukelica, naj ti še tukaj čestitam.user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.5.2007 18:17:48   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Ponosno naznanjam,da nosim dve user posted image user posted image !
Pia, goya, a vaju firbec matra? user posted image   

Soncek.djukelica čestitke za dvojno srečo user posted image user posted image . Dobr si ti tole zrežirala - se prau si najprej nick zamenjala... mal...scoprala user posted image user posted image ... in ubila dve muhi na en mah. Zdej sm pa tud jest firbčna, kdo se skriva za tem nickom... pa hit povej, k me bo razgnal od firbca user posted image user posted image .

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.5.2007 20:18:54   
Anitka
Juhu soncek.djukelica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image He he, jaz pa poznam njen ta stari nick user posted image user posted image user posted image user posted image Sem res zelo vesela za vas in vam privoščim vso srečo tega sveta. Upam, da bom kmalu za tabo.user posted image

Jaz vas bom pa morala razočarati, kajti moja user posted image bo vsak čas tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni fer in ni fer! Sem spet na dnu in še dobro, da ima svojega dagega in vas, da me vsaj nekdo bodri, podpira in daje novih moči. Saj nise preveč upala, pa vseeno je bil vsaj kanček upanja, katerega sem se nekje globoko v sebi oklepal. Zdaj bi pa res šla najraje na drevo jokat. Eh ne bom več težila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa,

user posted image user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.5.2007 20:29:18   
monikap
Anitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in le izjokaj se saj jok oblaži bolečino te razumem kako je hudo še dobro da imašuser posted image za tolažbo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.5.2007 20:35:09   
koala
Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image packa packa ta tvoja user posted image . Mislim nate. Samo ne obupaj, veš da bo tudi tebi posijal sonček sreče, verjamam da bo!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.5.2007 20:48:32   
Anitka
Če pa je tako težko upati na boljše čase. Pa tako sem se veselila 300-tke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da mi ni usojena, zato jo bom vkratkem kar tako odprla, pa bo kar bo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.5.2007 20:53:12   
monikap
Anitka ne obupat čeprav je težko boš videla da bo kmalu obiskala ta sreča tudi tebe in ti prineslauser posted image in to bo kmalu in takrat naj pade 300.user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.5.2007 20:55:32   
Anitka
Monika hvala tudi tebi. Saj vem, da bo že jutri malo lažje, pa vseeno me to vedno tako iztiri.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 538
11.5.2007 8:43:49   
GoYa
Soncek.djukelica, ihaaaaa, kar dva user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sej smo vedli, glede na visok bhcg user posted image . Ja, vidiš, res ti je prinesu srečo nov nick. Ampak mene še vedno matra, ker je stari. Anitka, ni fer, da ga ti veš. Kakšni privilegiji user posted image .
Drugače pa Anitka draga, žal mi je, da je prišla user posted image . Vseeno pa je nekaj dobrega v tem ciklusu, in sicer to, da ni bilo izcedka. Mogoče je to prvi korak do user posted image . Ti pa zaupam, da kanček upanja je vedno prisoten, tudi takrat, ko res misliš, da ne more uspeti. Jaz kljub vsemu vsak mesec upam, da mogoče me pa trofne neka luda sreča. Če pa ne, so pa tu zdravniki. Kaj čmo.

Punce, danes je lep sonček, uživajte ga!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
11.5.2007 8:54:40   
lana38
Anitka!user posted image user posted image user posted image user posted image
Morda pa moraš najprej odpreti 300, potem pa bo tudi user posted image . Vem, da ti je zdaj zelo težko, saj predobro poznam vsa ta razočaranje iz meseca vmesec. Pa tudi tebi bo posijal sonček, boš videla. Ko boš najmanj pričakovala, boš zagledala user posted image . Saj veš, upanje umre zadnje. Meni si pred dobrim letom zelo, zelo pomagala stem enim samim stavkom.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
11.5.2007 8:59:27   
andreja2000
Anitka zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in verjemi,da sreča tudi nate čaka!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 541
11.5.2007 12:24:35   
neni
ČESTITKE Sonček djukelica!!!!!! Kar dva, to boš ti zaposlena za novo leto!!!!
Pa da bi blo vseskozi vse v redu, ti iz srca želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes malo pohajala, sem bla na kavici, sem prav morala malo ven, ker bo verjetno grd vikend. Pa do zelenjavarja, ki me vedno spravi v dobro voljo. Čeprav je drag ko žafran, ampak mi je pa poklonil celo pest češenj.

Anitka, vem da si žalostna, objemčke od mene. Tudi tebi bodo pomagali in takrat boš najsrečnejša. Tako nam je usojeno, bo pa zato naša sreča večja.

Pridno delajte še teh nekaj uric, potem pa vikend za vse, ki si ga zaslužite. Še jaz sem vesela petkov, pa mi je vsak dan isti. Zaradi vas!

lp neni in user posted image , ki se je oglasil med pisanjem

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.5.2007 12:29:22   
pika74
Anitka tudi meni je žal user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.5.2007 18:58:59   
Anitka
Punce zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res sem hvaležna, da vas poznam in imam. Moram vam povedati, da mene ta moja user posted image malo zafrkava - je pa ni, je bolj podobna izcedku. Čudno, prečudno je vse skupaj. Nikoli doslej mi ni še zaostajala, kvečjemu prej je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še pred njo pa nekajdnevni izcedek. Zdaj se je začela še norčevat iz mene.

Zgleda, da bom morala res 300-tko odpretuser posted image user posted image Bom videla kaj bo prinesel jutrišnji dan.

Koala  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček.djukelica
a ni fajn, če ma kdo včasih kak privilegij?user posted image user posted image user posted image he he, jaz pa vem kdo je, ve pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pest češenj. Pa bušija in user posted image pobožaj.

In ti Pika, si bila v teh dneh kaj na motorju? Midva sva prej opravila eno krajšo turo, ki je prav pasala, kljub vetru, ki je malo nagajal.

Ja Lana  zgleda, da moj stavek le pri meni ne funkcionirauser posted image user posted image user posted image user posted image Ne saj bo, saj pravim, da še dobro, da imam vas in mojega dragega.

Lepo bodite, vsem še enkrat hvala, tudi tebi GoYa in uživajte vikend.

Anitka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.5.2007 19:07:16   
monikap
Anitka kaj pa če je uspelo in imaš vgnezditveno krvavitev?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.5.2007 19:13:59   
andreja2000
Anitka  želim ti,da je to res vgnezditvena krvavitev,tudi jaz sem imela rjavi izcedek in nato user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.5.2007 20:21:28   
koala
Ja Anitka, kaj pa če bi ti vseeno kakšen test naredila???????

Nisem vedela

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 547
11.5.2007 21:16:39   
Marina_
Anitka saj veš ne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.5.2007 7:28:26   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

In ti Pika, si bila v teh dneh kaj na motorju? Midva sva prej opravila eno krajšo turo, ki je prav pasala, kljub vetru, ki je malo nagajal.

Hmmm...user posted image čaki, da pomislimuser posted image ... nazadnje kak teden nazaj. Ponavadi jo za vikend kam pihneva. Edin zdaj ga bom jaz bolj od daleč gledala... v ponedeljek namreč začnem z gonalom, kar pa pomeni, da se bo treba malo umirit, pa nehat športat in magari rajši kej nakvačkat user posted image .

In ostale punce? Kako ste kaj? koala mislim, da gre te dni enkrat po otroke user posted image .

Pia73 moja - zdaj je pa res že dovolj vsega sranja... zdaj mora it samo še na bolje in na lepše... itak se bo pa pri tebi v naslednjih dneh obrnil nov list in zapisalo novo leto, ki bo 100% boljše!!! Mora bit!!!

Vsem ostalim pa en velik user posted image .

Pa lep vikend!

pa-pa
user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.5.2007 10:59:49   
lana38
Anitka!user posted image
Tudi jaz sem imela vgnezditveno krvavitev. Poročaj, kako se dogaja in naredi test. Komaj čakamo, kaj boš sporočila.
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?