valči
|
Klaudia,ti boš po vsej verjetnosti do petka mamica.Ker prvič je meni čep šel v petek večer,v soboto rahle krvavitve in lažni popoadki,v nedeljo isto,sem klicala v por. in dobila eno tečno,da me ne morejo preko telefona pregledat in da če se mi zdi,naj pridem.Pa sem ostala doma.Rahli popadki do ponedeljka zjutraj,ko so ob 5 začeli bit redni,na 8 minut,ob 6h na pet minut,ko vstanem mi gre malo vode,za pol deci,pol so v bolnici ugotovili,da sem brez vode,tako da ne vem,kam je šla voda in kdaj .No pol sva se odpravila ob 9 zjutraj v Brežice,popadki na 4-5 minut,ob desetih so me pregledli,bila 3-4 cm odprta in me poslali na sprejem rodit.Jaz pa sem mislila,da bom še domov šla,ker ni bilo hudo do takrat.No,rodila sem isti dan ob 16.28.Tako da je bilo prvič od čepa,do poroda tri dni. Drugič se mi pa zjutraj zlije malo sluzi z krvavimi nikami in sem vedela,da je čep.Pol pa rehli popadki na 10 minut do 3 popoldne,ko sem šla na pregled ginekologu,ki je videl,da sem 2 cm. odprta in redni popadki na 5 minut,me je kar rodit poslal.Vmes greva domov po torbo,pocartat sinčka in v velikem snegu proti bolnici,sva se toliko presmejala med potjo,tako fajn je bilo it rodit Ob 6 večer me sprejmejo,klistir,britje šetanje po hodniku,v porodno petnajst do devet,rodila čez uro in pol,ob 22.15.Torej je od čepa do poroda drugič trajalo 15 ur. Tako da se lahko pripraviš,luna dela. Mišk fajn jutri zrihtaj,saj te v bolnici vprašajo,če bi ostala notri,te ne morejo prisilit,Preskar je pač pedantnež in gre na ziher,to je vredu ,ga skrbi.No upam,da se še beremo,da ne boš tam ležala v nedogled Srečno Micla,ti si pa pridna,bravo,samo pucaš Pajčevina,ti pa odprta hodiš naokrog,čudno,te niso rodit poslali Če boš veliko hodila,boš kmalu rodila,koliko mi je znano,samo 3 cm,pa nič ne čutiš,dobra si!Kaj pa sex pri odprtosti,ve katera? Mene tako v rebra brca,da me bo razneslo,pa težko že gibam,kot slon,pa vroče mi je spet,pa neverjetno utrujena sem danes.