atena777
|
Oo, sedaj vas gre pa velik na morje! Vas bom kar pogresala. Malecka_Mateja kdaj greste pa vi na morje? Midva sva bila pri pediatru. Mislim, to pa je bila burleska. Najprej ugotoviva, da ima David ze malo sklerozno mami, ker sva bila naročena jutri, ampak izgleda se je meni varnostni mehanizem vklopil, ker je jutri petek 13 . Ne nisem vrazeverna, to je bila sala. Na sreco pediatrinja ni rekla, kdor nima v glavi ima pa v petah in naju je lepo sprejela. Nato sem že mislila, da ga bomo cepili, pa se je pediatrinja glede na njegovo zadnjo reakcijo (39,8 vročine) odločila, da bomo cepili na kliniki pod nadzorom. V tisti moji bukli o krvnih skupinah piše, da so otroci krvne skupine 0 zelo občutljivi na cepljenje (vročina, bruhanje). Počas bom začela še verjeti tem knjigam. No skratka, potem so naštimali revežu tisto urinsko vrečko na lulčka in sem ga nalivala s čajem, da mu je z ušes ven gledal, potem sva prišla v laboratorij, je pa vse ven steklo. Popeniš. Ker je bil en mlad fant tam in se ni ravno dobro znašel je rekel, tu je nova vrečka, pojdite nazaj v pediatrično, da vam jo namontirajo. Pa sem bila na srečo bolj pametna in sam plenice nisem več gor prpopala in je bilo v roku 15 min spet polno. No podrobnosti vas skoraj sigurno ne zanimajo, ampak je bilo tako smešno, če bi en snemal video, bi crkaval zraven pomojem. David je bil kar dobre volje. Ne morem verjeti, da se je režal, ko ga je pregledovala, ker ga je žgečkalo. On je mislil, da se zdravnica igra z njim tako kot jaz. Sem se še jaz režala zraven. Kar se pa kilaže tiče, nič ni omenila,ker je imela pomojem polno drugega dela. Se je pa zredil borih 250g. No jaz pa sem shirala spet za 200g - pozitiven vpliv druzenja s februarkami . Aja tanajnovejše novice pa sploh še nisem povedala: v križu me je štihnilo in to tako, da sem misla, da ne bom mogla več Davida dvinit. Zdaj hodim malo ukrivljena naprej (ene 45 stopinj) in krevlam kot ena starka. Če bo šlo tkole naprej, bo moral moj porodniško vzeti, jaz pa bolniško. pa-pa
< Sporočilo je popravil atena777 -- 12.7.2007 13:46:28 >
|