Anonimen
|
Čer. Joj, kako dolgo traja, preden jaz odgovorim, a ne? Ma kr ni časa, sploh če hočem malo več napisati. Naj najprej odgovorim višnji. Glede dojenja samo, to da otrok do enega leta dobi zgolj od dojenja 75% potreb po hrani je res, nisem si to zmislila, sicer pa take in podobne informacije "pobiram" na srečanju LLL - La leche league ( www.dojenje.net ) - definitivno priporočam, če so srečanja organizirana tudi v vašem kraju. Glede GH pa vsak po svoje, ja, jaz bi ji že zelo rada dala, ampak sem prepirčana, tudi po nasvetu pediatra in LLL, da je bolje, da se otrok čim dlje samo doji. In dokler imam dovolj mleka, pa lepo pridobiva na teži, bom tudi vztrajala, vendar najdlje do 6,5 meseca. Me pa prav zanima kako bomo jedli korenčka in jabolko, če ji bo všeč. S čem ste pa ve začele, s sadjem ali zelenjavo? Me pa, višnjaaa, zelo veseli, da se nisi odzvala tako, kot se žal večina na RR, bombardiranjem in neko protiofenzivo, temveč na normalen in kulturen način. Saj ima vsaka le svoje mnenje, kajne? Glede avtosedeža, mi imamo namen vsaj še do septembra, oktobra biti v lupinici, oz. dokler ji bo prav. Po teži ali pač velikosti, važno je, da glavica ne gleda čez, nogice lahko. Je pa Ela precej velika, tako da ne vem koliko časa bo še v njej. Mamo v četrtek sistematski pregled, pa sporočim velikost in težo. Pa drugo cepljenje imamo. Upam, da tudi tokrat ne bo reakcije. No, glede sedeža, mi bomo definitivno vzeli Tobija, vendar trenutno ni v akciji. Ker se nam ne mudi, bomo akcijo počakali. Ponavadi je znižan okrog 50 €. Danes pa se je Ela kopala v bazenčku na balkonu, pa ne vem a jo je to čisto zmešalo, da je zaspala že od sedmih. Ker se ponavadi kopamo vsak večer in potem direkt v posteljo. In najbrž je danes mislila, da je kopanje v bazenu že kopanje pred spanjem. Ponavadi zaspi pa od osmih do pol devetih nekje. Toliko za nocoj, se javim, če ne prej po četrtku! Aja, sibil, lp na Primorsko!
|