atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ATENA neki me zanima glede fredouga obroča. Dej plis poglej moje slike in mi povej, če smo mu sploh dobr nastavili obroč. Pri januarkah sem brala, da je ena FTH rekla, da otrok drži precej rokice nazaj kar ni ok. Men se to res zdi, in sm ga hotla dat mal bl naprej pa je oči pametoval, da ne smem. Mogoče mu je res še mal velik, glede na to da se ga uporablja do 3-4 leta ne? Vedno preberem Freudovga obroča in se nasmejim, ker to bi pri tvoji široki razgledanosti iz psihologije celo pričakovala. Ti obroč mu pomojem ni prevelik, ker je delan za 4m+ in ima precej nastabljive paščke. Glede na ravnanje dveh mamic, ki sta že bili na tečaju bi jaz rekla, da lahko poveš vašemu očiju, da je imela mami prou, k ga je hotela dati bolj naprej.Tudi jaz sem ga bolj naprej dajala in ko je začel nekaj motoviliti nazaj, sem ga raje ven vzela. Je pa kr zoprno dat malega v ta obroč prvič, meni sta ga dali onidve. Na slikah pa ne vidim dobr, ker se svetloba blešči a je 100% prav, generalno je videti ok. Vglavnem ga dasta tako, da leži na trebuščku na tem obroču. Potem mu zapneta najprej pas prečno in okoli tega šele vertikalnega. To je na hitro opis. Tole z vreščanjem me je presenetilo, da je tvoj tudi občutljiv. Sem mislila, da je samo naš, ker to je ubitačno kok je ta otrok senzitiven na kakšne nenadne glasne zvoke. Pa to ga za pol njegove dolžine v luft vrže. Potem se še jaz ustrašim, ker njega vidim kak mu srce v hlače pade. Je blo pa lušno videti tvojega cukra po dolgem času. Je tak specifičen obraz, nekaj posebnega, meni je fuuul všeč. Pa ne bi znala ocent komu je podoben. Sem pa opazila, da si ti čisto mamici. IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ejte, mene nekaj zanima. A ima katera kak nasvet kak naj malega imam v postelji... se čisto odkrije, se tak premika med spanjem, da počez spi. Tak nima dovolj placa, pa še odkrit je celo noč. Ok, zdaj ko je zunaj vroče ni panike, ampak ponoči vseeno ni 30 stopinj. Verjetno nimaš več tega problema, ker so tako zahajcali tam gor ;)? Čim manj ga oblači.Jaz sem se nekaj časa sekirala, če se je odkrival sedaj se pa ne več. Ko bo pa bolj mrzlo imamo pa spalno vrečo. Kaj pa moj mali dela! Isto se tako rotira in kobaca v vse štir dimenzije...Posteljico imamo pa tako z rešetkami, al kako bi se izrazila. No in on nogice zahakla med tiste lojtre in sedaj me je začel ornk skrbet, da si jih bo nalomil. Bom morala kupiti tisto prevlekico za lojtrce, k so drage k hudič. Pa upam, da bo vsaj zalegl. A ma še kera stokke bed? Kolumbo kolk pa maš ti sodnih dni? Vsak drug dan? Sej se nikamor ne mudi ;) IZVIRNO SPOROČILO: LuLu isto pri meni. res se čisto šverca... mater so prebrisani, tak mi lepo zizo prime, me boža po njej, da zaspim, potem pa je gospodar postelje in dela z zizo kaj mu paše celo noč. vsake tolko pogledam, da ni s pojstle padel, me pogleda, se nasmehne, malo požgečka po bradavici in me že spet zmanjka. zjutraj pa sem čisto izmozgana, pa ne morem nazaj zaspat, ko on potem še malo zalegne. Crknla sem od smeha, tole je čist tu mač. A na štajerskem tut tko hajca? Tukej je zaznort. Če bo šlo tko naprej bomo mehko kuhani, ne al'dente. Kolumbo dobro temo si odprla tole glede vzgoje. In še to sem zadnjič pozabila vprašati. Kakšne so torej tvoje in izkušnje tvoje mame glede dojenčkov, ki pridejo v jasli? Vsi kričijo drug prek drugega, se hočejo vozičkat in vlečejo tršice za majice v času pred spanjem. Mal se hecam, res pa me zanima kaj se ti lah vse zgodi? Visnjaaa, malecka, Kolumbo. Kolko ste ze kaj shujsale? jaz TE moram tut pohvaliti Malecka, da je rezultat viden, ce pa ne verjames, daj slikico iz srecanja zraven postavi. Tako sem jaz delala, ko sem pred leti hujsala, ker sam sebe itak ne vidis. SLikas se v kopalkah pred hujsanjem, pa po treh tednih pa po dveh mesecih, pa ti povem, da si fuuul presenecen, ceprav se tebi ne zdi. Jaz sicer zdaj slik ne rabim, ker mi moj pove za vsako kilo, ki se pozna, ko gre dol. Pa se nic ne pustim motit, ce bo slo, ko bo slo dol, ok, ce ne pa nima da mrda. Nej gre pa on rodit!
< Sporočilo je popravil atena777 -- 16.7.2007 23:05:54 >
|