r1ta
|
Dober dan! Slišim da imate krasno vreme! Upam da vam ni prevroče. Mi imamo tukaj bolj kislo vreme, pa samo 15 stopinj . Moj_moj te razumem. Ma so pametne te babice v tri krasne. Saj ne vem če naj kaj rečem o moji tašči ali ne, ker če bom začela ne bom nehala. Je bila sinoči prvič pri nama na večerji, potem je pa tako strašno pametna o Anini koži, dojenju, dodajanju, spanju, kopanju... Ej, ma me nekaj vpraša, ji začnem govoriti, še do konca ne povem ko mi že ona razlaga kako je ona delala, al pa ena njen prijateljica al pa je pisalo v cajtngah. Ma boli mene đoko za njene nasvete. Jaz delam tako in pika. Ampak me razživcira 100 na uro, ko jo moram poslušat, bit vljudna in se ji smejat a v meni vre... Uf! Ma sploh je imela glavno besedo včeraj pri večerji, skos je govorila in pametnjakovičila. En čas sem se še poskušala vklopit v pogovor, potem sem pa bila raje tiho kot sta bila tast in stric. In hvala bogu da ko smo pojedli večerjo se je Ana fulare pokakala, tako da sem jo morala skopat in sem jo potem s polžjo hitrostjo spravljala v pižamico, pa sva se podojile, nato še flaška in je bila ena ura mimo, da nisem rabla zmaja poslušat! Jojjj, pa nisem hudobna, res ne, ampak jaz je preprosto ne maram. Res mi gre na živce in se je poskušam čim bolj izogibati, samo da je mir pri hiši in v mojem srcu. Ji je pa moj omenil, da boma mogoče rabila varstvo 26.5. ker bi naj šla na nek beach party (meni itak ni za it) in je gospa kar sama zrežirala večer. Midva boma šla od doma ob 19ih, dostavila Ano k njej, potem bo ona z njo tam do 21ih ali 22ih in nato bo prišla v najino stanovanje, kjer jo bo dala spančkat in potem v stanovanju s tastom počakala, da midva pridema nazaj (in sproti še počekirala malo po omarah). Joj, meni pa ni za it nikamor. In mi gre na živce da me nekaj silijo da moram it, da je to dobro zame in za Ano in ne vem za koga vse še ne... Meni brez Ane ni dobro, jaz se ne počutim popolno in sem nesrečna. Če jo moram za 2 uri nekje pustiti jo grozno pogrešam, ne pa da bi jo pustila za 5ur ali več... Zakaj bi morala nekam it in se silit da uživam, če pa bi v resnici komaj čakala, da objamem svojo japkico... Je pa moja vrla tašča sinoči ugotovila, da je Ana pri igri drugačna kot fantek (taščin sin oz. moj dragi). Ona jo skos primerja z mojim in se z njo tudi igra malo bolj na šarf, pa si je včeraj le prišla gor, da Ani to ne odgovarja in da ima raje malo bolj nežno igro... Ma je res glupa! Ah raje neham pisat o njej, ker imam preveč za povedat in če začnem ne bom danes končala... Banana. No je Ana pojedla malo bananice v soboto popoldan in se je šele včeraj zvečer pokakala. Pa odprem pleničko in polno črnih nitk med kakcom! Sem se ustrašila da so kakšne bibe, potem pa (hvala ti Bog za internet) ugotovila, da je to normalno po banani! TanjaS je Maks že kakal? Ja, kolikor sma se vagali na domačo vago se mi zdi da je Ana z dodajanjem v enem tednu pridobila 300g. Torej napredujemo. Naslednji ponedeljek pa imamo posvetovalnico in že komaj čakam, da vidim kako in kaj! Danes pa pumpam mleko ker si ga nisem že en teden in ne vem kako je kaj... Me je pa tašča sinoči vprašala, če vem koliko mleka imam na dan in sem ji rekla, da za včeraj ne vem, vem samo koliko sem ga imela en teden nazaj. Pa je rekla: "A ne veš? Kako to da ne veš? Kaj si ga nisi izmerila?" Po njenem bi si mogla vsak dan pumpat in merit koliko mleka imam... Sama je pa dojila en mesec... Ah, saj pravim, raje neham, ker še preveč vre v meni... No to dobim ko jo povabim na večerjo, počistim stanovanje, vse lepo pripravim, potem me pa razp... da še dva dni ne pridem k sebi. Ja, pa sma 14 dni nazaj pekla na žaru na terasi in je moj pustil prstne odtise na steklu na vratih in me je spraševala čigavi odtisi so to. Ta koza vse vidi in verjetno nimam dovolj čistega stanovanja za njo... Ona ima pa pomočnico, pa še mož ji pomiva posodo in vmes med tednom in čisti tla, briše prah... Joooj, se opravičujem za to skropocalo od jamranja. Boljš da ne berete čeprav če ste tole prebrale ste že vse ostalo tudi. Eh sem smotana...
|