|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
24.9.2007 11:56:16   
Pandica
Zdravo  user posted image

Jaz sem pa danes imela tako grozno noč...zaspala komaj ob polnoči, se zbudila ob 4h in pol nisem mogla zaspati nazaj do 6.30h in se premetavala iz levega na desni bok. Za znoret, vsak dan slabše spim user posted image

Klaudia sem mislila, da bom danes prebrala, da že cartaš svojo user posted image
Pa je zgleda šlo za lažni alarm user posted image  

Mene ponavadi proti večeru tudi začne nekaj "šravfat"  in že ugibam, če je to to user posted image  Sicer pa imam ju3 CTG in bomo videli kaj bo pokazal.

Kasija78 mi2 sma obe med prvimi na seznamu za rodit pa boma na koncu še čez rok nosile user posted image

Pot ja, saj vsak govori po svoje za te vraže kaj bomo imele ali user posted image  ali user posted image  
Sicer pa bomo kmalu vse počasi izvedele, ne?

Daschi moja user posted image  je tut verjetno v prečni legi kakor mi je rekla babica na CTG-ju zadnjič. Naj se obrne lepo tako kot mora, da bom lahko naravno rodila.
user posted image  A se mi zdaj 8 dni pred PDP še sploh lahko obrne v trebuščku? Ker sicer je zelo aktivna in se na veliko preteguje in tišči ven nogice in ritko user posted image  

Tako, zdaj pa grem malo sčistit stanovanje. Lepo bodite in, če gre katera v Rim ji želim čimhitrejši porod user posted image  

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.9.2007 12:36:58   
noa1
pozdravček še od mene,

sem ravnokar prišla od G, pa sem bila tako hitro konec, da sem pozabila pol stvari vprašat. No, našauser posted image  se nekako noče obrnit, sedaj je čisto v medenični legi. Brca sicer ne, vendar pa sem zadnje čase gibe čitila nekoliko višje- desno od popka in sem bila prepričana da se je preobrnila. Upam, da se še bo. Plodovnice pa je še dovolj, tako da pupa, ti se kar obrni (saj jo prepričujem vsako noč, pa očitno že sedaj nič ne posluša).
CTG tokrat še nisem imela, ga pa imam čez 14 dni, do PDP pa je danes še 34 dni.

Sedaj pa vprašanje, do kdaj se lahko pije magnezij oz. ali ga je treba proti koncu nehat pit?

Mejte se fajn in božajte user posted image in cartajteuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 13:00:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu noa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.9.2007 13:26:57   
Jenny Anny
Da se še jaz malo javim. Danes sem šla malo k mojim staršem in kraljujem pri njih. Z mamico sva že skuhali in pojedli kosilo. Sedaj pa bom šla na en sprehod, je prav lepo vreme zunaj, čudovit sonček, ga je potrebno še malo izkoristit, ker v sredo je zopet napovedano slabo vreme.

Jutri mam pa prvi CTG, komaj čakam, da vidim kaj bo, potem me pa pride moj iskat in grem spet domov. Takorekoč sem malo na počitnicah pri očiju in mamici user posted image user posted image  (vse tiste, ki ste se odselile daleč od doma, boste že vedele, kako je touser posted image )

No uživajte še naprej in poročajte o trenutnih "dejavnostih"  naših user posted image , Micla in Klaudia sta očitno že čisto v nizkem štartuuser posted image

Me pa prav zanima, kaj bo sedaj, ko se bliža polna luna, me zanima, če bomo res napolnile porodnišnice??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.9.2007 13:36:35   
pajcevina
Klaudia, mene pa zanima, če je potem, ko si že malo odprt sploh še priporočljivo kaj počet s svojim dragim, ker mene skrbi kako kaj sperma vpliva na dete? Al ni panike, če voda ni odtekla? Kako je s tem?

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.9.2007 13:47:24   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Klaudia, mene pa zanima, če je potem, ko si že malo odprt sploh še priporočljivo kaj počet s svojim dragim, ker mene skrbi kako kaj sperma vpliva na dete? Al ni panike, če voda ni odtekla? Kako je s tem?

A veš da to pa ne vem? user posted image  Samo pomoje nima nič vpliva... Itak pa najhuj kar se lahko zgodi je, da ti voda odteče. To pa konec koncev tut ni tako hudo... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
24.9.2007 14:20:46   
lane31
Ne morem, da se ne bi pohvalila , stanovanje je v nulo zrihtano user posted image user posted image user posted image
Skoraj bi rabla napis sterilno user posted image user posted image
Pečica je kot iz trgovine
In zdaj lahko mirno čakam da pridem jaz na vrsto za v Rim....a kaj ko še je tolka čakalna vrsta pred menoj....user posted image user posted image
Se bom kar vrnla.....pa če vam je prav al ne user posted image ....Dva tedna še počakam pol pa v akcijo....cimet,stopnice,hopsasa user posted image ......
Sicer...midva z dragim sva kar celo nosečnost dost aktivna user posted image
Prav lepo vas je brat,ko javljate o prvih popadkih in podobno.
Grem jaz zdaj še skuhat kosilo....bo kar kitajska ...mnjami
Lep dan pupe!

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
24.9.2007 15:04:37   
micla

Evo mene nazaj. Spet konektana s svetom. Mi je moj prinesel en monitor iz pisarne, tko da sedaj tipkam na prenosnika,brez ekrana, gledam pa na LCD posebej priklopljen. Mislim, da je počasi čas, da zamenjam to mojo škatlo, a kaj ko še vedno dobro dela, samo počasi grejo vsi sestavni deli v faliment. Pa še škoda mi je, ker sem pred 3 meseci kupla novo baterijo.

Sory....moram nekam na hitrco skočit, ker mi ena kolegica neki prinese.
Pridem nazaj.

Čau čau

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
24.9.2007 15:37:11   
valči
Da se še jaz malo javim,spet je bil pester vikend,tokrat s strani sina,ki je bolan.V soboto je kuhal z več kot 40 vročine,ga peljem k dežurnem in dobi zdravilo Sumamed,po katerega sem mogla it 30 kilometrov v eno smer,v Brežice in pol se je izkazalo,da zastonj,ker je vse zbruhal,takoj.Danes spet v Brežice k pediatrinji in tam sva čakala od 7-9,ko sva na vrsto prišla,dobi Ospen in svečke.Ima gnojno angino,vnete sinuse in mandlje.Sem pa tako utrujena od vožnje in čakanja in vsega,da bi kar rodit šla.A trgatev še traja,polna hiša ljudi,mislim,da bo jutri konecuser posted image

Tako da jaz sem utrujena do konca,samo skačem,popadki pa vsako popoldne in zvečer,dokler ne grem spat,zvečer so že kar močni in še reže in špika me,tako da...

Klaudia,Micla,katera gre prej?Srečno,kerekoli bo že,samo da se počasi vse po vrsti rešimo in cartat začnemo naše zakladeuser posted image
Micla,kako pa kaj tvoji hemoroidi?Se mi res smiliš,ker ti imaš pa grozne,si niti ne upam predstavljat,ker jaz od 1. poroda imam malo,samo gre včasih nazaj Modolex pomaga,krema,pa svečke.Pri tebi bo res prav prišla operacija,pa mir.
Ostale,lepo bodite,naj možeki javljajo nove člane,če bodo,pa čestitke Bambi,Ursikizali,pa upam da nisem kake nove mamice pozabila.
Mišk,tebi pa vse lepo v zakonu,predvsem,da bi vse teklo mirno in z čimmanj neseglasji in z obilo ljubezni in spoštovanja,ter razumevanja.
Pa kako fotko prilepi,so mi fulodštekane take "hitre" porokeuser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
24.9.2007 15:44:32   
oktoberka
No js sm tud nazaj iz ctgja. Nč novga! Vse po starem. Popadkov še zmer ni nikjer zaznati. Ne duha ne sluha o njih.user posted image Mislm da mi nekako ne bo usojeno da bi kej prej zibala kot je načrtovano. Ah, bom pa mogla pač počakat. Sj pravjo, takrt k najmanj pričakuješ.....

Nč, lepo se mejte, js grem pa mal ven na sonček ker je tok fino, pa mal kostanja grem nabrat! Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
24.9.2007 16:23:06   
2ursae
mene je včeraj tole z Miclo in Klaudijo kar na realna tla postavilo, da zdaj gre pa za nas, oktobrke, že čisto zares user posted image . Bi imela vprašanje za tiste, ki imam doma malčke: zdaj, ko se približujete pdpju, a pazite, da niste preveč same z otrokom - mislim v smislu, kaj, če vam odteče voda al pa kako drugače prime, ve pa same doma z maleckim ... je treba še njega porihtat, ga dat v varstvo ... jaz imam svojega med porodniškim doma in se kar ne morem sprijaznit, da bi ga dala od sebe in čakala na popadke user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
24.9.2007 17:42:33   
micla

Ejla, sem nazaj....no sej sm že prej prišla, ma sem še pojedla kosilo in pospravla po kuhinji.  user posted image
Zdej pa spet sedim na ledu in jočem od bolečin. user posted image   Sej počasi se spravljajo nazaj, ma ne verjamem, da bojo do poroda izginli. Rok se bliža, to gre pa prepočasi. Mazilo Modolex res pomaga, ma sej veste, če imaš tri velike lešnike tudi mazilo ne more narest nekih čudežev. Ma že to mi je dost, da vsaj malo ublaži. V lekarni mi je rekla, naj namažem 2x na dan, ma jst si kar ene 6x, ker če nimam namazano me še bolj guli in peče. Sploh pa zdej, ko še krvavim.  Si morm stalno menjavat spodnjice, ker se stalno mažejo.
Prej sem prala oblekice za dojenčka, zdej  perem pa moje spodnje perilo. Stalno neki. user posted image

Klaudia kako si?

Meni se tudi zdej čez dan ni več ponovil izcedek. Bomo vidli kaj bo zvečer. Sem pa opazla, da me je začelo še bolj tiščat dol. Prej sem nesla smeti in sem res imela občutek, da mi bo ven padlo. user posted image

2ursae....midve imava pa na isti dan PDP. A tebi pa še nič ne dogaja? No ja, sej v bistvu meni tudi ne nekaj konkretnega, ma sem kar pronta, če bo treba letet. Čeprav bi vseeno še malo počakala, če bi lahko izbirala.

mišk.... v vsej tej paniki (lažni alarmi) sem ti prav pozabla čestitat za poroko
user posted image   Predvsem spoštovanja med partnerjema ti želim in seveda veliko ljubezni.

valči....ubogi tvoj malček. user posted image To pa res ni fajn. Upam, da se kmalu pozdravite in boš v miru dočakala PDP.  Še sreča, da ti gre vendima (trgatev) h koncu. Vsaj ena obremenitev manj.

Me prav zanima kako bo danes zvečer, al bo spet pestro ko včeraj. Javite se kaj še ostale.

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
24.9.2007 17:54:02   
Spark
Evo da se še jaz javim. Od danes naprej sem na dopustu, 5. oktobra pa nastopim na porodniško. Če po pravici povem, komaj čakam D- day. Da dobim svojo štručko v roke. Počutje je pa tako, tako. Ponoči moram velikokrat vstati in iti na WC. Če predolgo sedim ali ležim tudi težko vstanem. Ne morem dolgo hoditi, sem takoj utrujena. Glede zatekanja pa imam srečo, ker ne zateka tako zelo veliko. Sedaj so se pa počasi začela neka otrdevanja. Tako, da včasih se sprašujem ali je že to to.
Zanima me pa vi ki imate doma že male otročke, in ki hodijo v vrtec. Kako boste po porodu to uredile? Jaz imam doma punčko staro 2l9m, ki hodi v vrtec in je bila lansko leto velikokrat bolana. Malo me skrbi, da ne bi bila kaj bolana, ker potem se bojim, da se bo naša user posted image kaj nalezla.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
24.9.2007 18:39:24   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Klaudia kako si?

Meni se tudi zdej čez dan ni več ponovil izcedek. Bomo vidli kaj bo zvečer. Sem pa opazla, da me je začelo še bolj tiščat dol. Prej sem nesla smeti in sem res imela občutek, da mi bo ven padlo. user posted image

Kar bo. Še vedno imam občasne krče - niso na 5minut kot včeraj zvečer. Smo pa še vedno v stanju pripravljenosti.

Tut sama sem dobila občutek, da mi nekaj hudo pritiska dol. Me že vse spodaj boli. Od medeničnih kosti, sramnih ustnic in ne vem kaj še vse notr... bo že. Upam da bo ta sredina luna zame poskrbela. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
24.9.2007 19:17:23   
mama06
Dober večer,

jaz sem pa danes tako slabo spala, da sem ob 4:30 zjutraj kar vstala in začela prat in pospravljat. Sem se počutila kot kakšen penzionist, ki ne more spati. Se mi je pa povečal beli tok, pa mislim, da to ni nič narobe. V petek imam pregled in prvi CTG.

Lepo se imejte, Klaudia ti pa strumno v boj, da čimprej zagledaš svojo štručko.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.9.2007 19:31:14   
mišk
user posted image Hvala še enkrat vsem za čestitke!user posted image
Jst sem bla dans čist cel dan na poti. Ta prvo v Ljubljani na fantovem (pardon moževem user posted image ) faksu, potem v Mariboru na mojem faksu, pol še v Celju po trgovinah, pol še pr men doma ( bivši dom user posted image ), no zdej sem pa na svojem novem domu, pijem malinovga čajčka in vas berem.
Počutim se še vedno super, samo ko nardim tri korake me tako lulat pritisne, pa neki me v nožnici špika!
Ta 24 ur, ko vas nisem brala je bilo očitno zelo pestro! Sploh za Klaudijo.
Jutri imam spet ginekologa in po mojem me čaka tudi vaginalni pregled. Bomo vidl, ka bojo rekl.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.9.2007 19:36:33   
kasija78
user posted image Kako kaj?

Pandica - ja, res ne vem, kaj se tele user posted image  nekaj prerivajouser posted image . Najprej sva še medve na vrsti, pa pajcevina, a neuser posted image .  

user posted image
Zivepo - Midva sva tudi ravno kupovala avto. V informacijo, imajo zelo ugodno ceno citroen picasso (13xxx evrov nov bencinar, znižan za 5000evrov), ker naj bi šli čez dve leti ven iz proizvodnje. Midva se sicer nisva odločila zanj, ampak načeloma so ga zelo hvalili tisti, ki ga imajo. Ampak bolj hvalijo dizla, ki je cca 2000 evrov dražji. Pa Renault ima akcijo znižanje 3250 evrov za nekaj večjih modelov. To sta sicer najbrž že videla, če gledata megane. Midva sva gledala povsod enoprostorce ali kaj manjšega, podobnega enoprostorcu - mini van ali kaj je že to.

Noa1 - Mislim, da je treba magnezij pred rokom opusti, ne vem pa, koliko pred rokom. Jaz sem ga nehala jemati v 36. tednu. Mogoče ve katera druga?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.9.2007 20:10:55   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

zdaj, ko se približujete pdpju, a pazite, da niste preveč same z otrokom - mislim v smislu, kaj, če vam odteče voda al pa kako drugače prime, ve pa same doma z maleckim ... je treba še njega porihtat, ga dat v varstvo ... jaz imam svojega med porodniškim doma in se kar ne morem sprijaznit, da bi ga dala od sebe in čakala na popadke user posted image

Moj je v vrtcu, ga imam pa včasih tud doma. Jutri greva sama na Pohorje. Mobitel imam zraven, tako da po moje ni panike, karkoli bi se lahko začelo dogajat. Sicer pa imam jaz rok konec oktobra.

Danes sta mi dve rekli, da se jima zdi, da se mi je trebuh znižal. Meni pa nič ne zgleda.user posted image

Končno sem se dobila s prijateljico, ki mi je posodila lupinico že pri ta prvem in sedaj spet.user posted image Sedaj čakam samo še na posteljico, da jo dam v spalnico, kjer bo Eni prvih par mesecev spala. Bomo videli kako se bo David odzival itd. Pa če jo bo motila moja škripajoča postelja in še bolj škripajoč parket.user posted image Mogoče bo pa takšna zaspanka, kot smo bili mi trije kot otroci-bi kar pasalo spat celo noč kar po hitrem času....čeprav dvomim, da bo tako. Samo da bo zdrava, pa tud če se bom spet na pol ure zbujala. Vse to se preživi.user posted image

Mišk, mene začne špikat pa dol pritiskat, ko sem že fejst zmatrana. No, ti si pa zraven tega že čisto na koncu, tako da je to čisto normalno. Mogoče si s svojimi današnjimi podvigi kaj pospešila.user posted image Jaz prvič rodila pri 38t in 1dan-tri dni pred rojstvom pa skakala okoli po opravkih.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.9.2007 20:15:31   
kekec in mojca
Mehurčica... kaj pa tista znanka, ki ti je danes napovedovala, da boš nosila 14 dni čez rok? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.9.2007 20:22:13   
suzanamai
Mišk tudi od mene user posted image user posted image user posted image . naj ti bo z rožicami...

Kako lepo ste se razpisale v dveh dneh, ne morem verjet. Jaz pa sem soboto in nedeljo preživela na kavču z magnesolom in boscopanom, ter upala, da mi ne bo treba iti. Z malim sva bila sama, saj je šel moj na sindikalni izlet. No pa se je vse srečno končalo. Še sem doma, popadkov ni bilo danes nič, user posted image  je živahen, jutri pa imam pregled, tako da upam, da sem še vedno samo 2 prsta odprta.

No tudi mene je malo skrbela organizacija zaradi sina, pa sem tudi za njega pripravila torbo, v katero vržem samo še ščetko in pasto. Dogovorjeno imam s prijateljico, da ga pride iskat, ko se začne. Večji problem je bil, ko sem začela pakirate zase, namreč mislila sem iti samo z malim praktičnim kozmetičnim kovčkom, pa sem ugotovila, da noter ne spravim niti vložkov, na koncu pa ugotovim, da sem si pripravila tangice namesto namesto navadnih spodnjic, hallo mislim, no ja pa saj mislim da je že nekaj let, kar nisem oblekla navadnih, še dobro da sem jih našla nekaj v predalu.
No iz malega kovčka, sem prišla na nahrbtnik, v katerem je tudi hitro zmanjkalo prostora, tako da sedaj imam pripravljeno potovalko. Za malega pa sem spakirala v nahrbtnik in vse skupaj postavila na lupinico, tako da dragi samo vzame in prinese.

Tako drage user posted image , dosti od mene, grem počivat, očke mi že skupaj vleče, pa rada bi se še malo pocrkljala z možek, ko ga štiri dni ni bilo.

Uživajte, še malo pa bomo crkljale naše angelčke.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.9.2007 23:01:01   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Mehurčica... kaj pa tista znanka, ki ti je danes napovedovala, da boš nosila 14 dni čez rok? user posted image user posted image user posted image
Čuj, znanka, jaz sem se odločila, da bom ostala med OKTOBERKAMI! OK?user posted image Daj ne me strašit no, že zdaj se komaj premikam.

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

No iz malega kovčka, sem prišla na nahrbtnik, v katerem je tudi hitro zmanjkalo prostora, tako da sedaj imam pripravljeno potovalko. Za malega pa sem spakirala v nahrbtnik in vse skupaj postavila na lupinico, tako da dragi samo vzame in prinese.

Jaz pa mislim, da bom kar v nahrbtnik spravila vse zase in malecko. Za njo bom vzela s sabo verjetno samo Pamperske, če bom potrebovala kakšno dodatno za previt in dudico. Ostalo, ki bo imela za oblečt za odhod, pa bom samo nastavila mojemu, da prinese takrat, ko pride po naju. Ker drugače je samo gužva tam v sobi. Za sebe pa bom spakirala eno trenerko, sp. perilo, kozmetiko,... Nič kompliciranja, ker po par dneh smo itak že doma, po CR pa pač po enem tednu.

Zdaj grem spat, jutri pa na gondolo.user posted image Moja teta me je že vprašala, če me ni strah, da bom mogla it v P, zaradi višinskih razlik in to... Eh, ma neeeee...user posted image

Pa-pa

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
25.9.2007 8:40:10   
lane31
Dobro jutro pupe!user posted image
Klavdija....srečno pot v Rim....se mi zdi, da danes greš user posted image
Punce moje eno vprašanje ,zakaj me ponoči,ko me zbudi wc (2krat na noč) tako boli v spodnjem delu trebuha, kotda me krč drži....popusti me v trenutku ko vstanem in se vrne takoj ko se znova spravljam v posteljo...ko se namestim takoj mine.
Mi je čudno ker tedga čez dan ne opazim ne glede na to da imam poln mehur...
No saj vem, da ni nič hudega je pa čudno....vedno pomislim, no a se bo začelo? user posted image
Ah že komaj čakava najino Aneto user posted image
In kaj boste danes počele user posted image
Aja ...je katera že sklenila kakšno varčevanje za otročka in kje user posted image
Jaz razmišljam da bi tako minimalno...20eu do polnoletnosti.....da se nam ne pozna pri proračunu...pa da se vseeno nekaj nabere.
 Mehurčica ....ali ostale user posted image berem, da si v torbo za v porodnišnico spakirala tudi trenirko .....čemuuser posted image  
 Sama še torbe nimam pripravljene....pa bi rada vedla kaj vse je fajn da imaš zraven

Neposredna povezava do sporočila: 3547
25.9.2007 9:41:43   
kasija78
Dobro jutro!

Lane31 Seznam stvari imaš na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1848590. Za trenirko pa ne vem, sem se pa tudi sama spraševala, če ne rabiš vsaj kako oblačilo zase tudi za v P - če moraš v avlo dol do bankomata ali do avtomata? Si sploh ne predstavljam, kako se počutiš tik po porodu.

Hecno, da si ene želimo rodit, pa se noče začet, druge - suzanamai - pa se trudijo ne rodit. No, če bi bil moj odsoten, si sicer prav tako ne bi želela roditi. Ampak user posted image  zdaj ne sme nikamor do poroda! Se mi zmeša user posted image , če bi morala it sama.

Sporočite, kakšno je kaj počutje pri vas.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
25.9.2007 10:00:20   
oktoberka
Js trenirke pa nč za oblečt ne bom mela s sabo za v p. Men bo to moj pol prnesu s cunjami za user posted image , da se bom za domov oblekla. Kokr sm pa vidla, se pa otročnice pol sprehajajo kar v haljah. Tko da manj ko komliciraš, bolje je.

Js sm pa dons ponoč spala 0ur!!!user posted image Tok so me bolele mišice nad trebuhom, pa pekle v notranjosti, pa hrbet me je bolel, pa lulat skoz hodila.... Pa še polna luna bo jutri in očitno zato nism NČ spala!
Ob 3h zjutri sm pol ustala in jedla čokolino. Ob pol 8ih sm zaspala in se ob pol 10h zbudila. Aja, ko sm pojedla čokolino in se mal nazaj ulegla mi je pa tako user posted image postalo da sm si šla kar po lavor in ga dala k postelji, ker nism vedla kaj bo. Pol sm pa še en čajček popila pa pod tuš šla, pol je blo pa mal bolš.
No, upam da se kej prpravlja, če že spat ne morm....user posted image Sam zihr se ne.

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
25.9.2007 10:13:27   
pajcevina
Kasija78
Tudi midva sva se odločila za nakup enoprostorca in sicer xsare picasso (dizla). Sva že nekaj časa razmišljala o nakupu tega avta, potem naju je pa še akcija pritegnila. Sva najprej hotela 1 leto starega, potem pa sva videla, da je nov toliko znižan, da ga dobiš praktično za isto ceno.

Mi je pa ful fajn, ko berem, da ga tudi drugi hvalijo... Zdej morava samo še kakšen mesec počakat, da ga dobiva, pol se gremo pa furat! Komaj čakam!!!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.