tintara
|
Hojla punce! Evo, da se mal k vam skocim, preden grem spat. Enga smo pocajtal, zdaj pa zgleda, da tokrat Nadja prehladu ni usla. Nekak ima mal zabasan nosek, pa mal veckrat kihne..., upam, da ostane le pri tem. Ampak jo moram pohvalt, pomoje ni lahko se obdrzat zdrav, ce te stalno napoadajo virusi starejsega brata (ki stalno leze vanjo kljub prehladu) in mamini. Nekako ze od zacetka tega leta sva midva skoraj skoz vsaj malo prehlajena, no Nadja je zdrzala do zdaj. London-Paris, a useska ima ze vneta, bogi. Pa nimas kaj, sam da bobnicki ne pocijo (no, pa tudi to se ustima, ima nas ta velik ze oba pocena in nazaj zaceljena). Aja, Ema: cestitke za Davida. Zdaj je njbrz Klemen malo na dopustu, potem bos pa ze kmalu sama z dvema, ane. Se kaj zmeniva v Domzalah, sem bila dans dopoldne, sam sem vas se mal na miru pustila, uzivajte kot druzinica. Moj-moj: tale tvoj Nejko je pa silak. Mislim, da je on tisti, ki je vzel Nadjine mere (52/3880), ampak jo ze zdaj krepko, krepko vodi. Pa je ona dober mesec starejsa. Tocno sicer se ne vem, ampak zagotovo ima pod 6 kg, pregled imamo pa v torek. Shorty, midve sva na enakem priblizno, sam da smo mi precej visje stratal, kaj zlo se pa tudi nocemo redit. Pa imam zagotovo dosti melka! Mogoce bodo pa pri GH poskocili, ane? Aja, pa se eno novico imam: noseca sem, ha, ha. Tale bi bila dobra, ne hecam se, imam strogo prepoved parih let zaradi CR. Ne res, kupili bomo nov vozicek, jupi!!! Trenutno imamo sposojenega od sestre Quinija (freestyle, trikolesnik. ene 4 leta star). Ona ima trenutno se tistega za dva otroka razlicne starosti (med zadnjima dvema ima samo 13 mesecev razlike), zdaj pa bo pocasi spet presla na enega. In ker sem se jaz ze tako fajn navadila na dobro voznjo vozicka, lahko vodljivost..., sem se odlocila, da ga kar kupimo - novega. Kosaro in lupino lahko obdrzimo, torej nas nakup kosta 80 tisoc (ja, tudi jaz sem se cist v SIT). In en del bo prezgodnje darilo za moj RD (imam ga sele junija), ostalo bomo doplacali. JUPI!!!! Komaj cakam, da ga pozenem! Takole, od zdaj naprej, upam, da se bom spet malo manj oglasala. To bi namrec pomenilo, da svoje sklepe, da bom bolj fizicno aktivna spet prenesem v resnicnost. Moj plan: 2x tedensko kolo (sobno zaenkrat), 1x tedensko z vozekom na Primoza (ca 1h hoje v klanec - in tu smo pri glavnem razlogu za nakup novega vozka) in 1x tedensko tek (jaz naso misko parkiram na stadion in tecem par km, ona pa vmes pridno spi). Ko bodo dobro pometene ceste pa se rolanje (drug razlog za nobel vozicek). Tak je torej plan, malo nor, a vseeno upam, uresnicljiv. No in ni hudic, da bodo potem sle kile dol, ker keksov se bom pa tudi ogibala. A mislite, da se moram tudi cokolade? Potem, bom pa tudi jaz morda enkrat v daljni prihodnjosti spet nosila stevilko 38. Zdaj sem se kar v trenirkah. Takole, za zadnji post (malo zmeden in prepleten z obcutkom krivde in slabe vesti) se opravicujem, ampak takrat je tako bilo. Dobro, pridne bodite, ne se kregat (Ela!), uzivajte v dobrih cvekih, dolgih sprehodih, dogodivsinah vasih mulckov in mulk... se slisimo cez nekaj casa. Aja, pa ce se boste spet dobile (in bom uspela prav cas videt), pa da bo lepo vreme (za vozickanje, sem takoj za. Lj mi ni tako dalec. Gremo, zdaj pa res spat. Lahko noc, rada vas imam. (hi, hi, kot bi se za vedno poslavlajla). Cau, bejbe
|