|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
7.5.2007 17:32:43   
r1ta
Ja, saj ni suha, glih ta prava je, malo ma klobasic po nogicah in to je to. Samo po tistih klinčevih krivuljah ne raste tako kot bi morala. Ma kaj jaz vem... Saj bomo vidli. Hvala za vse nasvete!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
7.5.2007 19:54:31   
TanjaS
R1ta, Maks poje ful različno, včasih samo 80 ali 90, včasih pa tudi 180 oziroma celo 200. Danes pa ni skoraj ves dan jedel nič, zdaj zvečer je pa spil 200 in še rižolino notri.user posted image Pa še hud je bil, ko je zmanjkalo.

Sem ga dala spat, pa malo cmevka, grem tja in smrdi kot dihur.  user posted image
Se je valda posračkal. Že 4 danes. Ampak nima driske, je kar normalen drekec. Gorčičen z belimi kepicami.

Ta teden imamo pa kar naprej zdravnike. Jutri imam jaz ginekologa, v sredo ima Kaja zobarja, pa Maks fizioterapijo, v četrtek ima Maks posvetovalnico in 2 cepljenje, v ponedeljek pa še Kaja tisti pregled in cepljenje pred šolo.

danes je dobil enea bombažka,user posted image user posted image user posted image tistega, ki se sveti in res ful lepo diši. Je prav prijeten.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
7.5.2007 19:57:11   
TanjaS
Aja, ena je spraševala o cucljih. Mi imamo Aventovega na dve luknjici (pri treh mu pol mimo teče), za rižolino pa variabilnega.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
7.5.2007 20:20:56   
vampirka
Na hitro se javim. Za tiste, ki ste se zanimale za Maxi Cosi Tobi avtosedež - v Arielu imajo ful akcijo (kolegica je rekla, da je prav smešna cena - več pa ne vem).

Naš otrok je spal danes do 9h zjutraj (od 8h zvečer: vmes sva se 3× dojili) in potem čez dan samo 2× po 15minut...ob 17:30 je pa reva omagala (ko sva iz sprehoda prišli) in izgleda, da bo kar v nočno produžila (user posted image  upam, da ne pomeni to AUF ob 5h!!!!user posted image ).
Jaz za našo nimam pojma kolk poje na obrok - cuclja približno na dve uri (cca. 5 minut), okrog 11h pa dobi še nekaj po žlici (ponoči pa ponavadi monga 2×, če je daljši interval pa 3×). Se mi pa zdi, da je v zadnjem tednu visela malo več na zizi, ker imam sedaj posledično spet več mleka, pa spi tudi več - izgleda, da ima spet poskok v rasti. Je očitno odločena ujeti svoje sovrstnike user posted image . Nažalost (mojo) pa ne mara flaše (nobenega čaja, niti mojega spumpanega mleka). Če želim, da bi kaj dodatno popila, samo žlica pali user posted image .

Jutri imamo pa sept plavanje...ne morem verjet kakšen napredek je vsak teden. Zdaj že (verjetno podzavestno) brca z nogicam in se odriva naprej, če jo spodbujaš z igračko user posted image . In tudi nasplošno se veliko bolj odziva na okolico (vsak dan se kaj novega nauči). Spozna se v ogledalu; smeji se ful naglas, če jo ljubčkaš po goli koži (jo žgečka izgleda); vse kar ji pride pod roke nese v usta; na previjalni hoče početi vse, razen previjati se user posted image  (stvari letijo po tleh, ali pa se z njimi pokriva). Pred tujci, ki jo pripravijo do nasmeha jo je kao sram in se skrije vame (kot neko igrico ku-ku se gre user posted image )...če ne želi biti več v vozeku, najprej gode kot stari ata in dviguje rito, potem pa jok...ki se ne neha, dokler mami ne popusti (pa sem mislila, da sem ful trmasta) - pa je moja hči še 100× bolj...
Sem morala malo napisat...saj verjetno so vaši sončki čist isti, ampak saj veste - meni se zdi vsak njen gib, glas nekaj unikatnega...in ponosna sem, da imam "razvajenega" otroka (mi je tašča rekla user posted image ).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
7.5.2007 20:49:09   
TanjaS
Vampirka, ja vsi naši malčki so razvajeni,pa kaj pol. So pač naši sončki, ki jih neizmerno obožujemo in en, dva, tri bodo veliki. Tko da jih bomo pač crkljali user posted image user posted image user posted image  Jaz Maksa tako rada stiskam, se mi zdi tako topel in mehek (haha, je fino obložen in ima lepo okrogla lička).

Drugače pa pri nas tudi grabi že vse živo, je treba prav paziti, kaj je v dosegu njegovih rok.

Danes sem v Baby centru kupila slinčke za enkratno uporabo. zadnjič je polil malo korenčkovega sokca in ne gre ven iz slinčka, tudi z vanishem in tem ne, pa sem ga dala kuhati. Tko da bomo zdaj te prakticirali.

Pa zadnjič, ko sem bila v Avstriji, ne vem če sem povedala, me je ena kolegica peljala v nek Kik diskont (jaz prej tega nisem poznala). In nisem mogla verjeti, kako lušne cote so imeli za mala dva, pa kako poceni. Se res splača,sicer je trgovina bolj neugledna, pafajnje treba brskat ampak jeres fino in poceni.user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
7.5.2007 21:43:27   
Barbk
user posted image user posted image Zasanjana res iskrene čestitke.Sem tako vesela zate.user posted image  In ja,seveda bo vse vredu. Moj_moj pridružujem se tvojim občutkom-to bo ena taka fletna in zdrava pupika.London_paris ti si pa res naša prava pravcata "špijunka". Tako se dela, ja.user posted image  No to bo to, čeprav bi imela marsikaj še za napisat, ker ste ful tem odprle, no pa ne bo nič od tega, ker sem toooolkkkk zmatrana. Sem šla mal tečt pa sem dihala ko sto user posted image skup. Pa še sadni dan sem užgala. Zdaj sem pa tolk lačna-najbolj, da grem kar spat.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
7.5.2007 22:09:26   
Višnja
Zasanjana ČeStItKe!!!!!!!!!!!
Pa še enuser posted image  za našo detektivko!!!!!
Jaz nimam pojma kolko moj poje, ker si že dosti časa nisem spumpla.

Ja, jaz si tudi rečem, pa naj bo malo razvajen, sej ne bo za vedno dojenček (pa sej sem tudi jaz bila in je bilo takooo lepo). Ne vem kako so vaši amapak moj noče bit niti 5 min sam...non stop rabi nekoga, da se ukvarja z njim oz, da je vsaj v bližini. Pod igralnim mostom se zaigra ogoče 5 min amapak max 5 min.

Kako vaši user posted image  zaspijo zvečer???''
Rene se je zdaj navadil, da zaspi na joški. Včasih mu še uspe podret kupčka včasih pa niti nega ne.

Jutri gremo k zdravniku. Bomo vidli, če nas bo poslala na testiranje za alergijo, ker so se spet pojavli krči, čeprav nima tokrat nobenih lišajev.

Zdaj pa spat...

Lahko noč

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
7.5.2007 22:10:05   
frufru
Čer!
Današnji dan je pa od user posted image user posted image user posted image . Gre vse narobe. Najprej ponoči Lovro ne spi, pol me spet nizek pritisk zagrabi. Popoldne sva bla z Lovrom in mtko na vrtu. Sva posadile zelje, ohrovt, cvetačo, bučke in kumare. Je bil Lovro žejen, pa mi je flaška s čajem padla iz rok, direkt na Lovrovo bučko. Se je revček komaj pomiril, so ga zobki začel matrat. Pol sem ga dala v trak, mi je notri zaspal. Pol, ko se je zbudil smo šli še na sprehodek, me je po rokah opeklo. zvečer, ko smo se rihtal za not, mi je pa na travi spodrsnilo in sem padla z Lovrom vred. K sreči sem stegnila roke, tako da Lovro ni pristal na tleh, samo sem se pa grdo udarla v koleno. Ustrašla sem se pa tko, da so se mi roke tresle in mi je šlo ful na jok. Pol se pred spanjem dojiva, pa je tako vlekel, da je začela bradavička krvavet. user posted image user posted image user posted image Katastrofa od dneva user posted image user posted image . Upam, da ne bo več nobenga takšnega.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
7.5.2007 22:29:35   
petri85
 Zasanjana, iskrene čestitke tudi z moje strani!!! Kot je že moj_moj rekla, vam dete ne bo nadomestilo Alekseja, vam bo zagotovo prineslo polno topline in veselja!!!

R1ta, tvoja Ana je pa prekrasna na avatarju!!!! Pa res se ne sekiraj, če bo pač treba dodajat....ker  krizni meseci so mimo, kar se tiče zaščite...crkljali se bosta pa še vedno lahko!
Jaz tudi nimam pojma koliko poje, ampak očitno ne malo.

Lumpa, taki dnevov ti pa ne želim....no, samo, da je z Lovrom vse OK, tvoje koleno pa tudi upam, da se čimpreje pocajta!

Višnja, naš že par mesecev zaspi sam, samo, da ga položim v posteljico, mu dam dudo(ki jo čez dan sploh ne mara) in cunjico k obrazku...do sedaj še ni bilo nikoli problema. Jutri pa dobro opravite pri zdravniku!

Nažalost (mojo) pa ne mara flaše (nobenega čaja, niti mojega spumpanega mleka). Če želim, da bi kaj dodatno popila, samo žlica pali user posted image .

Pri nas je tudi tako, s tem, da še NIČ ne dodajamo. Saj mi je super, da se dojiva, ampak s tem sem pa dobesedno privezana na dom oz. grem lahko le z njim, da me ima lumpek na dosegu, ko je lakota.

Jutri imamo slikanje kolkov v porodnišnici, v sredo pa še cepljenje, pa še sama moram do zdravnika po napotnico...cel kup letanja!

Jaz se vsem, ki jih ne omenim v postu opravičujem, ker sem ful sklerozna, pa čist zares 3/4 stvari pozabim v času ko preberem in potem napišem.

Lp!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 7.5.2007 22:31:03 >

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
7.5.2007 22:52:04   
r1ta
No da vam poročam. Dala sem ji zizo tako kot vsak večer, najprej 20 minut eno, potem previjanje in nato še 10 minut drugo. Nato pa ji ponudim še 60ml umetnega mlekca in je vse pojedla, brez polivanja. Pa veste da je dete menda res bilo lačno. Kakšna mama pa sem? user posted image  Sicer pa, če bi bila vedno tako zelo lačna, ne bi spala 7-9 ur v komadu, ne? Mislim, logike tukaj ni in se ne mislim več obremenjevati. Bomo pač dodajali. Tako.

Jutri pa več napišem.

Pride katera na saher torto? Je fejst oblita s čokolado...user posted image  Pa malo smetane gor pošpricam pa bo doza kalorij glih ta prava!

(A. Einstein)

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
7.5.2007 22:59:59   
r1ta
TanjaS komaj sem našla tisto stran ko si mi ponujala, da mi pošlješ bombažka. Vedela sem da mi je ena ponujala ampak je šlo prehitro mimo mene. Madona sem smotana. Pa kakšni so ti bombažki? Kako veliki? Kakšne pa so cene? Zanima me tako informativno samo če veste, drugače pa TanjaS hvala 1000x za ponujeno. Boma raje prišparali na poštnini pa ga bom kupila junija/julija ko pridem domov. Si pa zlata, veš?!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
7.5.2007 23:29:44   
vampirka
L_P: daj prosim povej, kateri magični lonček Ožbej uporablja (na slikici ga ne prepoznam). Jaz sem Lauri kupila Aventovega, pa ga ne zna "uporabljat"...
R1ta: na vprašanje, kakšna mami si...zelo skrbna! user posted image ...pa ne se preveč sekirat...twiggy tudi verjetno ni imela 7kg pri 5 mesecih user posted image ...Bombažki so veliki okrog 30cm (lahko jih vidiš na slikicah v albumu od Shorty (Chowing) in od London_paris (Zoom). Laura ima že od rojstva Mokija (opico), prejšnji teden ji je pa dedi kupil Chowinga (modra gosenica). Drugače pa sem do zdaj vsak torek kupila DELO, kjer je bil DVD od bombažkov poleg (sinhronizirano, luštno).
Ožbej in Zoom:
user posted image
Nika in Chowing:
user posted image

Višnja: Laura že od 2. meseca zaspi med hranjenjem (na zizi) po večernem kopanju, kar je ponavadi med 19:30-20h. Nekajkrat pa ni zaspala, pa sem jo kar budno dala v posteljico in jo je ob TOMY lučki uspavanki pobralo v 5minutah.

Frufru: saj bo bolje! Upam, da ti bo Lovro podaril kako uro spanja in da te mož malo pocarta in svet bo takoj lepši...evo, pa še enga user posted image od nas...

Lahko nočko! Grem v mižule...

< Sporočilo je popravil vampirka -- 7.5.2007 23:34:58 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
8.5.2007 0:06:10   
r1ta
Vampirka pa ti si strašna! Kar slikice mi je dekle pripopalo, da lahko vidim! Hvala!user posted image

Ja, no tako velikega bi jaz kupila Ani! Kje se jih pa da kupit v Sloveniji?

(A. Einstein)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.5.2007 0:20:06   
r1ta
Evo ga! Sem mojega dragega nasračkala da je malo po internetu pobrskal za bombažki (ker sem jaz bolj leva za te zadeve) in je našel!user posted image  Kupila sva takšnega kot ima Nika za 14 eur zdaj pa bom čakala da prispe po pošti! Jupiii!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.5.2007 7:52:49   
crci06
oh, ti tobiji. danes je spet akcija, jaz pa doma, brez avta, da bi šla pogledat v a riel kaj je zdaj to in v BC kakšen je material...
ima katera kakšen nasvet, sicer ga kar kupim. Glede varnosti je dober, za drobtine lovit bo pa vsak vzorec na blagu dober...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.5.2007 8:30:18   
TanjaS
R1ta, vidim, da sem prepozna, so ti že vse povedale. Stane v Mercatorju 12 evrov, smo ga včeraj kupili.

Moj_moj, mi ima ta sedeš že nekaj časa in je super. Smo zadovoljni.  user posted image user posted image

Naš mali se je na tleh na blazini zavrtel za 90 stopinj, leži na boku in lepo gleda televizijo. user posted image Meni se je pa čudno zdelo, zakaj je tako lepo tiho vse skupaj.

Mi smo danes ponoči dvakrat jedli, kar ni čudno, ker čez dan včeraj ni skoraj nič. Zdaj pa spet noče. Grize bradavice in se mi smeji! user posted image Boli kot user posted image user posted image Ne vem, kaj mu je zdaj to tako zabavno.

Danes šibava v Lj, imam popoldne ginekologa. Pa svečo za krst morava naročiti, obleke mu pa ne bom nove kupovala, jih ima kar nekaj lepih doma, ki so še čisto nove.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.5.2007 8:32:04   
frufru
Dobro jutro zombi tukaj! Smo jedli na 1,5h.. Koleno me še vedno boli kot packa. Mali je na igralnem centru.
Moj-moj pejt pogledat popoldne, ko bo tvoj doma. Drugače bodo pa po moje zdaj skoz akcije, ker bodo prišli modeli 2007.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.5.2007 8:36:58   
Strawberrie Cherrie
Jutro...
Moj_moj - hvala za obvestilo user posted image , sicer se še odločujem, bom pa na hitro šla še v Ariela pogledat, imam še njihov bon za 26€ pokoristit.
Vampirka, zdajle se mi je tale fantek tako znan zdel user posted image - ja, Ožbej je čist nor na Zooma, sem mu že par hotela kupiti še kakšnega dodatnega, pa imajo v Direndaju same neke plastične. Bom mogla še kam drugam pogledat.
R1ta user posted image user posted image user posted image za spletni nakup. Mi pojemo okoli 100ml na en obrok, včasih več, včasih manj. Nič šiblam.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.5.2007 9:01:48   
Ženkica
Jutro čvekice user posted image .

Tok veliko napišete da vas komaj dohajam; nam pa enostavno tok dogaja, da preberem še, ampak za pisat pa kar ne najdem primernega cajta.

Skratka, pri nas vse ok; spanje 11 ur v kosu; podnevi sicer samo 2x po cca 30 minut; začeli smo tudi papat zelenjavo (zaenkrat samo bučke), drug teden dodamo še korenček itd.

Včeraj pri kopanju smo odkrili nov žur user posted image ; sem jo dala sedet v njeni banjci in ji pokazala čofotanje; najprej me je začudeno gledala, ampak je potem sama probala; ji je bilo tako všeč, da sva bile v trenutku obe totalno mokri + cela kopalnica, ampak smejala se je pa na ves glas, tako da je še oči prišel pogledat kaj se dogaja; skratka super, vam rečem.

moj_moj: kje je tobi v akciji; ne najdem user posted image ; mi ga imamo tudi namen kupit, nama je žal, ker sva zadnjič v Bc-ju akcijo zamudila

Zasanjana: čestitke user posted image  user posted image

Barbk: daj mi prosim na ZS pošlji tvojo mobi številko; si mi jo že enkrat dala, pa sem jo "usjala"

Šibam, me je na wc zagrablo user posted image

pa pa

Ženkica

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.5.2007 9:51:45   
crci06
http://b2c.baby-center.si/

Baby Center, dnevna akcija; velja le tisti dan 24ur, le preko spleta.

Računam na to, da je to internetna prodaja,kjer imaš možnost izdelek vrniti v 8-ih dneh in sem ga kar naročila. Zraven pa pe svetlo modro poletno prevleko, ki je kao full lepo pralna. Bomo videli, kaj bo prispelo.

Fru_fru, če čakam mojga, ne moreva biti v LJ prej kot ob 18.30, takrat pa ponavadi že zmanjka pametnih akcij na BC.

JA, kdor tveganja ne pozna, neskončno tvega.
(jutri bom pa jokala, haha)

Pa še pohvalit moram Kajo, da tako uživa v banici. Mi imamo tudi že posnet filmček, kako je iz škafčka namočil pol kopalnice. Pa še jaz sem tolk otročja, da moram imeti filmčke za spomin user posted image . Pa odtise delat user posted image . Pa ko bo prvič jedel, ga bom tudi posnela. 1x sem se hecala s čajem po žlički, ampak to je bil le enosekundni poskus pri 3mesecih in to ne šteje. Bila sva pa mokra, to je pa res.

Imam pa že aventov magic cup, pa sem ravno razmišljala, da bi ga že sprobala za čaj. Saj ne more biti nič narobe, če ga sproba pred 6 mesecem.

Joj, vse, ki vas grizejo, ste pa prav boge... Baje se sicer bradavica malo navadi, še boljši pa mi je nasvet, ki ga je našisala ena izmed vas: takrat moraš biti hud, ne pa grimas spuščat, ker verjetno res otrok težko dojame med pačenjem za šalo in pačenjem od bolečine. Bomo videli. Zaenkrat je Nejc ugotovil, da je iz mojih prsi naredil nekaj povešenega oz. imam tako lepo kožno gubo, da se on lahko prime med dojenjem. Uau, to pa tudi boli, ko stisne. Kot, da bi se držal za pulover. No, on se pa za kožo user posted image .

Komaj čakam da se prebudi po dojenju (rad za 5 min pospi), da greva ven. Čez okno zgleda tak lep dan...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.5.2007 20:03:22   
ELA06
Čer,

pridno čvekate.... Ne bom uspela vse teme obdelat tako da sam na hitro...

Mi smo tudi kupil TOBIJA, ga je očka včeraj rezerviral. danes pa že pripeljal domov. Ga imajo tudi kolegi in ga ful pohvalijo, tako da upam, da bo ok. Baje da je med boljšimi avtosedeži, po takšnih in drugačnih testih, glede na ceno mora kar bit!!!!

Spanje...čez dan je vedno drugače, včasih dop 1h, pop 1h, pa ne ob istem času, včasih 2x po pol ure dop, pa 2x po pol ure pop,...nikoli ne vemo kdaj bomo spali, ko vidim, da se prijema za glavo in lovi ušeska je čas za nina nana! Zvečer bi pa ona šla spat že ob 18h, pa jo tolk naluštam, da počaka do 18.30 potem se pa nafotramo in je ura tam 18.45. Zaspi kar mal na jošku, pol jo dam pa posteljico pa včasih še mal pojoka al pa kar zaspi. Pa obvezno dudo in pleničko, da se tišči obrazka. Po novem imam stranico od posteljice dvignjeno, ker je dama začela noge dajat gor in se bojim da bo začela ven lesti.

Kmalu bom začela z GH, tam  pri 5,5 mal rižolinota zvečer, da bo celo noč spala.... vem da je bila tema že 100x predelana, ampak prosim za kak nasvet o uvajanju gh. S čim začet (korenčkov sok? krompir? zelenjava?)

Da ne posabim Zasanjana čestitke! Držim pesti, da bo vse OK!!

fru fru veš kaj pravijo, ko ima hudič mlade......................

Jaz se bom probala še javljat pa čvekat, ampak mislim, da bo to bolj poredko, ker so ti sončni dnevi in smo cele dneve zunaj, zvečer moram pa začet študirat, ker imam v juniju izpite. Juhuuuuuuser posted image . Bomo vidl, če si bom sploh še kaj lahko zapomnila!

Uživajte v lepem vremenu, baje bo v soboto poslabšanje.

Čao

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.5.2007 20:17:59   
ELA06
TOBI je v akciji v Arielu (179.99 EUR), samo pohiti, ker nimajo velike zaloge

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.5.2007 20:36:46   
Ženkica
Pa zadnjič, ko sem bila v Avstriji, ne vem če sem povedala, me je ena kolegica peljala v nek Kik diskont (jaz prej tega nisem poznala). In nisem mogla verjeti, kako lušne cote so imeli za mala dva, pa kako poceni. Se res splača,sicer je trgovina bolj neugledna, pafajnje treba brskat ampak jeres fino in poceni

Jaz tu že cel čas za Kajo kupujem cunjice; zelo zelo so luštne in res poceni (še vsak me je vprašal, kje ji kupujem cunjice, ker so tako luštkane). Velja pa njihova super ponudba samo na žalost do cca 1. leta starosti, potem pa je izbira vedno slabša. Pa mogoče, če je človek bolj fensi šmensi se mu mogoče zdi premal fina trgovina na zunaj, no, zame ni. Skratka, jst tudi priporočam.

Aja, mi smo tudi MC Tobija danes preko spleta v BC-ju naročili. Vsi ga ful hvalijo, tako da upam, da je to TO.

Ela06: kar se GH tiče, jaz sem začela s sadjem; malo naribanega jabolčka (steklen ribežen), potem banana itd. Vse je na srečo štimalo; sedaj smo začeli tudi že z zelenjavo; ta teden so na jedilniku bučke. So ji všeč. Po mojem je najbolje, da vsaka mama po občutku, nekatere prej začnejo tudi z zelenjavo.

Jutri imamo pa kontrolo v RA; po mojem bo vse ok, vsaj meni se tako zdi. Imam občutek da ful lepo napreduje.

Je pa zdele madam kar na kavču zaspala, sem jo hotela še kopat, pa bolj slabo kaže; jo bom pa zjutraj, če ne bo drugače.

Pozdravčki,

Ženkica

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.5.2007 21:25:41   
frufru
Evo pri nas je bil dan D. Lovro je cel dan cmokal in žvečil jezik, kot kaka stara tetika brez proteze. Pri kosilu je pa skoz rokice stegoval proti mizi in krožniku, ko sva jedla. Sva se z R odločla, da mu (Lovru ne Ruser posted image ) damo rižolinota, pa da vidmo, če bo kaj manj nočnega žuriranja. Sva mu dala na žličko. 1 malo žlico na 20ml. Je naredu tak fris, kot da mu dajemo pomije jest. Ampak je pojedu kako tretjino, pol pa še celo zizo. Čez dan je spal pa vsega skupaj 2h, tako da user posted image upam, da bo ponoči mir.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.5.2007 21:28:19   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka

L_P: daj prosim povej, kateri magični lonček Ožbej uporablja (na slikici ga ne prepoznam). Jaz sem Lauri kupila Aventovega, pa ga ne zna "uporabljat"...

London_paris, sem te "okrajšala", pa si zgleda spregledala...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.