|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
7.7.2007 12:41:05   
LuLu
Tak visnjaaa izgleda? user posted image  
Blond je? Uh, zanimivo, ni videt (brat) user posted image  Pa da ima že tri človečke doma? Dobra je...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   [Brisano sporočilo]
7.7.2007 14:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.7.2007 14:50:08   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Tak visnjaaa izgleda? user posted image  
Blond je? Uh, zanimivo, ni videt (brat) user posted image  Pa da ima že tri človečke doma? Dobra je...

joj zdej bi me v rit  brcnla, če bi vidla kašno fotko sem dala gor...ne ni blond...oz.je čisto nasprtje tej fotki...je črna(včasih rdeča-odvisno kva si na glavo umeša), krake lase....pa kangle namesto joškovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.7.2007 17:12:27   
LuLu
Eva1 saj bo vidla fotko, potem pa spet sestrski "pretep" na RR. Komaj čakam kake slike vse si bosta pripopale gor user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   [Brisano sporočilo]
7.7.2007 19:11:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.7.2007 19:45:50   
Sibil_
Dan!

No-jaz sem "uradno" sicer med marčevkami, a sem rodila 28.2. tako da upam, da me ne boste napodile....aja, pa berem vas že nekaj časa...user posted image

Zdaj sem se pa umešala zaradi teh Recaro sedežev, ker ste vse tako navdušene.Baje so ti sedeži zelo zanič, vsaj po testih sodeč.In Recaro ima res dirkalne itd sedeže ful dobre, pri otroških pa odpove.No, več si lahko pogledate na testih in na otroški opremi.Jaz ga ne bi kupila, ker so po moje pri teh stvareh ključni crash testi in jih upoštevam.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.7.2007 20:07:56   
malecka_mateja
sibil tud jaz se strinjam!"sem tud jaz že kar nekaj slabega slišala!pa malo sem teste pogledala!amapk saj veš vsak se odloči po svoje!

mi smo doma!gremo malo pred tv se cartat pol pa spanje!

sejavim potem kaj!papap

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.7.2007 21:15:57   
DeMer
No, ko smo ze pri sedezih. Kaksne pa imate vi? A ma kaksna Brevija Grand Prix? 

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
7.7.2007 22:11:26   
Anonimen
Hojla,ker se gre za recarote se pa se jaz na hitro malo vtaknem v debato user posted image , v glavnem narocite jih lahko lahko narocite tudi preko soncka...midva sva ga narocila prejsnji teden pa so me klicali,da ga dobiva okoli 15ga,ker ga trenutno generalni uvoznik nima na zalogi...
http://soncek.si/si/avtosedezi/od-9-do-36-kg-g1515.shtml
narocila pa sva tega
http://soncek.si/si/avtosedez-recaro-young-sport-topline-mikrofibra-grey-pepper-i7346.shtml

v skupini 9-36kg so delali teste 4ih sedezev letos in na tej strani lahko vidite,da je kot najslabsi ocenjen TEAMTEX newfix SP ostali trije pa imajo vsi oceno zadovoljivo kar se tice varnosti ,med njimi tudi recarotov.Tako,da moje mnenje je,da recaro ni eden izmed slabsih sedezev. http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/kindersitze_2007/storchenmuehle_starlight_sp.asp?ComponentID=184045&SourcePageID=147654

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
7.7.2007 22:25:32   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

No, ko smo ze pri sedezih. Kaksne pa imate vi? A ma kaksna Brevija Grand Prix? 

Mi ga imamo, v rdeči barvi. Nam se zdi zelo u redu.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
7.7.2007 22:35:50   
atena777
Ciao pupe.
Hujsanje tudi pri nas skripa. Enostavno so pasti na vsakem koraku. Ma pocasi bo ze, saj itak ni dobro prehitro spremeniti rezim prehrane user posted image .
Me pa nekaj drugega skrbi. Medicinke. David obcasno dobi kar neke lisaje po obrazu. Alergija na hrano? Nkaj casa sem mislila, da je vrocina, ampak sedaj imam na sumu sladoled. E-ji pa to, ste kdaj pocekirale kok je tega sranja notri?

Uvajati smo zaceli gosto hrano.Danes je zmazal kar celo breskvo. Noro cist je znorel. Z bučkami pa se je davil in krical kot indijanec. Ni sans. Mali tocno steka kaj mu ni vsec in celo v kateri posodici so bucke in v kateri rizevi kosmici (sem ga hotela prelisiciti). Ko sem z zlico samo zavila proti buckam je bil ze protest..

Drugace vse po starem.Pogresala sem zeljnik Kolumbine babice.Smo pa bazencek spet napihnili. Samo je moj nekaj jamral, da ga je tezko ven spumpat.
Nekaj smo se menile, da bi se dobile v celju. Samo bo treba kaki bolj hladen dan najti, ker danes je bilo ubitacno v avtu se vozit. Jaz razmisljam, da bi se kar na Bled ali pa Bohinj odselila v najhujsi vrocini. Pa to ni za ziveti v tem betonu, ko pritisne popoldansko sonce.

A so se akcije za MAXI COSI Tobi Sedez?

Kako ste kaj drugace? 
Kolumbo a se je tebi gumb za jakost zvoka pokvaril user posted image , skos imas na glas (CAPS LOCK)...user posted image

Malecka vso sreco jutri na vodi, bom zmantrala kakšen OMMMM zate...

Bye-bye..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
7.7.2007 22:38:28   
Anonimen
Ojla punce!

Evo, smo že v postelji! Iz potepa smo prišli pred cca 2 urcami, ampak smo pol še mal pred blokom zabluzli, ker smo si ogledovali cotke za malo Tio (soseda bo rodila konec avgusta in je bla po shoppingih) Mater, kje so že tisti cajti, ko smo mi pripravljale cotke za naše bebike user posted image user posted image user posted image

Morm sporočit, da se men resnično ne ljubi gledat in prebirat teh testov in vsega, ker je moj dragi zelo zagnan za to nalogo. Mu čist zaupam, ker tud on pozna recaro... Je tud mislu, da so ful dragi, ampak so cene čist ok. In če se njemu zdi recaro ok, potem bo recaro. Je pa tudi men všeč ta sivo-rdeči, ko ga je Kolumbo prilepla gor. Mislim, da gremo tudi mi drug teden po njega. Sma tud gledla Tobija od MC, pa mi ni všeč, ker je nekako preveč "sedeč". Všeč mi je bil ta concord, ampak se nama zdi nekako preveč prazen pod vratom - najina jajčka ma več zaščite pod vratom. Ma ne vem... Vsak po svoje, upajmo samo, da bomo vsi po vrsti, ne glede na avtosedeže, varno vozili naše otročke v avtih in da se nikol nobenmu nč ne zgodi.

Mater sem spet globoka... user posted image Mi je dans sonce udarlo v glavo... Grem pod tuš in pred TV.

Lahko (in mirno) noč vsem! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
7.7.2007 22:41:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Mali tocno steka kaj mu ni vsec in celo v kateri posodici so bucke in v kateri rizevi kosmici (sem ga hotela prelisiciti). Ko sem z zlico samo zavila proti buckam je bil ze protest..

user posted image user posted image user posted image user posted image

Prebrisanc mali! Naš je bil tud tak, ko sm mu dajala špinačo! user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ja, mamike, ni kaj...Bomo mogle kej boljšga skuhat!

No, zdej pa res, lahko noč!user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
   [Brisano sporočilo]
7.7.2007 23:10:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
8.7.2007 8:59:06   
DeMer
NO, jest sem najdla ene najbolj obsirnih testov za avtosedeze:
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/archiv.asp?ComponentID=147766&SourcePageID=147654#

Tudi Concord ni ravno blestece ocenjen, ceprav cena je navita in bi clovek reku WAU, to je pa res vse odlicno!

Skratka, tudi tukaj bomo naredili doktorat in na koncu ugotovili, da je najbolje ne imeti nesrece in varno voziti nase user posted image . Nasmu user posted image se je najbolj dopadel Brevijev, tako da ga bomo kr kupili. Cena: 116 tojrov v Pikapolonci.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1015
8.7.2007 10:19:28   
malecka_mateja

Me pa nekaj drugega skrbi. Medicinke. David obcasno dobi kar neke lisaje po obrazu. Alergija na hrano? Nkaj casa sem mislila, da je vrocina, ampak sedaj imam na sumu sladoled.

atena to je ziher alergija!od vročine bi bile pikice in ne fleki!tako da bodi mal pozorna!sploh zaj ko mu daješ gostio hrano!Mu dajej dva dni isto da vidš če je kaj reakcije in takoj ugotoviš na kaj je alergičen!
jaz sem delal ko sem probavala dva dni isto recimor korenček pol pa dva dni nič da sem vidla če bo kaj reakcije!ti priporočam tako!potem pa ko vidiš da ni od korenčka in recimor spinače pa že lahko mešaš!

ma sej ti sedeži so tako jaz pravim če je huda prometna ga noiebn ne zavaruje!žaluser posted image user posted image amapk pač nič se ne bomo zaletavali pa bo okk!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
8.7.2007 20:56:05   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Atena še ena vesela novica, me je klicu danes moj oči in je reku da bosta šla z mami še na en dopust ultra last minute bomo spet sami z bakinim "zeljnikom" ...in tut takrat bi lahko naredil tisti piknik z očkati ne???????? No najprej počakmo da nešedva prideta nazaj, da vidm kdaj bo teritorij res frej.

uuuu super, komaj cakam. Stajerke pripravite svoje jeklene konjice, ker bo fiiiiino!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
8.7.2007 20:59:29   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

atena to je ziher alergija!od vročine bi bile pikice in ne fleki!tako da bodi mal pozorna!sploh zaj ko mu daješ gostio hrano!Mu dajej dva dni isto da vidš če je kaj reakcije in takoj ugotoviš na kaj je alergičen!

joooj kok me skrbi. ampak se mi zdi, da je dobil ze prej preden sva gosto hrano uvajala. se mi zdi, da od tiste koste na morju, bogve kaj vse dajo v hrano. Mogoce je bilo prevec zacinjeno?

Pa ves kaj se, pod vratom ima tak rdeckast pas pordele koze, non stop sedaj ko je poletje. Pa pikice se mu naredijo v obmocju ovratnika na hrbnem delu in spredaj (cel ramenski obroc). Pa nisva jedla drugega kot moje mleko in rizeve kosmice.Morda je pa od vrocine?

Opazam pa tudi, da David ni ne vem kaksen navdusenec nad gosto hrano, njemu je ziza zakon, potem pa doooolgo nic, potem pa moje mleko po flaski, potem pa spet doooolgo nic, potem pa rizevi kosmi in nato sladko sadje, zelenjava pa itak vglavnem vsa bljak. Mami se pa matra pa u vrocini po eko trznici hara, mali pa potem nos viha. Ne morem verjet kva vse delamo za svoje malcke..

Glede teh avosedezev pa... a je res nujno treba ze kaj kupovat?
Saj je se lupina dobra? Do 13 kg?

pa-pa

< Sporočilo je popravil atena777 -- 8.7.2007 21:09:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1018
8.7.2007 22:43:34   
Anonimen
Čer. user posted image

Joj, kako dolgo traja, preden jaz odgovorim, a ne? user posted image  Ma kr ni časa, sploh če hočem malo več napisati. Naj najprej odgovorim višnji. Glede dojenja samo, to da otrok do enega leta dobi zgolj od dojenja 75% potreb po hrani je res, nisem si to zmislila, sicer pa take in podobne informacije "pobiram" na srečanju LLL - La leche league ( www.dojenje.net ) - definitivno priporočam, če so srečanja organizirana tudi v vašem kraju. user posted image  Glede GH pa vsak po svoje, ja, jaz bi ji že zelo rada dala, ampak sem prepirčana, tudi po nasvetu pediatra in LLL, da je bolje, da se otrok čim dlje samo doji. In dokler imam dovolj mleka, user posted image  pa lepo pridobiva na teži, bom tudi vztrajala, vendar najdlje do 6,5 meseca.
Me pa prav zanima kako bomo jedli korenčka in jabolko, če ji bo všeč. S čem ste pa ve začele, s sadjem ali zelenjavo?
Me pa, višnjaaa, zelo veseli, da se nisi odzvala tako, kot se žal večina na RR, bombardiranjem in neko protiofenzivo, temveč na normalen in kulturen način. user posted image  Saj ima vsaka le svoje mnenje, kajne? user posted image  

Glede avtosedeža, mi imamo namen vsaj še do septembra, oktobra biti v lupinici, oz. dokler ji bo prav. Po teži ali pač velikosti, važno je, da glavica ne gleda čez, nogice lahko. Je pa Ela precej velika, tako da ne vem koliko časa bo še v njej. Mamo v četrtek sistematski pregled, pa sporočim velikost in težo. Pa drugo cepljenje imamo. Upam, da tudi tokrat ne bo reakcije.
No, glede sedeža, mi bomo definitivno vzeli Tobija, vendar trenutno ni v akciji. Ker se nam ne mudi, bomo akcijo počakali. Ponavadi je znižan okrog 50 €. user posted image
Danes pa se je Ela kopala v bazenčku na balkonu, pa ne vem a jo je to čisto zmešalo, da je zaspala že od sedmih. user posted image  Ker se ponavadi kopamo vsak večer in potem direkt v posteljo. In najbrž je danes mislila, da je kopanje v bazenu že kopanje pred spanjem. Ponavadi zaspi pa od osmih do pol devetih nekje. user posted image
Toliko za nocoj, se javim, če ne prej po četrtku!
Aja, sibil, lp na Primorsko! user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
8.7.2007 22:58:39   
atena777
pozdravjena hothien!!!user posted image user posted image user posted image
We wAN'T MORE INFORMATION! Ali predlagaš, da samo dojim. Ampak moj mali se je zredil samo za 150g v 3 tednih. Pišuka sumim, da se mu ne da ornk potegnt, samo povleče, ko je izcejalni refleks in čaka, da si mami izpahne roko z aventovo črpalko očitno? Ne vem kaj naj naredim. Šikaniranja od pediatrinje imam pa tut že poln kufer. Višnjaaa še ti kaka modra navodila in plave nasvete prosim.

Ker je proces objavljanja slik po sistemu shrani.si predolg, prilepljam tukaj samo: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1668287

Izgledam, ko da kampiram na forumih,a? Jah nimaš kaj, takav ti je život informatičarke. Upam, da mali ne bo tak. Ko sem bila v 8 mesecu, me je na službeni žurki sodelavec vprašal, če že vem spol, pa sem rekla, da, fant bo. Potem pa prijavi:   aaaa torej računalničar. Ma ne kaki, upam, da ne, sem rekla hitro nazaj.

Aja pa še to. Se mi zdi, da je David od goste hrane postal ful zaprt. Revež se tako napenja, da bi kaj pokakal, pol pa samo čigumi ven pride. Pa še prdka težko. Ne vem tale gosta hrana meni povzroča malo preglavic. Alergije, zaprtje, packanje, neče goltati, raje se davi,...ne vem no. Mogoče bi mi tudi še počakali do 6m. Je pa nehal polivati od teh riževih oblatov. Vsaj neki dobrga. Čeprav se mi zdi kot futr za krave.

kolumbo kdaj bo diplomska? Me že zanima povzetek...Kako pa kaj krave gosto hrano uvajajo teletom, kar taKOJ SENO AL KAKO? user posted image
eJ KJE PA JE METULJCICA? Ops pardon, ker se derem, pa mogoc ze vsi spijo...
Res je dolgo ni na spregled, a je sploh bla od nasega zadnjega srecanja?

lahko noc pa eno bolho na pomoc.

aja ko smo ze ravno šri otroskih pesmih, a kej obvladate, al samo eno kitico od vsake tako kot jaz, pol pa REMIX-e delate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
8.7.2007 23:11:12   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Me pa, višnjaaa, zelo veseli, da se nisi odzvala tako, kot se žal večina na RR, bombardiranjem in neko protiofenzivo, temveč na normalen in kulturen način. user posted image  Saj ima vsaka le svoje mnenje, kajne? user posted image   

Tudi mene veseli, po eni strani, da nas ni veliko na februarčkih, ker tak je manj možnosti, da pride do kakšnega kreša. Jaz se tudi probala previdno na temo dojenje, ker ene ženske so res občutljive in napadalne, pa sem ugotovila, da ste tukaj same skulirane mamice, pa se lahko tako vse napiše, nobenih zamer in veliko heca. Super! user posted image

Ali predlagaš, da samo dojim. Ampak moj mali se je zredil samo za 150g v 3 tednih. Pišuka sumim, da se mu ne da ornk potegnt, samo povleče, ko je izcejalni refleks in čaka, da si mami izpahne roko z aventovo črpalko očitno? Ne vem kaj naj naredim. Šikaniranja od pediatrinje imam pa tut že poln kufer.

atena777, prosim te ne se resno sekirati zaradi tega. Meni so tudi rekli, da je 100 - 200 g prelahek, pa sem jih na koncu vse nekam poslala. Najboljši in najbolj normalen komentar mi je dala ena starejša vzgojiteljica iz vrtca. Me je vprašala ali mali lepo spi? Odgovor DA, ali se kaj igra čez dan in smeji? DA. Je zdrav? DA. "Torej je zadovoljno bitje, mu je lepo in mu nič ne manjka. Na vse številke lahko potemtakem kar pozabim in nadaljujem tako kot do zdaj."
Evo, vsa umetnost. Bolj simpl skoraj ne gre! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
8.7.2007 23:16:37   
LuLu
Atena777, ful lepi pje je user posted image
Evo, tako postavo ima moj... meni se ne zdita presuha pubeca. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
9.7.2007 10:05:12   
malecka_mateja

Pa ves kaj se, pod vratom ima tak rdeckast pas pordele koze, non stop sedaj ko je poletje. Pa pikice se mu naredijo v obmocju ovratnika na hrbnem delu in spredaj (cel ramenski obroc). Pa nisva jedla drugega kot moje mleko in rizeve kosmice.Morda je pa od vrocine?

to pa ni alergija ampak vročina!alergija so liste oz mali grogesi!rdeče pikice pa je od vročine!ma naša tudi!

kaj se pa tiče glede Gh če vidiš da mu ne paše in da ti je ne je!pač prekini!naša jo ima rada zato se ne obremenjujem!glede na to kokko se je pa zredil pa tako kot ti je lulu napisala če bi bil lačen bi se drl!
tako da odločitev je tvoja!

Hothien mi smo začeli z korenčkom pol pa kar sadje!

Metuljčica je zgubljena!Čisto!

torej kolumbo pridemo na drugo turo!ok???

evo jaz pa trim danes!sem včeraj mela sodni danuser posted image user posted image user posted image danes mam pa kar vodnegauser posted image user posted image pa tako veliko luknjo mam v želodcu!

torej kdo začne jutri z mano od škrobnega dne???kolumbo???lulu????še katera!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 10:37:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1024
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 13:54:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.