Ženkica
|
Čao. Naša je tut mal alergična na mehčalec, ki ga je mami avtomatsko vlila v stroj ; morm res mal bolje pazit; sj ni hujšga, koža je postala malo bolj "hrapava", ampak smo že odpravli težavo. Sicer pa smo bili danes v Gradcu; jasno, smo šli tut v Ikeo, čeprav nisem ne vem kakšen fen Ikeje; Vampirka, se spomniš, ko si mi zadnjč rekla da imajo samo bele obrobe; nič več , so dobili točno v takem kopletu roza, kot sem ji že lani kupila prevleko za posteljo, sedaj ima pa punca vse v kompletu. No, pa še eno modro z enakim vzorcem (prevleko) sem vzela, tako da bo sedaj za nekaj časa mir. Sicer pa je princeska spet dobila celo vrečo cot, je mami spet neke akcije zvohala , tok luštne stvari majo, pa za drobiž, vam rečem. No, jaz sem sebi privoščla CELO dvoje spodne gate in ene pajkice. Saj vem, sm velik potrošnik. No, pa še nove povštre za v dnevno sem nabavla, nekaj obešalnikov (teh mi vedno zmanjka), dišeče sveče, pa še nekaj brezvezne krame. Je blo fajn, je pa kar daleč tale Gradec, tko da me zdj spet lep cajt ne bodo vidl. Barbk; jutri gremo k tašči na kosilo, če bo cajt te pokličem, da pridem pogledat kje z Manco domujeta. Pa dj mi prosim fotke na mail pošlji; please. No, pa da se še pohvalim, da grem danes malo ven plesat s kolegico, sicer sem že zdele rahlo zaspana, ker je Kaja to noč nekaj štrajkala, tko da upam da ne bom ob desetih zvečer že čisto out. Mejte se bejbe, Ženkica
|