crci06
|
http://b2c.baby-center.si/ Baby Center, dnevna akcija; velja le tisti dan 24ur, le preko spleta. Računam na to, da je to internetna prodaja,kjer imaš možnost izdelek vrniti v 8-ih dneh in sem ga kar naročila. Zraven pa pe svetlo modro poletno prevleko, ki je kao full lepo pralna. Bomo videli, kaj bo prispelo. Fru_fru, če čakam mojga, ne moreva biti v LJ prej kot ob 18.30, takrat pa ponavadi že zmanjka pametnih akcij na BC. JA, kdor tveganja ne pozna, neskončno tvega. (jutri bom pa jokala, haha) Pa še pohvalit moram Kajo, da tako uživa v banici. Mi imamo tudi že posnet filmček, kako je iz škafčka namočil pol kopalnice. Pa še jaz sem tolk otročja, da moram imeti filmčke za spomin . Pa odtise delat . Pa ko bo prvič jedel, ga bom tudi posnela. 1x sem se hecala s čajem po žlički, ampak to je bil le enosekundni poskus pri 3mesecih in to ne šteje. Bila sva pa mokra, to je pa res. Imam pa že aventov magic cup, pa sem ravno razmišljala, da bi ga že sprobala za čaj. Saj ne more biti nič narobe, če ga sproba pred 6 mesecem. Joj, vse, ki vas grizejo, ste pa prav boge... Baje se sicer bradavica malo navadi, še boljši pa mi je nasvet, ki ga je našisala ena izmed vas: takrat moraš biti hud, ne pa grimas spuščat, ker verjetno res otrok težko dojame med pačenjem za šalo in pačenjem od bolečine. Bomo videli. Zaenkrat je Nejc ugotovil, da je iz mojih prsi naredil nekaj povešenega oz. imam tako lepo kožno gubo, da se on lahko prime med dojenjem. Uau, to pa tudi boli, ko stisne. Kot, da bi se držal za pulover. No, on se pa za kožo . Komaj čakam da se prebudi po dojenju (rad za 5 min pospi), da greva ven. Čez okno zgleda tak lep dan...
|