|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
23.9.2007 20:08:43   
Jenny Anny
Ja če je pa že tolk časa konstantno, pol pa ziher nekaj bo. Boljš pa da se odpraviš malo preje kot kasneje, držimo pesti in javi ko bo kaj novega.  Čakamo še enegauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
No imela boš tehtnico, danes je prvi dan, boš naredila otvoritev tehtnic, če katera še ni rodila.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.9.2007 21:11:43   
mehurčica
ČESTITKE Uršikizali za rojstvo Nike in Mišk za poroko!user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudia, zate pa že navijam, če je to to! user posted image

Jaz sem danes CEL DAN lenarila! user posted image   KRIZA... Je pa res, da sem si konkretno spočila, trebuh mi je otrdel samo cca. 5x, križ me nič ne boli, edino slabo mi je prej bilo, ker sem same svinjarije jedla-oziroma, kruh z raznoraznimi namazi namesto kosila..user posted image

Čez trebuh imam obseg 104,5cm, kar je točno toliko, kolikor je visok moj 3,8 letni sinček. user posted image   Kile pa so že +12.. user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.9.2007 21:50:49   
micla
Klaudia.....srečno in čim hitrejši porod ti želim.

Punce, tudi meni je bilo zdej zvečer slabo in sem mislila, da bom šla kar bruhat. Pol se je malo umirilo, zdej se mi pa spet vrača ta občutek slabosti. Orok je še vedno živahen. Sem pa zdej ko sem šla na wc vidla precej mokre hlačke. Recimo kot poovical ta majhne šalčke od kafeta. Zdej pa ne vem,ali je urin ali mogoče plodovnica. user posted image  Meni sicer ne smrdi po urinu in tudi rumeno ni bilo nič. Prou belo in brez vonja.

Če katera ve, kako je s to plodovnico, če ti odteka po malem? A mora it najprej ven čep, da se začne izcejat plodovnica, al  plodovnica začne odtekat tudi neodvisno od čepa?

Ne  vem, al bit kej pripravljena. Nimam pa nobenih bolečin, tko da najbrž ni nič.

Bomo vidli.....

micla

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.9.2007 21:51:21   
Klaudia
Evo mene nazaj.
So me domov poslal. Je rekla babca da sem dost blizu P doma.
Odprta sem za en prst, popadki so se risal na CTGju, ampak naj bi predolgo trajal če bi tam ostala (da lažje preživljaš vse skupaj doma). Je pa čist možno, da bomo še danes nazaj letel. Še vedno so popadki na 5minut, ampak ni sile. Bomo preživel.
Zdej grem pa ležat, film (40days and nights) pogledat, da si spočijem dokler si še lahko. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.9.2007 21:59:03   
micla
Klaudia..... a tebi je kej odteklo plodovnice, ali pa čep se ti je odluščil?  Midve sva zgolj en dan razlike v PDP-ju in danes sem tudi jsr nekam čudna. Kar mokre hlačke so bile malo prej. Ne vem, bomo vidli, če bo še kaj. 

Drži se.

micla

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.9.2007 22:02:21   
Klaudia
Plodovnice mi nič ne odteka. So se baje tut čutili plodovi ovoji pri pregledu.

Čepa pa jst nisem nič opazila. Pa redno spremljam izcedke že celo nosečnost.
Sej če je plodovnica naj se nebi ustavila, kokr jst vem naj bi skos odtekala.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.9.2007 22:04:35   
2ursae
Micla, jaz sem v prvo šla v porodnišnico, ker sem tud  imela močan izcedek (ne mokrih le spodnjih hlačk, ampak tud hlače), pa sem mislila, da je plodovnica. No, se je izkazalo, da plodovnica sicer ni, sem bila pa že za 4 prste odprta ... tko da, ti kar bodi pripravljena in pozorna. O kakšnem čepu pa ni bilo ne duha ne sluha, bolelo ma pa tud ni čisto nič. Kljub temu, da sem bila že toliko odprta, so se mi popadki začeli šele, ko so mi v P predrli mehur. To, kar opisuješ, se mi zdi zelo podobno moji izkušnji.
Mi je pa ravno zadnjič G rekel, da je dosti bolj pogosto, da se izlije čist mal plodovnice, kot pa da se vsa kar naenkrat vsuje ven.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.9.2007 22:12:22   
micla
klaudia, 2ursae....hvala za pojasnila. Zaenkrat je še suho. Bomo pa danes ponoči spali z enim očesom odprtim. Vam javim, če bo še kaj.

Čau čau,

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.9.2007 22:25:58   
2ursae
micla, saj greš res lahko mirno rodit, si itak vse že v nulo spucala user posted image .

Micla in klaudija, da se jutri takoj zjutraj javita tu gor, da bomo vedele, kako in kaj.

lep spanček in mirno noč ... ali pa tudi ne user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.9.2007 22:37:06   
micla
Imaš prav 2ursae.  Danes sem še z mojim v mercator šla narest špežo. Sem se hecala, da je to zadnja špeža pred porod, ma zgleda da bo lahko res tako. Pa še ena gospa, ki je čakala v vrsti za kruh je rekla, ko me je vidla: "o, to bo pa kmalu" Jst sem ji pa rekla, "ja pa res bo kmalu"....in preden sem ji utegnila rečt, da je še dobrih 14 dni fore je ona  prijavla: "a čez dve uri?"  user posted image

Upam, da se bom upala jutri zjutraj oglasit, ker moj račulnik neki trokira monitor - ni svetlobe - kot da bi šla žarnica ki ga osvetljuje. Ga je moj odnesel v pisarno, da bo jutri v miru pogledal, kaj je narobe. Če ustanem preden gre moj delat, bom z njegovega sporočila. Sicer pa itak če bo vse uredu ponoči, bom jutri šla še po kratkih opravkih in bom skočila pa do kolgice na net, da vam javim.

Nočko,

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.9.2007 8:36:50   
lillylilly
Dobro jutro vsem!

Danes sem si po dolgem času privoščila enouser posted image . Je kar pasala glede na to, da je za mano že kar nekaj neprespanih noči. Danes sem spet bolj dremala kot spala....

Mišk:Ko sem brala te poste od poroke, sem si mogla it kr mojo na DVD pogledat. Je pasal mal romantike user posted image user posted image user posted image . V zakonu pa vse najlepše!!!!! Čestitke in še enkrat čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke vsem novim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo malo peljali v živalski vrt in ga prehodili naprej in nazaj, sem se potem komaj še vlekla user posted image . Verjetno še nisem dojela, da ne zmorem vsega hahah.

Imam pa eno prošnjo. Ima mogoče katera kakšno idejo, kako preko SMS sporočiti o rojstvu otroka. V mislih imam tisto, ponosno sporočava, da se je ta in ta dan rodil ....težek...., samo jaz bi kakšno bolj simpatično verzijo. No če ima katera kaj bi bila prav vesela, da si to pripravim, ker imam nov telefon, pa sem z njim tako štorasta....

Uh še en lep sončen dan, tako da vam pošiljam enga sončka za dobro jutro!!!

lp

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
24.9.2007 8:58:16   
micla
Dobro jutro,

samo sporočam, da ponoči ni bilo nič posebnega. Hlačke so skoraj suhe. Pa nobenih bolečin. 
Zdej moram končat, ker se moj odpravlja v službo in mi vzame računalnik. Moj prenosnik pa je na sestavnih delih. Upam, da mi ga kmalu usposobi. če bom šla kej do kolegice se vam še javim kasneje.

Klaudia.......kje si?

micla

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.9.2007 9:10:19   
kasija78
Dobro jutro!

Zdaj se pa res vsak dan nekaj novega dogaja. Se kar še bolj veselim pogledat na RR.

Klaudia srečno!!!

Kako ste ostale? Pri meni moj user posted image  ne kaže želje po odhodu ven, čeprav sva med prvimi na spisku. Že kar razmišljam, kako bi mu malo pomagala. Čaj pijem. A je še kaj takega kar smem ali ne smem pred porodom?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
24.9.2007 9:21:23   
oktoberka
Dobro jutro!
Ja me je skor kap ruknla k sm prebrala da gre Klaudija v Rim..
Klaudija, dons ponoč sm sanjala da si mi sms poslala, da ste dobili fantka po imenu Domen in da je tehta skoraj 6kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No ja, mislm da se moje sanje ne bodo uresničile!!user posted image

Drgač pa upam da si že spravla kej vn in da noč ni bila prehuda.

Js mam pa dons spet ctg. Upam da bo že kšne popadke kazal. user posted image Ampak mislm da jih ne bo!

No, pridne bodite, pa kej se še javite!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
24.9.2007 9:22:29   
oktoberka
Kasija78 hitro med rjuhe! To baje lahko pospeši začetek poroda!user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
24.9.2007 9:23:04   
Klaudia
Evo mene. Še sem tukaj. Okoli 6h zjutraj se je vse skupaj umirilo... Občasno je še vedno kak... ampak zgleda še ni to to.

kasija78 - a sprašuješ s čim bi sprožila porod? Sem spremljala debato na RR nekaj časa nazaj in si prepisala glavne napotke

- veliko cimeta (npr. v kompot ga še dodatno ful streseš)
- vroča kopel
- user posted image  do 3x na dan (sperma mora ostati notri, ker naj bi delovala kot svečka za odpiranje)
- dooolgi sprehodi
- da poješ ogromno grozdja, ananasa...
- žličko ricinusovega olja (na lastno odgovornost, saj je zelo močno odvajalo)

to se zaenkrat spomnem.

In zdaj moja izkušnja. V soboto zvečer sem šla v kopel s 40stopinjami. V nedeljo sem spila 3 šalce kompota z ogrooomno cimeta. Okoli 5h zvečer sva se spravla user posted image . In okoli pol 6h sem se javla tuki gor da me zvija. Sicer se je umirilo zaenkrat ampak zgleda da deluje user posted image

lillylilly - za SMSe se sprehodi po podforumu Rodili smo. Imaš cel kup idej... Pri vsaki temi samo prvi prispevek preleti...

Susan Savannah

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
24.9.2007 9:25:42   
Klaudia
oktoberka - ta je pa huda. Je kar nemogoče. Mi mamo super babo user posted image , ki se ne da. Vsakič ko je bilo popadka konec je začela brcat kot nora. user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
24.9.2007 9:29:16   
lane31
Dobro jutro user posted image ....in mamice.....jej ene so že najbrž v varnem zavetju doma in se crtljajo....sem malo...čisto malo faušuser posted image
Klavdija vidim da si naslednja...user posted image ....Kako hitro nas pobira...pa se še polna luna ni začela user posted image ...do oktobra še manjka ceeeeeeeeeeel teden....S takim tempom
bomo do 15.10 vse v Parizu user posted image
Ta teden naredim generalko po stanovanju....vsak dan nekaj.
Zvečer sem našpricala pečico - mi je dragi obljubil, da jo ščisti user posted image
To pa nam je itak najbolj umazana stvar v stanovanjuuser posted image
Če pa mi je tako težko jo pucat....ejejej user posted image
Ostalo bo pa mimogrede gotovo
Lepo se imejte....tiste ,ki ste na istem kot Klavdija...pa saj veste....skoz nos noter kot bi rožico ovohal in skoz usta ven da še sveča ne ugasne user posted image
Dajo naše....saj znate user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
24.9.2007 9:35:06   
Ulaa
Cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Klaudia - tebi pa cimlepsi porod!!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
24.9.2007 9:41:11   
oktoberka
Klaudija vidm da se vaša baba ne da!! Bo treba še mal it se v vodo namočt pauser posted image med rjuhe!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, pa kompota bo treba mal več pojest!user posted image user posted image

Ah, js sm se pa včeri namakala v banji, predvčerišnjimuser posted image , kompot pijem dnevno, pa kr nč ne nuca!user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
24.9.2007 9:42:09   
oktoberka
Aja, dej razlož kako ti pogledajo kok si odprta?

Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.9.2007 9:49:10   
Klaudia
Odprtost je pogledala tako, da je dala notr mislim da 2prsta (največ 3) kolkr globok je šlo. Rokavice si je namazala z želejem, da je šlo lažje. Mene ni nič bolelo, samo neprijetno je ker se ti dotika MV.

Aja... če katero zanima kaj je to porcija, ker vem da sem nekje brala... mi je zdravnik včeraj rekel da je to (debelina) MV.

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.9.2007 10:17:18   
oktoberka
joj, zdej bi si mogla ti sam še seneni drobir narest, pa bi padlo mogoče kej ven.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.9.2007 10:41:09   
Daschi
Klaudija, sam že mislila, da bom čestitala, pa vidim, da še kar vztrajaš v enem kosu! kar naj se dobro zmehča in pripravi, bo hitrejši porod!user posted image

jaz pa grem danes čez dve urici do svoje gin. Ji grem sporočiti novico, da je nisem ubogala in nisem šla na ZO. me prav zanima, kakšna bo njena reakcijauser posted image
še vedno se lump ni obrnil, nič kaj prijetno ni, ko hoče cela glava malce nad popkom ven pogledat1 Čisto drugačne, bolj boleče so brce, kakor če je pravilno obrnjen. tako da res že močno upam in želim, da se me usmilijo čim prej in naredijo CR. 
No, ta teden bom tudi vse pripravila. potem pa bo tudi pri nas nizki štartuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.9.2007 11:19:19   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke bambi in Ursikazala, čestitke tudi očkoma!!!! Naglejte se svojih user posted image in uživajte v prvih trenutkih.

mišk, tebi pa čestitke, Gospa Mišk. user posted image user posted image user posted image Zdaj, ko sta uradno na skupni poti življenja, vama želim, da bo vajina pot resnično vedno skupna, da bosta vedno našla rešitve preko pogovora in z veliko ljubezni in potrpljenja. Kmalu boste družina postali, zato vama želim prijetno družinsko življenje in veliko srečnih trenutkov.

Moj user posted image bo tudi prisoten pri porodu. Brez njega sploh ne grem. user posted image

Pandica in Kasija78: vraže: mene je ena vprašala, če bom imela punčko, ker imam špičast trebuh. user posted image Kako se hitro obrnejo te vraže, tako kot tista igra telefon, ko na koncu pride ven čisto drugačno sporočilo. user posted image

Strijam se jaz nisem ognila. Jih imam na prsih, kaj je pa na trebuhu bom pa po moje šele po porodu najlažje videla.user posted image

Ta vikend sem spet veselo prala in likala. Tako, da sedaj pa upam, da je nekaj stvari vsaj za prvi teden pripravljenih. Ta teden pa greva še po nekaj stvari, ker prejšnjega nisva mogla, ker je moj zbolel.
Danes me pa čaka preganjanje prahu po stanovanju. Če se mi bo dalo, pa je treba še tla pomit.

lepo se imejte in uživajte v zadnjih trenutkih, ker bo kmalu vse drugače.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.