Naja30
|
Hej punce, sem vidla, da me nekatere pogrešate Jaz tudi vas, priznam in obljubim, da se bom malo večkrat oglašala. Problem je, ker doma še nimamo neta, pa bo tudi to rešeno v kratkem. Joj, vsakič ko mi hodi po glavi kako vprašanje glede naše pomislim, da bi lahko vas vprašala, če bi imela net. No, mi smo fajn, res uživamo. Veliko sma s tamalo vzunaj, sma obe že rjave po obrazu in rokah. No, predvsem jaz sem kot kakšen delavec: po rokah rjava po majici Tamali pa dvignem naslon vozička na 1.stopnjo in ji je prav zanimivo opazovati dogajanje Naša mala tudi raste kot konoplja, vsak dan je kaj novega in smeji se kot velika Obrača se na vse strani, zanima jo vse in vsi, oglaša se s piskajočim in vriskajočim glasom... skratka, pestro je! Edino kar me res mori in skrbi zadnje čase (cca 3t že) je njena vneta ritka. Začelo se je s pikicami pri bedrcih in med gubicami, ko je že skoraj vse skupaj izginilo, pa se je zdaj pojavilo tako hudo vnetje, da je skoraj kap zadela, ko sem ji dala plenico dol! Vse čisto rdeče in pofriškano, kot reče r1ta. Res je grozno videt in tudi sama sem že obupala nad vsemi temi kremami... pa ribja mast, pa bepanten, pa penaten, pa ne vem kaj še vse! Ima katera še kakšno idejo? Od GH po novem je rižolino. Sem namreč misla, da je lačna zvečer, ker je izpraznila obe joški, pa bi še. No, spi zaradi tega ne kaj več. Se tudi zbuja še 2x, pa včasih je potem še kako uro budna. Se mi zdi, da ni lačna, tako da bom rižolino mogoče celo ukinila do 6.meseca. Čajček tudi pije, odkar je mami na RR zasledila, da imajo radi hippovega melisa, jabolko. Ji je zelo všeč Oblačim jo večinoma v en body z dolgimi rokavi, pa tanko jopico čez, če je treba. Je bila pa tudi že v kratkih rokavih, ko je bilo ful vroče. Tudi drugo cepljenje je že bilo. In ja, tisti selotejp preko gaze! Mala se je drla ko jesihar, ko sem ji ga dol vlekla.
|