tintara
|
Hojla punce! Najprej hvala nase bejbe. Danes se je prvic cisto sama obrnila iz hrbta na trebuh!! Bravo Nadja! Tisto kontra ji uspeva ze dolgo, in je danes tudi lepo prezentirala na pregledu. Sestra je bila cist navdusena, da kolk brca, kolk je zivahna, kolk prehiteva..., jaz pa vsa medena zraven. Se dobr, da se je obrnila sele po cepljenju, drugace bi me razgnal od ponosa tam. No, zdaj cakam samo se na glasen smeh, pa se ni cisto ta pravega hahljanja. Joj, boste vidle kolk je to fajn, k sam mal se spacis al pa kihnes ali kaj takega in otrok plane v tak smeh, da se tudi ti tako lepo nasmejes, da zagotovo jokas od tega. (uf, ce ste tole zastopile?) Mere: Ob rojstvu 3880g in 52 cm, pro 3,5 m pa 61 cm in 5940g. Cepljeni smo bili tudi, reakcije ne pricakujem in tako je tudi ne bo. Sem se odlocila! Moj-moj: tebe bi pa prav res rada spoznala v zivo, ker me cisto vedno nasmejes, ko berem tvoje poste (pa se dolzinsko sva prbl iste nakladacke). Si fajn punca, ma tudi jaz ves, pa kaj cmo. Stevilka 38 morda pride kdaj v postev, ampak dvomim. pa fora mi je, da je imel Nejc iste rojstne mere kot nasa, ampak zdaj pa jo ze mocno siba. No, saj jo lohk, k je pa fant. Ja, naslednjic, ko bos zelela na izlet, se pripelji do Kamnika, jo bomo skup kam mahnil. Shorty: zaradi teze tvoje pupe se pa nimas kaj sekirat, vsaj ce primerjas z naso. Je sla nasa prbl. enako gor, in to celo v nekaj daljsem obdobju. Pa sem ga danes prav posebaj sprasevala, ce je to dovolj, pa je rekel, ja , seveda. Saj to je ena kila od zadnjega pregleda (dva meseca razlike). Ce noce vec, pac noce vec. Tudi prav. Ampak ves, vseeno ti na tihem priznam, da ji vcasih hocem se mal poturit, pa da bi jedla vec, ampak ne gre. Potem samo joka in joka, tega pa tudi nocem. Uf, gotovo sem hotla se kaj napisat. Ja, nekaj Vilmi, pa se ne spomnim kaj. No, pa drugic. No, pa da pohvalim se sebe. Ta teden sem svoj sportni plan ze skoraj izplonila, samo na Primoza se skocim, pa bo. To smo pa tudi ze za cetrtek zmenjene, tako da en teden mi bo zagotovo uspelo. Ma, da bi me le drzalo. Sem se zadnjic kar orenk zasekirala, k sem stala pred omaro polno cunj in ugotavljala cesa vsega ne morem oblect in kolk fajn je blo k sem loh. Ni kaj, fajn punca. Takole dosti bo od mene. Imejte se skrajno lepo in uzivajte v soncku, za nedeljo je ze napovedano pestro? dogajanje. Bomo jutri videli kaj naj bi to bilo, ampak najbrz nic kaj finega za vozicke. Pozdravcek od ene mame, k uziva na porodniskem 100 na h. Lp, T PS: spet racunalnik neki strajka, upam, da ne bo spet dvojno na konc. Ce pa, se opravicujem
|