bambi
|
umiram od vročine, sedaj sem pa spila še vroč kakav in me polivaaaaaaa. Moj bog kako bom šele zdržala tisto ta pravo vročino, ki jo napovedujejo za letos?????? Jaz imam tudi morfologijo komaj naslednji teden, ko bom že v 24. tednu, ampak dr. Japelj je baje pred 22. t sploh ne dela, ker se med 22 in 24 t organi baje najlepše vidijo..... Iščem spletno stran trgovine Kika v Grazu, pa je nikakor ne najdem... a mi lahko katera pomaga??? Danes sem na nosečniškem koledarju prebrala, da se do 23. tedna (tukaj sem sedaj jaz) povprečna zredi za nekje 7 kg. Sem bila prav vesela te informacije, ker sem se jaz za zredila za 8 kg in se mi je že zdelo da sem nenormalna. Začela me je srbet tudi koža na trebuhu, zato se res intenzivno mažem in upam, da ne pridelam poleg žilic na nogah, še kakšne strije. Klaudija, močno držim pesti da je s tvojo vse vredu, sem že marsikdaj slišala, da so katero prestrašili s takšnimi informacijami, potem pa je bilo vse OK. Lahko da so kakšne sence ali lise, ki jih vidijo pri UZ posledica hematomov, ki se pojavijo med nosečnostjo in izginejo do konca ali pa s porodom...... No, sedaj sem to sporočilo pisala kakšno uro, ker sem vmes imela toliko opravil in se pri nas že oblači, tako da bo verjetno kakšna ploha..... Kako pa je z vašim vonjem???? A prenašate parfume, mehčalce in podobno???? Jaz sem npr. v vsaki nosečnosti imela težave s tem in v drogerijo sploh vstopit ne upam. Ko nisem se lahko med parfumi zadržujem ure in ure, sedaj pa se komaj nasprejam, pa še to z moškim Adidasom. Mehčalec sem vedno uporabljala Lenor summer, sedaj mi pa tako smrdi, da je joj. Kupila sem modri Lenor, ki ima najbolj osvežilen vonj, pa še to mi mož obeša perilo, ker se mi prav dviguje zraven.... Še navadno Nivea mleko za telo, ki nikoli ni imelo nekega vonja, mi sedaj smrdi, da se ne pogovarjamo o kalodontu...... Ne vem kako to, ampak hrana mi pa ne smrdi