crci06
|
Jaz mu tudi nisem več dajala kapice in je bil tudi že v kratkih rokavih. Če je vroče, je pač vroče. Oz. bilo je kontra. Najprej se je malo nekje prehladil, potem sem pa par dni opažala, da mu je full hitro vroče in je poten in sem ga raje manj oblekla. Ker mi tudi pil ni dovolj. Zakašljal je 4x, kihnil 3x po 3x. Seveda vsakič z enodnevnim razmikom, tako, da nisem nameravala k zdravniku, do včeraj, ko smo leteli po hitrem postopku, ker je imel bruhico rahlo rjavkasto - krvavo. Sva bila pohvaljena, da lepo opazujeva, kdaj je imel temen urin, kdaj ni kakal, kakšne je volje ipd. ampak da nama ni treba srbeti, da je vse skupaj en konček enega manjšega prehlada in da ima rdeče vneto grlo. Ko mu je šla enkrat bruhica nazaj, naj bi mu počila kakšna drobcena žilca in je potem z naslednjo bruhico tista stara kri ven prišla. No, sej to je bila malenkost, ni bila velika količina, ampak glede na to, da sem ga že cel teden nekaj posiljevala s tekočino, pa s telovadbo, pa z raznoraznimi sredstvi, ki naj bi sprožili kakanje, pa smo mislili, da bodo zobki...je bila odločitev, da gremo prvič "zares" k zdravniku, čisto na mestu. Aja, še to, ta zdravnica je rekla, da je sladkana voda čisto OK in da je to najbolj naravno odvajalo. Da je imela že primer zdrvega dojenčka, ki ni kakal 20 dni. Meni je sicer čudno, kak to, da nekaj časa redno, potem pa 20 dni ne, ampak pomoje je hotela povedat, da zaprtje ni bolezen oz. simptom kake bolezni, zato mu komot pomagamo s sladko vodo. Aha, začela sem z oblačpenjem: čudno mi je, da imaš otroka v fletu pri 20°C v eni majčki, ko greš pa ven na 26C mu pa oblečeš še jopico Sicer pa - vsak po svoje. Najprej jamram, da se je prehladil, potem pa nasvete dajem . Fru_fru: to je par procentov prehlada, kolk sta pa vidva bolna, pa ne vem. Če nima vročine, jaz ne bi šla k zdravniku, če bi bil samo prehlad. No, saj je, pa nisem vedela Tudi naš nima vročine (oz. +0,5°C, prej je z dudo termometrom konstantno imel točno 36.5, že celo življenje )
|