r1ta
|
Porčanele, danes pa skoraj moram nekaj napisati, če ne me boste štele za pogrešano Pika30, res lepa fotografija tvojih dveh princesk! Bravo za Lovra, ki je pred dvemi dnevi spančkal tako dolgo! Upam, da ni zdaj zbolel, drugače pa jaz Ani zatlačim odejico po straneh, da se ne odkrije, ker si jo je že tudi zbrcala čisto iz sebe, potem pa še tako miga z nogicami, da ji nogavičke dol padejo in ima čisto mrzle noge, tako da je dobila indijansko ime Ana- Mrzla- Noga. Ja, verjamem da se Lovro poserje na RA vaje. Saj bo vse v redu, boš videla. Očitno mu je treba malo pomagat na začetku, potem bo pa tak letal okoli da ga ne boš sfolgala dohajat! Ja, in bravo bravo za Kajo in njen obrat! Pa same dobre novice so vas, no! Super! Še bravo za Davida in Lukca! TanjaS upam da se Maksu vratna mišica čimprej sprosti! Ela06, te sanje so bile pa res krute! Jaz sem si že pred porodom zagotovila, da gre dete v Slovenijo, k mojemu bratu in njegovi zlati ženi, če se meni kaj zgodi. Ko smo bili pa februarja na dopustu smo pa fiksno dorekli, da če se nama obema kaj zgodi, da bo Ana odraščala v Sloveniji. Nikoli ne veš, kaj lahko pride, sploh ker smo bolj potujoči, drugače pa če bi z mano bilo kaj narobe pa verjamem da J. ni v stanju sam skrbet za Ano. In tudi sam se s tem strinja. Jaz Ano oblečem odvisno od vremena. Če je okoli 20 stopinj ji dam tanek body s kratkimi rokavi, hlačke in nogavičke, če pa je okoli 25 stopinj pa kar kratke rokave. Naja3, rade volje bi ti pomagala s kakšnim pametnim nasvetom, toda odkrito povedano ga nimam. Tudi jaz sem že vse sprobala pa ne pomaga nič razen kreme ki jo je predpisala zdravnica. Ko je koža malo vneta (rdeča kot kuhan rak toda se ven nič ne cedi) in jo srbi uporabima hidrokortizonsko mazilo, ko pa je še bolj vneto pa cinkovo mazilo, da vnetje posuši. Drugače pa čakam na A-DERMA kremo iz Slovenije, ker se jo tu da zelo težko dobiti. Pa bomo videli... Upam, da se pozdravita! Jaz ti priporočam da gresta čimprej k zdravniku da vama da kakšno kremo preden vnetje preraste v kaj večjega. Pri nas še ne dežuje, je pa napovedano, tako da boma zdajle na brzino šibnile ven, da naju kaj ne preseneti. Je pa bila Ana sinoči ful razdražena, ni mogla ne jesti in ne spati. Verjetno zaradi spremembe vremena. Lepo se imejte!