|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
6.7.2007 13:47:23   
malecka_mateja
mater kolumbi si hudobna!te bom po riti ko te vidim!kaj mi lušte delaš!!!!!

demar mi smo že v sedežu!od cocorda tistega ko se v jajčko tud naredi!user posted image user posted image

torej bab kdaj piknik!
kropirček se že kuha!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 15:29:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
6.7.2007 16:40:57   
atena777
Hojla punce!

Ne morem verjeti, da ste se hujšati spravile z ločevačno dieto! Malecka pa kako to, ti ja se dojis. Jaz si ne upam med dojenjem pomisliti na tako radikalno dieto kot je locevalna.

Visnjaaa jaz sem si izbrala tokrat dieto za krvne skupine, ker je predvidoma sin ista ks kot midva z mojim, vendar sem ze dva dni gresila. ampak cutim, da nekaj bo. Sedaj se malo vec upam,  ko bo mali sel na gosto hrano, sicer ne. Danes sva se tehtala, mater mulc je spet dobil samo 150 g v treh tednih. Mogoce od cofotanja v bazencku!??

Kolumbo drzim pesti za diplomo. Pa cestitam za pogum, da sta sla v vodo s Fredovim obrocem. Tudi midva se bova enkrat durgi teden opogumila. Vidim, da se nobeni ne da dobit ta teden. Eh punce se zal vam bo!Potem pa Kolumbo ne bo NIKOLI VEC sama doma! Pa kaj Malecka ce bi mal zalogic pokazala, saj te je bog ustvaril.

Vceraj se je moja kolegica ful smejala, ker je njen dvoletni fantek takoj ponovil za mano: A. ima pa zalogice in jo nic ne zebe...

Vidim, da ste ful pridne s predstavitvijo igrac. Tisto grizalo (zadnje od Kolumbo) izgleda res kulsko, kje se to kupi?

No lepo vas je brat res, jaz pa sem malo manj aktivna, ker samo cunje skos perem, pa obesam, do likanja se prisla nisem.

Neposredna povezava do sporočila: 978
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 17:21:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
6.7.2007 19:07:51   
ribicau
Alo!

Mi smo začasno prekinili z GH, ker sva dobili obvestilo, da naju 16.7. z odprtimi rokami pričakujejo v bolnici na testu. Po eni strani komaj čakam, po drugi me je pa ful strah, kaj bo test pokazal user posted image !

Sva pa sami doma, do nedelje. Ati je šel v Umag na regato user posted image . Zdele počasi Evo spravim spat, pa se vam potem še malo oglasim.

Cao

P.S: Matr babe, ste se pa napisale, sem komej uspela vse prebrat,  mi je cajta zmanjkal da bi kej več napisala....

Neposredna povezava do sporočila: 980
6.7.2007 21:43:55   
DeMer
Dober vecer!

No pa da napisem se nekaj o nas. Sej ne vem kaj vas zanima, ampak...... Mark bo v torek star 5m. Do 4,5m je bil dojen, zvecer pa je dobil se flasko, ker se je tako navadeil. So mi v porodnisnici zatezili, da mu moram dodajat. Pol sem pa skasirala 2 mastitisa.user posted image Po kaksnem mesecu in pol smo prisli na flasko samo zvecer in od takrat prespi skoraj vse noci, razen tistih okoli polne lune so bolj nemirne. Zdej je popoldne sadje (kuhane jabolka + se kaj zraven), za kosilo pa zelenjava (koleraba, cvetaca, brokoli, bucke, korenje). Zvecer pa mu dam rizeve kosmice. Je zelo rad tako kot mamica (+15), tako da sem prov vesela. Imamo samo probleme s kaknjem, ampak mislim, da gre na bolje. Zvecer preden grem spat si mleko scrpam, da ga imamo za nasledni dan za na pot. Se skor vsak dan potepamo, ker nam tlele doma zbijajo iz vseh strani (zidajo nove hise, prenavljajo stare) in je treba mal uidt stran. user posted image je zelo fajn poba, tko da ce ze kera isce snubca za hcerko se lahko kej zmenmo user posted image . Do sedaj (trkam) je bil res zlat. Nic ne joka, potrpezljiv. DRugace pa zelo zivahten fant. Se ze obraca in nori do konca. Lepo poje in se veliko smeji, na glas.
Takole, nekaj malega o nas.

Aja, mami pa se ne razmislja prevec o hujsanju, ker se doji user posted image . (vedno se najde kaksen razlog, ampak ta je dobr).

Kupujemo pa stolcek za v avto in res ne vem kaj naj kupimo, al concorda al maxi cosi tobi al kej druzga . Nas fant bo pocasi prerastel vse lupince.

LP

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.7.2007 22:10:39   
LuLu
DeMer, zanima nas vse user posted image , saj smo same ženske... radovedne kot sto hudičev user posted image

Mene pa tudi to, kje si hodla tak dolgo, da se nam nisi pridružla že v času nosečnosti k februarčicam? user posted image

Isti izgovor imam glede hujšanja, tak kot ti. Ne se sekirat, saj bomo pač pol leta kasneje bile lepe kot malecka_mateja user posted image

Ajd, grem, mali princ kliče, ni za spat, malo me zeza user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 982
6.7.2007 22:12:37   
LuLu
Ja ja Kolumbo, vidim te! user posted image
Ti samo piši kaj novega, se bom že oglasla, dokler se ne poslovima bom tu user posted image

Čuj ti, kaj tvoji ali njegovi so fuuuul bogati? user posted image
Take bazene imajo ljudje, ki ji nikoli nisem uspela spoznati, tudi njihovih sorodnikov ne user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.7.2007 22:15:53   
DeMer
LuLu med nosecnostjo smo si stimali stanovanje. Zdej pa mamo tlele gor v mansardi tud internet, ker bi drugace nas oci bil skoz v suzbi. Je racunalnicar. Sem pa podedovala racunalnik in ga imam zaenkrat kr na mizi in sem skoz blizu. 

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 22:22:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 22:27:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 986
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 22:32:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 987
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 22:33:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 988
6.7.2007 22:34:27   
DeMer
Dejte mi povedat zakaj dajete svoje user posted image tako pozno spat? Mark zaspi okoli 8.15 in spi do 8h, 9h. Si ne predstavljam, da bi zdejle se tlele okoli se potikal. Tud jest grem pocasi spat.

Neposredna povezava do sporočila: 989
6.7.2007 22:46:25   
LuLu
DeMer, moj mali si je sam tak cajt izbral. Med 10. in 11. uro. Včasih zaspi ob 8. ampak se zbudi in potem kasneje zaspi. Ni mi ratalo, da bi bilo tak kot pri tebi. Prej je zaspal malo, za par minut, pa je nogice imel med režami v postelji in sem ga pokrila, zdaj pa se je spet zbudil in se ful smeje.
Moj tudi tisto neko lučko gleda in jo objema user posted image
Nekaj pa je v zraku... ta veliki pa že od 19. ure spi.
Saj, ko bom pa jaz šla spat, pa bodo vsi budni, pa spat ne bom mogla.
DeMer, kaj tvoj mali spi 10 - 12 ur v enem? Ne mi rečt, da imaš tako srečo...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 990
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 22:52:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 22:56:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 992
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 23:00:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 993
   [Brisano sporočilo]
6.7.2007 23:14:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 994
6.7.2007 23:16:33   
LuLu
Kolumbo, točno tak kak si opisala spanje Maja, je pri nas. Isto.

Vibro si si kupla? user posted image
Ali se ne bi smela smejat? Daj še malega okoli pasa, mogoče mu bo pasalo... in kaj zdaj ta vibra dela? obseg ti zmanjša v/na nulo?

Neposredna povezava do sporočila: 995
6.7.2007 23:17:22   
LuLu
Ajd kolumbo, če greš. Jaz tudi grem tv gledat, če bo sploh kaj za gledat. Lahko noč. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 996
   [Brisano sporočilo]
7.7.2007 8:15:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
7.7.2007 9:52:08   
malecka_mateja
dobro jutro!

mater ste se spet načvekale!
atena jaz ne doji mveč od 1,5 meseca!user posted image user posted image user posted image tako da lahko hujšamo!

jaz sem že kosilo pripravila samo makarončke še pol skuham in solatka in že jemo!user posted image user posted image

zaj grem malo k seki ma novo stanovanje grem na kovo!pol pa se mal potepat!
pol pa na tortico za večerjo!Njami!user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa smo včeraj bli malo zunaj so tu pri nas v eni gostilni meli čago in sem se nasmejala da me vse mišice trebušne bolijo!user posted image user posted image

kolumbo naj te potolažim da ga ma moja kolegica in je za ****!ok upam da bo tebi pomagal!kaj nisi raje orbitreka lai leg magic naročla se mi zdi bol učinkovito!

atena sej vem da bom kmalu na morju jih mogla pokazat!eh sej se ne sekiram preveč če komu kaj ne paše pa naj vstran pogledauser posted image user posted image user posted image v glavnem da sem možeku všečuser posted image user posted image user posted image user posted image sam hudič je ko sebi nisem!user posted image user posted image še malo!
jutri pa sodni dan!pa bomo stradali!

aja jaz sem že bla pridna in sem pospravla po stanovanju!user posted image user posted image

zaj pa grem k seki!se pol kaj javim!
pa zbudite se
!

VIŠNJAAAAAAAAAAAAAAAAA pogrešamo te!!!!!!!!!!!!!!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 998
7.7.2007 11:35:41   
Anonimen
Ojla punce!

Pridne, pridne...Ni kaj... Sploh Kolumbo - sm malprej jedla, pa sm spet lačna user posted image Dobr, da ne hujšam. user posted image user posted image user posted image

Kolumbo tole grizalo iz Pikapolonice imamo mi tudi, sam se nekot noče igrat z njim. Fajn je ko se ti obročki sučejo v vse smeri, sam ga ma v roki 15 sekund, pol pa fijuuuu...leti stran. Kar se pa tiče teh Recaro sedežev - cena je okol 50 jurijev (sm še kr v SITuser posted image ), njihova internetna stran pa je www.recaro.si.

Mateja in ostale ki hujšate - srečno. Sploha pa se ne obremenjujte, na morju vidiš res svašta, tak da kokr ve zgledate boste še misice tam! user posted image Bote že shujšale drug let, ko bote laufale za malimi, ko bojo shodli. user posted image

Midva grema zdej k babici, sm napakirala 2 torbe, ker boma cel dan tam. user posted image Sploh ne vem kaj vse mam s sabo! Kup plenic, igrač, cotk... Bom tak trikrat šla do avta, da vse zbašem not. Naš atek dela do 16h. user posted image Za znoret... Pa smo mislili danes skočit do Portoroža, mal k teti na obisk. Pa ni šlo... Bo pa drugič.

Evo, mali se je zbudu. Grema se porihtat, opl ap na pot. Punce uživajte! Čaooo!

Neposredna povezava do sporočila: 999
7.7.2007 11:37:23   
eva1
Visnjaaa je šla za viken na morjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.