|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.7.2007 23:29:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
15.7.2007 23:45:45   
LuLu
Ejte, mene nekaj zanima. A ima katera kak nasvet kak naj malega imam v postelji... se čisto odkrije, se tak premika med spanjem, da počez spi. Tak nima dovolj placa, pa še odkrit je celo noč. Ok, zdaj ko je zunaj vroče ni panike, ampak ponoči vseeno ni 30 stopinj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.7.2007 8:44:24   
malecka_mateja
ojla!

vidim da ste me pogrešal!kako lepo!user posted image user posted image

no glede razvad hmm kaj pa naj jaz napišem ko jih nimamo!nimamo razvad z joško ne z spanjem na roki ne z spanje v vozeku!nimamo navad ker smo jo že od malega naučili na vsa okolja!uspava se sama ali z dudo in to je to!niti nanice nima!tako da mene tukaj izpustite!

kolumbo kkao kaj hujšanje???
no pri meni je vredu še vztrajamo!

atena sam da je boljšeuser posted image user posted image user posted image

no grem ker naša že brenči!user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.7.2007 9:49:34   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ejte, mene nekaj zanima. A ima katera kak nasvet kak naj malega imam v postelji... se čisto odkrije, se tak premika med spanjem, da počez spi. Tak nima dovolj placa, pa še odkrit je celo noč. Ok, zdaj ko je zunaj vroče ni panike, ampak ponoči vseeno ni 30 stopinj.

ja lulu moj  nejc spi v bodiju brez rokavov in nepokrit celo noč.
sej je dovolj toplo.....no jaz mam v spalnici cca. 22 stopinj, no zdej ko je toplo pa cca 25...in ga nič ne pokrivam....saj spi ko top.
če je bolj hladno pa mu oblečem hlačke......al ga pa pokrijem samo po nogicah, če je samo v bodiju.
ja mojgauser posted image nikol ne zebe.....prej mu je vroče.
jeseni pa bo letel v spalno vrečo...user posted image , da ga ne bo zeblo.

ja atena prav maš.....se razvadijo pri nas spat.....mene tud ziza uspava, pol se pa tamal šverca pr men pol nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

malecka_mateja  ti pa maš red.....user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 10:04:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.7.2007 12:09:11   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

ja atena prav maš.....se razvadijo pri nas spat.....mene tud ziza uspava, pol se pa tamal šverca pr men pol nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

isto pri meni. res se čisto šverca... mater so prebrisani, tak mi lepo zizo prime, me boža po njej, da zaspim, potem pa je gospodar postelje in dela z zizo kaj mu paše celo noč. vsake tolko pogledam, da ni s pojstle padel, me pogleda, se nasmehne, malo požgečka po bradavici in me že spet zmanjka. zjutraj pa sem čisto izmozgana, pa ne morem nazaj zaspat, ko on potem še malo zalegne.

ja, bo naš bil odkrit ponoči, ker itak nima smisla ga pokrivat, če se sam odkrije in mu je verjetno prevroče.
samo ne vem pa kak ga obdržat v pravem položaju, ker se tak obrne, da mu širina postelje 60cm ni dovolj na njegovo dolžino.
a je sploh to problem, ali pa se mi malo blede in bi rada popolnost? user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 14:26:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.7.2007 14:46:53   
LuLu
kolumbo, v vrečki? user posted image
kakšni vrečki?

Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 16:02:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.7.2007 16:18:49   
LuLu
ej, zakaj tolko pišete, ne folgam brat user posted image

Kolumbo, si tu? Daj da kaki čvek vdarima, ker mi je tečno user posted image

Kdorkoli?

Neposredna povezava do sporočila: 1135
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 16:58:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.7.2007 18:39:36   
Izabela_07
ojla
Taj je tudi navajen spati povsod, tako da do pred kratkim si ga dal ležat se je nekaj časa pogovarjal, malo zatulil in potem zaspal. Po novem pa zaspi na rokah v 5 minutah, ga položim in spi. Zvečer pa gre vedno ko poje v postelco in spi, je pa res da sva na začetku vztrajala in ga nisva jemala ven, tudi če je glasno protestiral. Pa zjutraj ko se zbudi (ob 7 al pa 8 - jasno vmes enkrat jemo) malo jamra, mu pridem dvignit roleto in potem se vsaj še pol ure pogovarja z vsemi živalcami na steni pa v postelci...

Aja odkrit pa je itak in tako kot ste napisale leži počez user posted image pa ga ponoči vsaj enkrat vedno popravim. Tako da pozimi ga čaka vrečauser posted image

Kako pa prenašate vročino? Je katera jutri dopoldan za klimatiziran City park v LJ?

Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.7.2007 21:36:47   
ribicau
Zdravo!

Mi smo z Jesenic....potrjena alergija na kravje mleko. Jajca so zaenkrat negativne....je pa tko, da je to danes po kožnem testu, so ji pa vzeli tudi kri in se bo točno videlo. Mleko bo tudi po krvnem testu po vsej verjetnsti pozivitno, jajca pa še vedno upam, da ne. Ponovno testiranje imamo novembra, do takrat imata pa Eva in mamica strogo dieto brez mleka in mlečnih izdelkov user posted image .
Je bla pa moja punčka tko pridna, ko so ji kri vzeli, tud zajokala ni user posted image user posted image user posted image , za razliko od mamice, ki je takoj dobila solzne oči...

Za spanje imam jaz Evo oblečeno v čisto tanko pižamico s stopali in dolgimi rokavi in pokrito čez nogice. Se pa kmalu sama odkrije. Mislim, da če bi jo oblekla v kratke rokave, da bi jo zeblo, ker je po mamici, kar se tega tičeuser posted image .

Zdej pa grem, moram še rožice zalit zunaj na terasi, potem si bom pa privoščila sadje in sladoled. Njami

LP

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.7.2007 22:42:09   
visnjaaa
Oj!

Kolumbo šele zdajle sem pogledala slike...ja kakega lušnega pamža maš...pa kolk lask ima.....user posted image user posted image user posted image
moj je čist golobučenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mu rastejo laski, ampak so čist svetli....

Kolumbo v vrečki????? Papirnati ali pvc????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.7.2007 22:43:12   
metuljčica27
Najprej vse lepo pozdravljene!
Vidim, da se vam full dogaja.

Kolumbo svetovne fotke v bazenu. Ste pa uživali.

In kako kaj prenašate to vročino.? Groza, ne?

Me smo bile danes na Arehu- na Pohorju! Super je bilo! Gor smo prišle ob 11.30 in je bilo prav sveže. Male smo oblekle v trenerke, ker smo bile v senci in je bilo prav sveže. DIHALE SMO! Tu pa skoraj do zrake nisem prišla. Groza, kakšna vročina.
Povejte, ali jih s čem mažete, zaradi sonce.

LP

Mateja, kdaj se vidimo.?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.7.2007 23:00:51   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
ATENA neki me zanima glede fredouga obroča. Dej plis poglej moje slike in mi povej, če smo mu sploh dobr nastavili obroč. Pri januarkah sem brala, da je ena FTH rekla, da otrok drži precej rokice nazaj kar ni ok. Men se to res zdi, in sm ga hotla dat mal bl naprej pa je oči pametoval, da ne smem. Mogoče mu je res še mal velik, glede na to da se ga uporablja do 3-4 leta ne?

Vedno preberem Freudovga obroča in se nasmejim, ker to bi pri tvoji široki razgledanosti iz psihologije celo pričakovala. Ti obroč mu pomojem ni prevelik, ker je delan za 4m+ in ima precej nastabljive paščke. Glede na ravnanje dveh mamic, ki sta že bili na tečaju bi jaz rekla, da lahko poveš vašemu očiju, da je imela mami prou, k ga je hotela dati bolj naprej.Tudi jaz sem ga bolj naprej dajala in ko je začel nekaj motoviliti nazaj, sem ga raje ven vzela. Je pa kr zoprno dat malega v ta obroč prvič, meni sta ga dali onidve. Na slikah pa ne vidim dobr, ker se svetloba blešči a je 100% prav, generalno je videti ok. Vglavnem ga dasta tako, da leži na trebuščku na tem obroču. Potem mu zapneta najprej pas prečno in okoli tega šele vertikalnega. To je na hitro opis.
Tole z vreščanjem me je presenetilo, da je tvoj tudi občutljiv. Sem mislila, da je samo naš, ker to je ubitačno kok je ta otrok senzitiven na kakšne nenadne glasne zvoke. Pa to ga za pol njegove dolžine v luft vrže. Potem se še jaz ustrašim, ker njega vidim kak mu srce v hlače pade.
Je blo pa lušno videti tvojega cukra po dolgem času. Je tak specifičen obraz, nekaj posebnega, meni je fuuul všeč. Pa ne bi znala ocent komu je podoben. Sem pa opazila, da si ti čisto mamici.
Ejte, mene nekaj zanima. A ima katera kak nasvet kak naj malega imam v postelji... se čisto odkrije, se tak premika med spanjem, da počez spi. Tak nima dovolj placa, pa še odkrit je celo noč. Ok, zdaj ko je zunaj vroče ni panike, ampak ponoči vseeno ni 30 stopinj.

Verjetno nimaš več tega problema, ker so tako zahajcali tam gor ;)? Čim manj ga oblači.Jaz sem se nekaj časa sekirala, če se je odkrival sedaj se pa ne več. Ko bo pa bolj mrzlo imamo pa spalno vrečo. Kaj pa moj mali dela! Isto se tako rotira in kobaca v vse štir dimenzije...Posteljico imamo pa tako z rešetkami, al kako bi se izrazila. No in on nogice zahakla med tiste lojtre in sedaj me je začel ornk skrbet, da si jih bo nalomil. Bom morala kupiti tisto prevlekico za lojtrce, k so drage k hudič. Pa upam, da bo vsaj zalegl. A ma še kera stokke bed?

Kolumbo kolk pa maš ti sodnih dni? Vsak drug dan? Sej se nikamor ne mudi ;)

isto pri meni. res se čisto šverca... mater so prebrisani, tak mi lepo zizo prime, me boža po njej, da zaspim, potem pa je gospodar postelje in dela z zizo kaj mu paše celo noč. vsake tolko pogledam, da ni s pojstle padel, me pogleda, se nasmehne, malo požgečka po bradavici in me že spet zmanjka. zjutraj pa sem čisto izmozgana, pa ne morem nazaj zaspat, ko on potem še malo zalegne.

Crknla sem od smeha, tole je čist tu mač.

A na štajerskem tut tko hajca? Tukej je zaznort. Če bo šlo tko naprej bomo mehko kuhani, ne al'dente.

Kolumbo dobro temo si odprla tole glede vzgoje. In še to sem zadnjič pozabila vprašati. Kakšne so torej tvoje in izkušnje tvoje mame glede dojenčkov, ki pridejo v jasli? Vsi kričijo drug prek drugega, se hočejo vozičkat in vlečejo tršice za majice v času pred spanjem. Mal se hecam, res pa me zanima kaj se ti lah vse zgodi?
Visnjaaa, malecka, Kolumbo. Kolko ste ze kaj shujsale? jaz TE moram tut pohvaliti Malecka, da je rezultat viden, ce pa ne verjames, daj slikico iz srecanja zraven postavi. Tako sem jaz delala, ko sem pred leti hujsala, ker sam sebe itak ne vidis. SLikas se v kopalkah pred hujsanjem, pa po treh tednih pa po dveh mesecih, pa ti povem, da si fuuul presenecen, ceprav se tebi ne zdi.
Jaz sicer zdaj slik ne rabim, ker mi moj pove za vsako kilo, ki se pozna, ko gre dol. Pa se nic ne pustim motit, ce bo slo, ko bo slo dol, ok, ce ne pa nima da mrda. Nej gre pa on rodit!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 16.7.2007 23:05:54 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 23:40:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.7.2007 0:52:21   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Tole z vreščanjem me je presenetilo, da je tvoj tudi občutljiv. Sem mislila, da je samo naš, ker to je ubitačno kok je ta otrok senzitiven na kakšne nenadne glasne zvoke. Pa to ga za pol njegove dolžine v luft vrže. Potem se še jaz ustrašim, ker njega vidim kak mu srce v hlače pade.

Tudi pri nas je tak. Hudiča ja. Ker imam neke težave z nosom in dostikrat kihnem ali pa šmrknem, se mali tak vstraši, da ga res vrže. Mene pa še bolj. Dostikrat potem sledi, meni zelo smešen del, da mali spodnjo ustnico našobi, postane celi rdeči, dobi solne oči in v raztegnjeni buuuuueeee.
Meni je tak smešen, sory sinek, ampak resno zdaj. Jaz sem celo že razmišljala, če je kaj narobe pri njem, da se tak fejst vstraši.
Zdaj ste me malo potolažle.

Metuljčica, končno on-line spet. Pozdravljena! Bi se res lahko kaj javla, da se dobimo na eni kavi.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 0:59:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.7.2007 1:01:26   
LuLu
ooooooo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1145
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 1:48:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 12:10:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1147
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 13:53:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.7.2007 14:14:45   
metuljčica27
no, pa se ti bom jaz pridružla!

Saj se tudi jaz skrivam not. Zunaj je noro! Žana je kar zaspala. Bogi so si!

In na morje ste že bile kaj, kam ste kaj namenjene. Verjetno ste se že vse to zmenla, vendar me zanima, če imate kakšne vredu predloge, saj mi se še nismo odločili, kaj gremo. Vendar komaj čakam!

Žani sem gore kupila takšen majhen čolniček, pa ji včasih malo vode not nalijem in jo namočim. Ma danes bi še jaz najraje šla not, vendar je to nemogoče.Mislim, da bi bil MALO premajhenuser posted image user posted image user posted image !!!!

Nič, lepo se imejte.

Vidim, da vam dieta uspeva. Jaz se še sedaj nisem zraven spravila!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.7.2007 14:15:43   
malecka_mateja
ojla!

joj še pisat se mi ne da ker je vročččččeeeeeeeeeeeeeee!

grem raje možeku družbo delat pri koslu ga bom gledala kak se baše!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.