|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
25.9.2007 10:14:21   
Klaudia
Dobro jutro!

Še sem tukaj.

micla - še včeraj sem ti rekla da čepa nisem opazila... opa, včeraj zvečer sem pa ga. Meni je zgledal kot bi malo menstrualne krvi pomešala z ogrooomno vlečljive sluzi. Kolko časa naj bi potem trajalo do pravih popadkov? A slučajno katera ve?

Pa še to... magnesola po 36t ne smemo več piti. Kako pa je z donatom? Pri moji prebavi zadnje par dni je bil on moj edini odrešitelj user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
25.9.2007 10:19:15   
Jenny Anny
Jutro vsem skupaj tudi od mene, no kot zgleda so se zadeve mal umirile, upam, da nas ne vrže iz tira polna luna.
Jaz sem prišla že iz CTGja, o popadkih ne duha ne sluha, otročku se pa tud še dobr godi notri, tako da naj kar ene teden še počaka user posted image , mam še par stvari za poštimat.

Lane31, tud mene ponoč tako zaboli, sam to je verjetno od tega, ker je otrok že čist dol, pa dolgo časa si pri miru (ko spiš), potem pa se premakneš in to boli, čez dan smo pa itak skoz nekaj v gibanju, je pa vse OK.

Ena je spraševala za magnesol, po 37. tednu ga je potrebno nehati jemati, če imate krče v nogah (jaz jih imam, odkar sem samo zmanjšala količino magnesola), se priporoča pa kalcij.

LP in uživajte, ter božajte bušije

Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.9.2007 10:27:53   
oktoberka
Klaudija kokr sm zasledila je s čepom tko, da ko se ti odlušč gre loh vse ful hitr in že dons k bo polna luna rodiš, kar je zelo verjetnouser posted image , loh se pa vleče še par dni al pa tud še 2 tedna. Tko da ti sam bodi v nizkem startu, pa čimprej ti želim da bi se ti tole že končalo in da bi pestvala svojo Lio!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.9.2007 11:14:12   
2ursae
ufa, klaudija, a čep ti je šel ... mmm, to zna bit zdej zdej user posted image , držim pestke zate user posted image  user posted image .

A ste kaj pomislile, ve, ki boste rodile septembra, da se najbrž pol več ne tipkamo na "starši čvekamo" - najbrž se boste priključile septembrkam, ne user posted image .

ja, micla, men sploh nič ne dogaja, sam po moji izkušnji sodeč je lahko tko, da je zjutraj še čista nula, opoldne bom pa že laufala rodit user posted image . Drž se user posted image  ... hmm, kje pa si danes user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3554
25.9.2007 11:19:58   
pot
Dobro jutro, user posted image in vse mamice.

Prah sem včeraj pobrisala, danes pa me čakajo še tla, da jih pomijem, ker sem včeraj potem delala še druge stvari, ki jih morem danes še dokončat...
Že dva do tri tedne kličem naokoli razne ustanove, da izvem kaj morem sedaj naredit, ko izgubim status študenta. Pa se me skoraj povsod želijo samo znebit. Na zavodu za zaposlovanje so mi rekli da nima smisla se za en mesec prijavit, na socialni tudi kar nevedo kaj bi naredili z mano in mojim zdravstvenim zavarovanjem oz. so mi rekli, da naj si ga grem sama zrihtat na zzzs. Včeraj sem pa še na občino klicala zaradi zavarovanja kot občanka in sem še njih vprašala in so mi še najbolje in največ vedeli svetovat, tako so mi rekli, da morem najprej po delovno knjižico, pa na zavod se prijavit, potem pa iz zavoda za zaposlovanje na csd s potrdilom, da sem aktivna iskalka zaposlitve (zadnji mesec pred porodom user posted image user posted image user posted image kdo me bo pa vzel? čeprav bi delala tudi do roka, če s tem dobim službo in porodniško). Ker pa na zavod za zaposlovanje ne morem pred 1. oktobrom, ker ne morejo prej po zakonu nič uredit, dokler ne izgubim statusa, si morem zdaj sama uredit zdravstveno zavarovanje od oktobra naprej, ker če bi slučajno rodila, si niti ne predstavljam stroškov in računa, ki bi ga dobila domov po parih dneh bivanja v porodnišnici. user posted image Pestro vsekakor! Tako, da se grem naslednji ponedeljek prerivat in delat gužvo s svojim trebuhom na zavod za zaposlovanje, potem pa na csd, če bom dobila vso potrebno dokumentacijo do takrat.
Tako, da sedaj iščem na kup gmoto dokumentov, ki jih bom potrebovala za pridobitev novih in za prijavljanje vsepovsod, ker je treba še en kup stvari pridobit in uštimat, da lahko greš na zavod, csd ali na občino...
Jutri grem po delovno knjižico in še nekaj papirjev, ki jih bom potrebovala in se skušat kaj dogovorit na zzzs za zavarovanje, za en mesec, ker preden uredim vse ostalo potrebno, ne želim biti brez.
Na srečo je na internetu že toliko podatkov in obrazcev, da bom kar vse pripravila in šla tja, da ne bom še tam izpolnjevala vseh stvari ali pa bom vsaj pripravljena vedela kaj morem imeti s sabo za ene podatke, ki jih pa lahko tudi prepišejo iz mojih obrazcev, ki jih bom izpolnila že doma v miru... No skratka en kup dela me čaka v prihodnjih dneh in ogromno letanja. user posted image Po porodu pa bo treba še vse zamrznit ali kako se prav reče, se pravi spet letanje naokrog.

Zdaj grem pa še perilo obesit, ko se že sonček kaže, da bi ga rad sušil. Potem pa spet brskat po netu kaj kam rabim prinest in kam it iskat... Če bo ostalo še kaj časa, pa je treba še tla pomit, ker v prihodnjih dneh se ne bodo lepo sušila, ko spet nalive in nevihte napovedujejo.

Uživajte v današnjem sončku, izkoristite ga pa naredite še vse potrebno pred ponovnimi nalivi.
Vsem, ki pa boste rodile zdaj ob in po polni luni, pa veliko sreče, čim lažji in hitrejši porod s čim manj bolečin. Pa srečno v ˝Rimu˝.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 11:43:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
25.9.2007 11:52:39   
pot
zivepo, starsevski dodatek oz. v bistvu vse sorte pomoči dobiš za en mesec nazaj, kar pomeni, da boš dobila starševski in otroški dodatek... v naslednjem mesecu, potem, ko boš sporočila oz. poslala ali prinesla rojstni list ali potrdilo od porodnišnice, da si rodila. Torej šele takrat, ko boš dokazala, da si rodila, te bodo dali v sistem in ti naslednji meses nakazali za nazaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
25.9.2007 13:20:15   
noa1
Pozdravček spet od mene,

tudi jaz imam ponoči probleme, da me vse tišči, špika in zvija kot med menstruacijo in zato zelo slabo spim. Pa še dva do tri krat moram na WC. Ko pa se zjutraj zbudim in vstanem, pa sem čisto OK.

Zanima me, ali se je katero določila za odvzem matičnih izvornih celic preko Neocelice? Jaz sem šla danes po paket za odvzem. Vem, da je vse skupaj zeloooo velik strošek ampak ko sem potem pomislila, da bi lahko z mojo pikico bilo kaj narobe, sva se oba z user posted image  odločila za to, saj bi nama potem bilo žal, če bi bilo kaj narobe.

Imejte se user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
25.9.2007 13:25:11   
micla

Pozdravček vsem,

danes sem mela celo jutro neki za pisat  in me je še word ****, user posted image  tko, da sem porabla pol živcov, da sem končno stipkala dve zadeve. Pol od ihte sem si pa naložila free edition od open office. Sej je isti kot word, samo od konkurence. Upam, da bo vsaj ta deloval.
Ne vem kako ste druge, ma mene ful razjezi, ko mi kej rač. trokira.

Pri nas nič novega. izcedka nisem imela več. Noč je minila mirno, edino roke me pa vsak dan bolj bolijo. Zdej že prstanca in sredinca ne čutim na koncu blazinc. Najbolj kriza je, če morm kej prijet v roko, ker sploh nimam občutka in moči. No, kot zgleda, ko mi bojo zaspali vsi prsti na roki, takrat pa bomo šli rodit. user posted image

O Klaudia.....torej velja, da bo tebe ta luna fajn privlačila. Če je že čep, pol se pa res kmalu lahko zgodi. Vsekakor držim pesti in čim lepši pristanek v rimu ti želim.  A si vidla, kako se naše kolegice, ki so prve po seznamu PDP-ja pritožujejo, da jih prehitevamo kar po desni. No ja, ti si že uradno dala žmigovc, jst pa še vedno gledam v vzvratno ogledalo in se odločam, al bi skočila ven ali ne. user posted image

2ursae....a tako je to lahko na hitro. Jst sm si pa vedno predstavljala, da se začne pripravljat bistveno prej in da ne more bit to vse v treh urcah (mislim od prvih znakov do rojstva).  No zaenkrat sem uredu, le vse me tišči dol, naša user posted image  pa špona nogico pod desno rebro, da me že prou pošteno boli.  Očitno ji ni všeč, da sem skor cel dopoldan sedela. Bo treba it ležat, čeprav sem mislila malo posesat in pobrisat potleh.  

Nič, grem zdej pojest kosilo, pa se beremo kasneje.

micla

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
25.9.2007 14:00:11   
pajcevina
LP še od mene! Jaz sem pa danes že cel dan tako utrujena, da nisem za nikamor. Sem probala zaspat, pa še to ne morem. Kako bom v takem stanju (brez energije) potem rodila???
Kako pa je s sprehodi? A je sploh priporočljivo sedaj tik pred PDP hodit sama okoli? Kaj pa če me kej zagrabi ali pa voda odteče? Odprta sem 3cm, mala mi ful pritiska dol - jo prav čutim, ko hodim. Popadkov pa še ni...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
25.9.2007 14:17:33   
mišk
Jst sem bla dans zadnjič pri svojem ginekologu na pregledu. Otrokovo težo je ocenil na 2500g, kar je še vedno malo. Ko mu je meril obsege pa to je bilo vse komaj za 34. teden, dolžina stegnenice pa za 39. teden?!user posted image  Kr naenkrat zgleda, da bo user posted image  velik in suh. Kot ati.user posted image
Pa za jutr mi je napisal napotnico za porodnišnico, da mi nardijo vaginalni pregled, ctg in UZ. Pa opozoril me je, da bi me znali v porodnišnici tudi zadržat. user posted image  Ne vem zakaj?!Malo ga skrbi, ker zatekam, čeprav mu skos govorim, da men gležnji že pet let zatekajo!
Če ne bom prej rodila, je rekel, da naj na dan ko imam rok, 6.10. kar v porodnišnico enkrat zjutri pridem.user posted image  Nč mi ni več jasn. Kam se tko mudi, če pa je dost očitno, da so mi narobe izračunali PDP (prezgodaj).
No, bom vidla kaj bom jutri izvedla v porodnišnici in vam seveda takoj sporočim.
Pot, kako to da ti niso podaljšali statusa? Lahk bi ti ga, čeprav imaš rok šele oktobra! Ma že to je dobr, ker ti ni treba plačevati dodatnega zdravstvenega zavarovanja.

Joj, kak mam spet trebuh trd! Pa žejna sem. Se beremo!user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
25.9.2007 14:37:56   
mehurčica
Zivepo, meni je rekla, da morem te papirje za starševski dodatek prinest nazaj v roku 30 dni od rojstva. Tak da še nisem niti oddala.

Glede trenirke in tega sem mislila pač na moje dodatke ob odhodu domov. Si ne predstavljam, da bi si dala kake kavbojke gor po porodu. Trenirka je pa tak fajn komot. V porodnišnici, dokler bom, pa bom seveda uporabljala njihove spalne srajce. Se spomnim, da sem dosti švicala in mi je tak pasalo se preoblačit.

Z Davidom sva bila danes na Pohorju. Na žalost nisva našla nobenega jurčka, sva pa videla konjičke in kozice. Sedaj bi pa tak pasalo malo zaspat, ampak kaj, ko ima toliko energije in preden bi zaspal, bi se mu že telovadba začela, ki jo ima ob 16h. Pa še v križu me je prej vsekalo...user posted image in še posesat morem...phhh...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
25.9.2007 15:45:11   
valči
Klaudia,ti boš po vsej verjetnosti do petka mamica.Ker prvič je meni čep šel v petek večer,v soboto rahle krvavitve in lažni popoadki,v nedeljo isto,sem klicala v por. in dobila eno tečno,da me ne morejo preko telefona pregledatuser posted image in da če se mi zdi,naj pridem.Pa sem ostala doma.Rahli popadki do ponedeljka zjutraj,ko so ob 5 začeli bit redni,na 8 minut,ob 6h na pet minut,ko vstanem mi gre malo vode,za pol deci,pol so v bolnici ugotovili,da sem brez vode,tako da ne vem,kam je šla voda in kdajuser posted image .No pol sva se odpravila ob 9 zjutraj v Brežice,popadki na 4-5 minut,ob desetih so me pregledli,bila 3-4 cm odprta in me poslali na sprejem rodit.Jaz pa sem mislila,da bom še domov šla,ker ni bilo hudo do takrat.No,rodila sem isti dan ob 16.28.Tako da je bilo prvič od čepa,do poroda tri dni.
Drugič se mi pa zjutraj zlije malo sluzi z krvavimi nikami in sem vedela,da je čep.Pol pa rehli popadki na 10 minut do 3 popoldne,ko sem šla na pregled ginekologu,ki je videl,da sem 2 cm. odprta in redni popadki na 5 minut,me je kar rodit poslal.Vmes greva domov po torbo,pocartat sinčka in v velikem snegu proti bolnici,sva se toliko presmejala med potjo,tako fajn je bilo it rodituser posted image Ob 6 večer me sprejmejo,klistir,britje šetanje po hodniku,v porodno petnajst do devet,rodila čez uro in pol,ob 22.15.Torej je od čepa do poroda drugič trajalo 15 ur.

Tako da se lahko pripraviš,luna dela.
Mišk fajn jutri zrihtaj,saj te v bolnici vprašajo,če bi ostala notri,te ne morejo prisilit,Preskar je pač pedantnež in gre na ziher,to je vreduuser posted image ,ga skrbi.No upam,da se še beremo,da ne boš tam ležala v nedogleduser posted image Srečno

Micla,ti si pa pridna,bravo,samo pucašuser posted image
Pajčevina,ti pa odprta hodiš naokrog,čudno,te niso rodit poslaliuser posted image Če boš veliko hodila,boš kmalu rodila,koliko mi je znano,samo 3 cm,pa nič ne čutiš,dobra si!Kaj pa sex pri odprtosti,ve katera?

Mene tako v rebra brca,da me bo razneslo,pa težko že gibam,kot slon,pa vroče mi je spet,pa neverjetno utrujena sem danes.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3563
25.9.2007 16:14:48   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Kako pa je s sprehodi? A je sploh priporočljivo sedaj tik pred PDP hodit sama okoli? Kaj pa če me kej zagrabi ali pa voda odteče? Odprta sem 3cm, mala mi ful pritiska dol - jo prav čutim, ko hodim. Popadkov pa še ni...

uf, mene so s 4 prsti odprto zadržali v P. Jaz ti res ne bi priporočala sami okoli vandrat, ker se očitno user posted image  že pripravlja na prihod in se ti lahko zgodi vsak trenutek.

A bo danes polna luna ne? Se morda vidimo v P user posted image . Men bi bilo čisto prav, čeprav bi rada dočakala še četrtek, saj grem takrat še kupit darilce, ki ga bo Bor prinesel novopečenemu velikemu bratcu pa po fasungo user posted image . Pa če smo že pri tem, bi bilo fajn, če bi počakala še do konca mesece, ko dobim un čistilec za tla iz Top shopa in se bo pol vse svetilo (kot na reklami user posted image ). Saj se hecam, če bi šlo tako, bi vedno še za kakšen dan odložila, da postorim še to ali ono - naj bebi kar pride user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3564
25.9.2007 18:52:34   
pajcevina
Zakaj sem še doma? Mene je moja G naročila na kontrolo tudi še na PDP pri sebi, torej v ponedeljek. Zgleda da se mi ne mudi, ker sem še pred rokom, tako da čakam svoje popadke. aja, je pa mali napovedala blizu 4kg, če bomo čakali na rok.

Glede sprehodov imate pa najbrž prav. Sicer pa ne bo več priložnosti glede na vremenske napovedi za prihodnje dni. Bom lahko samo še po štengah hodila, da bi kej pospešla - živim v 5. nadstropjuuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
25.9.2007 20:24:06   
*Lana*
Se še jaz na hitr javim.

Jutr je moj zadnji delovni dan, jupi.
Potem pa en mesec počitka user posted image . Me čaka še kup stvari za uredit, pa bo že.

user posted image  za vse, ki ste že na poti v Rim.

Komaj čakam vesele novice. Ktera bo naslednja?

Nč, pridne bodte, se beremo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3566
25.9.2007 21:05:31   
micla

Klaudia.....kako kaj? Si še doma, al si že v Rimu?   Še katera druga?  Pri meni nič. .........in vse tiho je bilo.

Grem pod tuš in pred tv, saj prou težko tipkam, ker ne čutim prstov desne roke, pa še brca me pod rebro, da komaj sedim. In še kolcat se ji je zdej začelo.....ojej .......sem že prou ena jokalca. Ma sej bo kmalu konc.

Če katero prime luna naj javi preden gre, pa srečno.

pa pa,

micla

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
25.9.2007 22:13:10   
Klaudia
Jst še kar čakam. Hrbet me je začel matrat. Mala pa tok skače gor pa dol, da sem ne vem kolikokrat že mislila da gre zares, pa je zgleda sam nekam spodaj pritiskala... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.9.2007 7:56:42   
mama06
Dobro jutro,

vidim, da smo še vse v enem kosuuser posted image . Jaz imam še 30 dni do PDP. Upam, da se ne bo vleklo tako kot pri tebi Klaudia, ker mislim, da bi me požrlo od neučakanostiuser posted image . Sicer si pa ne moremo izbirat, kakšno pot je mati narava namenila našim user posted image

Načeloma se dobro počutim, le ponoči me daje slabost in bolečine v križu ter prsih. Čez dan pa imam energije za tri in sem kot micla - samo čistim, pospravljam, perem, likam, pred hišo po parceli urejam, ......moja mama je rekla, da me ne dohaja niti v mislih, kaj šele v dejanjih, če bi živela poleg in bi mi pomagalauser posted image

LP vsem, ki že cartate, tistim na poti v Rim in čakajočimuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.9.2007 8:38:28   
suzanamai
Pozdravljene user posted image . Sem bila včeraj na pregledu in kar ne morem pridet k sebi. ne vem a se je g tako mudilo, ali je to normalno. Najprej sem šla v labolatorij oddat kri in vodo, izvidi porazni, se vidi da sem še vedno pod vplivom viroze. potem me je sestra dala na ctg za 20min. Vse ok, v tem času 2 popadka, otroček se počuti ok. Ves čas med ctg-jem, me je sestra-babica spraševala o tem in onem, pa pripravljala na porod itd. Res prijazna ni kaj. no potem pa sledi pregled pri gin. Stopim notri pa pravi, kri je kar ok (skoraj vse vrednosti izven normalnih), voda je slaba, boste šla še enkrat v labolatorij, pa jutri pokličite za rezultate. No pravi, drugače se dobro počutite kajne, postavi dlan med prsi in trebuh, pa pravi no lepo se spušča. No kontrola čez en teden. Jaz pa čisto šokirana vstanem in grem. Mislim, ne vem če sem bila notri 2 min.

A je to normalno al kaj.

Nič sedaj grem pa likat. Pridne bodite, se beremo.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.9.2007 8:42:43   
tave
Hoj user posted image !

No jest sem še tudi v enem kosu. Sem rekla, da grem takoj pogledat na forum, če se je kakšna že odpravila v rim, glede na to da je učeri bila polna luna. Pa nič. No sem pa slišala od babce, ki dela v P da luna ima svoj vpliv še 3 dni potem, tako da....

Zdej sem si glih naštimala za jesti in to sirov štrukelj s droptinami in cimetom(ostal 1 kos še od včeraj), mmmm Tako da akcija s hrano že navsezgodaj.

Aja , spala itak nisem nič! Slišala sem celo zvonenje ob 1.30, k je  študentka iz 3 nadstropja ( jaz sem v 1) zvonila in ji nihče ni odprl vrat. Tako da mi je šlo to po pol ure že pošteno na živceuser posted image  in sem ji šla odpret. No sej nazaj zaspat pa itak veste kako je!?

Drugače je pa pri nas še vse po starem. Čakam na petek ko grem v P, tako da upam da se do  takrat ne bo še nič začelo dogajat.

toliko od mene.

lp, tave

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
26.9.2007 8:47:52   
tave
Suzanamai zgleda da sta najini  G obe glih, ker je pri meni bilo ravno tako. Sej pomoje zdej proti koncu nimajo verjetno kaj dosti za narediti te naše G, kot da pogledajo izvide in ali so že popadki. Tako da nobene panike, sej počutiš se pa vseeno grdo ker te tako na hitro odrajta.
Nič sekirat!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
26.9.2007 9:18:43   
metkica1
Pozdravček, ste še vse prisotne v enem kosu?

Evo tudi jaz sem imela včeraj pregled in dan D, kot je rekla ginekologinja. A ostanem v bolnici ali grem domov. Ne znam opisat kako me je bilo strah, kaj bo, ker do mojega roka je še 28 dni, to pa je kar nekaj za v bolnici ležat, doma pa imet 3 letnico, bi bila kriza.
Ampak se je fajn izteklo. Mala je v enem tednu pridobila 0,5 kg, zdravnica jo je merila 6krat, ni sama sebi morala verjeti, da je toliko pridobila, ker pred 14 dnevi je imela komaj 2kg. Plodovnice pa je malo manj ampak še v redu. Ker je bil tu tudi problem - premalo.  Kontrola in UZ čez en teden.
Kak sem vesela res sem si oddahnila, sem pa res dosti počivala, ko mi je naročila.

Katera gre sedaj rodit, Klaudia ti si verjetno že zelo neučakana.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
26.9.2007 9:34:20   
mehurčica
Metkica1, super da je malecka tako zrastla!user posted image

Jaz pa imam eno vprašanje. Se lahko očetovstvo podpiše na matičnem uradu pred PDP ali moreva it na CSD? Imava matični urad namreč bližje in nebi rabil med službo laufat ven, ker delajo danes do 18h. CSD pa je menda odprt samo do 17h.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
26.9.2007 9:58:55   
mama06
mehurčica, mislim, da lahko. Sicer jih pa pokliči in vprašaj, saj te nič ne stane. Pa še točno ti bodo povedali kje se naj oglasita. Fajn porihtajuser posted image

LP

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.