tintara
|
Pozdravljene! Uf, danes ima pa nas racunalnik ta pocasen dan, bom sam na hit natipkala, se to bo najbrz skenslal. Srecanje v Kamniku: : meni je drug teden super, ura mi ustreza, za dan mi je pa vseeno. TanjaS in Petri 85, kako je z vama? In ostale, se kateri da pridet do nas pod planine? Moj-moj, ce me spomin ne vara, si se cel naslednji teden brez dragega in iz Loke ti tudi ni tolk dalec do KAmnika. Kaj pravis? Ema, pa ti, tudi Domzale niso dalec, ste pa res v dvojini in se najbrz tezje kam spravite. ZAradi mene lahko vso stvar prestavimo tudi v Domzale (Menges je tudi blizu, jaz imam starse tam, edino TanjaS in Petri 85 ne vem ce bise strinjali?) Torej punce povejte, ce ne se dobiva samo midve z Zenkico. Cepljenje: mi nismo imeli se nobene reakcije, ne pri prvem otroku in tudi zdaj dvakrat ne. V bistvu je ne pricakujem, ampak vseeno. Ocitno je pa to kar pogosta stvar, tako da sem vesela, da do zdaj ni bilo problemov. London_Pariz: Ozbej je pa res junak. Bravo za samostojno sedenje! Nasa sedi kako minutko, edino v vozicku sedi ze mal bolj konkretno. Ne verjamem da bo do 6 meseca, morda pa le. Je se cel teden do tja. NA kolencka se pa nasa tudi spravlja, in vstaja (predvsem v banjici). V postelji pa samo spi, tako da nima te moznosti. R1ta: tudi meni ne uspe odpret filmcka. Odpre ga ze, sam vidim zelooo spacano Ano, ki nic ne dela (le kako da vse pravijo, da je glasna ). Racunalnik je ze dolgo na spisku za nakup, pa bo najbrz se malo pocakal. Pa se vprasanja: prvi je bolj tako: kaj se vam zdi boljse za otroka za uvajanje breskev in marelic v tem casu: da jim jih stlacis tiste iz kompota ali Hipp kasica? Smo se vcer na sprehodu mame menile in sme rekla, da sem ji dala kasico, pa sta me dve prav grdo pogledale, ces, da so kasice pa res samo za na pot. NAceloma sem tudi jaz za to, ampak glede na to, da tega sadja trenutno se ni (vsaj dobrega), se mi ne zdi kak hud greh. No, pa sta mi svetovale, da bi raje kompot vzela??? Meni se zdi pa tisto vecji greh, ker so kompoti se bolj sladki. KAj menite ve? Drugo gre pa takole: A se kateri dogaja, da otrok joka po jedi? Pri nas je to ze od zacetka, na zacetku skoraj vsakic, zadj po mlecnem obroku ze redko, se pa se zgodi, Zdaj pa joka po sadju (no pravzaprav joka med hranjenjem in tudi po njem). sem ji potem dala se mleko, ker ni hotela vec sadja, pa je tudi potem se jokala. Res da joka le kakih 10 do 30 sekund (ponavadi ji dam dudo in malo pocuza, neha jokat in vrze dudo ven - potem se pa smeje. To da bi bila lacna, dvomim, ker na koncu mleko izpljune ( dobi ga v usta, nato pa ga izpljune, ne pa pogoltne). sem si razlagala, da je prenajedena, pa da bi crkljala se pa se, ampak zdaj nisem vec cist prepricana. Mogoce jo zuli v zelodcku? kaksna ideja ali izkusnja? No, dobro, tole je bil moj kratek prispevek. Zdaj pa sam se pesti podrzim, da bo slo skozi. Aja, Barbk: cestitam za dobre rezultate. Cao, Tina PS: tole je ze kopija, upam, da tokrat uspe.
|