|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
18.5.2007 15:39:51   
mehurčica
Klaudija, upam, da je vse vredu! Močno držim pesti!!! Kdaj pa si naročena? Si pa zadela spol, vidim.user posted image

Jaz sem imela danes pregled. Povedala sem , da me boli križ in je rekel, naj vzamem kako tableto proti bolečinam in da naj ne bi hodila več na Pohorje. In mu ni šlo v glavo, kako me pri hoji navzgor manj boli, kot na ravnem ali "bluzenjem" doma.user posted image
Takoj, ko sem prišla notri, sem ga prosila, če lahko poslušamo srčka, ker me skrbi. In sem ga slišala: du-dum, du-dum, du-dum...user posted image user posted image user posted image . Aaahh, zdaj sem pomirjena do 8.6.-naslednjega pregleda. Takrat pa dobim napotnico za morfologijo. Ne bo mi delal on, ker tega pač ne dela in upam, da bom naletela na Dr.Pelkičevo ali Dr. Kudrovo(mojo bivšo ginekologinjo).

Tehtali so me--->brezveze. Prejšnjič me je ena druga stehtala brez tenisk in odštela 1kg zaradi oblačil, danes pa me je tehtala s teniskami in odštela manj, kot po kile. Še dobro, da imam doma tehtnico, če ne bi zdaj začela hujšat.user posted image user posted image

Pri opremi za prvega sem pa jaz imela ful srečo. Sposojen voziček s košaro, marelo smo kupili eno novo in eno rabljeno(je bila boljša), sposojeno lupinico, sposojeno posteljico, mama nam je kupila previjalno, tašča kengurujčka(čeprav bi raje sling), za ležalnik se ne spomnim, tamalo košarico za dobra prva 2 meseca sposojeno, ogromno oblekic sposojenih. Zdaj pa bo še lažje, ker imamo še več oblačil in tudi upam da bom spet tako uspešno dojila.user posted image

Kaj naj danes jem??? Nič mi ne paše in tud lačna nisem. Do zdaj sem pojedla zjutraj en kos kruha, potem eno jabolko, kapučino, malo prej pa malo čipsov.user posted image Mogoče bi ribe, ampak jih nimamo. v ribarnico se mi ne ljubi zdaj letat. Hm.....

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.5.2007 15:56:09   
Klaudia
Naročena sem v ponedeljek 21.5. ob 12:30 v novi porodnišnici.

A ma katera kakšno idejo kje se tam lahko 100% parkiraš?

Glede spola mi je pa prou pokazala na UZ, in se je ful lepo vidl. Kt da bi punčko k se je ravnokar rodila spodaj slikala... user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 18.5.2007 15:57:12 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.5.2007 15:57:11   
Daschi
Klaudia, samo ne se preveč obremenjevati!!! ker ni nič narobe. Joj, kako nekateri prestrašijo brez veze. Naj ti zaupam, da popolne nosečnosti ni. Ali imaš premajhen trebuh, ali je otrok prelahak, ali ima preveliko glavo ali imaš preveč kiklogramov, ali pa vsaj slab urin! Nekaj sigurno je, da smo vse živčne! In vedno se potem vse uredi. Tako da komaj čakam, da napišeš, da si pomirjenauser posted image .

skuštrana, ja, malo me je zbegalo tisto, ker sama zelo težko rojevam in sem bila kar panična. Ampak jaz PO zaupam. Sploh ima zame veliko prednosti: EA 100%, kar je zame tokrat zelo pomembnouser posted image , Ponoči dojenčka odpeljejo za 6 ur, kar je tudi fino, če si šivan (tako, kot sem jaz vednouser posted image ), da se vsaj ponoči spočiješ. pa še domov se odhaja 4. dan, kar je za moje otročičke super, ker 4. dan gredo pod lučko zaradi zlatenice. In se mi tako bivanje vedno podaljša za nekaj dni. ja, imam veze s hotelom, ni kajuser posted image .

mehurčica, tebi vsaj odštejejo! meni se nič ne odšteje pri kilogramih, pa se tudi tehtam oblečena in obuta. Ampak se tehtam tudi doma, tako da točno vem, koliko mi gre gor.
Do sedaj mi je šlo 3 kilograme. Sem se včeraj tehtala in sem kar zadovoljna, da tokrat ne gre tako hitro, kot je šlo prejšnje nosečnosti.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.5.2007 16:03:32   
mehurčica
Daschi, saj meni bi tudi bilo boljše, če ne bi nič odšteli. Bi vsaj bilo vedno isto. Ne pa da zdaj zgleda, kot da sem se od prejšnjega pregleda zredila 3 kg, v resnici pa 1kg.  No, sej če bi me kdo kaj kregal, bi se oglasila. Tak pa so bili vsi lepo tiho in tudi jaz.user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.5.2007 16:10:39   
Daschi
mehurčica, jaz sem ponavadi bila vedno ene par dni pred pregledom vsa živčna zaradi kilogramov, ko pa je bil pregled mimo, pa sem spet normalno zadihala. Ampak včasih niti niso tako težili za kilograme, kot sedaj. čeprav je prav ok, da nekdo malo okrega, potem, ko rodiš, si mu pa hvaležen, da te je malo nazaj držal user posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.5.2007 17:42:11   
*bubi*
Dschi, Haucka prodajajo v Toysu. Mogoče pa bi preverila, če je na zalogi, pa se pač 1x zapelješ v Avstrijo.
Se spomnim 2 leti nazaj, sem gledala Hauck denver6 (danes se ne prodaja več). Pri nas je bil skoraj 70k, v Toysu pa 130€. Občutna razlika.

V LJ je EA res loterija, jaz sem bila dogovorjena, rodila dopoldne med tednom, pa ni bilo možno. Eh, pa saj ni bilo tako hudo, zdaj se verjetno niti dogovarjala ne bom.

Mehurčica, meni pa nič ne odštevajo kg zaradi oblačil in obutve. Pa saj njim je važna razlika, tak da glavno, da vedno enako tehtajo. Se pa tudi jaz raje tehtam doma, mi manj pokaže user posted image
No, če boš nehala na Pohorje hodit, pa lahko prideš pod Pohorje, pa gremo skupaj na kak sok. Moj bubi ful uživa pri tistem ribniku z račkami user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.5.2007 17:57:45   
Jenny Anny
Klaudia sam ne se prestrašit, ker je vse OK, eno mojo kolegico so tud prestrašili, že potem, ko je rodila, da ni nekaj OK z glavico, pa so jo poslali na UZ glavice in je bilo in je vse v najlepšem redu. Mogoče je bila pa tamala čudno obrnjena in se mu je samo zdelo čudno, pa ti je dal napotnico za vsak slučaj, da bo tud dr. prepričan, da je vse OK.

No mene tud zmeraj tehtajo oblečeno in obuto, ampak sem šla vseeno ful goruser posted image user posted image , iz 53 na 60, sem prestopila magično user posted image  mejo. Upam, da bo potem šlo tud tako hitro dol, kot je šlo sedajgor.

LP vsem in lep vikend (jaz moram jutri delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.5.2007 18:24:36   
Pandica
Klaudia držimo pesti, boš videla, da je s tvojo user posted image  vse vredu. Verjamem pa, da je zoprno hoditi po teh pregledih. Mene že tudi malo stiska, ko bom imela morfologijo. Pa se mi zdi, da smo bodoče mamice tako vedno v skrbeh za naše user posted image  

mehurčica meni tudi nebo delal morfologije moj osebni G, ampak dr. Japelj. A veš kaj o tem zdravniku glede na to, da si tudi iz Mb kot jaz? Full me zanima kako bo, ali kaj razlaga zraven, če si vzame čas itd... Mi je mami povedala, da je ona imela dr. Japlja za G, ko je bila z mano noseča. Tako, da je že kr v letih user posted image  Sem pa bila jaz pri dr.Pelkičevi na NS in moram reči, da je super G, vsa pohvala ji gre, sma bila z mojim oba zelo, zelo zadovoljna user posted image   Nama je naredila slikice in še na DVD posnela ves uz user posted image  
A se da morfologijo tudi poneti na DVD? Se prakticira to?

Jaz sem od začetka nosečnosti do zdaj pridelala +5kg pa mi ni G čisto nič rekel. V sredo je bil še začuden, ko sem mu rekla, da še vedno ne čutim brcik. Mi je rekel, da, ker nisem debela bi jih morala začutiti vsak čas. Joj, komaj že čakam, da začne moje user posted image  fejst migati, da ga bom tudi jaz končno začutila user posted image
Aja, me pa sestra tudi vedno tehta oblečeno in obuto, ampak mi odšteje nekaj za obleko.

Mi pa gremo ju3 na Boč na Doga piknik, imamo srečanje vsi, ki imamo nemške doge user posted image  Joj, to bo veselo toliko velikanov na kupu, bomo tak okupirali Boč user posted image  

Uhh, sem se razpisala, lepo bodite user posted image  , pobožajte bušije in lep vikend vsem želim

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.5.2007 20:29:47   
*bubi*
A se da morfologijo tudi poneti na DVD? Se prakticira to?

Moram rečt, da ima dr. Pelkič zanimiv način, da z navadnih DVDjem vse skupaj snema. To bi se po moje dalo povsod, nisem pa prepričana, da je to stalna praksa.
Drugače pa je možnost snemanja odvisna od UZ aparata. Moja G v LJ je imela novejši UZ in je lahko vmes posnela take čisto kratke filmčke po nekaj sekund. Na koncu pa je vse skupaj zapekla na navaden CD. 1. tega še nisem vedela, pri morfologiji pa mi je zapekla cca 15 takih filmčkov + nekaj slik.

Ta G v MB pa ima starejši UZ, pa še vstran je obrnjen ekran, tako da kaj veliko ne vidim user posted image  Saj drugače je ful OK, mi ni žal, da sem jo izbrala. Opreme pa nima najbolj "up to date" user posted image  Ampak vseeno komaj čakam morfologijo pri njej.

1. sem šla na samoplačniško dodatno morfologijo v 30t. In tudi tokrat grem, verjetno k dr. Pelkič. Se mi zdi, da se da veliko stvari takrat pogledat (pretoke krvi, stanje posteljice in plodovnice, mere oz. rast otroka,...) Res škoda, da ta UZ ni več rutinski, tako kot je bil nekoč.

Jenny Anny, če te kaj tolaži, tudi jaz imam jutri delovno soboto! user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.5.2007 20:34:04   
oktoberka
klaudija, ne sekiraj se prevec, bo se vse ok!! dr. Cerara pa je itak strokovnjak in ti bo vse povedu. On je med glavnimi v lj porodnisnici! drzi se!

potem za jutri velja?kdaj se tocno dobimo? a boste mele majcke pridem oktobra, ali ne?

lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.5.2007 21:25:01   
mama06
Pandica tudi jaz hodim h G v MB, čepav nisem tam blizu domauser posted image

NS mi je delal Japelj in je res že ZELO v letih. Je prijazen in na začetku vse razloži, kako bo pregled potekal, samo dela pa zelo hitro. Prej ko sem bila na stolu, smo že končali. Vsega skupaj tri minuteuser posted image . No še sreča, da sem bila naročena pri dr. Pelkičevi, ki je super, še 3D smo poskusili pri NS, samo je bilo premalo plodovnice in se ni dobro videlo.

Zdaj se moram naročit za morfologijo in bom šla k dr. Mujezinović ali nekaj podobnega, ker je baje zelo dober, mi ga je priporočala moja G.

LP in uživajte v vikendu!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.5.2007 21:35:23   
*bubi*
Daschi, pravkar sem prelistala Toysov veliki Baby katalog. Jeep trikolesnik stane 99,99€. Samo mislim, da je samo carrot barva, pa mi ni videt slaba kombinacija. Katalog velja do 15.8. user posted image

Če še katero zanima: http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&PHPSESSID=0c9229f8ac970c242b1cdb625e68f0fc#

Na vrhu je reklama Kind- und Baby Katalog, listate lahko online ali pa potegnete PDF dol.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.5.2007 22:06:01   
miska1
Lepo pozdravljene!

Jutri vam zelim zares prijetno srecanje. Zal se ga ne morem udeleziti, upam v naslednje, da se mi bo izslo. Tudi meni bi pasala kaka sproscena debata o otrocih.

V sluzbi je ta teden oz. ze dalj casa taka norija, da sem se ze ustrasila, ce je z mojim user posted image  v redu. Prav pritiska me in boli od vsega napora in stresa. Tud spim bolj malo. Zato niti nisem uspela nic odgovarjati. Upam, da se bo v pon. na pregledu izkazalo, da se nimam zakaj bati. Zanima me, kolikokrat se opravlja ultrazvok, ker bi rada preverila, da je ok.

Se vam kmalu kaj oglasim. Kaj napisite, kako se bo jutri odvijalo.

Lp.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.5.2007 7:58:38   
Daschi
bubi, zlata si, 1000x hvalauser posted image user posted image user posted image !
Evo, zdaj sem pa spet dobre volje! Se bova res z možem kar v Avstrijo zapeljala, pa bo še najboljše. Oh, res superuser posted image

zivepo, bova šli, a ne?user posted image  V Avstrijo po najin voziček!

< Sporočilo je popravil Daschi -- 19.5.2007 8:05:36 >

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
   [Brisano sporočilo]
19.5.2007 8:49:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.5.2007 11:01:02   
Daschi
zivepo, ja, magnezijeve šumeče tablete so magnezij. jaz imam take brez dodatka sladkorja, kupila sem jih pa v Lidl-u in so mi dobri. pa še poceni.

Previjalna mizica, jaz je nikoli nisem imela in nikoli je nisem pogrešala. Ko je user posted image  še novorojenček in se še ne obrača, imam previjalno podlogo (Pikapolonica okrog 3000 sit, pa ne vzeti tiste z brisačkami gor, ker je tista brisačka takoj premajhna!, vzemite navadno in dajte gor kako mehko brisačo za podlogo. Dojenčki lulajo in lahko menjate brez težav). Torej tisto podlogo imam na pisalni mizi. ja, pri nas pride v poštev kupovanje pisalnih miz, ker imamo 4 otrokeuser posted image , pa še predali so zraven za kremice, bodije in ostalo drobnarijo... Pisalna miza gre potem v otroško sobo, dojenček pa, ko se začne obračati s previjalnopodlogo vred kar na tla v dnevni sobi. najbolj varno, vam povem!

Zimsko vrečo se najbrž da dokupit zraven, od Haucka so itak nevtralne vse naj bi pasale na voziček. Tako je meni prodajalec razložil. jaz bom vzela zimsko torbo, če bo le mogoče. Voziček bom namreč imela v spodnjem štuku. Dojenčka bom tako uredila in dala v zimsko torbo kar zgoraj v stanovanju in jo potem odnesla dol do vozička. tako bo tudi torba topla in ne bo šel v hladen voziček pozimi. pa še praktična je, če mali v njej zaspi, ga ni potrebno zbujati. Lahko samo snameš torbo in jo neseš v stanovanje, postaviš bolj na hladno in spi naprej.

Sedaj pa šibam ven, me moji 3 user posted image kličejo!
Se beremo!

Joooooj, ful sem vesela za vozičekuser posted image user posted image user posted image

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.5.2007 15:47:22   
*bubi*
No, zdaj pa res upam, da še imajo zalogo teh vozičkov user posted image  V Toysu zna bit včasih zaloga loterija. Mogoče pa se da naročit.  Je pa voziček videt zelo fajn, za 100€ pa ima tudi ugodno ceno.

Mi bomo porabili kar našo PP Venezio. Za not sem kupila univerzalno prenosno torbo, ki nam je prišla ZELO prav. Samo sem jo potem posodila, pa še zdaj nisem sigurna, če jo bom kdaj nazaj dobila user posted image  Bom pa drugo nabavila, brez tega res ne bo šlo.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.5.2007 15:50:01   
*bubi*
Kar se tiče Magnesola - moje mnenje je, da so vsake Mg šumeče čisto OK, poglejte samo, da vsebujejo ekvivalent 150 mg magnezija. Ker cena Magnesola je res pretirana. Zadoščal bi tudi Donat v dovolj veliki količini, je treba na deklaracijo pogledat in preračunat, koliko ga je treba spit za cca 500 mg Mg dnevno.

OK, zdaj pa šibamo na sonček! Lep dan! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.5.2007 17:33:20   
živa
Drage oktoberke,

zelo zelo mi je žal, da sem danes zatajila in nisem prišla na srečanje - naš mali je zaspal šele ob 13h in se zbudil ob 15:30! Ker je šele potem jedel kosilo, bi uspela priti do Tivolija ok. 16:30, zato se raje sploh nisem odpravila, ker sem sklepala, da bi vas vse zamudila. Predvsem mi je hudo zato, ker sem se res veselila, da bomo malo počvekale in se spoznale. Dajmo organizirat še eno srečanje čimprej, a ste za to?

Upam, da ste se imele fino; kaj poročajte.

Lp,

živa

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.5.2007 20:29:45   
2ursae
živa, škoda, smo čvekale do pol osmih user posted image , jaz sem pa tudi prišla šele nekaj čez 16. uro. Skratka, bilo je fajn user posted image , je cajt kar zletel mimo, bile smo pa oktoberka (ki mi je ušla, preden sem prišla, ti ti), tave z hčerko, janja s sinom, pot in jaz s tamalčkom.

Šibam, sem čist hin, sem precejšnji del srečanja za mojim detecem letala, zdaj ga pa še skopava (ob sobotah imamo generalko) in mislim, da bom kar z njim dol padla.

nočko user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 19.5.2007 20:32:24 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
19.5.2007 21:42:46   
2ursae
evo, da se dopolnim, predn me ktera druga: bila je še kasija78 (so sorry, da sem te pozabila user posted image ).

zdaj pa res marš ninat user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
21.5.2007 9:24:46   
Daschi
No, kje ste vse oktobrke!user posted image

čakam, pa čakam, da izvem, kako ste se imele na srečanju, pa slikce čakam, pa nič.user posted image
Povejte, kako je bilo, ste se poslikale, da vas vidimo še ostaleuser posted image .

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
21.5.2007 9:46:31   
janja
Daschi na srečanju smo se imele zelo lepo. 2ursae je že povedala, katere so prišle. Sedele smo polne 4 ure, pa mislim, da bi si imele še kaj za povedat. Zraven je lep travnik, tako, da si je moj malček lahko dal duška. Pojedel je celo 3 kepce sladoleda (s presledki). Tudi od 2ursae je bil zelo lačen. (Kaj dela zrak).
Za druge sicer ne vem, ampak jaz sem hotela vzeti s sabo fotoaparat, pa sem ga pozabila (pa tudi sicer imam še klasičnega tako, da slik itak še ne bi mogla videti). Mislim, da bi lahko organizirale še eno srečanje (sobotno) v juniju (čez poletje pa smo itak vsi bolj ali manj zasedeni). Torej, ste za junijsko srečanje? Predlagajte datum, lahko tudi lokacijo (po možnosti tako, da je primerna tudi za tiste, ki že imamo otroke!). user posted image user posted image user posted image
Sobote v juniju so 2., 9., 16., 23. in 30.6.. Meni zaenkrat najbolj ustrezajo 9. in 23. ostale sobote pa sem zasedena. Predlagam pa spet čolnarno oz. se prilagodim.
Pot - boš tudi tokrat poskrbela za seznam? user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
21.5.2007 10:21:52   
kasija78
Klaudija - dr. Cerar je eden večjih strokovnjakov kar jih imamo. Sicer je na glasu kot občasno ne najbolj prijazen, ampak obvlada svoje delo. Je bil porodničar moji mami, ko se je rodila moja sestra pred 24 leti in moja mama trdi, da brez njega ne bi uspela donositi. Saj s tvojo punčko je najbrž vse v redu, samo vsak se hoče še dodatno prepričati.

Srečanje - Bilo je zelo prijetno klepetavo. Upam, da naslednjič utegnete tudi ostale in se spoznavamo dalje.

Za na seznam - Moj user posted image  je user posted image , kot se mi je tudi zdelo. Prav navdušujoče ga je bilo videti na uz kako krili in maha. Čisto je bil vznemirjen, ker sem bila jaz vzhičena, da ga bom videla user posted image .

V nedeljo sva bila na obisku pri prijateljih, ki imajo majhna otroka. Ko se je njihov mlajši jokal, je moj otroček brcal kot za stavo. Sem kar razmišljala, če zaznava mojo reakcijo ali hmm celo sliši - ampak najbrž si delam utvare. Je pa zabavno user posted image .

Lep dan vam želim! 

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
21.5.2007 10:52:09   
pot
Klaudia, držim pesti, da boš le ponovno videla svojo pikico in da bo vse vredu.

Na srečanju
je bilo super klepetavo in živahno. Slikce so ostale v naših glavah, tako, da boš mogla svoje poslikat na kakšnem drugem srečanju. Vse punce so krasne in vas z veseljem še kdaj srečam. Prišle smo same LJ in okolica. Mogoče si bodo pa ostale kdaj premislile, se zorganizirale in se nam pridružile ali pa si omislile svoje srečanje.

kasija78, lepo, da že veš spol. Čestitke za user posted image .

janja, prav, bom poskrbela za nov seznam, zaenkrat naj pa še vsaka pove kdaj kdaj bi ji ustrezalo, da določimo datum.

Se pravi datumi za junijsko srečanje:
2.

9.
janja

16.

23.
janja

30.

Tam, kjer bo največ interesentk, pa se potem dobimo. Jaz zaenkrat še nisem prepričana glede datumov, ker se takrat obeta nekaj piknikov.
Čolnarna je bila dober kraj, glede parkirnega prostora, glede prostora za igranje otrok in glede nekaj urnega posedanja in klepetanja.
Če ima kakšna željo po drugi lokaciji naj javi, lahko jih predlagate več in se potem tudi drug kraj določi.

Moj otročič je začel čedalje močneje brcat. V eni izmed epizod brcanja, ga je začutil tudi bodoči očka. user posted image Ampak takrat je res močno brcnil trikrat, da ga je drugih dvakrat uspel čutiti z roko na trebuščku. Sem rekla, da mu je rekel : Give me 5, fotr. user posted image Od takrat naprej ga tudi bolj izrazito čutim, pa tudi na trebuščku se vidi kako brca - dela izbokline. user posted image   Kako lepo izgleda, ko čutiš in vidiš hkrati. user posted image Pa mislim, da sem čutila tudi preobračanje in brcanje v notranjost. Kot taki hecni valovi so, kot bi imela težave s prebavo, ko se vse pretaka oz., kot bi en velik črv potoval - lezel notri po maternici. user posted image
Močno upam, da boste tudi tiste, ki še čakate prve gibe, čimprej začutile te čudovite občutke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?