|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
17.5.2007 10:06:45   
sanwebdra
Neža81, samo da je vse OK user posted image - sem ful veselauser posted image user posted image . Sem včeraj mislila nate.

Ja, proceduram se res težko izogneš - poslušaj mamo06, dober nasvetuser posted image user posted image !!

Jutri imam morfologijo - se javim!

lp iz MB

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.5.2007 10:20:34   
bambi
Neža81, sem vesela, da je vse OK user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi včasih spim na trebuhu, ker mi tako paše, vedno sem spala na trebuhu, ampak očitno ti ne paše bebiki, ker začne takoj rogoviliti po trebuhu....

Jaz sem pa obakrat rodila prej in sicer:

1. v 26. tednu, mrtvo deklico, ker enostavno ni bilo več utripa. To je bil zame tak šok, da sem zelo dolgo potrebovala, da pridem k sebi. Še danes me stisne in nikoli je ne bom pozabila. Na polju belih vrtnic ima svoj prostor, kamor grem, ko mi je najhuje in se pogovarjam z njo.

2. sem rodila v 36. tednu, torej 1 mesec prej, ker mi je začela odtekati voda......
Cela nosečnost je bila ena sama živčna vojna, nonstop krči, vsak mesec v bolnici, v 32. tednu sem dobila inekcijo za razvoj pljučk in so mi rekli, da naj bom pripravljena, če se kaj zakomplicira, mi sprožijo porod.... Imela sem strogo mirovanje....

Sedaj moram potrkat, se počutim vredu, upam, da bo tako do konca.....

Jaz bom šla rodit kar v MB, ker je moja pupa imela tako močno zlatenico, da so ji že hoteli menjavat kri in sva bili v bolnici 11 dni. Vsepovsod nimajo intenzivne nege in če ima prvi otrok zlatenico, jo baje imajo tudi drugi..... da se izognem zapletom, bom rodila kar v MB.

Vidim, da sta dve tudi pravnici in da vaju čaka še pravosodni. Jaz ga hvalabogu imam že za seboj, ne vem če bi to zmogla še enkrat, potrebna je res trda volja, da predelaš vso to literaturo. Ko sem jaz začela študirat za PDI se mi je zdelo to res nemogoče, mislila sem, da ne bom zmogla nikoli, doma sem imela novorojenčka in sem vedela, da moram izkoristit porodniški dopust, ker ob službi in otroku to ne bi bilo mogoče. IN je šlo, čeprav sem včasih vrgla knjige s vso silo v kot in se odločila, da tega ne bom več delala.....

Sedaj pa me čakajo službene dolžnosti....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.5.2007 10:47:54   
mama06
sanwebdra zato sem ga pa podelila z vami, ker vem kako butast je naš sistem v zdravstvu.
Dobre stvari in nasvete je treba delituser posted image . Kdo pa je tvoj G?

LP

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.5.2007 10:54:42   
pot
Srečanje: to soboto 19. maja od 15-ih naprej v Čolnarni v Tivoliju (˝prepoznavni znak˝ na mizi: kartonček s številko 10) ste potrdile:

1. skuštrana
2. pot
3. 2ursae & Co
4. tave
5. janja & Co
6. oktoberka
7. MissLady
8. kasija78 (se bo zelo potrudila, da pride)
9. živa & Co

Pod vprašajemuser posted image (držimo pesti, da utegnete):
skuštranina (oktobrska user posted image ) prijateljica

Če se želi še katera pridružiti srečanju pa le korajžno. user posted image

Mislim, da se da parkirati tudi v Rožni dolini ob cesti - ob gozdu, zelo blizu Čolnarne. Naj me katera popravi, če se ne sme.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.5.2007 11:13:11   
mamica80
Lepo pozdravljene vse skupaj!

Nisem ravno najbolj pridna v pisanju, izdelovanju avatarja...user posted image Ampak tule se pa moram pofockat!user posted image

Se ena oktoberka in sicer z.m. 6.1. pdp 13.10.

Eno orng brciko imam v sebi, bomo videli kaj se bouser posted image . Drugace pa po zacetnih uvajanjih v nosecnost je zdaj kar dobro. Koncno so tudi kg zaceli na gor it ne samo na dol. Sem pa ravno zaradi teh kg, tezav s scitnico in srckom, doma. in imam casa za tipkanje vec kot prevec...

Se se kaj tipkamo.

P.S. a je mozno da se ta stari posti tukaj zbrisejo, ker je kar malo morece do zadnje strani pridet...user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.5.2007 11:13:23   
sanwebdra
mama06, moja G je dr. Suzana Završnik, ki se je zaenkrat pokazala za kar OK user posted image - razen tega, da se kot pijanec plota drži tega, da država plača samo 2 UZ. Ja, nič ne morem - je delno zasebnicauser posted image . Cekine ven, pa bouser posted image . Glih jutri imam pregled in verjetno morfologijo.

Pa tvoja???

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.5.2007 11:13:45   
pot
Neža81, lepo, da je z vami vse vredu. user posted image

Za bolečine v hrbtu sem pa ravno danes zjutraj prebrala, da je to zaradi tega, ker si otrok dela prostor v telesu in pritiska vse organe stran od sebe, tudi na križ in da zaradi tega boli. Če vam je kaj v tolažbo. user posted image

Moj nik pa je bil prvotno nasapot, ker sva bila tik pred tem, da bova začela delat na naraščaju in upala, da bomo kmalu ubirali družinsko - našo pot skozi življenje. Žal se je Naša pot nekje izgubila na poti. user posted image Par mesecev nazaj sem ga pa spremenila samo v pot. V zvezi s potjo je pa toliko pregovorov in toliko globokih misli, da bi lahko cel dan pisala na to temo. Pa še hitro si lahko izmislim tudi kaj svojega. user posted image

Danes sem točno v 17 tednu.  Sodeč po nosečniškem koledarju, tukaj na RR, sem to že 3 ali 4 dni - o tej ˝napaki˝ sem govorila zadnjič. Kateri mesec je to? A je to že peti mesec? Kako se to šteje? No, spodaj piše čemu moja zmedenost...

Zadnje dni sem precej raztresena in mi misli hitro uhajajo, tako da hitro kaj pozabim in se lotim tretje stvari, medtem, ko dve čakata. Je še pri kateri tako? Mogoče je to tudi zaradi slabšega spanca čez noč. Zjutraj skorajda ne rabim budilke, ker me vedno zbudijo bolečine zaradi zastalih vetrov ali pa zaradi tega, ker me tišči na vodo. Nevem. Ampak grozno boli, dokler ne vstanem ali pa dokler ne opravim s straniščem.user posted image

Prebava je več kot dobra, sploh ne upam več pit magnesola ali magnezija. user posted image Čeprav ga nisem pila že vsaj 3 dni.
Veselim se sobote in čvekanja z vami, upam, da nam bo vreme naklonjeno, da ne bo preveč mrzlo. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.5.2007 11:17:33   
pot
mamica80 dobrodošla med oktobrkami.
Do zadnjega posta se pride tako, da ko greš v temo okoberke, klikneš na številko strani na desni, pod naslovom (trenutno 51) ali pa ko prideš v temo klikneš na dvojno puščico, ki kaže desno (>>) in te avtomatsko prestavi na zadnjo stran. user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 17.5.2007 11:18:41 >

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.5.2007 11:23:48   
jasna
Živjo punce!

Neža 81, da ste le okuser posted image .
Katera je napisala da se ne priveže? Ne se hecat s tem! Pas ne bo škodoval user posted image , poškodbe mame pa zelo! Sem sitna kaj? Ampak delam v zdravstvu in ne morem iz svoje kožeuser posted image .

Tudi jaz še kar vztrajam s spanjem na pol na trebuhu in se podlagam s povštri. Se spomnim, kakšen užitek je bil spati na trebuhu takoj po porodu. Potem pa je prišel naval mleka in s tovrstnim užitkom spet ni bilo ničuser posted image .

Prvič sem rodila 14 dni prej, drugič 7 dni prej. Prvi je bil 2 dni pod lučko, drugi z zlatenico ni imel težav. Oba poroda sta si bila precej podobna.

Lepo se imejte na srečanju in seveda čakmo poročilouser posted image . Sedaj pa šibam, delo kličeuser posted image .

LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.5.2007 11:39:23   
bonci
Dobro jutro!
Ja, ni daleč od resnice. Sem kot ena medvedka-spat grem od 10-11 ure zvečer, mal se predramim, ko gre moj na šiht, nato pa potegnem do 9 ure. Pol se počas spravim k zajtrku,...cela procedura. Ne vem kako bi se lahko pravočasno zrihtala za na šiht? A še katera tako dolgo spi (tiste, ki ste doma)?
Neža81 - me veseli, da je vse OK! user posted image  Zdaj si me pa prehitela v PDP-ju, ha,ha. Samo, da je res vse dobro!
Naj bo že hitro ponedeljek, da tudi jaz kaj novega zvem.

Moj nick je pa vzdevek, ki mi ga je "prilepil" mlajši brat. Uradno sem Barbara; bonči sem pa uporabila brez č-ja. Se moj bratec zelo veseli, da bo stric.

Bejbe, uživajte na srečanju v čolnarni. Na žalost me ne bo. Ležanje, mirovanje...res me zanima, kaj je z mojim MV?

Zdej pa dost...imejte se lepo!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.5.2007 12:17:40   
janja
Neža81 me veseli, da je z vami vse v redu. user posted image  Zdaj lepo počivaj in se ne naprezaj, pa slabe misli odženi. Boš videla, da bo vse v redu in boš srečnica rešena trebuha še pred nami.

čolnarna - pritjujem pot, da se da parkirati zelo blizu čolnarne - v Rožni dolini ob cesti (Večna pot).

pot - sprašuješ v katerem mesecu si. Jaz vedno štejem od PDP. Torej, če je moj PDP 9.10. pomeni, da sem 9.5. prestopila v 5. mesec (noseča pa sem bila 4 mesece). Kaj je pa prav pa ne vem - pri nosečnosti gre itak za 10 lunarnih mesecev (28 dni = 1 mesec).
Praviš, da si pozabljiva. user posted image  Nisi edina. Tudi meni se včasih zgodi, ampak kako pozabljiva sem bila pa v mesecih po porodu, pa še sama ne morem verjeti. Sproti sem pozabljala, kaj sem prejšnji dan jedla za kosilo. Groza! Sem si začela kar vse zapisovati. Še dobro, da je minilo in sem sčasoma prišla na svoj stari tir.

mamica80 - dobrodošla user posted image

Se strinjam z jasno, da je privezovanje v avtomobilu obvezno tudi za nosečnico. Poznam primer, ko je šla kolegica (noseča že 6 mesecev) z avtomobilom samo po obvoznici iz Bežigrada do Šiške, pa se ni pripela. Ne vem sicer kaj je počela (hitrost) po cesti, ampak tik pred izvozom na Celovško je doživela prometno nesrečo - avtomobil se je prevrnil, njo pa je med prevračanje vrglo ven. Seveda ni preživela ne ona, ne njen otrok. Takrat so rekli, da če bi bila privezana, bi bilo mogoče ali njo ali pa otroka še rešiti. Njen fant se še do danes ni pobral, tako ga je prizadelo. Več kot 15 let sta se trudila za otroka, bila sta tik pred poroko, vedela sta že, da pričakujeta punčko - a kaj ko je potreben samo trenutek, pa se ti svet sesuje. Tako, da punce VEDNO SE PRIPNITE, KO STE V AVTOMOBILU. Jaz sem v prvi nosečnosti vozila avto do konca, pa sem se vedno pripela.

Kdaj smo rodile? Po dolgih 9 dneh po PDP. Jaz sem bila že naveličana vsega, nisem mogla več ne ležat, sedet, hodit - bila sem kot trodelna omara. Upam, da temu tokrat ne bo tako.

user posted image user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.5.2007 15:16:37   
pot
janja, hvala za odgovor.

No, sem malo brskala po RR in na tem naslovu našla seznam za zimske otročke:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=136&kat=14&podkat=

Se pravi, če bi novopečena družinica začela z nule in kupila čisto vse te (tudi neuporabne) stvari, bi plačala max (brez stvari brez cene, pa gotovo so se katere že podražile odkar so posodobili ali napisali seznam): 456.330sit oz. 1904,23 €. S tem, da so lahko osnovni vozički, tudi čez 100.000sit.

Se pravi, bi otrok družino, s čisto vsako stvarjo na seznamu, brez sorodnikovih ali prijateljevih pomoči (posojanje...) prišel okoli 500.000sit - skoraj 2000 € user posted image user posted image user posted image

Koliko ocenjujete, da vas je prvi otrok ˝prišel˝ oz., da vas bo prišel (v tolarjih ali €, vseeno)?

Jaz si tako velike cifre nisem predstavljala, prej do 300.000sit max. Očitno sem bil naivna. user posted image Res pa je, da o stroških še nisem veliko premišljevala.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.5.2007 16:02:46   
Daschi
nosečniški koledarček na RR, je ena spraševala, se mi zdi...user posted image
Torej, jaz sem noseča trenutno 17 tednov in 4 dni. to so dopolnjeni dnevi in tedni. Torej sem v 18. tednu. In se ujema.
Ko bom noseča dopolnjenih 39. tednov, bom torej v 40. tednu.

zakaj nimate tickerja, ki odšteva dneve?
meni je to ful fino, da mi malo črta in da vidim, kako čas beži hitro daljeuser posted image .

Glede stroškov, uf, pa jaz sploh ne delam kakih izračunov več.user posted image
Sedaj bom morala kupiti nov voziček, to bo Hauck Jeep, trikolesnik, ker mi je všeč, pa še cenovno je zelo ugoden. Dokupila bom še zimsko torbo in to je to. ker vem, da ga bom pozimi zelo malo potrebovala, bo bolj kengurujček prišel v poštev.
Kupiti moram še voziček marelo. Jo bom sedaj kmalu, da jo bo še naš tretji imel. Za njo pa mislim odšteti največ 130 eurov.
Torej za dva vozička okrog 300 eurov.
vse ostalo imam. Kupila bom samo še en pajacek za pot iz porodnišnice do doma. To pa pripada vsakemu.user posted image
Pa da ne boste mislile, da ima naš tretji vse od starejših dveh. Prav nič! Skoraj vse kupim. Ker se oblačila izrabijo. zelo malo ostane. Sploh pri teh fantih, ki vse strgajouser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.5.2007 16:03:00   
bambi
Ja, Pot seznam je kar točen, ko nabaviš vse stvari, ki jih potrebuješ za user posted image , te res pride na okrog starih 500.000,00 SIT, mogoče 50.000,00 + ali -..... MI smo npr. kupili še Angel Care za kontolo dihanja v posteljici, potem se še kupijo razni sterilizatorji za flaške, pa grelnili...... Jaz tega nisem imela, ker sem flaške sterilizirala kar tako, da sem jih vsak teden zavrela in jih pustila kakšnih 5 min vreti..... So pa tu stvari kot jajčka, voziček, posteljica, posteljnina, jogi, stvari za obleči, plenice, kozmetika, torba za dojenčka, ki je nepogrešljiva, modrci za dojenje, blazinice, itd...... Meni ni nihče nič dal in sva vse morala kupit sama, tako da sva porabila res kakšnih 500.000,00 SIT.

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.5.2007 16:23:58   
Klaudia
 user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 62 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                (user posted image 73)   3.user posted image        MB
- picola1              (user posted image 80)   1.user posted image        NM

02.10. 
- Pandica             (user posted image 79)   1.user posted image        MB
- MissLady                           1.user posted image

04.10.
- pingi                  (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                  (user posted image 84)                 LJ
- Solero               (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala         (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78          (user posted image 78)    1.user posted image        LJ
- Miško
- kovanec
- pony                (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                 (user posted image 82)     1.user posted image        KK

07.10.
- kala10              (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                 (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ
- Klaudia            (user posted image 86)     1.user posted image        LJ 

- Tinki_winki       (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra        (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                   (user posted image 74)

11.10. 
- Micla                 (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly              (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae               (user posted image 77)     2.user posted image        LJ  

13.10.
- oktoberka         (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                (user posted image 79)     1.user posted image   

- mamica80

14.10.
- Jasna                 (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ
- skuštrana           (user posted image 77)     2.user posted image        CE
- Neža81             (user posted image 81)    1.user posted image      MB  user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

15.10.

- bonci user posted image  user posted image        (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny         (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka           (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                   (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi               (user posted image 76)     4.user posted image          LJ   

22.10.
- inibini
- metkica1            (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image       (user posted image 78)    1.user posted image        NG

24.10.
- Natasa-6           (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- mala                  (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*              (user posted image 78)     1.user posted image
- pot                                       1.user posted image        LJ

- nana84                                 1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                    1. user posted image

- *bubi*                                  2.user posted image

28.10. 
- mehurčica         (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie              (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo              (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca        (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31               (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80            (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa

- Ulaa
- miska1

[/quote]

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.5.2007 16:43:41   
pikceva
POzdravljene,

Neža, dobro, da je vse ok. Izgleda, da si me po PDP-ju prehitela. Za moje user posted image user posted image  ne vem koliko so veliki, trebuh je pa vsak dan večji....Prišla sem na 90. Uf, kakšne bomo šele proti kocu. Danes sem primerna samo za spanje. Me tlači dol že cel dan, pa me poleg tega še stalno črviči. Prvič v nosečnosti, tako, da malce zaznam simptome user posted image . Mogoče je to krivo, da sem zadnje dva dni šla do službe, ker moram uštimat še nekaj stvari preden grem na bolovanje. Kar mislim, da bo prav kmalu, ker se ne mroem ravno pohvaliti s prekipevanjem energije...4 ure bi mi bile čisto dovolj, 8 pa preveč!!!Ker nosim user posted image user posted image , mi bolovanje avtomatično pripada.

A pol sem samo jaz slabokrvna, da moram pit to železo? Ja kaj čmo, če je treba tako.

Lp

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.5.2007 18:56:34   
*Lana*
Moj nick: če bom mela punčko ji bo ime Lana ( tako pravim že par let, bomo vidli, če bo držalo user posted image )
S svojim imenom se nisem mogla registrirat, ker je že zasedeno.

Delam v šolstvu - učim v OŠ. Trenutno se učim za strokovni izpit ( kriza user posted image , ker nimam volje za učenje ).

Moje počutje je vredu, jem in jem user posted image ...

Danes me muči utrujenost, ker je slabo vreme, samo jutri še, pa vikend.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.5.2007 8:01:20   
*bubi*
Neža, me veseli, da je vse OK! Čuvaj sebe in svoja user posted image user posted image !

1. so mi sprožili porod 2 tedna prej, tako da nisem doživela tistega nestrpnega čakanja na koncu user posted image . Tokrat pa upam, da ne bo težav, malo pred PDP pa bi vseeno rada rodila user posted image  Drugače bom pobegnila v november.

Pri 1. user posted image  sem malo beležila stroške, ampak trenutno ne najdem tistih tabel. Ja, pride veliko, nisem si imela od koga sposodit čisto nič. Zdaj imam vsaj oblačilca za začetek, ta se ne uničijo kar tako. Večina je unisex, pa jaz pravim, da boljše modro na punčki kot roza na fantku. Ampak mislim, da bo še en user posted image . Bomo videli na morfologiji sredi junija.
Lupinica, voziček, posteljica,... vse bomo porabili. Bo pa treba veliko posteljo za bubija nabavit, pa kasneje še kak avtosedež. Začetni strošek pa res ne bo tako zelo visok.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.5.2007 8:03:27   
*bubi*
Aja, še moj nick: bubi je moj 1. user posted image , tako se sam pokliče. Jaz sem mu včasih rekla lubi, pa ne zna ponovit in je nastal bubi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.5.2007 8:48:12   
2ursae
stroški za user posted image  ... ne vem, a smo mi tolk zapravljivi, ampak smo dali čez 500 jurčkov: 150 voziček (govorim z zimsko košaro, torbo, prevleko za dež), lupinca - madonca, kolk je že bila, skratka od MC, ki je med dražjimi, a tudi med najbolj varnimi, pol okol 50 k posteljca (upam, da se prav spomnim), pa še obroba za okol posteljce je bila draga k user posted image , tam okol 10 k, previjalna s predalniki tud nekje okol 50 k, pa ležalniček in kengurujček (btw - enkrat smo ga uporabili, je čist nov, Baby Born - prodam, če katero zanima), pa banjca, previjalna podloga, cunjce, bayphone ... mi smo še omarce za oblekice naredili... user posted image  Zdajle se res ne spomnim točne cifre, ampak je bilo kar dosti. Je pa res, da smo kupili vse novo. Je pa fajn, ker imaš pol nekaj časa mir s stroški: ok, tiste plenice moraš kupovat, drugač sem pa jaz izključno dojila pol leta in vsaj na tem področju je bil mir user posted image .

Anžeta sem rodila 1 teden pred rokom (ful ugodno), je imel 3570 kg in 54 cm user posted image , zdaj pa tud računam, da bom rodila prej. Upam sam, da se nisem zakalkulirala user posted image  in ima user posted image  drugačne načrte.

bambi, ja o spremembah okoli pdi itak govorijo vsi pripravniki user posted image . Če ne bi bila user posted image  bi padla še pod star režim, tko bom pa po vsej verjetnosti v novega user posted image , saj bom pripravništvo prekinila za 1 leto, ko bom na porodniški. Eh, bom videla, kako bo, ko bo zunaj zakon - zdaj je šele predlog, ki se kar precej spreminja. kja čm, vsega pa tud nisem mogla predvidit in tud če bi lahko, se ne bi glede user posted image  nič drugače odločila.

pot, jaz sem totalno raztesena, sem že usjala sončna očala, pa nimam pojma, kje - en moment sem jih imela na nosu, drug pa ne več user posted image . Štetje je tko, kot pri stoletjih - če si npr. 4m in 5 dni (še nisi 5m) si v petem mesecu. Isto je s tedni - si v tistem tednu, ki še ni dopolnjen, npr. 14t5d je 15. teden.

lepo se mejte, grem ... saj veste ... učit se user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.5.2007 11:14:41   
pot
Kakšen lep dan se je naredil. user posted image Če je že danes tako lep dan, kakšen bo šele jutri, ko se dobimo.

Jaz bom mogla počasi v trgovine zavit, ker so mi prav samo še ene hlače in trenirka. Spodnje hlačke pa tudi že izbiram katere me že tiščijo in katere so še ˝varne za nosit˝.  user posted image Tako, da je zdaj trebušček že čez cel dan tak, kot na zadnji fotografiji in ne samo zvečer. Kg pa vztrajajo na istem - vsako jutro, tako, da bo počasi najbrž tudi to moralo iti kaj navzgor, ne samo trebušček navzven. user posted image

Hvala vsem za odgovore na vsa do sedaj zastavljena vprašanja.

skuštran(k)a, si že uspela prepričati svojo prijateljico, da pride na srečanje?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.5.2007 11:44:01   
Daschi
Pozdrav od še ene zmešane user posted image user posted image !

Porodnišnica, seveda, kompliciram 100 na uro. Ampak...
danes sem govorila z eno, ki je pred kratkim rodila v PO in zdaj sem še bolj zmešana. No, če ne prej, sporočim konec oktobra, kje sem pristalauser posted image , čeprav se še vedno nagibam k PO...

Voziček marela, končno ga imamo!user posted image  danes ga je mož kupil v Baby centru, klubska cena je bila samo 69 eurov in je ful, ful dober! Tako da bo že zdaj v uporabi pri 3.user posted image  ter upam, da bo zdržal tudi 4.user posted image .

Voziček Houck Jeep trikolesnik, sem spet klicala v Ariela in ga najbrž ne bo več. Joooooj, pa tako ugoden je bil! Cena 150 eurov, nov!
A imate kako idejo? je katera videla kaj podobnega in ugodnega kje?
Sicer je na Bolhi eden in upam, da še ni prodan...

lepo se imejte!user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.5.2007 11:54:06   
Pandica
Zdravo!

Pa imamo končno spet sončka user posted image  

Kako ste kaj user posted image  ? Jaz vredu, v sredo sem imela pregled. Smo poslušali srčka, lepo bije, ker sem že pred tem povedala sestri, da še brcik ne čutim mi je med poslušanjem srčka par krat tudi povedala, ko je user posted image  brcnil-a se je slišalo. Tako, da jaz res ne vem zakaj še nič ne čutim, ker mi je tudi G rekel, da zdaj pa bi že lahko počasi kaj začutila glede na to, da nisem debela. Le kdaj bom tudi jaz ta srečnica, ki bom začutila najino user posted image  ?
V enem mesecu sem se pridelala +1kg , 6.6. sem naročena na morfologijo, komaj že čakam, da vidim spet user posted image  in, da bomo zvedeli, če bomo res imeli user posted image  kot so mi napovedali na NS. Saj je vseeno kaj bo samo, da bo zdravo in bo vse ok user posted image

Pupike lepo se imejte ju3 na srečanju, dajte se malo sposlikat in naredite kakšno slikico, da jo boste pokazale vsem nam, ki nismo prišle.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.5.2007 14:46:27   
skuštrana

Najprej glede srečanja- naši tamali je začelo full tečt iz nosa, pravzaprav je prehlajena že par dni, ampak sedaj ji pa kar lije in ker bo tam kar nekaj otrok vam res ne bi rada nosila kake bacile, tako da naju tokrat ne bo. Pa še tečna je, kadar je bolna...Saj bo še kakšno srečanje, a ne? Pa se takrat spoznamo.

Neža
, hvalabogu, da je vse okuser posted image
Dashi, glede porodnišnice- če si si premislila zaradi nedavnega nesrečnega primera tamuser posted image , se mi nekako ne zdi smiselno - kaj taknega se lahko naredi kjerkoli, v katerikoli porodnišnici. Glej, če si res želiš EA, potem bi jaz na tvojem mestu šla v Postojno, tam si lahko sigurna, da jo boš res dobila, medtem ko je to v Lj bolj na loterijouser posted image , kolikor sem brala...

Joj, glede stroškov - so kar veliki, ja. Jaz sem pri prvem kar dosti dobila, ampak kaj, ko moramo pa zato sedaj nabavit vozičekuser posted image . Smo pa kupili marelo, pa tummy tub, pa previjalno, pa kengerujčka (ki sem ga kar hitro prodalauser posted image ), pa jogi, lupinico..Rajši se ne bom spominjalauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.5.2007 15:03:24   
Klaudia
Pozdravljene souser posted image !

Zdajle sem ravno z morfologije.
Sm bla notr skor pol ure, pa se ni nič vidlo ko je tak brcala (ja punčka je user posted image ), tak da sem mogla čez 1uro nazaj pridt.
Vglavnem vse zgleda vredu, razen... ja... na možganih je neka nepravilnost!!! Dobila sem napotnico za porodnišnico... imam pregled pri dr.Cerar v ponedeljek. Katera pozna?

Mene tako skrbi, da ni kaj narobe....

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?