crci06
|
na poskus uvajanja GH se tudi jaz že počasi pripravljam in vsakič ko ve enostavno napišete 1 žličko v flaško.. se meni sploh ne zdi tolk enostavno. Kmalu bom razumela, kako se počutite, ko niste več "edini gostinec na zabavi" Jaz sem se pa danes prišla HVALIT. Priznam! In pomislila sem tudi na vas, ki ne spite,da vam, mogoče uspe. Predvsem Gru_fru Kako simpatična tipkarska napaka Torej: ugotovila sem, da je možno, da Nejc vstaja za v službo zaradi tega, ker njegova soba meji na kopalnico in se je že navadil, kdaj moj zjutraj gre na WC. Par dni naju je že kar zbudil namesto budilke. Včeraj pa sem bila malo huda zvečer (nejca je dajala luna in je naju full izčrpal, ko smo šli po trgovinah) - natuhtala sem, da njegova postelja nima prave lege in sva jo obrnila glede na smeri neba, tako, kot je v načrtih, pa še bol stran od stene s kopalnico je. In sva spala do 8.15 3 ure dlje!!! Upam, da bo od zdaj naprej tako. Iz mojih ust v Božja ušesa Včeraj sem mu kupila univerzalno mrežo proti komarjem za čez voziček za takrat, kadar mi zaspi in bi ga rada pustila v hodniku spat. Upam, da bom tako bolj mirna. pa začenjam gledat tudi sedežke za na kolo - ena imajo v pikapoonici za 14.000 pa mi je fajn, ker se naklon spreminja - je že za kakšen mesec prej... moram še preštudirat vse skupaj.... Pa bombažka sem tudi kupila - tega k vibrira, mislim, da je Zoom. Samo ni za Nejca, ampak za tega fantka, ki je dobil sestrico oz. da ga bosta imela skupa s sestrico. Za darilo bomo dali igralno podlogo za punčko, zraven pa še DVD-je Bombažki za bratca, da se bo malo sam zabaval in še Bombažka, da ne bo ljubosumen, ko se ga pa po 14 dneh naveliča, bo pa lahko za malo princesko. Če se ne izide po mojih načrtih, pa nič. Lahko, da bodo moralai kupiti še enega, če pa nikomur ne bo všeč, ga bo pa Nejc podedoval. V trgovini se je kar tresel in smejal, ko sem potegnila rožico, da je zavibriral Zdj pa šibam na sprehod, ker je tolk oblačno, da bi rada izkoristila minutke, preden bova prisiljena bit v stanovanju...
|