|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
13.7.2007 12:01:32   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

VISNJAAA za štos ti predlagam, da daš nejca spat na vrt u šotor pod smreko, zraven postavi bazen z vodo, bo mogoče padu na finto, da je na morjuuser posted image user posted image

hi hi i hi hi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ti si pa dobra....ja sej najraje bi probala....malo hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 13:29:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 21:40:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.7.2007 21:41:45   
eva1
Kolumbo dej nehi me strašit..kva res al kajuser posted image user posted image -moja skoz te je..sedaj je pa neki bolnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.7.2007 21:42:19   
eva1
Al kašice al mlečne formule???

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.7.2007 21:43:54   
malecka_mateja
tu smo!

smo glih prilezli domav!o mala že aja jaz pa pošlušam melodije morja in sonca!
no ja lahko bi ble boljšeuser posted image user posted image

ma jaz pa nisem navduešana nad pamerskami tako da se ne grebemo in čakamo v vrsti..

no sadni dan je za mani jutri pa mesek!kolumbo kkao je bilo???težko???je za vzdržat ne???seveda!

no grem gledat naprej toto bedarijo!
se tipkamo papa!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.7.2007 21:45:30   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Al kašice al mlečne formule???

mleko http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1681800

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.7.2007 22:42:01   
Anonimen
Čer. user posted image

Da se še jaz malo javim. Včeraj se je dan obupno začel. V spanju me je namreč tako hudo uščipnilo v vratu, da je kar počilo in me je kar vrglo pokonci od bolečine. Nisem mogla nič, čisto sem bila preč, solze so mi kr tekle,user posted image tako da je moj ostal doma, ker sama nikakor ne bi zmogla, pa k dežurnemu dr sem šla po injekcijo. user posted image  Pa tablete proti bolečinam sem dobila, kar pač lahko, glede na to, da dojim. Pa je danes že precej bolje. Že včeraj po injekciji je bilo, tako da sem šla popoldan tudi jaz z user posted image  in user posted image  na sistematskega.
Težki smo 7050 g, velika pa je 66 cm. user posted image  Dobila drugo pikico, skoraj nič jokala, reakcije ni bilo. user posted image  Zato je danes dobila Ano banano - igračko, ker je bila včeraj tako pridna. user posted image
Pa zdravnica je rekla, da naj začnemo kar uvajat GH (prejšnjič je rekla po 6. mesecu) in smo danes že jedli jabolko! user posted image  Jutri spet jabčka, potem pa že korenčka itd. Kaj od sadja že ve vse dajete? Hruške, breskve, marelice? Banano vem, da že lahko, kaj še?
Aja, mam pa en dober mail na to temo, recepte pa navodila o uvajanju GH, če katera hoče, naj mi na zs napiše svoj el. naslov.
Nočko! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.7.2007 22:58:49   
atena777
Helou!

eva1 hitr kasice stran vrzt!

Jaz sem pa komaj usla injekciji. Pomojem, ce moj dragi ne bi bil tok zlat in bi vse poprijel, bi jaz lepo nehala dojit. Injekcije so baje za dojece matere prepovedane! No in recimo, da bi bil kje na sluzbenem potovanju, al kej tacga...bogve kaj bi blo.
No vglavnem danes sm ze malo bolje ampak samo pocivam in potem je bolje.Sedaj pa seveda ne morem spat ker cel dan lezim!!

David je pa cist navdusen, ker sva oba doma in je v totalnem plusu.

Punce, srecanje kaze, da bo od 23-28.julija. . Kako se vam zdi?

Upam, da bo moj kriz do takrat ok. Pa stajerke morte vse priti!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
14.7.2007 1:44:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
14.7.2007 10:06:07   
Izabela_07
evo mene se user posted image pridno javljam. Ne vem kaj bomo počel naslendji teden ko bo baje peklensko vroče...po moje bova bluzila po City parku če jim bo klima fino delalauser posted image , samo kartice bo treba doma pustit, ker drugače bo kriza!!! Itak pa da smo skoz v šopingu, že najdeva kaj kar nam je premajhno user posted image

Drugače pa smo se nekaj začeli matrati z gh, ampak ene tri žličke poje potem je pa panika in je treba hitro flašo...po moje zato k je full lačen in gre po žlički prepočas. Ste jim ve probale dat hrano vmes al vedno čakate da so lačni? Drugače jemo približno na 4 ure, se pa ne dojiva več.

Čim manj vroč vikenduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
14.7.2007 10:23:54   
visnjaaa
alo!

No mi smo spali boljše....samo sem ga dala spat šele okoli 21 ure.....
Jaz sem včeraj mislila, da bom zvečer bruhala, tak mi je bilo slabo od samega žretja.
Saj suma sumaro nisem veliko jedla, sem pa zmešala nemogoče stvari.....pa vse skup sem pol začinila z 3 dcl piva - ožuljsko..ga mam še iz morja.
Hočem it spat, pa fujjjj....se ne smem spomnit,.... nooo tako, da sem se odločila, da bom tud jaz hujšala...kot že skor vse februarčice.user posted image

DM kašice sem vse vrgla stran....no sej jih itak ne mara.

Danes mu bom dala za probat kolerabico.....korenčka nima preveč rad....tak, da mu bom dala krompirček z kolerabico, pa da vidim.

kolumbo dobr si spesnilauser posted image user posted image user posted image
lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
14.7.2007 10:32:25   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_07

Drugače pa smo se nekaj začeli matrati z gh, ampak ene tri žličke poje potem je pa panika in je treba hitro flašo...po moje zato k je full lačen in gre po žlički prepočas. Ste jim ve probale dat hrano vmes al vedno čakate da so lačni? Drugače jemo približno na 4 ure, se pa ne dojiva več.

Izabela07

Ja tud jaz mam ta problem, ker če mu dam jest na 2,5 - 3 ure noče nič jest, ker ni lačen, če pa mu dam na 4 ure pa je preveč zaspan, da bi kej pojedel.

Če mi rata, da zaspi brez zizike mu dam GH pol ko se zbudi in takrat fino papca, ker je lačen....samo mi ne rata vedno....najbolj fajn je, če smo na terenu in se skoz neki dogaja in me misli kr naprej na ziziko  in papa lepo na 3,5 ure....

Samo ko pa je vroče je pa vse skup za ****, ker ne gremo nikamor....

Moj Nejc čuje največ 2 uri in pol na zizo in spat, .....brez zize zaspi samo v vozičku, če grema na sprehod....

Imam tud problem zvečer.....noče jest kašic...pol pa ni tako sit in se ponoči večkrat zbuja.....sej ne vem al od lakote...men se zdi, da od razvade....
eh pa sej bo zrastu, pa bouser posted image

lpuser posted image

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.7.2007 17:46:37   
visnjaaa
JA KAJ JE BABE.....KJE STE???????

Men je dolgcajt...naj pride ena gor.....takojjjj seem reklaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.7.2007 11:21:11   
visnjaaa
pa kako je že vroče...pa to ni res....

jaz mam full za peglat....pa v teli vročini ne grem.....

kako ste kaj???

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 11:27:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.7.2007 12:24:15   
LuLu
Lahko jaz, lahko jaz??? user posted image
Bo visnjaaa nadaljevala ali pa nas popravla. Meni tudi na joški zaspi ali pa ga nosim ali pa čez dan v lupinici, ko ga zibam. Pa sem tudi razmišljala ali je to napaka, razvajanje,...
Mah, ne vem glih, če so dojenčki lahko razvajeni, meni to ni nič narobe, da ga tak fejst cartam, tudi na zizi. Saj se bo odvadil. Marsičesa se bo moral odvaditi, da bo pravi veliki pje, brez mamice postal.
No, zdaj ga bom še cartala, ker vidim , da mu ful paše, kak mu naj to prikrajšam. Se v njegov položaj postavim, pa bi tudi isto uživala.
Bomo pa hitro ugotovile kdaj so dovolj prebrisani postali, da bodo začeli izkoriščati. Saj nismo glupe user posted image  Po moje komaj naslednjo leto lahko začnem o tem razmišljat. Potem se bo pa tam pri 2 letih že dobro vidlo, če smo ga ki kiksnile in imamo razvajenčke doma.
Je pa nekaj tudi v genih. Tak.

Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.7.2007 12:38:54   
visnjaaa

Torej moja prva velika napaka: Maj zaspi samo na joški ali v vozu. Joške mamo dobesedno samo za crklanje, ker je not glih za "štamprle mleka", dude ne mara. Čeprav se mi zdi, da je do konca porodniške še daaaaleč bo pomoje tu to hitro minilo. Kako bo potem zaspal v vrtcu????

Ajde pišite! Direktorca VISNJAAA ti maš 3 ti naredi uvoduser posted image

...to vse mine.....morem pa dodat, da večji ko so, slabši souser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj 1. sin, se je tud samo na joški uspaval...pol pa pri 5,5 mesecev kr naenkrat ni hotu več zize...ko da smrdijo ko dihurji.....evo pa smo nehaluser posted image user posted image user posted image

Moj Nejc se tud rad uspava na zizi...samo zdej ga kr počasi navajam brez in ga kr položim v posteljo.....najprej se je znal dret, ko da ga režem...zdej ko pa to bolj pogosto počnem...(da ga kr dam v posteljo, da sam zaspi) se je pa že menda naveličal dret.....mal se pogovarja, pol vriska, pol se začne dret...no pol pa po kakšnih 3 - 5 minutah dretja zaspi.
Sej če se fejst dere, mu dam še tud ziziko, ker ga ne morem poslušat.....ampak morem priznat, da je čedalje boljši.
Sicer pa ga ne bom nič hvalila, ker sej veste ne......user posted image

Sem pa nekaj ugotovila.....če mu dam kašico zvečer, se mi ponoči kr naprej zbuja.....če pa mu dam samo zizo, se pa zbudi šele proti jutru....čudn,a?

Jaz predlagam, da se naše otročke postopoma začne polagat v posteljo, da sami zaspijo....jaz pravim, da je navada železna srajca in treba je počasi navadit otroke tudi na to, da zaspijo sami brez zize....občasno pa jo tud morjo dobit.....
sej vem, da potem lahko izsiljujejo, pa če so tako majhni, lušni pizdeki....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.7.2007 12:42:14   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

pa če so tako majhni, lušni pizdeki....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

točno to..  user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.7.2007 20:42:15   
LuLu
Haloooo, ki ste???
A so se vam tipkovnice stopile od vročine, pa se ne morete javit?!
user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 21:45:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.7.2007 22:13:06   
visnjaaa
evo tud mene!

jaz sem ga dala šele zdele spat...smo bili zunaj....je prav pasalo, ker se je končno mal shladilo.....
No men še od gat teče, tako mi je vroče.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa pri nas nič novega.

Kje pa je malecka_mateja????
Pa kje so ostale????

No jaz pridno hujšam....sem lačna ko volk.....upam, da bom kmalu za kako kilo lažjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.7.2007 22:39:17   
ribicau

Torej moja prva velika napaka: Maj zaspi samo na joški ali v vozu. Joške mamo dobesedno samo za crklanje, ker je not glih za "štamprle mleka", dude ne mara. Čeprav se mi zdi, da je do konca porodniške še daaaaleč bo pomoje tu to hitro minilo. Kako bo potem zaspal v vrtcu????

Ajde pišite! Direktorca VISNJAAA ti maš 3 ti naredi uvoduser posted image

Ja kaj naj rečem.....Naša Eva je do pred 14 dnevi spala samo v vozičku in to cca 2x na dan po 20 min. Zdej pa prakticiramo tudi spanje notri, in sicer tako, da zaspi na rokah. Prej sem jo sicer uspavala, ampak ko sem jo odložila, se je takoj zbudila. Sedaj pa ko jo odložim spi naprej. Uspavanje traja cca 5 min. Izjemoma zaspi na ziz, če je pač tako utrujena, da med spanjem zaspi. Spi pa 2x na dan od 20 min - ene ure, eno rundo dopoldan in eno rundo popoldan. Zdej če smo zunaj, potem tisto rundo odspi v vozičku, avtu...Mislim, da se to dogaja veliki večini otrok. Meni tako uspavanje čez dan ne predstavlja neke katastrofe....važno mi je, da gre zvečer sama spat. Jo pa čez dan sedaj dajem spat približno ob enakih urah in upam,da se bo potem s tem navadla tudi sama zaspat, ko bo vsak dan ob isti uri spala (naj bi)!

Mi imamo pa jutri testiranje zaradi te klinčeve alergije na kravje mleko. Nadvse upam, da ni alergična in da je bila tri mesece nazaj pikasta zaradi aptamila in ne zaradi kravjega mleka, ki je notri user posted image . Prosim držite pesti za naju .

Sem pa nekaj ugotovila....naša Eva se je rodila z majhno kilažo (3150g)....pa potem smo dva meseca zelo slabo napredovali s težo....sedaj pa precej uspešno lovi vaše user posted image  v teži. Danes ima 6900g, kar sploh ni več take razlike med Elo, Majem ....a ni res no?

Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.7.2007 22:47:32   
LuLu
Ribicau, moj je ziher lažji... šlank, bi rekla user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.7.2007 22:47:41   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumboJoške mamo dobesedno samo za crklanje, ker je not glih za "štamprle mleka", dude ne mara

ha.ha.ha

vsi so isti izgleda. Jaz se še nič z vrtcem ne obremenjujem. Sem tok user posted image  v našega user posted image , da vse nardim kar se spomni. Naj uživa to leto, mgoče več nikoli ne bo, ker ga bodo skos bombandiral z nekimi nalogami in z razvojem in ne vem kaj še vse. So čist pošizili s temi normami.
Sem pa brala v knjigi, da dobro deluje, če starši uvedejo postopno privajanje na to, da ga ne bodo več dvigovli iz posteljice za vsak njihov jok. Prvo noč pride do posteljice mu poveš pesmico, pravljico, ali pač nekaj in odideš po 15 min. Drugo noč ponoviš isto ostaneš pri njem 10 min..tretjo noč 5 min, četrto 1 min. Pravilo je, da ga ne smeš vzeti v roke, ampak samo nekaj prišeptavaš. Potem mende nehajo jokati.

Stanje pri nas: moj križ je bolje ne boste verjele od stolčenega zeljnega lista, ki sem ga dala na hrbet čez noč (smrdi pa kot hudič). Očka je dva dni švical v predpasniku, sedaj pa se pripravlja na službo. Na urgenco sva poklicala babice in so nosile Davida. Jutri bosta prišli v turnusu. Jaz še kar ne kvihtam. No saj bo. Počas bo konec mojega dopusta, al bolniške, al kar pač že...

Visnjaaa sem ravno mislila kako ti bom napisala, da se jaz sedaj, ko lezim sao basem in gredo vse izgubljene deke nazaj gor user posted image . To je pa slaba stran dopusta.
Vroce je pa pri nas pomojem se najbolj, ker kar tece vse od mene in david ima cisto mokro glavo, ko da je plaval v bazenu.
Kolumbo, baje, da to nic ne steje, ce ti prve parkrat bojkotira obroc. Se baje privadi in potem ugotovi, da je gor super zabusavati. No jaz ne vem, ce bom to docakala, ker je David v zadnjem casu prav ponorel. Tok miga in rita, posebej, ko dobi rizeve kosmice. Je kot na strom priklopljen. Sedaj je ugotovil, da se da super zibati na vseh stirih. Ne vem od kje mu to prehitevanje? Me mal skrbi, ce je sploh zdrav za njega.
Pa se to, Visnjaa meni tudi noce spat ponoci. Ampak se mi zdi, da je to bolj njegova strategija kako spati pri mamici v postelji, ker mene dojenje cist uspava in potem se dogaja, da pol noci pri meni drnjocka kaksno noc. So zviti tile, tok mejhni, pa ze vejo zakaj so se rodili in kako to doseci!

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.