|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
10.7.2007 19:34:36   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

tud tebi eva1 ne bi nič škodilo, če bi kako deko dol vrgla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj no, jst pa raj vsak jutr tole nardimuser posted image , pa je čist ok user posted image user posted image user posted image user posted image , na mal heca...ja bi mogla kr pošteno shujšat, ne tistih par dekc k tebe morijo, pa ni voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
10.7.2007 19:50:33   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EJ ATENA777 sm pr januarkah vidla takrat ko sem gledala tvoje fotke tut od ene mami ful dober stolček za v banjo..nisem se hotla mešat k januarkam, zato rajš tebe vprašam, kje se to nabavi, pa kok stane.

Slikce so bile moje.Flipper je v Arielu 21,9€.Naš je biu kupljen v Domžalah, ker jih v LJ baje ni več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
10.7.2007 20:12:44   
Anonimen

Hvala za info o flipperju,zanima pa me še, kdaj se ga sme začetuser posted image kopat not (pri katerem mesecu). Hothien a ti že v tem kopaš tvojo ljubico?

Sem jo že dala notri, za poskusno kopanje v bazenčku. Sicer jo pa še vedno v čebričku kopam.

Neposredna povezava do sporočila: 1053
10.7.2007 20:13:07   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

EJ ATENA777 sm pr januarkah vidla takrat ko sem gledala tvoje fotke tut od ene mami ful dober stolček za v banjo..nisem se hotla mešat k januarkam, zato rajš tebe vprašam, kje se to nabavi, pa kok stane.

Slikce so bile moje.Flipper je v Arielu 21,9€.Naš je biu kupljen v Domžalah, ker jih v LJ baje ni več.Pa tud ne vem do kdaj je akcija, ekr je ravno danes pršu nov katalog.

Aja, je pa ta stolček od 6 do 15M oz. do max. 13kg.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
10.7.2007 20:48:23   
malecka_mateja
evo par novih slikic moje princeske!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.7.2007 22:24:42   
visnjaaa
Malecka_mateja  full je lepa tvoja punčika - prava princeska.

Pa ti si na sliki že čist suha - zelo fejst.......ja koliko si pa že shujšala???

lpuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
10.7.2007 22:33:06   
LuLu
malecka_mateja, vrat me boli, ko sem slikice gledala user posted image
Daj jih naslednjič prav obrni.

Hothien, kakšno je tvoje geslo za album?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
10.7.2007 22:38:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Hothien, kakšno je tvoje geslo za album?

Sem ti poslala zs.

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
10.7.2007 22:39:08   
force
Živjo punce!
Jest tud jest sem februarčica, sm rodila 23., čeprov bi mogla bit pri marčevkah.  Ampak ve ste mi ljubše, ker ste ful face in vas skoz spremljam. zdj sem se pa odločila da vas mal zmotim, če dovolte.
Zanima me a se vaši sončki kej "plazijo". Moji Živi se ful dogaja. Obrne se na trebuh in potem kolena povleče k sebi kot bi klečala potem se pa odrine naprej. Pomoje bo kmal zamano na wc pršla user posted image  A ve tud že kej vaše user posted image  lovite naokoli?

Pridne bodte pa polubčkejte svoje miške piškeuser posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
10.7.2007 22:47:03   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: force

Živjo punce!
Jest tud jest sem februarčica, sm rodila 23., čeprov bi mogla bit pri marčevkah.  Ampak ve ste mi ljubše, ker ste ful face in vas skoz spremljam. zdj sem se pa odločila da vas mal zmotim, če dovolte.
Zanima me a se vaši sončki kej "plazijo". Moji Živi se ful dogaja. Obrne se na trebuh in potem kolena povleče k sebi kot bi klečala potem se pa odrine naprej. Pomoje bo kmal zamano na wc pršla user posted image  A ve tud že kej vaše user posted image  lovite naokoli?

Pridne bodte pa polubčkejte svoje miške piškeuser posted image user posted image

Force pozdravljena!

Ja fajn, da si se malo oglasla pri nas....kr večkrat  prid naokoli.

Jaz ti morem povedat, da se moj  fantič tud pomalen "plazi", ja skrči kolena...
ampak najraje pa je na hrbtu pol pa dvigne rit in se odrine...in ta moj krtek prikrta iz ene strani zakonske postelje na drugo.user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
10.7.2007 22:58:52   
force
No no moja tud, sam po bušiju. Po pa vsak jutr kroge nabija po zakonski postli zravn se pa tko smeji in zabava da jo pomoje vsi sosedje slišjo.

In ja hvala, bom se zdj večkrat oglasilauser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
10.7.2007 23:04:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
   [Brisano sporočilo]
10.7.2007 23:05:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1063
10.7.2007 23:11:12   
visnjaaa
Hujšamo na veliko, tut očiuser posted image user posted image user posted image ...smo dons že 2 krat.....user posted image

Ajde grem spat k sm hin

Hi hi hi hi hi  -  ja kaj si takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da si tako HIN, da moreš it kr spat?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič spat, ti naša nočna ptica...dons se men nč ne spi....ja s kom se bom pa menla????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
10.7.2007 23:16:20   
LuLu
Z mano?user posted image

---------------

Force dobrodošla! user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
10.7.2007 23:22:34   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Torej takšna izgledaš? user posted image  user posted image
Jaz sem tej tudi bolj podobna, kot pa oni blontni. Samo, da imam daljše lase in širše gležnje user posted image

joj babnice kake stresate, pa meni bo enkrat trebuh počil od tega foruma februark. Skos se prerežim.

Ste ble spet pridne s pisanjem, pa zapravljanjem tudi vidim.

Morem vas vprašati, če bi imele kaj proti, da se dobimo na štajerskem en dan, npr. v Celju, pa da bi prišle še januarke zraven. Malo jih boste spoznale, mi bomo pa dve muhi na en mah.

malecka_mateja - slikico za avatar si lahko pomanjsas v kaksnem programu za obdelavo slik. Ce nimas druega bo tudi slikar dober (odpres jo v slikarju, pomanjsas na ustrezno velikost. V RR ti napise koliksno velikost dopusca. Veckrat poskusi, enkrat bo ze ratalo. Ce ne bo slo poslji meni, ti bom zrihtala.

visnjaaa, malecka, res imata sladke bebe! Februarcki so pa oh in sploh lepi ljudje, se astrologi potrjujejo!

force živjo, s kje pa si?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
   [Brisano sporočilo]
10.7.2007 23:34:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
10.7.2007 23:46:40   
LuLu
atena777, jaz sem za srečanje. Nasploh, če bo na Štajerskem.

Mimogrede, moj je marčevski, tako kot jaz, tak, da so tudi marčevski oh in sploh lepi user posted image

Kolumbo, še ne spiš? čakaš na naslednjo rundo user posted image ?
Tako hujšanje bom jaz tudi izbrala. Bo cela družina imela kaj od tega. Pa še tečna ne bom.

Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.7.2007 0:42:46   
LuLu
Fajt pri januarčicah!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.7.2007 8:47:52   
malecka_mateja
ojla babnice čvekaste!

user posted image sem že vse napisala pa mi je internet šteknouser posted image zato ponovbimo vajo!

višnja ja hvala za komentar sam nisem še suha še daleč os tega!še vsaj -10kg me zača do zdaj sem pa jih dala dol -8user posted image user posted image user posted image

lulu se bom potrudla nasljednič!malos e lahko razgibaš!to spada k shujševalni!user posted image user posted image user posted image user posted image

force dobrodošla!ti se kar javji kaj sej vidiš da je vedno živahno!user posted image user posted image no naša je takšna kot si ti svoj oopisala!pa tudi nogice je pogruntala da ima!user posted image user posted image

atena hvala za obrazložitev če nebom znala ti pa pošljem!tnxuser posted image
jaz nimam nič proti!več nas bo bolj luštno bo!user posted image user posted image

Kolumbo midve se nisma zmenle za tako hujšanje jaz hujšam z hrano in ne z user posted image user posted image švinglaš tiporednica!user posted image user posted image
čuj jaz mam seznam samo morem te razočarat da na mojem ni kondomovuser posted image user posted image tak da mislim da ti ne pride v poštevuser posted image user posted image mam pa vibrator na seznamuuser posted image user posted image ker moj bo tak 10 dni pijan ko kanta in bo verjetno prav prišo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
torej kolumbo kja jeste danes???mi mamo rižotko!večerja isto!
vi pa verjetno kosilo +user posted image in večrja samo 3 porcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al kako??

ok pridne bit!

aja jaz frem jutri k zobarju po 8 letihuser posted image user posted image pa me je strah ko hudičuser posted image user posted image malo me potolažite ker mislim da si bom glih premislila v trenutku!ampak ne smem me zobek boli!ampak me je ful strah!mam občutek da kljub inekciji me bo bolelo???user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
11.7.2007 10:27:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.7.2007 10:28:58   
LuLu
Ne motita me hudiča, jeeeemmmmmm!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.7.2007 12:25:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, babe na kupu... user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče plenic, mam nemške pamperske. user posted image Sm probala huggies, sam se mi zdijo take debele, pa na notranji strani so take kot neki cheap vložki... user posted image Ne vem no, sorry če sm kero užalila, ampak men niso ok. DO zdej smo pa sam te dvojne probal. Bom še probala te iz lidla. A ma še kera kake izkušnje? Jst morm vsak drug dan bodije kuhat. user posted image

Punce če boste v Celju, se pridružim! Sam javite prej. Pa jst nimam nč proti, če se januarke pridružijo. Več ko nas je, bolj veselo bo!

Grem zdej mal slikce pogledat, pol pa pičim pospravljat, ker smo včeraj celo popoldne zabluzili po nakupih, kupila pa nisem niiiiič! Sm tolk tečna, da je adijo!

Fajn se mejte, se slišmo!

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.7.2007 12:26:58   
Anonimen
Aja, pa še to - pri plenicah mu redkokdaj vrže ob nogicah (ob strani) ven, mu pa večkrat drekec prileze nazaj, po hrbtu. Lulčija ma čistega, hrbet pauser posted image user posted image user posted image Pa ni glih suh - ma 8 kg, star pa je bil 4 mesece.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.7.2007 12:51:57   
Anonimen
Slikice so super, pravi mali abjseki user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo še mojga razgrajača v albumu, nekaj novejših fotk! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.