|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
26.4.2007 8:06:41   
r1ta
Fru fru, v kateri Mami pa? Jaz sem si Mamo namreč naročila v Rotterdam. Res je, da je poštnina dražja kot revija ampak k vragu še denar! Se pa tako veselim vsakega izvoda da je kaj, potem pa preberem vse, čisto vse user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
26.4.2007 8:16:08   
crci06
ma rita, ti si pa itak facauser posted image

tega prenosa iz noska na ušesa se pa jaz tudi bojim in mu zato že od nekdaj full pucam nosek.
Ni rečeno, da ne bo tudi pri nas še kaj. Včeraj zvečer je imel 37.7, danes pa 36.4.
A bi ve šle na sprehod 1 dan po vročini?

frufru, upam, da se čimprej pozdravite.
Glede inhalacij piše, da je najbolje, če se z otrokom  v naročju vsedeš za mizo, nad skledo, potem pa se čez glavo pokrijeza in vdihavata. Samo, da se ne opečeta!

Lp!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
26.4.2007 9:03:41   
TanjaS
Moj_moj, komot gresta ven, čenima vročine. Ji nima kaj biti. Meni pediater vedno pravi, če je zunaj lepo, je bolj ebiti zunaj kot nosti, tudi če je otrok bolan. Če ni kaj hujšega seveda.

Pri nas spet nismo prav dobro spali, in ne vem, ali bo naš mali nespečnež ali kaj. Čez dan niti za dveuri spanja po obrokih ne nabere, zjutraj je ob 6 že buden kot čuk. Mami pa kot zombi. Ampak ko se mi začne smejat se kar stopim...

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.4.2007 10:07:55   
Naja30
Mi smo pa spet imeli bolj bogo noč, tudi jaz sem kot zombi user posted image  Okoli pol 3h se je zbudila in ni zaspala do pol 5h. Ko se naje, enostavno začne s smejanjem in vriskanjem. user posted image  Pa tako grozno vroče je bilo. Verjetno tudi od tega ni spala.

moj moj, tudi jaz mislim, da lahko gresta ven, če nima vročine.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
26.4.2007 11:54:48   
crci06
no, šla sva ven, dobro sem ga oblekla + kapica ker piha, pa je bilo.
Tačas sem pa dobro prezračila stanovanje, mislim, da je bolje, kot biti notri v slabem zraku...

TanjaS, Naja3 in ostale... zelo, zelo vam privoščim, da bi otročki dobro spali...
Nejc je utrujen, če ne spi in je potem še tečen... je pa imel obdobje tam okrog 2m, ko se je ponoči zbujal za jest inse je potem hotel igrat (ravno vse je postajalo zanimivo), čez dan pa je zaspal 2x po 15 min.
Takrat sem pa pomislila, da ne bom več imela otrok, če še enega 2mesečnika ne obvladam.

Aja, moj trenutno, ko je malce bolan, spi več. Tega vam pa ne želim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.4.2007 14:32:02   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Fru fru, v kateri Mami pa? Jaz sem si Mamo namreč naročila v Rotterdam. Res je, da je poštnina dražja kot revija ampak k vragu še denar! Se pa tako veselim vsakega izvoda da je kaj, potem pa preberem vse, čisto vse user posted image
V ta zadnji (majski) en bajsi v pikasti pleničkiuser posted image , ki danes samo panča in se igra v lupinci. Mu bolj paše, da se mu šmrkelj ne sceja v grlo. Zdaj moram pa jogi podložit, da bo ponoči lahko pančkal. Sva šla pa vseeno malo ven mtki (babici) pomagat sejat in sadit. Sem v semenarni kupila špinačno seme na traku. Je pa prav praktično, ker so semenčki na idealni razdalji, pa ne bo treba redčit. Nardiš jarek, položiš trak not in zagrneš.user posted image  Evo samo to sem naklepala, pa že panča.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.4.2007 16:12:47   
Strawberrie Cherrie
Dajte tiste, ki grete na dopust čez prvomajske...kaj vse boste nesle zraven za user posted image ?

jaz sem ful panična, da je ne bom kaj doma pozabila.
Sem skorajda pozabila it kupit plenice za kopanje (ker je jutri praznik in v soboto že gremo!) - no, pa sem najprej mislila kupit tiste za 1x uporabo, pa so tako plastične, da sem kupila ene ful luštne Bambino Mio - jao jao so odiralski 12,50€ za eno pralno kopalno plenicouser posted image
razmišljam če bi nesla svečke P tut zraven? Za vsak slučajn? Pa termometer..saj ne da bi klicala user posted image - ampak nikoli ne veš?
Koliko brisačk bi vzela zraven za 5dni?
Men se bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od razmišljanja, kaj mislim pozabit user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 26.4.2007 16:18:39 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.4.2007 16:38:48   
TanjaS
Punce, pri nas je sprememba. gremo danes na morje. šibam pokat. pa upam, da kaj ne pozabim...

mož že piha, kam bomo vse dali

rabimo tovornjak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte med prazniki pa se beremo...

papa

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.4.2007 16:53:28   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Dajte tiste, ki grete na dopust čez prvomajske...kaj vse boste nesle zraven za user posted image ?

jaz sem ful panična, da je ne bom kaj doma pozabila.
Sem skorajda pozabila it kupit plenice za kopanje (ker je jutri praznik in v soboto že gremo!) - no, pa sem najprej mislila kupit tiste za 1x uporabo, pa so tako plastične, da sem kupila ene ful luštne Bambino Mio - jao jao so odiralski 12,50€ za eno pralno kopalno plenicouser posted image
razmišljam če bi nesla svečke P tut zraven? Za vsak slučajn? Pa termometer..saj ne da bi klicala user posted image - ampak nikoli ne veš?
Koliko brisačk bi vzela zraven za 5dni?
Men se bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od razmišljanja, kaj mislim pozabit user posted image
London-paris, ko smo šli v Podčetrtek sem s sabo vzela sledeče:
1paket plenic
previjalna podlogica
robčki za pranje ritke
7 bodijev
7 slinčkov (teh bi lahko 20, pa bi jih bilo premalo, pol sem jih pa čez noč preprala)
7hlač (bi lahko samo 3kom)
3 puloverčke
dekica
nogavičke
kremica
3 brisače
posteljnina
kapica (zdaj s šiltkom)
voziček, lupinca, maksimalno 3 igračke, njegovo račko za spat in dudo
in je bilo glih prav
Za vsak slučaj vzemi še arcnije, pa flaško. Če še dojiš, se je pametno pozanimat kako je z dežurno lekarno, če slučajno mleka zmanjka za umetno mleko. Jaz mam zdaj doma škatlo Novalaka viška in jo odstopim, če katera rabi

Lovro se je prešvical in zdaj spi svoj krepčilni spanec. Upam, da je zdaj konec s kašljanjem in šmrkanjem. user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 26.4.2007 16:55:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.4.2007 18:56:49   
Strawberrie Cherrie
No, jaz se se napakirala, dodala sem za malega tut en haufn zdravil in teh zadevščin. sedaj pa lahko jutri celi dan razmišljam, kaj bom pozabila user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.4.2007 19:37:14   
ELA06
Zdravo.

Vidim, da bo bolj bogo čez praznike na forumu, vsi nekam hitimo...

Mi smo se odločil, da gremo za ene 3 dni v Bohinj, šli bomo v sredo 2.05. pa že sedaj razmišljam kaj vse s sabo vleč. Mi imamo cliota, tako da v prtljažniku bo samo voziček in prenosna posteljica, potem pa moj izjavi, da nimamo prostora za 1 kufer, da bomo stvari dal v malo potovalkouser posted image ..... malo morgen! On bo šel na dopust z 2 ženskama in 1 potovalkouser posted image user posted image user posted image user posted image . Bom jaz že tako spakirala, da bo vsega dovolj, on bo pa že nekako stlačil v avto vso kramo.  Minimalno bomo spakiral očita, ker itak ne rabi ful stvari!

Ne vem kaj je bilo včeraj ponoči, naša žaba je šla spat ob 19h tako kot vedno, potem se je pa zbudila ob 21h in ne zaspat nazaj, kar nek jok, pa je zaspala, pa spet jok, pol sem jo vzela k sebi v posteljo, pa sva zaspali, pa jo je oči dal v svojo posteljco pa spet jok....tako da ob ene polnoči se je pa umirila in zaspala. 
Ko ste debatirale o nočnem dojenju... ne se tut 2x dojiva ponoči, včasih tudi 3x ampak to traja cca 15 min in spiva nazaj, tako da mi je čist ok, sem se navadla in mi ni problem zaspat nazaj, Ela pa tudi takoj zaspi (v večini primerov). Imava pa težavo s podiranjem kupčka. Čez dan jo samo dvignem in že podre kupčka, ponoči sem jo pa enkrat skor pol ure nosila in gugala tako da je malo podrala  kupčka. Največkrat jo dam nazaj spat pa ga sploh ne podre....res pa je da potem spim tako da skos poslušam ,če bi kaj bruhnila ven, pa do sedaj še ni.
Je kaj narobe če kupčka ne podreva?

Vsi tisti, ki ste bolni se hitro pozdravite, ostali uživajte na dopustih pa se tipkamo ko pridete nazaj.

lp

http://ela1.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.4.2007 19:38:04   
r1ta
Hvala Bogu da so tunike še to poletje moderne!user posted image Bom lahko vsaj malo zakamoflirala moj trebuh!user posted image

Drugače se imava z Ano fajn, ati pa je šel letet z balonom. Madona ko enim vela...

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.4.2007 21:48:27   
petri85
No, kaj jo boste kar vse popihale na dopust??? Saj je prav!!! Pa uživajte še za nas, ki bomo doma!

Našemu so se pa kar ene pike pojavile, samo po obrazku in rokicah...smo včeraj popoldne mislil, da ga je kaj pičilo, ker so pikice take majhe...no zjutraj je bil kar zabuhel od otečenosti...sva dobila kapljice Fenistil...pa sem sedaj začela sumiti na alergijo...ker ma kar nekaj novih pikic...ampak, a je lahko alergija samo na določenem delu telesa?
Pojma nimam, na kaj bi bil lahko alergičen, ker se še vedno samo dojiva, pa nisem čisto nič novega jedlauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.4.2007 22:16:54   
frufru
Ela06 kar se nočnih podiranj kupčkov tiče se ne sekiraj. Če ti tako lepo nazaj zaspi pol najbrž tudi lepo papca.Pol se tudi zraka ne naje tako kot naš bučman, ki hlasta kot da tekmuje v hitrostnem zizanju.user posted image Saj te panoge menda še ni ali pačuser posted image user posted image
R1ta a ma tvoj svoj balon? Joj jaz o tem letanju z balonom sanjam že celo večnost. In bom najbrž še kar nekaj časa, ko je to tako user posted image  dragouser posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.4.2007 22:40:43   
r1ta
Ne, frufru, nima svojega balona, žal. Bivša firma ga je povabila na polet. Če bi imel svojega pa verjemi, da bi tebe in vse Decemberke povabila. Drugače ga pa ima Ježovnik (Jelenov greben - Olimje). Mogoče pa si kdaj zrihtaš polet.

Tako. Danes sva se dvakrat vozičkali. Imamo tako lepo vreme kot vi v ljubi deželici. Folk je tu čisto nor ko se temperature dvignejo nad 20 stopinj. Babe hodijo naokoli čisto poletno oblečene, napol nage lahko rečem. Bose so pa itak že od marca naprej v poletnih sandalčkih. Prav nostalgično sem danes folk opazovala kako posedajo po terasah in pijejo. Joj, tak pogrešam Slovenijo in družbo, da se vsaj za eno urco vsedem pred lokal, si naročim en fini sok in čvekam tako močno, da me zaboli grlo. Komaj čakam poletja, da gremo na dopust, vmes skočimo še z bratovo družinico na morje in mi je čisto vseeno če na morju vsak dan dežuje ali pa pripeka. Samo da ne bom sama cele božje dni... V tem velikem mestu je tako veliko ljudi a kaj če je človek sam kot planika na Triglavu...

Nekaj me danes daje otožnost...

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.4.2007 7:52:34   
Strawberrie Cherrie
Dobro jutro user posted image
Jaz sem TAKO srečna, ker pri nas spet sije sonček in se pravi, da lahko danes še posušim par pralnih strojev, predenj da gremo user posted image user posted image user posted image
jaz upam, da mali ne bo imel kakih problemov z vodo. Doma se tako rad kopa in čebrička, kar nori in cepetari. Če pa na začetku trdno stisnem k sebi, bo pomojem šlo. user posted image
Se moram pohvaliti, da mi je moj včeraj prinesel nove adidas kopalke - svetovne so user posted image user posted image tiste original rdeča adidas barva z belimi črtami user posted image - no, samo da še poštudira kdaj name user posted image
Sicer pa - user posted image user posted image user posted image - kako men odpadajo lasje, me je strah, da bo kar vse izgubila user posted image user posted image user posted image kar izpadajo in izpadajo, vsak dan po tisoče las. Še sreča da imam takšno user posted image grivo, drugače bi že bila pleško. Pa nohti so občutno slabši. Mogoče bi mogla spet železove tablete začet jest? Bom nasrala svojo osebno zdravnico, da mi malo zmeri hemoglobin, ker tole je pa že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, uživajte čez praznike, mogoče se še danes kaj oglasim.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
27.4.2007 9:16:47   
r1ta
Ja london-paris, tudi meni izpadajo lasje kot nori, pa zelo suho lasišče imam. V stanovanju imava bela tla, jaz pa temne lase in me je vsak dan groza ko pogledam koliko mojih las je na tleh. Vsak dan sesam! Pa rahli glavoboli so  moj vsakdanji spremljevalec. Hormoni pač...

Jaz sem se pa danes podala na lov za krstnimi oblekami. Namreč, jaz in moja družina smo za to, da krstimo našo deklico, medtem ko moj dragi nasprotuje. Nekako sma uspela skleniti kompromis in je rekel da Ano lahko krstimo pod pogojem da je botra žena od mojega brata (saj druge itak nisem imela v mislih, hihiuser posted image ). Tako da zdaj nekako ciljam na krst 7.7.2007. Moram se še povezati s patrom, ki je tudi mene krstil in birmal (pri mojih 23-ih), pa malo šnjofam za izposojevalnicami po Sloveniji, samo mi je Ljubljana in primorska čisto predaleč, glede na to da sem Štajerka. Mogoče pa najdem kakšno luštno oblekico tukaj in jo kupim. Bomo videli...

Lep dan vam želim in lepe praznike, izlete, dopuste, kopanje in še kaj! Pri nas imamo v ponedeljek kraljičin dan in bo spet pestro na ulicah.

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1617
27.4.2007 9:19:19   
Strawberrie Cherrie
r1ta, H&M ima tako nora bela oblačila za punčke...meni je bilo kar hudo, ker sem za fanta iskala, pa sem potem našla samo neke ful drage zadeve. Evo če bi imela punčko...kok so bile cartlih. pa bele balerinke. Sva z botrco dale Ožbeju kr balerinke gor, samo pol moj ni pustil, da bi jih mali imel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.4.2007 16:33:18   
frufru
Iščejo se decembrke, žive, ne mrtveuser posted image user posted image user posted image . Se vidi, da je večina šla od doma na praznike. Eni možki pa tudiuser posted image delajouser posted image . Z Lovrom sva že dobila vojno s kašljanjem, šmrklji pa so bolj trdovraten sovražnik. Ampak ni user posted image , da ne dobimo tudi te vojneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.4.2007 17:20:03   
crci06
Midva sva tudi sama... do enkrat zvečer, ko se očka vrne.
Zdaj sem pa v dilemi: ali 500/ pospravljam, rože ipd.
ali pa počivam in se igram.

Nejc navija za drugo možnost, mislim, da je 2:0.

Lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
27.4.2007 18:21:20   
crci06
London_paris: za nohte pomoje ni bistveno železo; imam pa v mislih to, da mi je kozmetičarka dejala, da naj jem silicijeve tablete za lepše nohte; je pa res, da sem najlepše nohte v življenju imela v enem obdobju nosečnosti, ko oočitno Nejc še ni izčrpal vseh vitaminov, sem pa jedla centramedmami in občasno tudi kalcijeve tablete. Če pa imaš od kje info. da je dobro železo, pa tudi dobro.
Pred parimi dnevi sem tudi jaz opazila, da sama čokolada ni dovolj, zato spet jem CentraMed.

?Ela?  :
Za pospešitev prebave pije cca 10 g sladkorja v 100 ml vode... to sta 2 sladkorčka od kave (tako imam pakiran rjavi sladkor user posted image ) al pa 2 žlički navadnega sladkora

Fru_fru:
hitrostno zizanje:  danes sem ga gledala, ko je pil čaj po flaški (tukaj pač hitreje teče)... mislila sem, da bo 130 ml spil v 3 min, potem pa je na koncu začel "kinkati" (malo spal, malo jedel) in je za 130 ml porabil 8 minut.  ??  Glih tolk časa rabi očka da z-eksa eno flaško user posted image

Sicer pa blagor tistim, ki greste na dopust... Moj je rekel, da bo med prazniki dežuren, zdaj pa si je uspel zagotoviti zamenjavo in bomo lepo bluzili doma. Joj, saj dela iamo ogromno. Rože, vrt, beljenje, uživanje, vozičkanje,malo obiskov itd. Mislim, da nam ne bo dolgčas.

R1ta, tebi pa pošiljam en posebno lep pozdravček!
A ni fino, da lahko tukaj klepetaš, tudi če tvoje sosede tam gor niso klepetulje?
Saj veš, lahko tudi ZS, sva se enkrat že prav fajn naklepetali, ane? Nikar bit slabe volje.

Nejc: ja, saj že grem....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.4.2007 20:01:54   
Naja30
Jaz sem tudi tukaj. Bom cel vikend, potem pa gremo tudi mi na krajše počitnice.
No, danes je bil res en lep dan. Moj rojstni dan. In zastave so mi obesili user posted image  Imeli smo se lepo. Šli smo na kosilo in sprehod, kavico. Skratka, družinsko. user posted image

moj_moj, jaz sem te spraševala glede sladkane vode. Hvala za info, da vem če bo kriza.
london_paris, tudi meni na veliko izpadajo lasje. Me je kar groza, ko si jih umivam in jih vidim za celo lasuljo naredit v bani user posted image  Sicer sem pa blont, tako da na srečo se jih ne vidi po tleh.

Tako, zdaj pa praznovanje naprej. Še kakšno pivce bom spila, bo več mleka user posted image user posted image

1¸x2sčč,.čččč-
(tole vam pa Tija  sporoča)user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.4.2007 21:38:17   
emaa
Naja čestitam user posted image user posted image user posted image , koliko si pa stara, če ni skrivnost, jaz bom pa jutri za eno leto starejša. Kako gre čas hitro.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.4.2007 22:00:05   
Ženkica
Emamair in Naja3: vse najboljšeeee!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image user posted image

Moja princeska Kaja pa danes praznuje že 1/2 leta user posted image user posted image user posted image . Kako čas beži. Je bila tudi zelo razpoložena danes, kot bi vedela, da je nek poseben dan.

Sicer pa mi pospešeno šibamo okoli; tako in drugače. Dopoldne, kmalu ko smo vstali sva se skopali, potem smo šli na standarden sprehod nato pa k tašči in tastu na kosilo; sta spekla kalamare in obilo zelenjavnih prilog za zraven; dobro za dol past. No, potem pa je šla mami user posted image  frajerka eno furo z motorjem malo po naši ljubi deželici - relacija: Lj., Kamnik, Tuhinjska dolina, PRebold, Marija Reka, Trbovlje, Bogenšeperk, Ivančna in domov. user posted image  Je pasalo, sem pa pogrešala svojga user posted image  za družbo; sam okol hodit ni niti tako zabavno. No, ga moram pohvalit, je bil pestrna, jutri pa bo šel on malo okoli se vozit, midve s Kajo pa bova malo doma okolico hiše poštimali. Mah, mi je fino, ker se tako fajn zmeniva, da lahko oba še naprej uživava v hobiju, ki naju je konec koncev združil user posted image  user posted image .

No, v nedeljo pa planiramo družinski izlet; najbrž res na Otočec, potem se pa baje slabo vreme obeta za nekaj dni. user posted image

Sicer pa opažam, da je starševstvo vedno bolj kul; Kaja je že prava oseba; tako, v pravem pomenu besede. Sploh njen smeh, in ko se privije k meni in me polupčka (poslini user posted image ) je tko fino; saj me razumete kaj mislim. Pa ko me npr. ne vidi 2 uri, je potem ful vesela ko spet pridem nazaj, se smejčka in je razigrana. Skratka, uživam sto na uro ko jo gledam in opazujem - ful sem navdušena nad njo; da ne govorim kok jo mam rada user posted image ; skratka noroooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image , super, fino, fajn. user posted image

Mal me razganja, pa sploh ne vem zakaj. user posted image

Zdj pa še mal pred TV, pol pa spat. Je bil pester dan danes.

Nočko.

Ž.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.4.2007 22:20:00   
tintara
Zivijo!
Ej, mal veckrat se bo treba oglasit na netu, se vedno je prima odvajalo. Komaj sem se uspela prijavit, sem ze letela na wc in odlocila sem se, da se jutri tehtam. Pomoje bo vaga boljse volje kot sicer user posted image .

NAjprej da ne pozabim: Naja in Ema, vse najboljse.

Vse najboljse tudi vsem ta mlajsim, ki praznujejo v teh dneh. Madonca, mi smo stari ze 5 mesecev, noro. Hvala za cestitke, Fru fru. Si pa ful dosledna s cestitkami in urejanjem tabele. Bravo.

Tudi mi smo preziveli drugo cepljenje, tudi tokrat, k sreci, brez tezav. Jokali smo, ko smo se oblacili, drugace se je pa smejala. Nase mere, hm, pocasi se iz ta vecje za svoje mesece levi v ta manjso za svoje mesece. No, predvsem v lazjo. torej nove mere (pri tocno 5 mesecih) so: 65cm in 6500 g. Zrasla je torej za 13 cm, poredila pa se je za 2620g. Sem ga seveda sprasevala, ce je premalo, pa je rekel, da ravno med debelimi ni, da pa je se vse OK. K sreci ne komplicira s tezami kot nekaterim (Shorty, tebe so morili kajne, pa mislim, da gre Nika gor nekaj vec kot nasa).

Smo pa danes zjutraj pridelali tri kakce v roku ene ure (prej je pa ze kak mesec kakala 1x na 4 dni) in sta bila zadnja dva kar krvava. Ma sem se ustrasila, klicala obe prijateljici dohtarci (ena pediatrinja), pa se v zdravstven dom in so vsi rekli, naj pocakam in opazujem drekec. Da je najverjetneje le sluznica zdrazena in ima kako ranco. In res je potrem popoldne se 1x kakala, tokrat brez krvi. Upam, da pri tem ostane, ker sem ze preletela knjige  in ugotovila, da to lahko pomeni cir na zelodcu (saj drugace ne bi pomislila, sam je zraven pisalo, da je simptom tudi to, da otrok joka po jedi, kar nasa pocne). Ko ji dam dudo jo 2x potegne, nato izpljune, podere se kupcek in je potem mirna, tako da najbrz jo boli ne, ampak vseen.

Petri85: enkrat (ze 100 let nazaj) sem te sprasevala od kje si. Vem, da imas pediatra v Kamniku, si torej od tu ali kje iz okolice. NAmrec tudi jaz sem s KAmnika in bi se lahko kdaj dobili, ce seveda zelis. Katerega P pa imas? Aja, ce se ne motim, si zadnjic pisala o pediatrinji, torej ni vec dvoma. No, mi smo pa pri Novaku in mi je kar kul.

Uf, za povedat je bilo se 100 stvari, pa ne vem vec kaj. Obcasno preberem, pisem pa bolj tako. Do takrat ko se pretolcem skozi vecino napisanega, sem ali total fuc ze, ali pa se oglasi dete.

Aja tisto kako da se pritozujemo glede tega da ne spimo, pa bom le pokomentirala. Tudi jaz sem cist sprejela, da se bomo zbujali in ker gre ze za drugega otroka, sem tudi ze takrat, ko smo se spali prbl celo noc, vedela, da se bomo se zbujali, ko ji moje mleko ne bo vec cisto dovolj. In res smo se zaceli in pac tako je. Se strinjam, da je dojenje idealno za otroka, za mamo, in se za kaj, pa bla, bla, bla. Ampak, vseeno: PRAV RADA BI VIDELA, DA BI KAKO NOC TU IN TAM PRESPALA, ALI PA VSAJ DA BI KAKO NOC UTEGNILA SPATI VEC KOT 5, MAX 6 UR!!!!!
No, resnica je pac taka, da ze kaka dva meseca spim po prbl 5 ur na noc, obcasno tudi 6 in to v dveh ali treh rundah. LAhko bi bilo slabse, lahko bi bilo boljse. Cez dan meni ne uspe iti spat, dete tako notri ne spi, pa poleg tega imam se enga, ki s'ploh ne hodi spat cez dan, tako da ostajam na teh urah in veste: ZASPANA SEM. PA ce sem zato slaba mama, ajd, pa sem.

Uf, mal sem zabluzila, mal zatezila, ampak vse iz enega zorna kota posplosevat, pa tud ne gre.

Tko, zdaj grem pa spat, kamlu bo ura 5 zjutraj, ko mi zvoni moja nova 5 mesecna budilka. LAhko noc, Tina

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.