mehurčica
|
Klaudija, upam, da je vse vredu! Močno držim pesti!!! Kdaj pa si naročena? Si pa zadela spol, vidim. Jaz sem imela danes pregled. Povedala sem , da me boli križ in je rekel, naj vzamem kako tableto proti bolečinam in da naj ne bi hodila več na Pohorje. In mu ni šlo v glavo, kako me pri hoji navzgor manj boli, kot na ravnem ali "bluzenjem" doma. Takoj, ko sem prišla notri, sem ga prosila, če lahko poslušamo srčka, ker me skrbi. In sem ga slišala: du-dum, du-dum, du-dum... . Aaahh, zdaj sem pomirjena do 8.6.-naslednjega pregleda. Takrat pa dobim napotnico za morfologijo. Ne bo mi delal on, ker tega pač ne dela in upam, da bom naletela na Dr.Pelkičevo ali Dr. Kudrovo(mojo bivšo ginekologinjo). Tehtali so me--->brezveze. Prejšnjič me je ena druga stehtala brez tenisk in odštela 1kg zaradi oblačil, danes pa me je tehtala s teniskami in odštela manj, kot po kile. Še dobro, da imam doma tehtnico, če ne bi zdaj začela hujšat. Pri opremi za prvega sem pa jaz imela ful srečo. Sposojen voziček s košaro, marelo smo kupili eno novo in eno rabljeno(je bila boljša), sposojeno lupinico, sposojeno posteljico, mama nam je kupila previjalno, tašča kengurujčka(čeprav bi raje sling), za ležalnik se ne spomnim, tamalo košarico za dobra prva 2 meseca sposojeno, ogromno oblekic sposojenih. Zdaj pa bo še lažje, ker imamo še več oblačil in tudi upam da bom spet tako uspešno dojila. Kaj naj danes jem??? Nič mi ne paše in tud lačna nisem. Do zdaj sem pojedla zjutraj en kos kruha, potem eno jabolko, kapučino, malo prej pa malo čipsov. Mogoče bi ribe, ampak jih nimamo. v ribarnico se mi ne ljubi zdaj letat. Hm.....
|