Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 9.7.2007 13:59:24
|
|
|
|
ribicau
|
Halo! Mi moramo pa zamenjati cucelj na flaški za čaj, ker je že ves rumen od čaja itd....pa sem mislila nabavit kar ustnik namesto cuclja! A ga katera že uporablja, a ste še vse na cucljih? Sem pa okrog mal brala in povsod kritizirajo magične lončke od Aventa - baje puščajo! Mi imamo namreč aventove flaške, pa bi samo ustnik kupila za začetek! Kakšne izkušnje imate oz. kaj mi kej svetujete! LP
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 9.7.2007 17:19:48
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo ha ha ha (smiley, ki se valja po tleh od smeha, bi moral stati tu, pa ga RR nima, najdete na YahooMSN). No skratka tele krave obvladajo zadevo, kako čimprej začet uživat. Čeprav res je tut, da teleta že kmal hodijo, naši telički pa so do enega leta visijo na nas. Kaj bi npr. ta podatek pomenil za tvojo magistrsko, ki jo boš napisala v naslednjih 5 letih? No vglavnem pupe, jest vas morem tut strašn pohvalit, da ste totalno fejst punce vse, se ne kregate med seboj in ne pametujete, ter ne tekmujete kera je boljša in bolj skrbna mama in kera ma lepšega in keri je bolj frajerček. Take stvari mi gredo včasih prou na živce, ker se mi zdi, da so povsod take, men se pa res ne da s tem ukvarjat. Itak, da je za vsako mamo njen najlepši in če pol do onemoglosti težiš drugim s tem kok je pa tvoj lep, te imajo vsi poln kufr pomojem. Jest sm zlo rada na tem forumu, čeprav iz zgodovinskih razlogov zahajam tudi na januarke, pa bom pri februarkah tudi ostala. Še eno pupo moram zvabit sem nazaj ajo32, ki je skos pri januarkah. sej pravm navada je železna srajca.. Zdej pa dost nakladanja. Pa-pa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2007 21:07:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 9.7.2007 21:54:24
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj babe! Vidim, da ste ropotale 100 na uro ko me ni bilo! P.S. Nisem blond.....sem temnolaska , vam bom jaz dala blont....dve čez pizdico vsaki posebaj Na morju je bilo prečudovito....malo vas morem prebrat najprej...pa pol pa spet pridem gor.... lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 9.7.2007 22:25:51
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo baje je v Arielu akcija sedaj za te fliperje. Hitr ojre zapravit! LpA.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2007 22:33:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 2:13:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 8:53:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 9:20:51
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo, kok dbra diplomska!!!!! Fuuuul zanimivo. Me prav zanima kaj bo imel moj David rad. Jaz sem imela vse, ker je imela babi kmetijo. Grozno se mi zdi, da bo naš za vse to prikrajšan in bo mislil, da so krave roza. Se beremo! pa-pa aja pa če boste kej za malčke nabavljale, v emporiumu imajo še kar lušno linijo za otroke naše starosti. sam morš vseeno vse premetati, če ni danes že pobrano. pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 9:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolumbo, mi mamo tega iz Toysa. Kok je pa v Arielu, da vidim, če se bom po glavi tolkla? Ta je bil 22 €.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 10:08:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 11:03:48
|
|
|
|
atena777
|
Bom šla preverit kok je v Arielu. Ali je to res tako ensi šmensi zadeva? Jaz ne vem, če bi ga kr kupla. Kolumbo kukr jest vem je v tem lahko, ko že samostojno sedi, prej ne.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 12:34:54
|
|
|
|
ribicau
|
....punce samo tolk, če niste spremljale prve strani foruma.....v Mullerju so Pamperske nemške (dvojno pakiranje = cca 90 plenic) malo manj kot 9 eur, znižane iz skoraj 18 eur! Cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 12:56:56
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ojla! Men se še kr spi...komi gledam....pa še glava me boli! Atena777 glede GH ti predlagam, da počakaš nekaj dni, če se David kr davi ko papca. Jaz sem tud prenehala za par dni...no včeri pa sem mu spet dala frutek, pa je jedel. Davidu pred spanjem lepo naštimaj v flaško žitno kašico in jo naj spije.....naredi na dudi večjo luknjo pa bo. Pa naredi kašico srednje gosto, da ne bo samo voda. Si napisala, da se spet bolj malo redi.....pa probaj z kašico po flaški...pa bo dobival na teži. Jaz bi sigurno naredila tako....ne bo lačen, pa še bolj se bo redil Kar se rdečih pikic tiče - to je od vročine. Če pa so flekci pa je alergija.....breskve in marelice so kr alergeni.....rajši daj kako drugo sadje,...... se strinjam z Malecko_matejo, da daj rajši nekaj dni samo eno vrsto hrane, saj tako takoj vidiš na kaj je otrok alergiče. Men se tako spi, da tud tipkat ne morem...mi črke kr skačejo pred očmi....krizaaaa...pridem pol nazaj...morem eno presekat. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 12:58:12
|
|
|
|
visnjaaa
|
ooo Kolumbo kako slikco maš
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 13:18:13
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo kak kaj hujšanje???JAZ SEM IMELA ZA KOSILO PURANJE BEDERCE ZA VEČERJO PA BODO JAJČKE NA OKO SE MI ŽE FUL DOLGO LUŠTAJO!ups črke se opravičujem! sam sem pa carica sem vodni dan preživela! višnja welcome back! smo te pogrešali ti blondinka mal heca! kolumbo za super avatar!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 13:59:41
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Tak visnjaaa izgleda? Blond je? Uh, zanimivo, ni videt (brat) Pa da ima že tri človečke doma? Dobra je... joj zdej bi me v rit brcnla, če bi vidla kašno fotko sem dala gor...ne ni blond...oz.je čisto nasprtje tej fotki...je črna(včasih rdeča-odvisno kva si na glavo umeša), krake lase....pa kangle namesto joškov KANGLE??????? Ti praviš, da ma jaz kangle???? Kr svoje joške poglej....namesto modrca si lahko kupiš šotorsko krilo, take velike "kangle" maš ti. Pa kako sliko si dala gor - blondinka na morju?????...pa glavo ti bom odšraufala ko te vidim Sicer pa jaz spet hujšam...grem mogoče spet na morje - v Nerezine...čakam, da mi prijatelj neki najde dol....pa gasa......no zdej pa telovadnim in, bomo vidli, če bo kej več učinka....sem se slikala tud tebi eva1 ne bi nič škodilo, če bi kako deko dol vrgla.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 14:17:42
|
|
|
|
LuLu
|
Torej takšna izgledaš? Jaz sem tej tudi bolj podobna, kot pa oni blontni. Samo, da imam daljše lase in širše gležnje
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 14:19:58
|
|
|
|
LuLu
|
Jooj Kolumbo, tebi pa dogaja Ta članek bom prebrala ko bom psihično pripravljena biti skoncentrirana par minut. Meni se tudi že cel dan taaaaak spi.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 14:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj babe...sm se vam mislila javit, ker sem glih frei, delam tople murke in mojemu malemu se tolk zelo dogaja v kinderpetu, da je že par minut tiho oz. čeblja sam s sabo...Pol mu pa grem on vrtiljak prižgat, pa vidim, da se je SPEEEET!!! pokaku čez plenico+body+žabice na jogi rjuho (verjetno je spet kaka packa na jogiju) A se vam tud to dogaja? Pa fajn mu zaperm pleničko... Sploh ne štekam tega... Nč, no, grem drekce pucat! Se vam javim, ko bo spet vse mirno! Uživajte!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 18:38:51
|
|
|
|
LuLu
|
jasna81, menjaj plenice!!! Jaz imam hagiske, pa mi je samo enkrat mali flek kakeca pustila na bodiju. Zdaj sem kupla hagis 3, pa se mi zdi, da so malo prevelike. Bom šla nazaj na 2.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 19:04:27
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu jasna81, menjaj plenice!!! Jaz imam hagiske, pa mi je samo enkrat mali flek kakeca pustila na bodiju. Zdaj sem kupla hagis 3, pa se mi zdi, da so malo prevelike. Bom šla nazaj na 2. hi hi hi hi hi kaj nazaj na 2....mi imamo že 4. Ja kake suhe pamže pa mate to, da gre drekec ven na vseh straneh......?????? Jaz prisegam na lidlove planice...pa res so super...se vse ostale skrijejo 100x. Probajte...res so odlične...ne gre nič drekec ven...vse ostane v planicah....pri drugih planicah pa gre res vse preko.... lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 19:26:27
|
|
|
|
visnjaaa
|
v album sem dala nekja slikic mojega mišolinkota - kopanje.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 19:32:23
|
|
|
|
malecka_mateja
|
višnja kaki sladkorček je tvoj pikec!ful lepi je! bi bla z mojo Tjašo lepi ar ker sta oba takoa knedeljča in lahko skupaj delat reklamo za mišelinke! malo heca!ampak res cukerček je!pa tako lepo se smeji! bom pokazala tjaši snubca pa sporočim če ji je ok! kolumboooooo pogrešamo te!!!!!!!!!!!!!!!kako kaj dieta?????
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 19:33:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
še eno pitanje kako si pomanjšate slikce za avtar???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.