|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
26.9.2007 15:33:55   
mišk
Pingi, čestitke tudi tebi!!user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
26.9.2007 15:46:12   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image       4 user posted image          pupe vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image
60 user posted image      15 user posted image     13user posted image         7 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), 1n, LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n
03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n
06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n, --> Ljubljana, user posted image
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image
15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)
17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), 2n, Ljubljana
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image

24.10. mala ('83), 3n, LJ
24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG
30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK
30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), 2n, --> Ljubljana
31.10. orka** , 2n, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

PINGI  user posted image  ČESTITKE!!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
26.9.2007 15:57:44   
valči
user posted image pingi,za sinčkauser posted image ,me veseli,da ti je tako lepo potekal poro,pa brez šivov,super.Meni je danes prišlo na misel,da pripravim torbi zame in za user posted image ,ker,ko hodim ali stojim,me tako pika in reže v nožnici in dol me tišči,pa skoz sem na wc-ju,kot bi bila driska,že par dni.Pa me je malo strah postalo,da me sred noči zgrabi,pol pa so vse stvari v Larini sobi,pa je ne bi hotela budit,pa bom to sedaj,popodne uredila,pa jajčko oblekla.Sem pa mislila s tem počakat do ponedeljka,ko imam pregled in CTG,pa da napotnico dobim,pa raje ne bom čakala.Me je pingi prestrašila in ostale,ki so že mamice,pa vse prej.Jaz še sicer imam časa do termina natanko 24 dni,samo nikoli ne veš.To pikanje in rezanje mi je sumljivouser posted image

Klaudia,zate pa upam,da boš kmalu cartala,pa Suzanamai,pa Mišk,pa Micla,ena od vas bo kmalu,jaz pa upam,da bo dete oktobrsko,naj ima vsaj 3 kileuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
26.9.2007 16:08:29   
*Lana*
Pingi, čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
26.9.2007 16:20:08   
metkica1
user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE PINGIuser posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
26.9.2007 18:11:24   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Picola1, saj je napisano, kdaj so imele PDP, v črnem oklepajčku, pred imenom. Si zgleda spregledala.

No, zdej veste, da je res, ko pravijo, da se nosečnicam vid poslabša...user posted image user posted image

Tajda, dobrodošla med nami...user posted image (no, mogoče pa tut ne, ane...do oktobra je še par dni)

Pingi, tebi, očkatu in malemu Jakatu pa iskrene čestitke! Me veseli, da je šlo vse kot po maslu.

Daschi, srečno! Upam, da ZO uspe in da boš šla rodit brez CR.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3606
26.9.2007 18:44:53   
Ulaa
Uh, kako pridno pisete user posted image . Sama sem se v enem kosu, jutri imam ponovno ctg pa bomo videli ce se kaj dogaja. Nase user posted image se kobaca in razteguje po meni da me obcasno ze kar malo boli.
Iskrene cestitke vsem nivim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Lepo se cartajte!

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
26.9.2007 19:03:46   
*tajda*
user posted image  picola zdej pa ciljam na torbo od nive-je ki se jo dobi če rodiš od 1 do 7 oktobrauser posted image

pingi čestitke za user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
26.9.2007 19:13:33   
micla

user posted image

Juhu........mamice se nabirajo. user posted image user posted image user posted image

Sanwebdra........čestitke za JULIJO.   user posted image

Pingi......čestitke za JAKO. user posted image

Dashi..... sem se lih sprašavala, kam si poniknila. Sem že mislila, da si že v P, ko se nisi nič javla. K tle med oktobrkami vidim, da postaja praksa, da ene kar potihnejo, pol pa čez neki časa kar lepo novičko sporočijo.  Upam, da te bojo v Postojni poštimali kot je treba. A to je zdej prvič, ko se ti detece ni obrnilo? Ja ni kej, že ima svoje razloge. user posted image

Valči.... ne vem če bo kej z mano. Ta luna očitno ne vpliva kej dosti. Sem cel dan neki počela, ma moja princeska še vedno vztrajno brca pod desno rebro in ne zgleda, da bi se hotla kej umirit.  Ma sej zdej se mi ne mudi več tolko. Prištimano imam vse, počiščeno tudi, tko da lahko v miru počakam na kavču. Edino kar mi gre najbolj na živce je to mrtvenje roke in prstov na roki. 

Punce, če bi upale ve zdej videt, kako je lepo tle pri nas na Goriškem. Zunaj močno zliva dež in istočasno se cela zahodna stran bohoti v rumenji zarji zahajajočega sonca. Škoda ker bo kmalu tema, ker se bo ziher mavrica nardila.
Vseeno upam, da se ta dež kmalu umiri, saj boga tista ogrožena območja, če se spet ponovi prejšnji teden.

Tajda...user posted image dobrodošla med nami oktobrkami.

micla

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
26.9.2007 19:44:39   
valči
Hallo!
Sedaj sem zmazala dva vanili pudinga,ki ga imam najraje in jih skoraj vsak dan kuham-otroka in midva,pa jih ni.
Prej,ko sem ležala,mi je dete take bunke delalo,da je joj.Pa torbi in jajčko sem poštimala,tako da v bistvu lahko grem,samo napotnice nimamuser posted image in tetra plenice še moram kupit in ščetko zame,pa bodo torbe zrihtane.Pa natikače in fotoaparat še v svojo vržem...Moj,ko me je videl,me je hecal,če me že grabi,če me kar pelje v Brežiceuser posted image Pa vedno,ko se spodaj pod trebuhom drži,ko me pika,me sprašuje,če grema,se mu kar nekam mudi.

Jaz pa pogrešam Janjo,pa Kasijo 78,pa Pandico,pa Solero...Kje ste ostale in še polno ostalih,ki se nič ne javljajo,na seznamih pa so.
No,lunca bo začela,kera bo otvoritev tehtnic naredila?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
26.9.2007 19:52:39   
Jenny Anny
Ja Valči, pomojem je katera od teh res naredila otvoritev tehtnic, ker se ne javiuser posted image .

Sicer je pa ta polna luna res čudna, oz. jaz sem čudna, al pa se me loteva kakšen prehlad, nekaj časa mi je vroče, nekaj časa me zebe, noge mam čist ledene, upam da res ne bo kaj, to je pa tazadnje, kar si zdaj želim, da me kaj zvijeuser posted image .

Čestitke vsem novim mamicam in očkomuser posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
26.9.2007 20:10:51   
suzanamai
Klaudia,zate pa upam,da boš kmalu cartala,pa Suzanamai,pa Mišk,pa Micla,ena od vas bo kmalu,jaz pa upam,da bo dete oktobrsko,naj ima vsaj 3 kile

Ja Valči no, pa saj veš, da jaz še ne bi. Tudi jaz bi rada, da ima vsaj tri kilce.
Upam da me ne bo ta luna kaj zvila, pa saj je tako živahno v trebuhu, komaj verjamem, da se mu kam mudi. Sem šla danes po par receptov za malega v Lj, pa sem morala na obvoznici ustaviti na odstavnem pasu, saj se je tako pretegoval in kobacal po trebuhu, da nisem mogla več sedet. Noro ampak sem ustavila in stopila ven iz avta, da se je pomiril.

Glede na to dogajanje in žurke po trebuhu imam občutek da bo punčka, ki nam bo še dala vetra.

No ravno sedaj se preteguje notri, da imam občutek kot bi vstal-a, pa še roke zraven stegnila, no samo da nogica ven ne pogleda pa bo. Malo heca mora bit.

Drugače pa tudi mene moj že kar malo postrani gleda, imam občutek da že komaj čaka. Je včeraj rekel, da je ugotovil, da nam nekaj manjka. pa sem ga prav začudeno pogledala in je prijavil, da je posteljica prazna.

No ja toliko od mene za danes. Aja pa še eno vprašanje, a še katero krč zagrabi od trebuha navzdol po nogi, sicer po nogi bolj kot bolečina nekje do kolena? Ja tale druga nosečnost je res drugačna kot prva.

Uživajteuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
26.9.2007 21:16:36   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Aja pa še eno vprašanje, a še katero krč zagrabi od trebuha navzdol po nogi, sicer po nogi bolj kot bolečina nekje do kolena? Ja tale druga nosečnost je res drugačna kot prva.

Uživajteuser posted image
Ja, tako zgledajo včasih moji lažni popadki-sploh danes zvečer. Sem glih rekla včeraj mojemu, da že par dni mi skoraj nič ne otrdeva trebuh. Danes pa so skoraj vsi boleči. Mi otrdi trebuh in čisto spodaj me zaboli, kot pri M in bolečina se razširi v desno nogo. No, takšne bolečine sem jaz imela normalne med M-da sem imela noge skoraj "mrtve" od močnih bolečin.user posted image No, na srečo še ni tako hudo, torej vem, da so res samo lažni popadki. Bom pa omenila v petek na pregledu, da se slučajno ne bi kaj odpirala že.user posted image

*Tajda*, dobrodošla med nami. Sicer nismo tako aktivne čvekice, kot ste septembrke, smo pa tud same fajn babike(bi rekel moj starejši sinčekuser posted image ).

Pingi, čestitke za rojstvo Jakca!user posted image
user posted image  

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
26.9.2007 22:28:23   
noa1
Čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa se je resnično začelo. Me kar malo stisne ob misli, da bo počasi treba iti rodit. Če povem po pravici me ta moj trebuh nič kaj preveč ne moti, pa tudi nekih fejst hudih problemov skozi celo nosečnost tudi nisem imela. Po drugi strani pa komaj čakam da stisnem k sebi svojo malo punčko.
Do mojega PDP je še daleč in bom kar še počakala par tednov, pol pa kar...

A ve že imate vso opremo za user posted image . Midva razmišljava, da bi nabavila še ležalnik za user posted image , pa me zanima ali ima katera izkušnje s tem. Ste ga uporabljale ali je nepraktičen, pa še ali ga lahko nadomestim z lupinico? Vem, da na začetku dojenčki naj ne bi bili dolgo v lupinici, ampak ali so lahko v teh ležalnikih?

Lepo spančkajte

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3614
27.9.2007 7:33:24   
Natasa-6
Čestitam vsem mamicam user posted image !

Vsem ostalim pa želim, da bi čas čimhitreje minil.

Jaz imam še 27 dni do poroda, ta konec tedna upam, da mi bo uspelo vse pripravit, potem pa bomo čakali...

Srečno vsem!!!!!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
27.9.2007 8:40:26   
mama06
Vidim, da se user posted image veselo srečujejo s svojimi mamicami in atijiuser posted image .

ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM STARŠEM!!!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
27.9.2007 8:53:32   
metkica1
Dobro jutro!
Nekam mirno je danes tu, ne vem če ni katera odšla v Rim.
Valči že ti si napisala, da so ene pogrešane, pa se še niso nič javile, tako da.....bomo videli

Pri men je vse po starem, počivam sploh ne več veliko, ker se je stanje izboljšalo, no in sedaj mislim, da moram vse naredit. Pa ni v redu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
27.9.2007 9:50:37   
micla

Kuku, še smo tu.

Pri nas že dežuje.
Kako ste spale ob luni?  Jst super. Presenetljivo trdno in samo 3x na wc (ob enih, treh in petih) in super spala do osmih. Ta luna je očitno imela kontra vpliv name. Tudi moja princeska je nekam mirna danes zjutraj. Najbrž še spi, ker še nič ne brca in protestira, ker sedim in tipkam.

A je katera ponoči odpotovala v rim? Klaudia se še ni javila. Kje si?

noa1...jst sicer tistega ležalnika nimam, ampak sem vidla pri eni kolegici in se mi zdi kar uredu. Je vse skupej bolj položno in otrok ni tko skrčen in sključen kot v lupinci in je zato lahko več časa noter. Ne vem, mogoče bom kupila kasneje, če se izkaže, da bi ga res potrebovali.

metkica1....tudi jst ne počivam prou dosti. Skozi neki pospravljam in čistim, pa me kljub temu nič ne prime. Zgleda, da se moji pupi sploh ne mudi nikamor. Danes se morem neki domislit, kaj bom počela ob tem dežju. Ne vem, mogoče bom malo garderobo zamenjala, če se mi bo dalo. Čene bom pa danes prou zares malo lenarila in počivala. Ti javim, če mi bo uspelo.

Tiste, ki se že dolgo niso javile pa so tudi meni precej sumljive. Ziher je še katera, ki že ziba. Če nas berete, se javite na kratko. Sej veste, da smo babnice radovedne.

Ima katera kako idejo kaj narest za kosilo? Ne vem kaj bi, pa da vidim, kaj boste kej druge kuhale. Mogoče vam ukradem idejo.

Se beremo.

micla

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
27.9.2007 9:51:32   
tave
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in očkomuser posted image user posted image user posted image !

Pri meni še vse po starem, razen tega da sem danes ponoči imela obiske wc-ja vsako  uro ali 1,5 (za popuser posted image ).Vse sem že pospravila, tako da sem rekla da se še malo usedem pred raču. in pogledam a je že kakšna sporočila da je šla v rim.

Noa1 jaz bom tudi nabavila ležalnik, ker se mi je pri starejši hčerki ful dobr obnesel. V arielu imajo sedaj akcijo in to znižanega iz 40eur na 11,99, ampak moraš imeti njihovih 25 zvezdic. Drugače pa so cene tam nekje od 40eur naprej.

Zdej grem pa mal v horizonralo, ker ta naš user posted image  razturava po mojem trebuhu.
Se tipkamo kasneje.

lp, tave

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
27.9.2007 9:59:39   
Jenny Anny
Jutro!

Tud jaz sem presenetljivo dobro spala danes, kljub polni luni in na wc sem šla samo 2x - rajsko!

Kar se ležalnika tiče, sem kar malo skeptična, ena moja kolegica ga je imela in je dala sinčka not (res da ga ni privezala) in je bil ful živ in se je tolko časa odganjal, da je "skoćil ven" (pri ene 6m), ker pa je imela ležalnik na mizi, ji je padel na tla.
Tako da res ne vem, če ga bom kupila. Če jih boste imele, jih nujno privežite, ker ko otroci postanejo živahni, je hitro kaj.

Tave, jaz bom danes delala rižoto, lahko pa mi še kakšne polnjene paprike, musako, omako za testenine, lazanjo, pohanega piščanca, enolončnico,.....
Sem mela tud jaz probleme danes, kaj bi, sam jaz mam preveč idejuser posted image user posted image
Če potrebuješ še kakšno, sam povejuser posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
27.9.2007 10:32:08   
tave
Jenny Anny jest mam pa še od včeraj bolonjeze omako, tako da danes naredim samo še pire s korenčkom in solato in to je to. Sem si pa res zaželela filanih paprik, tako da bojo verjetno jutri na sporedu. Komi čakam mmmm...

Upam da dones pride k meni prijatlca, da me še pobarva preden grem v rim. Da ne bom na slikah z ogromnim narastkom. Mislim s kakšnimi zadevami se ubadam.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
27.9.2007 10:39:24   
metkica1
Micla veš, da se tudi jaz ravno ubadam s tem vprašanjem kaj za kosilo? Sem brez ideje. Včeraj smo jedli piščanca, pire in solato, v torek pa krompirjev golaž in hrenovke.
Danes bi naredila filano papriko, samo se mi ne da v trgovino po meso in papriko.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
27.9.2007 10:56:51   
Klaudia
micla - evo mene. Še vedno sem 2v1. Zgleda da ne bo nič do jutri, ko imam ob 8h zjutraj pregled. Res upam, da me bo poslala naprej. K zdej mam že vrh glave vsega... doma so že začel stave polagat, kdaj bom rodila. Mami je stavla na danes, sestra na rok, moj user posted image  pa na soboto. Uff... sej bo kmal mimo.

jedli bomo pa danes pohane jurčke, pa še neki zraven pa ne vem kaj bi. Včeraj smo zelenjavno rižotko po provansalsko. Mal idej user posted image

ležalnik - jst mam sposojenega od sestre. Se je njen mali zelo dolgo gor guncal. Pa ni nikol ven padu... je pa od babybjorna - tale
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
27.9.2007 10:57:46   
metkica1
Klaudia pogrešana....?

Kasija.....tudi

Pandica.....tudi

Solero......tudi
pa še katera
                                   le kje so, morda pa že cartajo.

Punce če še niste rodile se javite, jaz sem tako radovedna.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
27.9.2007 10:58:19   
metkica1
Evo si že tu Klaudia

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.