|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
26.9.2007 10:03:33   
kmarija
Midva sva očetovstvo podpisala na CSD, ker majo svoje strokovne delavce - socialni delavec user posted image  in tam tud sestavjo obrazec. Pa naročit se moraš. V Lj Šiška je tako, da imajo  strokovni delavci po ULICAH razdeljen rajon user posted image
Je pa kr hitr narejeno.
Lepo opravta user posted image  

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3576
26.9.2007 10:17:12   
micla

Dobro jutro pupe,

pa smo se zbudili v oblačno jutro. Bljak..... torej danes se prekine pranje in sušenje perila do naslednjega sončka.  Se hecam....., da ne bo ktera mislila, da perem že čiste stvari. Ma sem mogla včeraj zagnat stroj z belim perilom tudi če ni bil polen, ker mi je že spodnjic zmanjkovalo zaradi teh hemoroidov.  user posted image

Kako ste spale? Jst ne preveč. Sem rabla več kot eno uro, da sem našla položaj. Kar nič mi ni ustrezalo in trebuh me je bolel. No, okol enih me je vseeno pobrala utrujenost.  Sem že mislila, da se kaj pripravlja, ker se nisem mogla umirit, ma zgleda da je bil spet lažni alarm.

Joj punce, če bi ve vedele, kako se ta moja princesa pritožuje sedaj ko sedim in tipkam. Bo treba vstat al pa it ležat,  ker zgleda da sedenja ne prenese več. Najboljš da se lotim kej pospravljat...ha ha ha......  user posted image

Nič, moram it, ker sicer bo prišla ven pod desnim rebrom. user posted image

Čau čau,

micla

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
26.9.2007 10:24:23   
metkica1
Midva še nisma nič urejala glede očetovstva, bova verjetno pol, tako kot sma to prvič. Čeprav jaz mislim, da je fajn to prej uredit, kot pa potem letat na okoli.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
26.9.2007 10:27:25   
Klaudia
Dobro jutro!

Jst sm že nazaj od zobarja. Me je ponoči začel noro zob bolet. Sem šla okol 1h zjutraj po lekadol, pa sploh ni nič pomagalo. Zdej je zrihtala zobarca. Sicer mi je dala samo zdravilo notr, ma važno je da ne boli več.

kmarija - CSD na Viču pa lahko prideš kar nenapovedan. Sta dve delavki. Ena do priimka črke L in druga naprej.

Meni še kar nič kaj pametnega ne dogaja. Sicer pa je luna danes in ne včeraj kot ste govorile... http://www.lunin.net/koledar/ Upajmo da bo danes kaj, ker mam že vsega vrh glave. Že ves vesel misliš da se končno dogaja, pol pa nč... pfu user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
26.9.2007 10:56:22   
pajcevina
Klaudia, ma ti si kot da bi mene opisovala. Jst tut čakam na luno. Lažni popadki me hecajo že nekaj dni... Pa še dlesen se mi je včeraj tok vnela, da nisem bla več ziher kva me boli; dlesen ali zob. No, pa se je ponoči na srečo umirilo.
So mi pa zelo domače te nočne akcije z zobobolom. Sem enkrat ob 2h zjutraj letela do dežurnega zobarja, ker mi ni čist noben tablet prijel.
Hvala bogu, da si zdej uredu, ker zobobola pa v tem trenutku niti najmanj ne potrebuješ.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
26.9.2007 11:45:59   
mehurčica
Sem zvedela, da lahko prej prideva podpisat tudi na matični urad, tako da bova danes zrihtala-pa še varstvo sem že včeraj zrihtala. Tako, pa bo ena skrb manj. Prej sem pa še bila na zavodu za zaposlovanje in morem it po knjižico PO rojstvu, ker drugače bi se odjavila in nebi imela zavarovanja. Valda. In potem bi prišla rodit brez zavarovanja in bi odplačevala dneve v bolnici kar nekaj časa.user posted image Tako da tiste, ki boste prejemale starševski dodatek in ne porodniško, in če ste se odšle odjavit(dvignit knjižico) iz zavoda PRED porodom, se raje pozanimajte!

Micla, tudi mene brca malecka, če sedim. Sploh pa začne plesat, ko tipkamuser posted image -ali ji je tako všeč ali pa jo grozno moti.user posted image

Včeraj zvečer mi je sestra med likanjem prišla ukrast likalnik, ker ureja stanovanje in je rabla za en rob omare zalikat...tak da se morem zdaj zraven spravit.user posted image ahhhh...

Se še kateri ta teden nenormalno vleče? Klaudii, pajcevini,...še kateri?user posted image Že včeraj se mi je zdelo, da bi moral četrtek bit.user posted image Mogoče, ker komaj čakam, da je petek, ko imam naslednji pregled, da vprašam kako je za CR, ker se bom verjetno odločila za-glede na že predhodni CR.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
26.9.2007 12:01:41   
akakak
Moja je tudi spremljala vaše pisanje. Ni aktivno sodelovala. Mogoče jo je zato doletel HELLP sindrom. Hec! :) Moj pogled na njega sem zapisal vsem naslednjim nosečnicam v vednost na linku http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1146977&mpage=1&key=&#1894705.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
26.9.2007 12:09:00   
*LAVRA*
Pozdravljene!
V imenu moje frendice Sandre, ki je vam znana pod Sanwebdra  vam sporočam, da je 13.09.2007 z carskim rezom v MB porodnišnici rodila 2540 g in 45 cm veliko princesko  Julijo. Obe se dobro počutita, kaj več pa bo napisala ponosna mamica ko bo prenova stanovanja že proti koncu.

Lep pozdrav!

*LAVRA*

(odgovor članu akakak)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
26.9.2007 12:10:35   
metkica1
user posted image user posted image SANWEBDRA  ČESTITKE ZA JULIJO!!!user posted image

(odgovor članu *LAVRA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
26.9.2007 12:22:45   
Jenny Anny
user posted image

SANWEBDRA ČESTITKE ZA JULIJOuser posted image user posted image

KO se vrneš domov, pa nam zaupaj svojo porodno zgodbo.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
26.9.2007 12:32:18   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image      3 user posted image          pupe vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image
61 user posted image      15 user posted image     13user posted image         7 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), 1n, LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n
03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n
06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n, --> Ljubljana, user posted image
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image
15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)
17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), 2n, Ljubljana
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image

24.10. mala ('83), 3n, LJ
24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG
30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK
30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), 2n, --> Ljubljana
31.10. orka** , 2n, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

Sanwebdra user posted image  ČESTITKE!!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
26.9.2007 12:52:33   
mehurčica

user posted image Sanwebdra, iskrene čestitke ob rojstvu Julije!!! 

user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
26.9.2007 12:53:52   
picola1
Ojla!

Pri meni nič posebnega, ravno s pregleda. Popadkov še ni nič, Doris se dobro počuti v mojem trebuhu.
Grem pa v petek na prvi pregled v kranjsko porodnišnico in potem bom do poroda vsak drugi dan šla tja. Se moram še zmenit s kolegico ali pa z enim kolegom, da bi bila tačas pri njih, da se ne rabim vsakič vozit iz NM...

Joj, še par dni do PDP...Se mi pa zdi, da me je strah čisto minil...Kar bo pa bo, si mislim...

Me je pa danes G presenetila, ko mi je omenila, da imam možnost rodit s CR, ker sem zanosila z umetno oploditvijo in se porodnišnice ful bojijo (no, kakor katere) naravnega poroda. Ker s pravnega vidika jim je CR bolj varen.
No, v glavnem, pri meni CR samo zaradi tega ne pride v poštev...

Sanwebdra, iskrene čestitke!!!user posted image user posted image Pa oglasi se čimprej!

Aja, Klaudia...Kako se ti zdi, da bi poleg podatkov o teži otročka in imenu, napisala zraven še, kdaj je imela katera PDP? Ker mene vedno zanima, kolk prej (ali kasneje) je katera rodila in potem iščem za nazaj tisti seznam...
Samo predlog...pa če se ostale tut strinjajo.

Imejte se lepo in uživajte!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
26.9.2007 12:56:50   
mehurčica
Picola1, saj je napisano, kdaj so imele PDP, v črnem oklepajčku, pred imenom. Si zgleda spregledala.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
26.9.2007 13:02:07   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: akakak

Moja je tudi spremljala vaše pisanje. Ni aktivno sodelovala. Mogoče jo je zato doletel HELLP sindrom. Hec! :) Moj pogled na njega sem zapisal vsem naslednjim nosečnicam v vednost na linku http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1146977&mpage=1&key=&#1894705.

Pardon, sem pozabila še enemu novopečenemu atiju in mamici čestitat...user posted image
Iskrene čestitke tudi vama
user posted image in da bi bilo vse vredu naprej!

(odgovor članu akakak)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
26.9.2007 13:43:56   
Daschi
Joj, kolk vas je že mamicuser posted image  čestitke vsemuser posted image

jaz pa grem najbrž čez nekaj dni na ZO v Postojno. mali user posted image  se še vedno ni obrnil. zato smo se zdaj zmenili, da bodo poskušali z ZO, če ne bo uspelo, pa najbrž CR. kar ne morem verjeti, da se približuje!

Eno vprašanje: SMRČANJE!
A imate ve tudi težave s smrčanjem? Moj mož je že čisto ubogi. malo imam zamašene sinuse, user posted image  glavica mi pritiska gor in vsako noč bolj žagam!
Danes je možek obupal in odšel spat v otroško sobo.

Perem še zadnje stvari za našega user posted image . V nekaj dneh moram zdaj čim več opravit, za vsak slučaj...

No, držite se, soborkeuser posted image  in se beremo!
še nekaj dni tu, potem bomo pa čvekale že pri dojenčkihuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3591
26.9.2007 13:47:33   
*tajda*
Lep pozdrav oktobrke,sem prišla malo k vam pokukat,ker vse kaže da bomo zibali oktobra.rok imam 30 septembra ampak imam baje enega takega zaspančkauser posted image da še dolgo ne bo otel pokukat na svet.user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
26.9.2007 14:22:28   
skuštrana
Hojla!
Ajme, me je kar stisnilo koliko vas je že rodilouser posted image  Čestitam vsem novopečenim mamicam.user posted image user posted image

Pri meni še ni nič, danes sem imela pregled, še vse pod kontrolo. Otrok se še ni spustil težek je cca 3500user posted image , do konca pa še tri teden..In napovedujem mi, da bo šlo spet čez rok, tako kot prvič. Tudi v redu.
Drugeče sem ok, trenutno sem čisto padla v urejanje stanovanja, nimam časa 5 min..Pa še internet nam niso priklopli user posted image user posted image

Uživajte, pa se še kaj javim...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
26.9.2007 14:23:54   
mišk
Tako, jst sem končno prišla s pregleda. Ctg je O.K., teža otroka ocenjena na 2700g, spet imam vnetje, sem dobila klimacyn. Čez en teden se moram spet oglasit, če ne bo kakih posebnosti. Odprta še nisem nič, mi je pa maternični vrat že skoraj izginil. Ka to pomen, da se bom kmalu začela odpirat?
user posted image user posted image Sanwebdra in atatak(?) čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
26.9.2007 14:26:20   
mišk
Pozdravljena Tajda!user posted image
Nekaj oktoberk smo že izgubile, ampak na srečo jih bomo zgleda tudi nekaj dobile na novo!user posted image
Jst bom pa zgleda da definitivno ostala oktoberka. Se naši "Jedrtki" nikamor še ne mudi!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
26.9.2007 14:27:24   
mišk
Sanwebdra in atatak(?) čestitke!!!

Pardon, akakak!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
26.9.2007 15:11:54   
2ursae
sanwedbra user posted image user posted image  iskrene čestitke user posted image  za Julijo user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
26.9.2007 15:26:56   
pingi
Živjo vsem skupaj!

Malce z zamudo, a vseeno z veliko mero veselja, vam sporočam, da se je prejšnji torek, 18.9. ob 10.31 v lj. porodnišnici, rodil najin sinko Jaka.
Malo je pohitel (PDP 4.10.), a nič hudega. Ob rojstvu je tehtal 2980g in meril 51 centimetrov v dolžino.

Vse skupaj se je pa zgodilo zelo nepričakovano: ob pol enih zjutraj mi je odtekla voda in ni bilo druge možnosti kot pa, da sva pohitela v porodnišnico. In da boste vedele; te vode je bilo ogromno! Je kar teklo iz mene ;-)
Odprta sem bila pa samo za en prst in praktično brez popadkov, tako da smo še nekaj časa preležali na postelji in čakali, da zadeva malce »dozori«. Ob 8h sem nato dobila umetne popadke (odprta sem bila šele 4-5 cm) in čez dobre dve uri je bil naš fantek že zunaj. Presredka mi niso prerezali, sem pa dobila dva šiva malce višje v nožnici.
Skratka, zgodi se lahko iz danes na jutri. Moram pa povedat, da sem imela zadnja dva dneva rahlo rjavkasto obarvan izcedek z manjšimi koščki sluzi, tako da izgleda, da je bil to neke vrste čep?!

V porodnišnici so bili vsi zelo v redu; zelo so mi pomagali tudi pri dojenju. Mali je namreč izgubil več kot 10 % teže, zato sva ostala še en dan več, da je tudi meni steklo dojenje oz. mleko. Sem bila pa že kar malo obupana, pa želela sem si domov, ampak se je vseeno splačalo vztrajati pri dojenju in ne takoj poseči po dodatku, saj je pravo zadovoljstvo gledati to malo bitje, kako z veseljem vleče J in se krepi.

Pa še tole: a veste, da kar malo pogrešam svoj trebuh ;-)) Moram rečt, da sem bila kar presenečena, da me je tako pobralo. Od 14 pridelanih kilogramov jih je ostalo le še dobrih 3.

No, zdaj sem že kar izčrpno popisala kaj se je dogajalo, vseeno bom ob priliki napisala še celo porodno zgodbo. Edini hudič je ta, da imamo doma navadno telefonsko povezavo z internetom in da vse tako dooolgo traja, da se naloži.

Drage nosečke, želim vam obilo dobrega počutja v teh čakajočih dneh in držim pesti, da bo vse OK, kot je bilo pri nas.

Srečno!

Petra in Jaka

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
26.9.2007 15:29:51   
*Lana*
Sanwebdra, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
26.9.2007 15:31:16   
2ursae
pingi user posted image user posted image user posted image  ... fajn, da je šlo tako hitro, pa brez šivov user posted image . Čestitke za malega Jakca user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.