valči
|
Da se še jaz malo javim,spet je bil pester vikend,tokrat s strani sina,ki je bolan.V soboto je kuhal z več kot 40 vročine,ga peljem k dežurnem in dobi zdravilo Sumamed,po katerega sem mogla it 30 kilometrov v eno smer,v Brežice in pol se je izkazalo,da zastonj,ker je vse zbruhal,takoj.Danes spet v Brežice k pediatrinji in tam sva čakala od 7-9,ko sva na vrsto prišla,dobi Ospen in svečke.Ima gnojno angino,vnete sinuse in mandlje.Sem pa tako utrujena od vožnje in čakanja in vsega,da bi kar rodit šla.A trgatev še traja,polna hiša ljudi,mislim,da bo jutri konec Tako da jaz sem utrujena do konca,samo skačem,popadki pa vsako popoldne in zvečer,dokler ne grem spat,zvečer so že kar močni in še reže in špika me,tako da... Klaudia,Micla,katera gre prej?Srečno,kerekoli bo že,samo da se počasi vse po vrsti rešimo in cartat začnemo naše zaklade Micla,kako pa kaj tvoji hemoroidi?Se mi res smiliš,ker ti imaš pa grozne,si niti ne upam predstavljat,ker jaz od 1. poroda imam malo,samo gre včasih nazaj Modolex pomaga,krema,pa svečke.Pri tebi bo res prav prišla operacija,pa mir. Ostale,lepo bodite,naj možeki javljajo nove člane,če bodo,pa čestitke Bambi,Ursikizali,pa upam da nisem kake nove mamice pozabila. Mišk,tebi pa vse lepo v zakonu,predvsem,da bi vse teklo mirno in z čimmanj neseglasji in z obilo ljubezni in spoštovanja,ter razumevanja. Pa kako fotko prilepi,so mi fulodštekane take "hitre" poroke