2ursae
|
stroški za ... ne vem, a smo mi tolk zapravljivi, ampak smo dali čez 500 jurčkov: 150 voziček (govorim z zimsko košaro, torbo, prevleko za dež), lupinca - madonca, kolk je že bila, skratka od MC, ki je med dražjimi, a tudi med najbolj varnimi, pol okol 50 k posteljca (upam, da se prav spomnim), pa še obroba za okol posteljce je bila draga k , tam okol 10 k, previjalna s predalniki tud nekje okol 50 k, pa ležalniček in kengurujček (btw - enkrat smo ga uporabili, je čist nov, Baby Born - prodam, če katero zanima), pa banjca, previjalna podloga, cunjce, bayphone ... mi smo še omarce za oblekice naredili... Zdajle se res ne spomnim točne cifre, ampak je bilo kar dosti. Je pa res, da smo kupili vse novo. Je pa fajn, ker imaš pol nekaj časa mir s stroški: ok, tiste plenice moraš kupovat, drugač sem pa jaz izključno dojila pol leta in vsaj na tem področju je bil mir . Anžeta sem rodila 1 teden pred rokom (ful ugodno), je imel 3570 kg in 54 cm , zdaj pa tud računam, da bom rodila prej. Upam sam, da se nisem zakalkulirala in ima drugačne načrte. bambi, ja o spremembah okoli pdi itak govorijo vsi pripravniki . Če ne bi bila bi padla še pod star režim, tko bom pa po vsej verjetnosti v novega , saj bom pripravništvo prekinila za 1 leto, ko bom na porodniški. Eh, bom videla, kako bo, ko bo zunaj zakon - zdaj je šele predlog, ki se kar precej spreminja. kja čm, vsega pa tud nisem mogla predvidit in tud če bi lahko, se ne bi glede nič drugače odločila. pot, jaz sem totalno raztesena, sem že usjala sončna očala, pa nimam pojma, kje - en moment sem jih imela na nosu, drug pa ne več . Štetje je tko, kot pri stoletjih - če si npr. 4m in 5 dni (še nisi 5m) si v petem mesecu. Isto je s tedni - si v tistem tednu, ki še ni dopolnjen, npr. 14t5d je 15. teden. lepo se mejte, grem ... saj veste ... učit se