|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
15.5.2007 12:26:53   
lane31
Hay user posted image .Se  kar nekaj časa nisem nič javila,kar pa ne pomeni da vas nisem brala,samo sem lena za pisanje.
Tu v Mb je vse sivo-črno tik pred dežjem,pa saj se ne pritožujem bo kar pasalo lenarit user posted image user posted image user posted image , zvečer pa itak v službo user posted image .
 Evo sem pravkar stopila v 16-ti tedenuser posted image user posted image , drugi teden imam pregled in spet vaganjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 Spet sem pridelala 2 kg +,kar je skupno 7 kg. user posted image user posted image ..(iz 53 na 60 )..Še dobro da pazim pri hrani ker ne vem kam bi to šlo user posted image .Meni že zrak škodi....G pa me krega user posted image .
Drugače sem pa suuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrr bi še gore premikalauser posted image user posted image user posted image
Spet se malo igram na fitnesu zadnje dneve - tak 2krat tedensko grem .
Joj vam kar malo zavidam ko ene že čutiteuser posted image ,pa celo veste za spoluser posted image
Mene še vse čaka, pa bo pol bolj sladkouser posted image
Kako rešujete prebavo..???..sem zaprta,pa jem suhe slive,donat, kosmiče in danes sem kupila activijo.Blato imam trdo in le 1-2 krat tedensko.
Aja sem opazil da ste merile trebuščke,moj je 87 cm user posted image (prej 70)
a se mi zdi da bi ene morale kar v bokih merit user posted image ,tam je mene razgnalo na 97cm(prej 87)
Moram se vam zaupat....pa me je sram user posted image , še vedno kadim...oz spet kadim
Med 5 in 10 user posted image
Se mi zdi da bi še pepel lizalauser posted image . A sem edina?
Upam,da bo boljše ko bom čutila user posted image  in bo bolj realno.
Toliko iz deževnega MB

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 12:30:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
15.5.2007 13:08:39   
skuštrana
lane31, kaj naj ti rečem.user posted image Ne skrbi, ne mislim te kregat, vsak pač naredi tako kot misli, da je najboljše zanj. Da s tem škoduješ sebi in svojemu otroku pa tako ali tako sama veš. Potrudi se nehat - boš videla saj bo šlo..A okoli tebe večina kadi ali imaš bolj nekadilsko družbo. Se mi zdi, da bi bilo lažje nehat, če bi se gibala v nekadilski družbi.

Zivepo, jaz ponavadi povem kar v mesecih, saj tisti, ki še niso bili noseči ali pa starejši ljudje tehle tednov nekako ne kapirajo..Jim moram še vedno v mesecih povedatuser posted image

Meni pa trenutno vročina še paše - sem bolj zmrzljive sorte, sploh pa v tej nosečnosti me full zebe (v prvi mi je bilo vroče, pa sem bila noseča pozimiuser posted image ). No, trenutne t so mi glih fajn - pa ne današnje, so prenizke- ampak, če bojo pa res šle v višave potem pa ne vem kaj bom..Pa še klime ne prenesem, sem takoj prehlajena. Eh, bomo že nekako... Ja, pa pri nas že kar veselo pada, že nekje od 10 ure naprej..Pa sem mislila it mal v park s tamalo ampak ne bo nič.
Miska1, dobrodošlauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
15.5.2007 13:19:25   
pikceva
Ojla,

Jaz sem kdaj pokadila kak cigaret- 2 dnevno. Nikoli pa nisem bila hudo odvisna od cigaret, tako, da ne morem pametovat glede opustitve kajenja. Ko sem izvedela, da sem noseča, pa nisem več nobenega pokadila. Mislim, mi niti na kraj pameti ni prišlo. Pa tudi glede kg moram reči, da ni bilo hudega porasta, saj sem se zredila v nosečnosti za 3 kg. In vse v zadnjem mesecu!!!Nosim pač user posted image user posted image . Baje, da se kadilke v nosečnosti veliko več poredijo, ker opustijo kajenje, kar samo po sebi vodi v povečanje kg, poleg nosečnosti seveda. Apetit...

Če že moraš pokadit kak cigaret, je bolje, da se omejiiš na enega, če ti to pomaga pri prebavi - odvajanju mislim.

Lp

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
15.5.2007 13:43:25   
sanwebdra
Hej,
dokler še ni prehude gužve v službiuser posted image .

Tudi jaz sem bila med "družbenimi" kadilci (v povprečju tako 4 dnevno). Razen, ko smo šli na kakšno čago ali pa na tarok (ki se, kot veste, ne konča po eni uri, temveč po cca. 6-ih urah) - takrat je padla tudi ŠKATLA. Drugi dan pa nikotinski mačekuser posted image , tak da se komaj vlečeš po stanovanju, ker pljuča trpijo.

Jaz sem vedno govorila, da bom nehala kadit, ko bom zvedela, da sem noseča in sem res user posted image  - BREZ VEČJIH PRETRESOV. Niti kar se kilogramov tiče - sem namreč v 21t pa sem šla 3,5kg gor, tak da jaz mislim, da je vse odvisno od posameznice.

Moja svakinja je kadila celo nosečnost, pa ima tamala težave z dihalnimi potmi user posted image - nič večjega, vendar konstantni prehladi in občasni bronhitisi niso veselica - tako da lane31, če ne želiš non-stop tekati pri zdravnikih in se kregati, razmisli!

Meni se zdi, da je vse odvisno od tega, kak si zadeve poštimaš v glavi - saj se tudi meni zalušta kdaj, vendar sem človek načel. user posted image  Poskusi zdržat, mogoče pa bo šlo - navijam zate.

lp iz maribora

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
15.5.2007 15:23:25   
bambi
No, tukaj v Mb je deževno, pa pritisk je danes tak, da se vlečem kot megla, bi šla kar v posteljo, pa moram v službi pripraviti še par dopisov.....user posted image user posted image user posted image  Potem pa moram še v trgovino izbirat barvo za parket, ker mi ga bojo lužili..... pa mi danes res za nič ni.

Glede oblačil za  user posted image  imamo mi veliko belega, pa seveda cel kup roza stvari, ker imamo prvo punčko, sedaj pa še ne vem kaj bo.... Jaz sem pa moji Gaji rada kupila kaj rumenega, ker je kot dojenček imela močno zlatenico in je tudi po atiju bolj temne polti in ji je rumena barva krasno pristajala..... poleti je bila rjava kot zamorc in potem sem tako ponosna hodila naokoli, ker so se vsi zapičili v njeno barvo....

Tja, kaj naj rečem glede kajenja v user posted image ???? Moj teta je kadila celo nosečnost in je danes sestrična čisto vredu, res da je izredo suha in mala, ampak takšna je tudi njena mama, pa nekakšnih zdravstvenih težav tudi nima, res pa je, da so možnosti večje, če user posted image  kadi..... Jaz sem prej tudi kakšnega pokadila, sploh v družbi je padla tudi škatla na noč, sedaj v user posted image  pa mi gre na bruhanje, če samo pomislim na čik.....Jaz sem veliko poslušala in doživela kar se tiče nosečnic in prehranjevanja, pa kaj lahko in kaj ne, ene so se pazile kot hudič, pa so otroci imeli določene težave, ene pa so dobesedno "razturale" in si privoščile vse živo, pa so otročki OK..... jaz mislim, da vsaka zase najbolje ve kaj je dobro in kaj ne, res pa je, da se je bolje izognit zadevam, ki lahko škodijo našim user posted image , ker s tem imaš tudi čisto vest, da si naredil vse najbolje.....

Dajte malo povejte kje je katera v službi in kakšno delo opravlja.....

Jaz sem v eni firmi, ki se ukvarja s financiranjem in pravnim svetovanjem, pa pridobivanjem raznih projektov.... sem pa pravnica in baje zelo zaj.....tako pravi tudi moj mož user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
15.5.2007 16:06:47   
pikceva
Jaz sem pa finančnik v javni instituciji - ekonomist seveda.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
15.5.2007 16:07:06   
mišk
Bambi, glede na tvoj nick name in slikico ne bi rekla da si zajebana,haha!!user posted image
Jst sem absolventka z še dvema izpitoma in diplomo. Delam tudi preko študentskega servisa na pošti in popisujem nepremičnine ( ja vem, noben me ne mara...!user posted image ).
Faks mi trenutno zelo počiva, saj lovim še zadnje možnosti, da kje kej zaslužim. Tolažim se, da se bom poleti učila! No,jauser posted image
Sem tudi ena tistih, ki ni prepričana če sploh že čuti brcike, pa sem že v 20 tednu in ne pretirano debela!! No, ja, ritasta sem pa kr orenk.user posted image  Me že kr mal paranoja grabi ( zaradi brcik) in sem temu primerno do svojih bližnjih včasih kar sovražno nastrojena. Upam, da me razumejo!
Aha, pa še eno vprašanje mam za vas! V kakšni obliki je ta magnesol? (tablete, tekočina, prašek,..) Jst bi ga tud, ker sem zasledila, da enim tud pomaga pri prebavi. Krčev sicer nimam nikakršnih, ampak škodit ne more,kajne?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
15.5.2007 19:10:06   
Klaudia
mišk - magnesol so šumeče tablete. Tako da samo raztopiš v 2dcl vode in popiješ. Na prebavo pa super vpliva. na začetku nosečnosti sem bila zaprta... mi ni nič pomagalo. Zdj morm pa 3x na dan pit magnesol mam pa drisko, kar pa tut ni lih fajn user posted image

bambi - jst sm po izobrazbi aranžer, delam pa kot prodajalka živali... sicer sem pa na bolniški že od 1.3. in imam spet podaljšano do 8.6.

zivepo - jst povem v tednih. In večina razume. Če je pa slučajno bolj "počasne" sorte, pa povem kdaj imam rok - pa nej si sami računajo. user posted image

glede srečanja, me pa žal ne bo. In sicer zato ker ima oči rojstni dan in imamo ravno to soboto žurko... user posted image
Tako da se bomo vidli na naslednjem srečanju.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
15.5.2007 20:11:08   
živa
Hoj,

da se vam končno spet javim, sem pred kratkim prišla z dopusta, pravzaprav kar z dveh user posted image . Imeli smo se super, še vreme je bilo odlično, sploh pa se mi zdi, da je mali končno pogruntal, kdo je mama user posted image  in kako lepo se je crkljat user posted image . Počutim se v redu, trebuščka ne morem več skrit, se mi zdi pa precej velik glede na tedne nosečnosti (sem šele v 16. tednu). Očitno se v drugo "balonček lažje napihne" user posted image .

Na NS je bilo v redu, šla sem tudi na DHT in se mi je rezultat zelo izboljšal (zdaj je malo manj kot 1 : 6000).

Aja, vmes sem praznovala en okrogli rojstni dan (pa ne 20. user posted image ) - pravzaprav sem ga imela, praznovanje še pride.

Na Tivoli pa še vedno računam, pridem s tamalim, čeprav to pomeni, da se najbrž niti vsedla ne bom - ali pa, ko bo mali videl vse otroke in mu bo zanimivo, upajmo user posted image . Naš gospodič namreč noče shodit, raje šiba po vseh štirih in pleza na vse mogoče stvari.

Toliko za zdaj,

lepo se imejte,

živa 

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
15.5.2007 20:22:55   
metkica1
Pozdravljene!
Meni je bil danes obupen dan. Imala sem prometno nesrečo in mala je bila zraven. Hvala bogu nič hujšega, sva pa bile pri zdravniku za vsak slučaj. Mala na kirurgiji, ker jo malo rokica boli, jaz pa na UZ. Je vse OK. Hvala bogu. Dojenčka sem videla, srček lepo bije, brcike pa tudi že čutim (oz. bolj mehurčke).
V bolniško ne grem, ker sem tik pred pogodbo, če bi bila za nedoločen čas bi verjetno sedaj lahko ostala kar doma. Tako pa ne bom.
Samo, da se je vse srečno končalo. Cesta je bila danes nenormalno spolzka, dobro, da sem se peljala bol počasi, da ni bilo huje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.5.2007 21:18:27   
mišk
Joj, Metkica1, še dobro, da ni bilo kaj hujšega! Kolkbmora bit človek na cesti pazljiv, a ne? Sekunda, pa je tu...
Jst bi tak rada prišla v soboto na srečanje, pa enostavno ne morem, ker mam s ful strankami zmanjeno za ta popis nepremičnin. V soboto majo glih vsi največ časa.user posted image
Upam da boste imele lepo vreme, pa da se boste zbrale v čim večjem številu. Pa da bo kmalu spet organizirano kakšno srečanje.user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
15.5.2007 21:30:23   
Jenny Anny
lane31 naj te potolažim kar se tiče kg, tud jaz sem šla ravno tako kot ti iz 53 na 60kg, ampak kaj hočem, ko bi pa non stop jedla, zdaj mam že take ideje, kot npr.: ko ponoči vstanem in grem na WC pomislim kaj ko bi kaj pojedla, ko sem že pokonci......user posted image user posted image user posted image

metkica1 sam da je s tabo in tvojima dvema vse OK, ceste so res zoprne ob takem vreme, tako da le pazi nase

No lepo se imejte vse.

LP

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
15.5.2007 21:38:31   
*Lana*
Pozdravljene, punce!

Pregled je za mano. Poslušala sva srček moje user posted image , pridno tiktaka. G mi je naredil tudi pregled in je vse ok. Ultrazvoka nisva delala, imam pa pregled cez 4 tedne in takrat je rekel, naj pride moj user posted image  poleg, da bomo pogledali user posted image .

Moja teža : 59 kg.

Imam pa apetit in samo ene hlače so mi še prav. Jutri dobim nazaj dvoje nosečniške, sem jih dala skrajšat user posted image

Pridne bodite, božajte svoje trebuščke.

Pa pa

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.5.2007 22:17:52   
picola1
Ojla!

Metkica1, hvalabogu, da ni nič hujšega z vami tremi...:) Tudi jaz včasih pomislim, kaj vse se lahko zgodi na cesti, še posebej sedaj me je strah, da me ne bi varnostni pas preveč zategnil, če do česa pride...(pravijo, da je vseeno bolje biti pripet)
Lane31: ne bom ti nič utrujala (čeprav, glede na to, da si sploh povedala, da si spet začela kadit, si najbrž pričakovala tudi teženje), ker verjamem, da sama veš, kako je s tem. Sem pa sama tudi kadila (nehala pred tremi leti) in nikakor nisem mogla nehat, dokler si nisem prebrala knjige Končno nekadilci. Nekako sem bila skeptična na začetku (ker sem menila, da je to samo stvar volje in ti neka knjiga ne more pomagat), vendar sem jo vseeno vzela v knjižnici (sem kar dolgo čakala nanjo, sedaj vem, zakaj) in ti moram povedat, da je to ena najboljših odločitev v mojem življenju (naučila sem se iz te knjige še veliko za življenje samo in za reševanje ostalih težav, ne samo kajenja). Res priporočam! Aja, s pomočjo te knjige je prenehalo kadit vsaj 10 ljudi iz moje bližnje okolice...

Moje dete pridno brca, počutim se odlično in sploh je vse super. Občasno me malo zanese, kar se tiče čustvenih izbruhov (predvsem jok)...ampak imam tako čudovitega partnerja, da me vedno razume in je potem takoj bolje...:)

Valči, upam, da boš kmalu nehala krvavet (včasih se spomnim nate, ker občasno še vedno pogledam na perilo, če je kje kaka kapljica krvi...no, potem pa se spomnim nate in kako mora bit grozno, če si skos v enem strahu..Držim pesti zate, da bi bilo vse ok)

Me pa še nekaj zanima: a ima še katera tako močan izcedek, da se ji včasih kar ulije ven (ful tekoče)? A je možno, da bi to lahko bila plodovnica (a je to neumno vprašanje?) ?

Imejte se lepo, pazite nase in rade se imejte!

Aja, punce...če katera hoče...Moja kolegica je zastopnica za Hipp. Reklamirajo pa se tako, da nosečnicam in mladim mamicam (ki imajo otroke stare do enega leta) pošiljajo na dom paketke. Jaz sem dobila tisti dodatek Natal aktiv pa eno flaško, eno plastično žličko, ena kolegica je dobila eno majčko (plus še nekej, ne vem točno kaj) za user posted image ...Če katera hoče, naj mi na ZS pošlje ime in priimek ter poln naslov pa jaz potem posredujem naprej to svoji kolegici in vam pošlje potem ta paket na dom. Se mi zdi, da so izbrali ful fajn način za reklamiranje, saj so zadovoljni vsi: oni, ker si tako pridobivajo kupce (naj povem, da se meni zdijo izdelki od Hipp-a še najbolj kvalitetni, kar jih je na tržišču) mi, ker dobimo nekaj zastonj in seveda naši dojenčki, ki bodo te stvari uporabljali, ko bodo privekali na svet...

Dijo!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.5.2007 6:25:53   
skuštrana
Dobro jutro..Brr, je mraz danes. Upam, da bo popoldan boljše.

Jah, tole glede kajenja v nosečnosti - jaz tudi poznam punce, ki so kadile pa je  z otroci vse ok. Ampak po drugi strani, če obstaja samo malo tveganje jaz ne bi tvegala. Je tveganje preveliko, vsaj meni se tako zdi.

Picola1, izcedek je normalna stvar. Dokler te nič ne peče in ni čudne barve je vse ok. Jaz ga tudi imam, je pa bolj gost in bel (kot beli tok, samo da nima vonja).

misk
, pusti nepremičnine v soboto, pridi raje nas popisat user posted image Drugače pa jaz ne bi bila na tvojem mestu, je kar zoprno delo, a ne? Kako vas pa kaj plačajo? Si zadovoljna?

Metkica1
, Hvalabogu, da je vse ok. Eh, tele naše ceste, mene je vedno strah, da se bo kdo v mene zabil..Pa že itak nerada vozim, nisem nek tip za avtomobile. Ampak kaj, ko si dandanes full vezan na avto, brez njega ne moreš ničuser posted image

Živa,koliko pa je star vajin mali? Jaz tudi pridem s tamalo in vem kako bo izgledalo - najprej bo sedela na mru kot bubuca, potem ko se b pa ufurala pa...Joj, joj, ampak kaj čmo..Gre ati na službeno pot, no, pa z vlakom bova prišle, to ima pa full rada..Samo, da je vlakuser posted image

Kaj mi lahko ena napiše pot do tele čolnarne, plissss....Kaj pa če bo dež? A je tam ok, kadar dežuje ali bomo kje drugje? Ker jaz v primeru dežja še nisem sigurna, nimam avta, z vlakom in tamalo mi je pa malo neudobno...No, upam, da bo lepo vremeuser posted image

Aja, glede poklica, jaz sem živilski tehnik, ampak tega verjetno ne bom nikoli počela...Mi nekak ni. Sem pa trenutno doma- joj, kak mi je fajnuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 7:53:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.5.2007 8:17:40   
Daschi
Dobro jutro vse user posted image !

Dva dni me je tako glava bolela, da sem bila čisto paf. Zdaj mi je končno odleglo in lahko tukaj sedimuser posted image .
Ampak, nisem bila preveč panična, v prejšnji nosečnosti me je ravno v teh tednih tudi bolela glava.
Ima še katera glavobole?
meni pomaga sladoled ali pa mrzla pijača.

Moj poklic je pa zelo lepuser posted image . Delam doma za računalnikom, sem otroška in mladinska pisateljica, pa tudi urednica.

Naš mali se že kar lepo premika. Včasih malo brcne, včasih, če ležim, pa čutim, kako se premakne. Komaj čakam, da se bo videlo na trebuhu, kako telovadiuser posted image .

Danes imamo dež, kar je prav fino, saj je vse suho.
Zadnjič sem bila po nakupih. Tokrat so bili na vrsti otroci. Joj, ko sem gledala lanske opanke, sem ugotovila, da je vse premajhno! In v akcijo, po nove opanke za 3 otroke. Ene za okrog hiše, ene za malo lepše, torej šest parov opank. pa seveda vsakemu kaj poletnega za oblečt, pa smo tam!
No, ne bom se še pritoževala, se bom drugo leto, ko bo vse x 4!user posted image

Oh, ja, zdaj se bodo pa res pričele nalagati kilce. Jaz imam pregled naslednji teden in tudi morfologijo. Ampak, meni se zdi prezgodajuser posted image  No, bom videla, kaj bo ukrenila moja gin.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.5.2007 8:25:09   
janja
pozdravljene souser posted image

Malo se je sicer shladilo, ampak včasih paše tudi tako. Mislim, pa da je za konec tedna napovedano lepo vreme.

skustrana - čolnarna je v Tivoliju na tisti strani, ko se gre že proti Rožni dolini oz. če prideš iz glavnega Kolodvorja (predvidevam, da bosta prišle od tam!), ko prideš v Tivoli (pri kopališču Ilirija), greš levo naravnost po poti (vzporedno z železnico). Ne moreš zgrešiti, ker je zraven čolnarne veliko otroško igrišče, pa polno družinic. Ne vem sicer koliko poznaš Tivoli - na desni strani parka je Hala Tivoli, na skrajni levi pa Čolnarna. Če misliš, da se bosta zgubili pa sporoči telefon na ZS. Če bi bil slučajno dež, pa so mize pod streho.
Ker bo očitno na srečanju kar nekaj otrok, predlagam, da sporočite še koliko so stari? Naš je 3 leta in 8 mesecev.

metkica1 - vesela sem, da se je nesrečna dogodivščina srečno končala in da ste vsi trije v redu. user posted image

bambi - jaz delam v javnem zavodu in sem univ.dipl.ekonomistka.

zivepo - jaz vsakemu, ki me vpraša koliko sem noseča odgovorim v tednih, potem me pa itak vsak še vpraša kdaj imam rok, pa rečem v 1. polovici oktobra.
Točnega datuma ne povem, ker sem bila v prvi nosečnosti 9 dni čez rok, pa te potem vsi sprašujejo, a še ni, ja kdaj pa bo? ... itak si pa že sam naveličan sebe in se ti ne da poslušat še kako drugi pametujejo.

Komaj že čakam morfologijo čez 14 dni. Sem bila pa zadnji teden kar malo nervozna in nisem bila ravno prepričana a čutim brcike ali ne? No, včeraj me je potem zbrcal za ves teden nazaj, pa še ponoči - samo da sem se obrnila, pa sem dobila brco.

user posted image uživajte s trebuščki (dokler so še majhni!) user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.5.2007 8:36:02   
Pandica
Dobro jutro!

Danes pa res nimamo nič kaj lepega vremena. Upajmo, da bo spet čimprej sonček in toplo.

Metkica1, hvala bogu, da ni bilo nič hujšega in, da je vse vredu. To je res moralo biti grozno.

mišk, jaz sem že v 21t pa še tudi ne čutim metuljčkov oz.brcik. Oz. zadnje 3,4 dni nekaj čutim da se dogaja po trebuhu pa nisem ziher, če je to to. Zame je to prva user posted image  in sploh ne vem kako to zgleda, ko te začne user posted image  brcat. Zato nama obema in še vsem ostalim, ki še niso deležne želim to čudežno brcanje čimprej user posted image

Še malo pa grem na pregled, komaj čakam, da slišim tik takat srček najine user posted image
Seveda bi bila še bolj vesela uz samo sem skoraj sigurna, da mi ga G danes nebo delal, ker bom imela naslednji pregled morfologijo in mi nebo delal 2 uz zaporedoma. Nisem ena izmed tistih srečnic, ki so deležne na vsakem pregledu uz user posted image  

Lep dan vam želim vsem še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.5.2007 10:08:57   
Solero
Čau, babe, ste pa klepetave... Bom še jaz dodala svojo vrstico... :)

Zanima me, ali je že katera bila na morfologiji, kako kaj izgleda...?? Jaz imam to šele čez 14 dni in bom takrat v 22. tednu. Prepozno???

So mi pa končno prenehale slabosti. Juhuhu... kot da sem se ponovno rodila.
Pa blazno nizek pritisk imam, 85/45, sem vsa "cotasta", kot današnje vreme.
Zredila se še nisem nič, dokler ne bo vsaj ena konkretna kila šla gor, ne bom sploh štela teh dekagramov. Malo bi se pa že lahko, vsaj kako kilo. :)
Hja, trebušček pa očitno raste. Otrokovega gibanja še ne čutim, se mi je sicer zdelo, da bi lahko nekaj bilo ampak je tisti občutek precej podoben rahlemu napenjanju ali špikanju, tako da res ne vem, ali je to ali ni...

Čisto iskreno med nami...počasi imam dovolj nosečnosti, rada bi, da je konec. Rada bi že vzela v roke tega otročka in ga peljala po življenju. Ne da se mi bit več noseča. Nimam energije. Dovolj imam teh fizičnih in psihičnih sprememb, komaj sledim, vsak dan je kaj drugega. O, kako bi rada videla to dete, ga poljubčkala in se z njim pogovarjala... Vsak dan si rečem, da sem za en dan bližje... Pa še vedno se mi zdi tako daleč...

Bodite lepo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.5.2007 10:37:49   
*bubi*
Pozdravljene!

Že nekaj časa vas spremljam, zdaj pa se bom tudi jaz prijavila v seznam, in sicer za 26.10. user posted image

Zaenkrat je vse OK, tako da se ne morem pritoževat user posted image  Kaj čakamo, je še skrivnost, bo pa to 2. otrok.

magnesol pomaga proti krčim, kolikor vem ampak kje so prisotni ti krči, nasplošno na vseh delih telesa, ali v trebuščku? ker men so se začel ponovno pojavljat krči v mečih.

Magnezij na splošno pomaga proti vsem krčem prečno-progastih mišic. Tudi nenosečnicam pri krčih v mečih. Očitno ti ga res primanjkuje, tako da komot spiješ do 3 tablete na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.5.2007 10:39:54   
bambi
O draga moja solero, ti si pa frajerka, da imaš že dovolj te user posted image .... pa komaj na polovici smo user posted image user posted image user posted image user posted image   Sedaj se komaj prav začne, vedno večji in moteči trebuh, vročina, zatekanje, slabo spanje ponoči, težko dihanje.... Jaz se na koncu sploh nisem več mogla prav premikat, pa sem 1 mesec prej rodila, sploh ne vem kako bi zdržala do konca..... tako, da takšne misli na stran in uživajmo v trebuščkih, dokler še nimamo vseh teh težav user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.5.2007 11:04:18   
valči
Zdravo sonosečke!

Metkica1,hvala Bogu,da se je za vse izteklo dobro.Jaz ne grem preveč rada za volan,mi že ni,ko vem,da imam danes teden spet ginekologa in ne ven,če me bo moj peljal.Prejšnji teden,ko sem se peljala iz pregleda,sem bila čisto fuč,nizki pritisk,vrtenje,slabotna...
Dobre ste tiste,ki hodite v službo in vsak dan na cesti.

Picola 1,lepo,da misliš name,verjetno pomaga,ker od včeraj več ne krvavimuser posted image ,upam,da tako tudi ostane.Ne vem,ampak imam občutek,da mi pomaga živa voda.Od mojega stric je iz Ljubljane poslal lijak za vrtinčenje vode.Se 4 krat pretoči in vrtinci v desno vodo oživijo in on je rekel,da naj si to naredim in pijem to vodo in hematom bo izginil.In res ne krvavim,če ga drug teden ne bom več imela,bo to čudežuser posted image Ko si nekaj želiš,da ozdraviš,se okleneš vsakega upanja.

Daschi tudi jaz se ubadam z glavoboli.V nobeni nosečnosti jih nisem imela,sedaj moram očitno vse probatuser posted image Boli tako,da se mi kar blodi,se mi vrti,pred sabo vidim neke kroge bleščečeuser posted image ,taka čudna sem.Meni pomaga kava in mir in tišina.

Klaudia hvala,da si mi tisto uredila,tako lepo zgleda paketek presenečenja.Sedaj se bodo začele morfologije in bo seznam bolj pisan.

Ostale lepo uživajte v današnjem dnevu,vzamite si čas zase,to jaz počnem že kar nekaj časa,ker moram.Se navadiš mirovanja,ležanja,ko veš,da je za otroka to najboljše.

Še katera poje preveč sladoleda?
Mene je ta sladoled zredil,ko ga vsak dan jem imam že 64 kil na 165 cm,trebušček je velik,verjetno več kot 90 cm.

Kje naj kupim nov šiviljski meter,bom moža poslala?

Pa,pa.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.5.2007 11:34:26   
Daschi
valči, user posted image user posted image user posted image  super in naj tako tudi ostane!
Seveda bo izginil tisti zoprni hematom, brez skrbi!
Tvoj user posted image  je že tako velik, da se ne bo dal kar tako in tudi ti boš uspešno rpisopihala do konca, tako kot vse me oktobrke!user posted image user posted image

Solero, a že?user posted image
Joj, boš videla, kaj nas še čaka. Na koncu res ne veš več, kako bi se obrnil in koga bi nadrl. Se te vsi izogibajouser posted image .
Imaš pa prav, saj tudi ostale komaj čakamo, da vidimo te naše zakladke. In verjemi, da bo hitro mimo. Evo, še malo več kot pol in smo na cilju vse oktobrkeuser posted image . To pa bo kot bi mignil. še najbolj, se mi zdi, da se vležejo prvi trije meseci, potem pa kar švigne mimo.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?