atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumboJoške mamo dobesedno samo za crklanje, ker je not glih za "štamprle mleka", dude ne mara ha.ha.ha vsi so isti izgleda. Jaz se še nič z vrtcem ne obremenjujem. Sem tok v našega , da vse nardim kar se spomni. Naj uživa to leto, mgoče več nikoli ne bo, ker ga bodo skos bombandiral z nekimi nalogami in z razvojem in ne vem kaj še vse. So čist pošizili s temi normami. Sem pa brala v knjigi, da dobro deluje, če starši uvedejo postopno privajanje na to, da ga ne bodo več dvigovli iz posteljice za vsak njihov jok. Prvo noč pride do posteljice mu poveš pesmico, pravljico, ali pač nekaj in odideš po 15 min. Drugo noč ponoviš isto ostaneš pri njem 10 min..tretjo noč 5 min, četrto 1 min. Pravilo je, da ga ne smeš vzeti v roke, ampak samo nekaj prišeptavaš. Potem mende nehajo jokati. Stanje pri nas: moj križ je bolje ne boste verjele od stolčenega zeljnega lista, ki sem ga dala na hrbet čez noč (smrdi pa kot hudič). Očka je dva dni švical v predpasniku, sedaj pa se pripravlja na službo. Na urgenco sva poklicala babice in so nosile Davida. Jutri bosta prišli v turnusu. Jaz še kar ne kvihtam. No saj bo. Počas bo konec mojega dopusta, al bolniške, al kar pač že... Visnjaaa sem ravno mislila kako ti bom napisala, da se jaz sedaj, ko lezim sao basem in gredo vse izgubljene deke nazaj gor . To je pa slaba stran dopusta. Vroce je pa pri nas pomojem se najbolj, ker kar tece vse od mene in david ima cisto mokro glavo, ko da je plaval v bazenu. Kolumbo, baje, da to nic ne steje, ce ti prve parkrat bojkotira obroc. Se baje privadi in potem ugotovi, da je gor super zabusavati. No jaz ne vem, ce bom to docakala, ker je David v zadnjem casu prav ponorel. Tok miga in rita, posebej, ko dobi rizeve kosmice. Je kot na strom priklopljen. Sedaj je ugotovil, da se da super zibati na vseh stirih. Ne vem od kje mu to prehitevanje? Me mal skrbi, ce je sploh zdrav za njega. Pa se to, Visnjaa meni tudi noce spat ponoci. Ampak se mi zdi, da je to bolj njegova strategija kako spati pri mamici v postelji, ker mene dojenje cist uspava in potem se dogaja, da pol noci pri meni drnjocka kaksno noc. So zviti tile, tok mejhni, pa ze vejo zakaj so se rodili in kako to doseci!
|