picola1
|
Ojla! Metkica1, hvalabogu, da ni nič hujšega z vami tremi...:) Tudi jaz včasih pomislim, kaj vse se lahko zgodi na cesti, še posebej sedaj me je strah, da me ne bi varnostni pas preveč zategnil, če do česa pride...(pravijo, da je vseeno bolje biti pripet) Lane31: ne bom ti nič utrujala (čeprav, glede na to, da si sploh povedala, da si spet začela kadit, si najbrž pričakovala tudi teženje), ker verjamem, da sama veš, kako je s tem. Sem pa sama tudi kadila (nehala pred tremi leti) in nikakor nisem mogla nehat, dokler si nisem prebrala knjige Končno nekadilci. Nekako sem bila skeptična na začetku (ker sem menila, da je to samo stvar volje in ti neka knjiga ne more pomagat), vendar sem jo vseeno vzela v knjižnici (sem kar dolgo čakala nanjo, sedaj vem, zakaj) in ti moram povedat, da je to ena najboljših odločitev v mojem življenju (naučila sem se iz te knjige še veliko za življenje samo in za reševanje ostalih težav, ne samo kajenja). Res priporočam! Aja, s pomočjo te knjige je prenehalo kadit vsaj 10 ljudi iz moje bližnje okolice... Moje dete pridno brca, počutim se odlično in sploh je vse super. Občasno me malo zanese, kar se tiče čustvenih izbruhov (predvsem jok)...ampak imam tako čudovitega partnerja, da me vedno razume in je potem takoj bolje...:) Valči, upam, da boš kmalu nehala krvavet (včasih se spomnim nate, ker občasno še vedno pogledam na perilo, če je kje kaka kapljica krvi...no, potem pa se spomnim nate in kako mora bit grozno, če si skos v enem strahu..Držim pesti zate, da bi bilo vse ok) Me pa še nekaj zanima: a ima še katera tako močan izcedek, da se ji včasih kar ulije ven (ful tekoče)? A je možno, da bi to lahko bila plodovnica (a je to neumno vprašanje?) ? Imejte se lepo, pazite nase in rade se imejte! Aja, punce...če katera hoče...Moja kolegica je zastopnica za Hipp. Reklamirajo pa se tako, da nosečnicam in mladim mamicam (ki imajo otroke stare do enega leta) pošiljajo na dom paketke. Jaz sem dobila tisti dodatek Natal aktiv pa eno flaško, eno plastično žličko, ena kolegica je dobila eno majčko (plus še nekej, ne vem točno kaj) za ...Če katera hoče, naj mi na ZS pošlje ime in priimek ter poln naslov pa jaz potem posredujem naprej to svoji kolegici in vam pošlje potem ta paket na dom. Se mi zdi, da so izbrali ful fajn način za reklamiranje, saj so zadovoljni vsi: oni, ker si tako pridobivajo kupce (naj povem, da se meni zdijo izdelki od Hipp-a še najbolj kvalitetni, kar jih je na tržišču) mi, ker dobimo nekaj zastonj in seveda naši dojenčki, ki bodo te stvari uporabljali, ko bodo privekali na svet... Dijo!
|