|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
16.5.2007 12:19:01   
pot
Srečanje: to soboto 19. maja od 15-ih naprej v Čolnarni v Tivoliju (˝prepoznavni znak˝ na mizi: kartonček s številko 10) ste potrdile:

1. skuštrana
2. pot
3. 2ursae & Co
4. tave
5. janja & Co
6. oktoberka
7. MissLady
8. kasija78 (se bo zelo potrudila, da pride)
9. živa & Co

Pod vprašajemuser posted image (držimo pesti, da utegnete):
skuštranina (oktobrska user posted image ) prijateljica
Daschi

Če se želi še katera pridružiti srečanju pa le korajžno. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.5.2007 12:28:45   
Daschi
pot, mene ne bo, ker imam delo (žal).
pa kdaj drugič.
skratka, želim vam pa sončka in lepo druženje vsem user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.5.2007 12:53:12   
kasija78
Vse, ki boste iskale čolnarno, si jo lahko pogledate na
www.freetime.si/01/gostilna/ 1000_ljubljana/colnarna/index.html
Tudi v primeru dežja ne bo problem, saj ima streho in notranji zaprti del. Pripenjam eno fotko iz te strani, kot jo vidiš, če prihajaš iz smeri bazenov. Zemljevid pa lahko vidite na http://www.prebujena-colnarna.com/ nekaj se vidi iz njega, je pa tudi že Janja lepo opisala pot.
Torej se vidimo.

user posted image

Jaz imam jutri morfologijo in bi tudi bila vesela opisa pregleda. Potem sporočim naprej, kako je bilo. Se že zelo veselim.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.5.2007 14:43:03   
2ursae
morfologija ... neverjetno, kako mi je v borih dveh letih spomin nanjo zbledel user posted image . kakor se spomnim, je precej a-la NS, sam da G pogleda vse organe - se pravi zelo temeljit UZ. Drgač ne znam povedat user posted image .

Čolnarna: kje boste parkirale? Jaz poznam sam un tivolski parking pri hali Tivoli, je pa pol še kar nekaj pešačenja do čolnarne, pa mi to z malčkom ne diši najbolj ...

Valči, moj nick izvira iz mojega imena: Urša in ker je ursa po latinsko medvedka in ker sem bila user posted image , ko sem se prvič prijavila na RR, sva v bistvu za računalnikom sedela dva: bodoča mama ursa in njen še nerojeni mladiček, se pravi 2 medveda in v latinščini je množina od ursa ursae, torej 2ursae. Tko, zdaj veste vse o meni user posted image .  Kj pa ti oz ve, oktobrke? Se za vašimi nicki skriva kakšen globji pomen? To je za tiste, ki želite odgovorit, seveda user posted image .
Sladoled ...mmmm, ga ravno jem, sem odkrila en nov okus, ki mi je blazno všeč: lešnikov od Maxima user posted image . Zadnjič v štacuni nisem imela cajta izbirat, pa sem kar tega pograbila in se je izkazal za zelooooooo v redu user posted image . Me zelo veseli, da ti je hematom nehal nagajati user posted image , držim pesti, da se ti je pozdravilo. kako pa pol v porodnišnici? Najbrž klistir boli še bolj kot samo rojevanje, a?

bubi, pozdravljena user posted image .

janja, moj miškolin ima 20 mesecev in pride z mano na srečanje. In tud jaz točno vem, da kaj prav velik z vami ne bom mogla bit, ker bom skoz za gospodičem letala, saj je še premajhen, da bi sam vandral naokoli. No, fajn bi bilo, da bi si naši otroci blagovolili biti kje vsaj približno skupaj, da bi lahk poklepetala vsaj z vami, ki ste že mamice user posted image

poklic: sem pravnica na zavarovalnici,sam sem trenutno na izobraževanju - se pripravjam na pravosodni izpit.

zivepo, jaz povem kolk sem noseča kar v mesecih. Zdajle rečem, da sem noseča dobre 4 mesece, sem pa v 19. tednu. Saj folka ne zanima ravno detaljno točno (no, razen kakšnih user posted image  in mladih mamic, ki jim je štetje v tednih še domače).

Papa, dopoldne sem bila pridna na sodišču, zdaj moram pa še mal knjigo pogledat, me že kliče user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.5.2007 15:07:01   
sanwebdra
metkica1 - samo, da se ni zgodilo kaj hujšega - v bodoče bomo morale biti še bolj pazljive, kaj? - Mene že zdaj varnostni pas zeloooo moti - še dobro, da zadnjič, ko sva tudi midva z mojim imela skorajšnje srečanje z avtomobilom pred nama, nisem bila pripasana. Sem se samo malo v koleno ruknila.

bambi - jaz delam v na regionalni razvojni agenciji kot strokovna sodelavka na evropskih projektih, sicer pa sem dipl. varstvoslovka (če koga zanima, NE to nima nobene zveze z ekologijo, ampak pomeni, da sem študirala na Visoki policijsko-varnostni šoli).

Pa da ne začnem kako težko je najti službo! Čeprav bi mi zdaj prav pasalo biti doma ... user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.5.2007 15:13:25   
Neža81
user posted image user posted image user posted image  Žalostna sem ... zdaj sem dobila napotnico in moram iti v porodnišnico na pregled. Upam, da me ne bodo not obdržali, tako kot ponavadi.  Ponoči me je začelo huuuuuuudo boleti na levi strani čisto spodaj - pod trebuhom. Bolečina je bila neznosna. To se je ponoči 2 krat ponovilo. Potem se je ponovilo še dopoldan in pred eno uro. Klicala sem kolega, ki je ginekolog in je rekel, naj grem takoj v porodnišnico na pregled. Rekel je, da močno upa, da nisem dobila kakšnih popadkov, saj bolečine krčov sploh ne morem primerjati z to neznosno bolečino. Lahko pa da imam pruh. user posted image user posted image user posted image  Upaaaaaaam, da res nimam kakšnih popadkov in da bosta moja user posted image user posted image  ostala še pr meni naslednjih 5 meecev. Danes sem noseča točno 17 t.

Vas obvestim ko pridem nazaj, ve pa prooooooosim močno držite pesti da je vse vredu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.5.2007 15:28:14   
sanwebdra
Neža81 drži se, držim pest in eno figo (tako so mi povedali, da najbolj pomaga). user posted image  Nikar ne misli slabo, zdaj naj bodo okrog tebe same pozitivne misli. user posted image  Upam, da ne boš dolgo čakala in naj hitro prihitite domov - vsi trije!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.5.2007 15:29:35   
2ursae
neža, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul močno držim pesti za vas3. Drž se, punca, pa obvezno se javi, ko se vrneš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.5.2007 16:00:06   
bambi
Neža81, tudi če bo treba ostati v bolnišnici, boš pač ostala, vse za svoja dva user posted image user posted image . Jaz sem v prejšnji user posted image  bila noter skoraj vsak mesec zaradi krčev, pa izcedki..... Ti se samo ne sekiraj preveč, bolečine nastanejo zaradi različnih stvari, je pa dobro, da greš v bolnico in se pokažeš....
Držim pesti, da bo vse dobro in mislim nate in na tvoja user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
16.5.2007 18:00:30   
pikceva
Neža, vsi mi trije upamo, da ni nič hudega. Bolje, da greš v bolnišnico na opazovanje. Mogoče pa si res dobila pruh, ker ti je trebuh tako hitro zrastel. Držim pesti zate in tvoja user posted image user posted image .

Srečno!!!

Punce, zanima me ali katera od vas dobiva dodatek železa in kako ga prenašate. Jaz moram jemati Haematopan 100 mg...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.5.2007 18:46:31   
mišk
Neža81 držžžž seeee!!! Če smo do sem prigurale, bomo pa tud naprej a ne!?!user posted image user posted image .
Joj, si kr predstavljam kaka panika ti je mogla bit!! Da nam ne boš pozabla čimprej sporočit, da je vse O.K.!user posted image
Jst mam pa dans sadni dan. Za to sem se pa odlačila, ker zadnje cajte sam kruh pa sladkarije žrem in se mi zdi da mam že čist "zapacano" rit!user posted image
Moram si malo črevesje prepucat.
Aja, pa magnesol sem si kupla. Prec, ko sem vidla pakungo sem se spomnila, da je ista bla že mende za cajta rajnke Jugoslavije, ko jih je še moja mami jemala,haha!user posted image  No, sej tud okus ni tko švoh, čeprav bi mogla po mojem povedat šele čez par dni.
No, upam da znate prebrat kaj pišem, ker mogoče malo preveč uporabljam sleng?

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
16.5.2007 18:48:03   
mišk
Pikčeva, meni je ginekolog rekel, da mi bo predpisal železo zadnja dva meseca nosečnosti, ker sedaj še ni neke panike.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
16.5.2007 19:37:56   
janja
Neža81 držimo pesti,da je vse v redu.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 21:14:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
16.5.2007 22:03:17   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

2ursae moj nick je sestavljen iz
začetnih dveh črk user posted image (namesto ž=z)+ začetnih dveh črk mojga imena+začetnih dveh črk njegovga priimka=zivepo

a, misliš kot npr. Žiga in Vesna Potočnik - a sem kaj od tega zadela user posted image . Ta kombinacija mi je pač prva prišla na misel user posted image user posted image .

nočko user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.5.2007 6:44:16   
skuštrana
Janja, hvala za opis poti..Bom že našla, saj sem iznajdljivauser posted image

Solero, morologija je en tak polj podroben UZ. Pogleda vse notranje organe, pa kako so razviti, če so na svojem mestu..Pri naši G traja kar dolgo, si res vzame čas, pa še čveka full zraven, res vse izveš.
Joj, glede tega, da imaš dosti nosečnosti - kaj šele bouser posted image Ko pridejo poletne vročine, pa ko boš imela ogromen trebuh, pa se ne moreš v postelji obrnit, pa ne vsat s postelje,...Ućivaj, dokler še lahko, sedaj pa res še ni tako hudo. ko boš enkrat brez bušija, ga boš pa nazaj želelauser posted image Meni je pa prav fajn bit noseča, tud v prvo mi je bilo, razen zadnji mesec. Tist se mi je pa vleku, sem kooomaj čakala porod. Pa še čez rok sem šla. Kaj pa druge, ki će imate otroke, kako ste rodile na rok, prej ali kasneje? Jaz sem šla 3 dni čez, v novo letouser posted image

Neža81-kako je. Javi se.Oh, upam in držim pesti, da je s teboj vse v reduuser posted image

Mišk
, železov dodatek dobiš v primeru, če ti ga primanjkuje, drugače pa ne. Ni potrebe.

Dashi, sem prebrala, da greš na koncu rodit v Lj. Ampak sem brala tudi, da pa tam EA ni ravno vedno na voljo. A si se odločila, da boš rodila brez EA?user posted image

2ursae, jaz sem pa najprej bila kar LenkaS , po imenu in priimku (brezveze), potem sem pa hotela bit skuštranka, pa sem se zatipkala in sem skuštrana - sonček je in jaz sem skuštranauser posted image

Ja, sadni dnevi - včeraj me je klicala mama, da so že češnje. Moj naj naj sadež. Grem danes, še ne vem koga bom na drevo poslala. V prvi nosečnosti sem kar sama gor plazlauser posted image , samo sem bila manj noseča, tokrat ne bom...Me je malo pamet srečala, očitnouser posted image Včeraj popoldan se mi je pa noro zluštalo štrudla, sem šla v trgovino in si kupila vse stvari ter ga spekla. Njami. Res, da je bil gotov šele po 8 uri zvečer (ni mačji kašelj uskladit tamalo, ki full rada kao pomagauser posted image , pa nož in pečico), sem se ga pa pol nažrla za tri dni. No, mogoče sem zato ponoči full slabo spala in sem se zbudila kot en polomljen cucekuser posted image . Ma, mislim, da imam heksšus v vratu - preveč za računalnikom sedimuser posted image - pa medenične kosti me full bolijo..Ojej, jej..Aja, včeraj sem si kupila v HM prve nosečniške kavbojke..In pa majčko (oz.2) pridem oktobra, samo ne v kepici, ampak sem jo naročila preko interneta , tule http://www.bolha.com/oglas2374974 in sem super zadovoljna, pa še cena je okuser posted image
Tako, to je vse od moje jutranje klobase..Pa lep dan vam želim - vsem user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.5.2007 9:04:48   
mama06
Dobro jutro,

da se še jaz malo javim. Po 2,5 mesecih sem ponovno v službi in to za 4 ure. Počutim se neprimerno bolje. Tudi Magnesol pijem že dober mesec in moram reči, da se krči pojavljajo dosti manj in tudi manj močni so.

No pomen mojega nicka: lani, leta 2006, sem prvič zanosila in tudi spontano splavila. Ker pred tem nisem sodelovala na RR, sem se prijavila kot mama, ki je prvič zanosila leta 2006 - skrajšano mama06.

Sedaj se pa počasi pripravljam na dopust, ker drug teden ob tem času, se bom veselo sončila v senciuser posted image .

LP

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.5.2007 9:17:31   
Neža81
Jutro!

Žal se včeraj nisem javila, ker mi ni delal internet, pa še zelooooooo pozno sem prišla domov, kajti na pregled sem čakala 3,5 ure.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.5.2007 9:22:08   
mama06
Neža81 je vse OK?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.5.2007 9:24:48   
valči
Dobro jutro!

Mišk,dobra si,da zdržiš na sadnem dnevu,mene še ni očitno pamet srečala,pa bi me mogla.

2ursae,jaz sem začela radovednost past in ti moram tudi odgovoriti.
moje ime je Anita-Valerija in foter me je klical,ko me je hotel razjeziti v otroštvu Valči.Jaz pa sem se jezila in protestirala,ko sem dozorela,me pa ni več motilo.

Solero,res si hecna,da se ti že vlečeuser posted image .Jaz pa res uživam,čeprav imam skoz težave in skrbi.Čisto nič se ne bom pritoževala,ne glede trebuha,strij,kil,vročine,če le uspem donosit tega srčka!user posted image
Stoprocentna sem,da ne bom jamrala,ker nosečnost je nekaj najlepšega,kar je dano ženski in jo je treba uživat vsak trenutek dneva,prehitro mine.
In ker je verjetno to zadnji otrok,še moram toliko bolj uživat.Drži se!

Skuštrana,sprašuješ za rok poroda prejšnjih otrok.Prvič sem rodila tri dni prej,mi je malo vode odteklo in popadke sem zjutraj dobila,rodila sem popoldne ob 16.28.user posted image
Drugič pa sem šla čez rok,pa sem bila res naveličana nosečnosti,pa sem čistila stanovanje,okne sem umivala,plesala,skakala,drugo jutro je šel čep in popadki so se začeli.Ob 22.15 sem rodila dva dni čez rokuser posted image .Mogoče sem jo res malo prisilila,ker sem si tako želela.Sedaj takih neumnosti ne bom počela,naj se otrok sam odloči,ko želi priti.

Neža 81,verjetno si v bolnici,upam,da je z vami vse vredu in verjamem,da lepo skrbijo za vas.Zdravniki so zato tam,da pomagajo.V glavnem,držim pesti,vse bo se vredu izteklouser posted image

Jaz pa sem spet slabše,včeraj sem spet zakrvavela in danes zjutraj,očitno še vztraja hematom.Upam,da ne bom bolj krvavela in da počakam do srede,ko imam kontrolo.Ne bi rada pristala v bolnici.Pa krčke imam,rahle,malo me tišči dol.Počivam in upam.

Pa,pa.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.5.2007 9:32:31   
Neža81
Ups, nekaj sem stisnila in je sporočilo kar poslalo.

No, da nadaljujem. Najprej sem šla po napotnico v Sl.Bistrico,kjer me je bila dežurna zdravnica zeloooooooo groba in nesramna do mene, češ da to ni nič kaj takega, da je normalno da me tam doli (levo dimlje) boli, saj imam dvojčke. In mi je s težko muko napisala napotnico. Ko sem pa prišla v MB porodnišnico pa me je spet sestra nadrla, ampak čisto kontra - ćeš zakaj nisem takoj zjutraj prišla, da nosim dvojčke in da je to rizično, ter da moram drugič takoj prletet. Za znoret. Potem sem pa ležala 3,5 ure na mizi in čakala, da se kdo prideva, da me pregleda. Baje so imeli nujen carski resz, a mene v tem času ni prišel noben pogledat. Lahko bi celo rodila, pa ne bi vedli!!!  Končno je prišla zdravnica, ki pa je bila bolj prijazna. Še pregledla me ni, sestri pa je naročila da sem za sprejem. Rekla sem ji, naj me najprej pregleda, potem pa naj pove, če moram ostati. Mene je samo zanimalo, da se nisem začela odpirat, ali pa da nimam pruha. Res je naredla ultrazvok, izmerila obseg obeh glavic in še nekatere stvari. Oba user posted image user posted image  sta po trebuhu norela kot da imata sršene v ritkah. Migala sta, mahala, se prijemala z rokami .... za zjokat od sreče. No potem me je še vaginalno prgledla in sem čisto zaprta.  Zdravim za neko bakterijo v vodi (že od začetka nossečnosti) in sedaj sem dobila zelo močno vnetje mehurja. Ker mala dva delata take salte po trebuhu, pritiskata na mehur in to me še dodatno boli. Piko na i pa bolečinam daje še križ. Boli me že od 2 meseca. Vnet mehur, mala dva z svojimi saltami in bolečine v križu povzročajo tako močne bolečine levo pod trebuhom. Danes zjutraj sem bila že v laboratoriju in sedaj moram čakati 5 dni na izvide. Hvala bogu, da je z user posted image user posted image  vse vredu. Sedaj me lahko boli koliko hoče, vsaj vem od česa je to in sem tako pomirjena, da user posted image user posted image  lepo napredujeta.

Mimogrede, sedaj imam dva PDP. Po ultrazvoku sodeč sta user posted image user posted image  precej večji za svojo starost, tako da imam drugi PDP 14.10.2007 (deset dni prej od prvega PDP).

Hvala ker ste mislile name in stiskale pesti!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.5.2007 9:35:18   
Daschi
skuštrana, ja, poskušala se bom dogovoriti za EA, če bo šlo. Drugače pa brezuser posted image  No ja, saj nekaj časa imam še za premislek. Ampak, glede na to, da je mož v službi v LJ, je lažje. pa še mojo hčerko so nekaj dni po rojstvu prepeljali v LJ zaradi hude zlatenice. Tako da se nekako nagibam za LJ. tam je vse pri roki. pa še eno babco poznam, jo bom zagrozila, naj gre z mano rodituser posted image .
Mah, kaj pa vem... Nisem še odločena, čeprav se bolj nagibam k LJ. zaradi težkega poroda, ki je vsakič in zaradi hude zlatenice, ki jo imajo vedno moji otroci, ko se rodijo. Kaj bi ve storile?????

Neža81, kako je s tabo? Kaj si izvedela?

Valči, tudi zate držimo pesti. vse bo ok.user posted image

Moj nik pa je sestavljen iz prvih dveh črk imen mojih treh otrok. Sicer so črke pomešane. Prvi sin je ch..., hči je as..., in še en sinko je di... Zakomplicirano, kajneuser posted image . Moji otroci nimajo slovenskih imen.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.5.2007 9:39:14   
Daschi
Neža81, super!user posted image user posted image
Roke pa kar pozabi, itak nas boš vsaj za tri tedne prehitela, važičkauser posted image .

Pozabila sem napisat še, kdaj so bili moji rojeni:
user posted image  4 dni čez rok
user posted image  7 dni pred rokom
user posted image 1 dan pred rokom

Prvi je imel 4,5 kg, druga dva pa 4 kg. tako da vem, kaj me čakauser posted image .

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.5.2007 9:46:44   
mama06
Neža81, me veseli da ste vsi OKuser posted image

Da ti povem, če boš še kdaj imela težave, kaj naredi. Odpelji se v MB, v stolpnici je urgenca, tam dobiš napotnico za ginekologa. Lahko celo tako narediš, da sama greš direkt h ginekologu, tvoj dragi pa gre z zdravstveno dvignit napotnico na urgenco, ti pa sestri poveš, da je tvoj dragi na urgenci in čaka na napotnico. Ne komplicirajo ne eni ne drugi, vsaj zaenkrat še noben ni. Tako si ti hitro na pregledu in tudi administraciji je zadoščeno. Še bolje pa je, da jih prej pokličeš v porodnišnico in tako sestre že vejo, da prihajaš.

Ni važno, da si iz Slovenske Bistrice, jaz sem še dalje, pa sem to preverila prvič, ki se sicer ni dobro izteklo. Sem si pa izmislila, da sem bila na obisku in da so se začele težave, tako pa sploh noben ne komplicira. In ko sem poklicala, mi je sestra sama dejala, naj gre moj po napotnico na urgenco, jaz pa naj pridem direkt k njim.

LP, in uživajuser posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.5.2007 9:51:43   
micla
Dobro jutro oktobrke,

vidim, da ste pridne in dosti pišete. Berem vas vsak dan, za pisanje pa imam zdej bolj malo časa, ker mam ful dela za naštudirat še zadnje zadeve za en izpit. Se bom potem, ko bo šlo mimo bolj redno vključevala v debate.
Sicer pa pri meni na kratko ni nobenih sprememb:
- otroka še ne čutim user posted image  (danes sem 19t)
- hrbet me v predelu križa in v ledvenem delu boli VSAK DAN za znoret
(brez    masaže mojega sploh ne zaspim)
- občutek lakote, da bi skoz neki jedla, je stalno tu. Še dobro da v tem tednu ni
  šlo še nič gor.

Pa še eno vprašanje imam - a  se še katera včasih obrne na trebuh ko spi?
Jst se sicer samo zjutraj, ko se že malo prebudim, pa mi paše še lih malo poležat, pa se obrnem sicer malo postrani na trebuh. vem, da ni najbolj priporočljivo, ma mi prov malo paše raztegnit hrbtne mišice. predvidevam, da dolgo ne bom več mogla tea počet, ko bo trebuh še večji. Če katera ve, da je to zelo škodljivo, naj mi prosim pove.

2ursae: joj si pridna, ko si že pri pravosodnem - jst bom tudi pravnica v kratkem. Upam, da pred oktobrom. V bistvu imam zdej še en izpit in diplomo.
A si slišala, da bojo s septembrom spremembe. A ti padeš še po starem al boš delala po novem? Ma kar neki, meni se sploh ne zdi realno, da bom kdaj to opravila.

No, grem pred knjige.  Mejte se.
PA PA

aja, Neža81 user posted image ......samo da je vse OK. Bolečine pa bodo že enkrat minile. Vredno je potrpeti.

micla

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?