Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 19:34:36
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa tud tebi eva1 ne bi nič škodilo, če bi kako deko dol vrgla. ja kaj no, jst pa raj vsak jutr tole nardim , pa je čist ok , na mal heca...ja bi mogla kr pošteno shujšat, ne tistih par dekc k tebe morijo, pa ni volje
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 19:50:33
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo EJ ATENA777 sm pr januarkah vidla takrat ko sem gledala tvoje fotke tut od ene mami ful dober stolček za v banjo..nisem se hotla mešat k januarkam, zato rajš tebe vprašam, kje se to nabavi, pa kok stane. Slikce so bile moje.Flipper je v Arielu 21,9€.Naš je biu kupljen v Domžalah, ker jih v LJ baje ni več.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 20:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Hvala za info o flipperju,zanima pa me še, kdaj se ga sme začet kopat not (pri katerem mesecu). Hothien a ti že v tem kopaš tvojo ljubico? Sem jo že dala notri, za poskusno kopanje v bazenčku. Sicer jo pa še vedno v čebričku kopam.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 20:13:07
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo EJ ATENA777 sm pr januarkah vidla takrat ko sem gledala tvoje fotke tut od ene mami ful dober stolček za v banjo..nisem se hotla mešat k januarkam, zato rajš tebe vprašam, kje se to nabavi, pa kok stane. Slikce so bile moje.Flipper je v Arielu 21,9€.Naš je biu kupljen v Domžalah, ker jih v LJ baje ni več.Pa tud ne vem do kdaj je akcija, ekr je ravno danes pršu nov katalog. Aja, je pa ta stolček od 6 do 15M oz. do max. 13kg.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 20:48:23
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo par novih slikic moje princeske!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 22:24:42
|
|
|
|
visnjaaa
|
Malecka_mateja full je lepa tvoja punčika - prava princeska. Pa ti si na sliki že čist suha - zelo fejst.......ja koliko si pa že shujšala??? lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 22:33:06
|
|
|
|
LuLu
|
malecka_mateja, vrat me boli, ko sem slikice gledala Daj jih naslednjič prav obrni. Hothien, kakšno je tvoje geslo za album?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 22:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Hothien, kakšno je tvoje geslo za album? Sem ti poslala zs.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 22:39:08
|
|
|
|
force
|
Živjo punce! Jest tud jest sem februarčica, sm rodila 23., čeprov bi mogla bit pri marčevkah. Ampak ve ste mi ljubše, ker ste ful face in vas skoz spremljam. zdj sem se pa odločila da vas mal zmotim, če dovolte. Zanima me a se vaši sončki kej "plazijo". Moji Živi se ful dogaja. Obrne se na trebuh in potem kolena povleče k sebi kot bi klečala potem se pa odrine naprej. Pomoje bo kmal zamano na wc pršla A ve tud že kej vaše lovite naokoli? Pridne bodte pa polubčkejte svoje miške piške
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 22:47:03
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: force Živjo punce! Jest tud jest sem februarčica, sm rodila 23., čeprov bi mogla bit pri marčevkah. Ampak ve ste mi ljubše, ker ste ful face in vas skoz spremljam. zdj sem se pa odločila da vas mal zmotim, če dovolte. Zanima me a se vaši sončki kej "plazijo". Moji Živi se ful dogaja. Obrne se na trebuh in potem kolena povleče k sebi kot bi klečala potem se pa odrine naprej. Pomoje bo kmal zamano na wc pršla A ve tud že kej vaše lovite naokoli? Pridne bodte pa polubčkejte svoje miške piške Force pozdravljena! Ja fajn, da si se malo oglasla pri nas....kr večkrat prid naokoli. Jaz ti morem povedat, da se moj fantič tud pomalen "plazi", ja skrči kolena... ampak najraje pa je na hrbtu pol pa dvigne rit in se odrine...in ta moj krtek prikrta iz ene strani zakonske postelje na drugo. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 22:58:52
|
|
|
|
force
|
No no moja tud, sam po bušiju. Po pa vsak jutr kroge nabija po zakonski postli zravn se pa tko smeji in zabava da jo pomoje vsi sosedje slišjo. In ja hvala, bom se zdj večkrat oglasila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 23:04:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 23:05:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 23:11:12
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Hujšamo na veliko, tut oči ...smo dons že 2 krat..... Ajde grem spat k sm hin Hi hi hi hi hi - ja kaj si tako , da si tako HIN, da moreš it kr spat????? Nič spat, ti naša nočna ptica...dons se men nč ne spi....ja s kom se bom pa menla????
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 23:16:20
|
|
|
|
LuLu
|
Z mano? --------------- Force dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 23:22:34
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Torej takšna izgledaš? Jaz sem tej tudi bolj podobna, kot pa oni blontni. Samo, da imam daljše lase in širše gležnje joj babnice kake stresate, pa meni bo enkrat trebuh počil od tega foruma februark. Skos se prerežim. Ste ble spet pridne s pisanjem, pa zapravljanjem tudi vidim. Morem vas vprašati, če bi imele kaj proti, da se dobimo na štajerskem en dan, npr. v Celju, pa da bi prišle še januarke zraven. Malo jih boste spoznale, mi bomo pa dve muhi na en mah. malecka_mateja - slikico za avatar si lahko pomanjsas v kaksnem programu za obdelavo slik. Ce nimas druega bo tudi slikar dober (odpres jo v slikarju, pomanjsas na ustrezno velikost. V RR ti napise koliksno velikost dopusca. Veckrat poskusi, enkrat bo ze ratalo. Ce ne bo slo poslji meni, ti bom zrihtala. visnjaaa, malecka, res imata sladke bebe! Februarcki so pa oh in sploh lepi ljudje, se astrologi potrjujejo! force živjo, s kje pa si?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 23:34:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.7.2007 23:46:40
|
|
|
|
LuLu
|
atena777, jaz sem za srečanje. Nasploh, če bo na Štajerskem. Mimogrede, moj je marčevski, tako kot jaz, tak, da so tudi marčevski oh in sploh lepi Kolumbo, še ne spiš? čakaš na naslednjo rundo ? Tako hujšanje bom jaz tudi izbrala. Bo cela družina imela kaj od tega. Pa še tečna ne bom.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.7.2007 0:42:46
|
|
|
|
LuLu
|
Fajt pri januarčicah!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.7.2007 8:47:52
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla babnice čvekaste! sem že vse napisala pa mi je internet štekno zato ponovbimo vajo! višnja ja hvala za komentar sam nisem še suha še daleč os tega!še vsaj -10kg me zača do zdaj sem pa jih dala dol -8 lulu se bom potrudla nasljednič!malos e lahko razgibaš!to spada k shujševalni! force dobrodošla!ti se kar javji kaj sej vidiš da je vedno živahno! no naša je takšna kot si ti svoj oopisala!pa tudi nogice je pogruntala da ima! atena hvala za obrazložitev če nebom znala ti pa pošljem!tnx jaz nimam nič proti!več nas bo bolj luštno bo! Kolumbo midve se nisma zmenle za tako hujšanje jaz hujšam z hrano in ne z švinglaš tiporednica! čuj jaz mam seznam samo morem te razočarat da na mojem ni kondomov tak da mislim da ti ne pride v poštev mam pa vibrator na seznamu ker moj bo tak 10 dni pijan ko kanta in bo verjetno prav prišo! torej kolumbo kja jeste danes???mi mamo rižotko!večerja isto! vi pa verjetno kosilo + in večrja samo 3 porcije al kako?? ok pridne bit! aja jaz frem jutri k zobarju po 8 letih pa me je strah ko hudič malo me potolažite ker mislim da si bom glih premislila v trenutku!ampak ne smem me zobek boli!ampak me je ful strah!mam občutek da kljub inekciji me bo bolelo???
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2007 10:27:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.7.2007 10:28:58
|
|
|
|
LuLu
|
Ne motita me hudiča, jeeeemmmmmm!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.7.2007 12:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, babe na kupu... Kar se tiče plenic, mam nemške pamperske. Sm probala huggies, sam se mi zdijo take debele, pa na notranji strani so take kot neki cheap vložki... Ne vem no, sorry če sm kero užalila, ampak men niso ok. DO zdej smo pa sam te dvojne probal. Bom še probala te iz lidla. A ma še kera kake izkušnje? Jst morm vsak drug dan bodije kuhat. Punce če boste v Celju, se pridružim! Sam javite prej. Pa jst nimam nč proti, če se januarke pridružijo. Več ko nas je, bolj veselo bo! Grem zdej mal slikce pogledat, pol pa pičim pospravljat, ker smo včeraj celo popoldne zabluzili po nakupih, kupila pa nisem niiiiič! Sm tolk tečna, da je adijo! Fajn se mejte, se slišmo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.7.2007 12:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa še to - pri plenicah mu redkokdaj vrže ob nogicah (ob strani) ven, mu pa večkrat drekec prileze nazaj, po hrbtu. Lulčija ma čistega, hrbet pa Pa ni glih suh - ma 8 kg, star pa je bil 4 mesece.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 11.7.2007 12:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Slikice so super, pravi mali abjseki Evo še mojga razgrajača v albumu, nekaj novejših fotk!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.