skuštrana
|
Janja, hvala za opis poti..Bom že našla, saj sem iznajdljiva Solero, morologija je en tak polj podroben UZ. Pogleda vse notranje organe, pa kako so razviti, če so na svojem mestu..Pri naši G traja kar dolgo, si res vzame čas, pa še čveka full zraven, res vse izveš. Joj, glede tega, da imaš dosti nosečnosti - kaj šele bo Ko pridejo poletne vročine, pa ko boš imela ogromen trebuh, pa se ne moreš v postelji obrnit, pa ne vsat s postelje,...Ućivaj, dokler še lahko, sedaj pa res še ni tako hudo. ko boš enkrat brez bušija, ga boš pa nazaj želela Meni je pa prav fajn bit noseča, tud v prvo mi je bilo, razen zadnji mesec. Tist se mi je pa vleku, sem kooomaj čakala porod. Pa še čez rok sem šla. Kaj pa druge, ki će imate otroke, kako ste rodile na rok, prej ali kasneje? Jaz sem šla 3 dni čez, v novo leto Neža81-kako je. Javi se.Oh, upam in držim pesti, da je s teboj vse v redu Mišk, železov dodatek dobiš v primeru, če ti ga primanjkuje, drugače pa ne. Ni potrebe. Dashi, sem prebrala, da greš na koncu rodit v Lj. Ampak sem brala tudi, da pa tam EA ni ravno vedno na voljo. A si se odločila, da boš rodila brez EA? 2ursae, jaz sem pa najprej bila kar LenkaS , po imenu in priimku (brezveze), potem sem pa hotela bit skuštranka, pa sem se zatipkala in sem skuštrana - sonček je in jaz sem skuštrana Ja, sadni dnevi - včeraj me je klicala mama, da so že češnje. Moj naj naj sadež. Grem danes, še ne vem koga bom na drevo poslala. V prvi nosečnosti sem kar sama gor plazla , samo sem bila manj noseča, tokrat ne bom...Me je malo pamet srečala, očitno Včeraj popoldan se mi je pa noro zluštalo štrudla, sem šla v trgovino in si kupila vse stvari ter ga spekla. Njami. Res, da je bil gotov šele po 8 uri zvečer (ni mačji kašelj uskladit tamalo, ki full rada kao pomaga , pa nož in pečico), sem se ga pa pol nažrla za tri dni. No, mogoče sem zato ponoči full slabo spala in sem se zbudila kot en polomljen cucek . Ma, mislim, da imam heksšus v vratu - preveč za računalnikom sedim - pa medenične kosti me full bolijo..Ojej, jej..Aja, včeraj sem si kupila v HM prve nosečniške kavbojke..In pa majčko (oz.2) pridem oktobra, samo ne v kepici, ampak sem jo naročila preko interneta , tule http://www.bolha.com/oglas2374974 in sem super zadovoljna, pa še cena je ok Tako, to je vse od moje jutranje klobase..Pa lep dan vam želim - vsem