|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
13.3.2007 21:51:14   
tintara
Aja, aja, da se povem kolk je to zrasla in se poredila. V 3,5 mesecih je zrasla za 9 cm in se poredila za 2060 g. Da ne bo treba tebi Frufru, k ze tko si ful faca, da urejas vse skupaj.

Hvala, Tina

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.3.2007 4:47:54   
frufru

user posted image
Veseli dan - nick mamice - user posted image - MERE OB ROJSTVU- ZADNJE MERE (RAZLIKA)
03.10. - Zasanjana - Aleksej - ??? - (5500g/3cm)
27.10. - Ženkica - Kaja - 2130g/46cm-6000g/63cm (3870g/17cm)
15.11. - Pikanogavička - Aljoša - ???
24.11. - Tintara - Nadja - 3880g/52 cm- 3,5m 5940g/61cm (2060g/9cm )
26.11. - Tejkaz - Eva - 2820g/48cm - ??? - (1190g/4cm)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1970g/46cm - 5770g/62cm (3870g/16cm) 
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2100g/47cm - 6340g/62cm (4240g/15cm)
27.11. - TinaM - ???
28.11. - Supermami - Tilen
30.11. - Naja3  - Tija 
30.11. - Sabini -  Jan  
30.11. - Ema82 - Tian
30.11. - Katja34 - ???
01.12. - Vampirka - Laura - 2330g/44cm - 3m 4960g/57cm (2630g/13cm)
04.12. - Ela06 - Ela - ??? - (1600g/4cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4150g/53cm - 3m 6700g/62cm (2550g/9cm)
05.12. - Vilma - Dominik - 2870g/52cm - 3m 5830g/59cm (2960g/7cm)
07.12. - sončka1 - Gašper
08.12. - Višnja - ??? - ??? - (2240g/?cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? 
12.12. - Shorty - Nika - 3080g/50cm - 3m 4985g/58cm (1905g/8cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan
15.12. - Severnica77 - Leo -  (2400g/12cm)
16.12. - London_paris - Ožbej  - ???- 3m 6900g/63,5cm  
18.12. - T_t_y - Alja
19.12. - Meta - Matija 
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4150g/53cm- 2m 6000g/60cm (1850g/7cm)
26.12. - X500 - Nia
27.12. - Pika30 - Ajda - 3550g/50cm - 2m 4750g/59cm (1200g/9cm)
27.12. - Aja3 - Hana
27.12. - Bianka - Nik
27.12. - Bianka - Nejc
28.12. - Malecka - user posted image
29.12. - Luna06 - Mark
30.12. - Barbk - Manca ??? (1045g/6cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3630g/52cm-2,5m 4950g/59 cm (1320g/7cm)
31.12. - Baltazarka - Tjaša
31.12. - Anckabancka - Gašper 
31.12. - mum2be - Tamara (1370g/3cm)
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3445g/49cm - 2m 4710g/56,5cm (1260g/7,5cm)
01.01. - Lora16 - Zala - 3460g/52cm - 2m 5185g/58cm (1725g/6cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3880g/52cm- 9t 6610g/59cm (2730g/7cm)
??.
01. - Ferr  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
22                               21
user posted image točni kot švicarska ura: 1                       user posted image user posted image 0    user posted image user posted image 1
user posted image  , ki so potegnili svoj zimski spanec: 18 user posted image user posted image 11   user posted image user posted image
user posted image , ki so prehitevali po desni: 24               user posted image user posted image 11   user posted image user posted image 13   
user posted image  , ki so pobegnili v november: 13            user posted image user posted image 6     user posted image user posted image  7
user posted image  , ki so pobegnili v januar: 4                    user posted image user posted image 3     user posted image user posted image  1
user posted image  , ki so pribežali v december: 4               user posted image user posted image  0   user posted image user posted image  4  

[/quote]

< Sporočilo je popravil frufru -- 14.3.2007 4:56:04 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.3.2007 16:07:30   
frufru
Marička, se vid da je lep dan, da smo vse zunaj in smo padle na drugo stran.
Midva z Lovrom sva šla ob 10h na sprehod do Tuša z namenom, da kupimo drobtince za cmoke, pa sva zdaj nazaj prišla. Sva se vmes ustavla pri Mami23, ki je imela na obisku Ajo (obe dolenjski novembrki) pol smo se pa začvekale in šle pešake po sončku, da sva prišla domaov ob 3h. Zdajle ga pa R previja, pa gruntam, da bi še malo ven šli, ko je tak sonček, npr do Ariela. Ga zapirajo, pa majo 50% znižanje. Če kera kaj rabi, kar v NM pa se še na eni tortici dobimo, ko bo glih prilika user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.3.2007 23:00:40   
vampirka
Samo na hitro poročilo: danes je bila Laura zunaj od 11-16h, potem je pa ati prišel user posted image  (zmatran od celodnevnega potovanja user posted image ), ampak naju je obe pocartal - najprej tamalo, ki je kot bi vedela zaspala za pol ure in sva se lahko midva zbolj konkretno pocartala (jah, po več kot dveh tednih je pol ure user posted image  kar velik user posted image )... Tako, da mu odpuščam, ker je potem zaspal kot top in sem v bistvu morala vse sama zrihtat (tako kot pretekla 2 tedna user posted image )! Sedaj oba spita (midve sva šli še na en pozno popoldanski sprehod do trgovine, se skopali in Laura je zaspala ob 20h), jaz pa sem malo tv gledala po dolgem času, zdaj pa se jima grem pridružit.

Aja, nama je pa ati prinesel iz USA obema za oblečt user posted image  user posted image user posted image  (ja, če bi poznal mojega moža, ki ga samo z bagerjem spravim v štacuno...). Laura je dobila dva kompletka za 12M (poletnauser posted image user posted image ) - upam, da bo naslednji december še toplejši! Al pa tudi ne - ker sta oba kompletka tako kičasta...si nisem mislila, da je to mojmu všeč! Jaz pa sem dobila dve majici (celo ta prava številka); ena ima neke delfine gor, druga pa zlate palme user posted image user posted image user posted image  (jao, pa vse se šajna!!!)...sem pravzaprav kar srečna, da doma nakupovanje cunj moj dragi prepušča meni user posted image .

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.3.2007 5:39:47   
frufru
Pikanogavička - Aljoša
 user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Severnica77 - Leo
user posted image user posted image user posted image  čestitke za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 15.3.2007 5:40:16 >

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.3.2007 15:18:45   
Vilma
Se vidi, da je lepo vreme, decembrčice komaj da še kaj napišemo na forum user posted image
Jaz sem prav utrujena od vozičkanja. Vsak dan smo zunaj vsaj 4 ure, včeraj smo se vozičkali celo šest ur. Se vidi, da se dnevi daljšajo in posledično smo tudi zunaj dlje. Zdaj sem se navadila, da se ustavim na kakšni kavi, ko je čas za dojenje in Dominika kar zunaj podojim. Potem podre kupček, malce pofirbca okoli, vmes pride kakšna teta, ki ga mal pogunca in tako mineta dve urci tiki tak. Potem pa ga dam v voziček in spet mal zaspi.
Zvečer pa, ko zaspi, sem čist zmahana, grem ponavadi najkasneje ob pol desetih že spat. Tole sonce, pa sprehodi znajo res prijetno utrudit. Zdaj pa malček spi na balkonu, jaz pa počasi kosilce pripravljam. Ko pride dragi, bova pojedla, potem pa spet ven. user posted image
A vaši malčki še vedno non stop spijo v vozičkih?
Naš ne več. Zdaj ga moram kar ven vzeti vsake toliko, da si mal ogleda okolje, je prov zadovoljen, ko lahko gleda, le sonce ga moti. user posted image  

< Sporočilo je popravil Vilma -- 15.3.2007 15:19:34 >

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
15.3.2007 18:37:46   
severnica77
Hvala za čestitke za tri mesece. Čas res beži in vedno več je dnevno novih stvari, ki jih naš škratek obvlada user posted image .

Vilma tudi naš malček več ne spi v vozičku in ga tudi moramo vsake toliko vzeti iz vozička. Res je dosti bolj aktiven.

Jutri imamo tudi mi UZ kolkov, drug teden pa še posvetovalnico in cepljenje, tako da takrat sporočim nove mere našega malčka.

Lupčka vsem user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.3.2007 18:59:54   
ELA06
Hej sončki,

prav bogo je tole branje foruma........vsi zunaj uživamo v lepem vremenu! Samo koliko časa še? Baje bo v nedeljo že poslabšanje - celo sneg napovedujejo!

Naša tudi ne spi več tko v vozičku! Jaz bi tudi šla kam za malo dlje, pa da jo podojim zunaj....samo naša se zna kar dobro user posted image , enkrat sem jo nafotrala na Loki pa je bil tak jok, vsi tisti 4 gostje so debelo gledal...mogla se bom mal manj sekirat kaj drugi mislijo pa bo, če se user posted image  se pač user posted image  !!!

Mislim, da smo danes odkril nov jok - ihta, trma, neki takega - mogoče se pa motim!!!! Moj otrok, da bo se že kaj trmal?! Ni možno user posted image ......

Počasi se bomo zrihtal v pižamo in spat! Tut jaz, ker sem utrujena od vsega vozičkanja...če pa zdej ne bodo šle kile dol pol pa ne vem kdaj bodo!!!
Pa še vsak večer 25 trebušnjakov ........to bo postava!!

nočko

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.3.2007 19:42:34   
Vilma
Naš pa že spi user posted image  Popoldne je bil uro in pol  v kengurujčku, najdalj do zdaj user posted image  Je bil takooooo zadovoljen, pa še sonce ni bilo več tako močno, je lahko naokrog firbcal. user posted image
Sem pa opazila, da najbolj porajta rdečo barvo. Tako da se ustavimo ob rdečih avtomobilih, pred gasilskim domom user posted image , pa pred rdečimi rožicami, pa pred izložbami, ki imajo rdeče oblekce user posted image Ko smo prišli nazaj, je blo kr pestro, ker sem vedla, da ko pridemo domov, da bi pa spal. Komaj sem ga uspela prepričat, da je bil do pol sedme buden. Potem sem ga na hitro skopala, ob sedmih podojila in zdaj pančka kot angelček. user posted image

Je treba ženske izkoristit še jutrišnji dan in soboto, menda se nam obeta poslabšanje. Tako kot je rekla Ela, v ponedeljek celo sneg user posted image

Severnica tvoj Leo pa me spominja na mojega Dominika. Se mi zdi, da sta si malce podobna. Naš ma tudi take oblike obraz, pa podobna ušeska user posted image  In niti pod razno ne moreš zgrešit, da je punčka user posted image  Se mi zdi, da tudi če bi ga v rozo oblekla bi se mu vidlo, da je dečko user posted image  MOoam res dat nove fotke v album. Mogoče bom zdaj, danes sem ga nekaj slikala v igralnem centru.

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.3.2007 20:34:25   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: ELA06

Naša tudi ne spi več tko v vozičku! Jaz bi tudi šla kam za malo dlje, pa da jo podojim zunaj....samo naša se zna kar dobro user posted image , enkrat sem jo nafotrala na Loki pa je bil tak jok, vsi tisti 4 gostje so debelo gledal...mogla se bom mal manj sekirat kaj drugi mislijo pa bo, če se user posted image  se pač user posted image  !!!
Počasi se bomo zrihtal v pižamo in spat! Tut jaz, ker sem utrujena od vsega vozičkanja...če pa zdej ne bodo šle kile dol pol pa ne vem kdaj bodo!!!
Pa še vsak večer 25 trebušnjakov ........to bo postava!!

Ela06, a si bila danes okoli 13h na Loki? Se lahko kdaj zmeniva. Drgač greš pa lahko v pubu na Loki v previjalnico. Je zelo udoben stol in previjalna miza.

Jaz sem šla danes ob 11h v knjižnico, pa na pošto, pol pa čez Marof do BC kupit ščipalko za Lovrove nohte. s škarjicami sploh ne pridem zraven, mali se je pa do krvi popraskal, da je joj. Kot bi se s kakšnim tigrom boril. Pa sva se na klopci na Marofu podojila, ker ko nastopi lakota ne zna počakat niti pol minute. so ene tetike ful buljile, sam men se šljivi zanjihovo mnenje. Pol sem bla pa že zmatrana, sem šla pa pol poti nazaj z buskom. Je karta 100 sit (0,42€) Gre gor tudi voziček in ne rabiš zanj nič plačat. Domov sva prišla ob 3h. Zadnjih 200 m v spremljavi sirene. Popoldne sva bla pa zunaj na vrtu. Je bilo treba malo murvo poštucat, pa borovnice smo presajal. Zdajle pa po doooooolgem času gledam tv. Jonasa, pa se mi zdi, da so vprašanja malo bolj zagulena kot na Popu.

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.3.2007 21:49:24   
pikanogavička
Hvala za čestitke - ja, že kar 4 mesce smo stari.
Tudi Aljoša se je začel zanimati za okolico in veliko bolj opazuje ko sva na sprehodu. Do sedaj je spal kot top; ko sem ga položila v košaro je zamižal in spal do doma. Morem pa reč, da tudi zdej ni ne vem kakšen firbec - še vedno večino časa prespi v vozičku.
Drugače pa nimam večjih problemov - mi je super, ker mi zaspi ob 20tih in se zbudi 1x ponoči, ga nafutram in potem spi do 8 zjutraj. Tudi uspavam ga ne več. Na začetku (prva dva mesca) sem mu prižgala Rajmonda Lapa in ga nosila po spalnici dokler ni zaspal, potem pa ga položila v posteljico. Zdej pa ga skopam, nafutram in nesem v posteljico - frajerček sam zaspi (tudi če je buden, ko ga dam spat) - seveda obvezno z dudo.
Mali je ta velik cartek; sej se zamoti tudi na igralni blazini in v ležalniku, ampak ko ma dost bi se pa samo stiskal in bil v naročju.

Lepo se mejte in crkljajte svoje sončke

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.3.2007 23:50:17   
severnica77
Vilma sem ju tudi malo primerjala pa imaš prav, Veš!
Prava pubeca!

Da sploh ne govorim kako hudo zna pogledati. Že prvi dan je imel namršene obrvi. Potem pa preskakuje od nasmeška v tak hudi pogled user posted image user posted image . Enostavno ne rabiš TVja, ker so tako zanimivi, kaj?

Tudi mi vozičkamo 100/uro in sem tudi temu primerno utrujena, čeprav pa spat ne grem pred eno uro, včasih tudi drugo uro, kljub temu, da user posted image  zaspi do enajste ure.

Mislim, da smo danes odkril nov jok - ihta, trma, neki takega - mogoče se pa motim!!!! Moj otrok, da bo se že kaj trmal?! Ni možno ......

Zadnje dni tudi jaz to opažam. Pravzaprav temu skoraj ne bi mogla reči jok ... Sploh ne vem kako to naj opišem. Nisem pa še ugotovila točno za kaj gre user posted image

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 812
16.3.2007 5:21:41   
frufru
London_paris in Ožbej user posted image user posted image user posted image  za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 813
16.3.2007 8:57:38   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

London_paris in Ožbej user posted image user posted image user posted image  za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 814
16.3.2007 11:19:34   
r1ta
Samo toliko se javljam, da nas vržem na prvo stran!

Drugače pa Anina koža se izboljšuje, vendar še kar mažemo in mažemo. Zdaj se je tista koža (ki je bila prej šimrgl papir kot koža) odluščila, tako da smo na dobri poti. Če pa me vprašate kaj je bil vzrok za to pa ne vem, ker sem preveč stvari spremenila da bi vedela. Kopam jo zdaj vsaki tretji dan, namesto v otroškem olju v olivnem olju, perem z enim nevtralnim sredstvom in dajem res malo praška ter 2x izpiram. In mažem. Pa oblačim jo zdaj manj, ker je pod pazduho, na hrbtni strani komolcev in pod koleni imela že tudi "pofriškano" kožo, kar je verjetno bila posledica potenja. Med klobasice pa zrak težko pride. Zdaj ji ta mesta še rahlo napudram ali pa če je že fejst pofriškano namažem s cinkovim oljem.
Sinoči pa sem ji pilila nohte (se mačkica čisto popraska če ima malo daljše nohtke) in sem ji prstanec očitno malo preveč zapilila, ker ima danes prstek čisto rdeč. Upam, da se ne bo kaj vnelouser posted image  Bom štajerske kamilčke skuhala, te bodo sigurno pomagale!

No pa smo na prvi strani.

Uživajte v lepem vremenu!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 815
16.3.2007 17:08:23   
crci06
R1ta, da ti pomagam obdržati decembrčice na prvi strani - trenutno je naša tema povsem na dnu.
V tabeli seveda.
Bomo videli  kaj bo drug teden, ko nas vsi trašijo z ohladitvami.
jaz sem danes v HM že kupovala kratke rokave (le za kogauser posted image ),
zame pa mi bodo cunje tudi ravnokar spet prav - pa ne moja stara konfekcijska št. ampak tiste, ki sem jih lani pozno pomladi nosila, ko se mi je že trebuh poznal. Ja saj, točno tisti trebuh mi je tudi ostal. Noge pa roke pa nabildane, haha.
Se mi zdi, da letos ne bom prav veliko na morju, čeprav ga obožujem. Ali pa bom zaradi premočnega sonca imela čez kopalke še kratko majicouser posted image user posted image  spet jem čokolado in spet imam slabo vest. Se vidi,a ne?
Če je pa dobra!
Punce, zdaj pa je že 1 leto od moje zadnje menstre user posted image  Naj šeee trajauser posted image   Dokler ne bom zmožna ljubiti 3 na enkrat - trenutno imam občasno probleme že pri "dveh fantih"... verjetno tudi tukaj dobiš kondicijo.

Evo, zdaj pa cunje pobrat in pogledat, če katero iz celega stroja še spravimo na našo rito...

LP!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 816
16.3.2007 17:38:57   
Ženkica
Ojla.

Bolj malo pišem smo večinoma ves čas zunaj in polno izkoriščamo tole vreme; tudi za vikend imamo v planu dva izleta (sobota in nedelja) potem bomo pa itak moral sneg kidat user posted image  pravjo vremenkoti.

Evo, zdele sem tut jst mal popacala; sem bila pa danes zjutraj ful nekaj razpoložena in sem svoje stare poletne cote vse ven zvlekla in sprobavala in moram se pohvalit da smo mi VSE prav. user posted image  user posted image  Sem prav ponosna sama nase. Predvsem zato ker se že cel lajf borim s svojimi kilami in starejša sem bolje mi gre. Čudno ne.

Skratka, redno vas berem, pišemo se pa bolj pogosto drugi teden.

Uživajte,

pa pa

Ženkica

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 817
16.3.2007 18:17:08   
ELA06
Dan.

Me z Elo kar obe tole piševa, jaz tipkam ona pa nadzira.

fru fru včeri pa nisem bila na Loki, dobr da si mi povedala za previjalnico. Nisem vedla, da jo sploh imajo. Najbrž je tam pri ženskem wc-ju.!

severnica 77 tut jaz res ne morem reči, da je tisto jok, bolj je neko "globoko" cvilenje.

Sej drugače je pa kar pridna. Sva šle danes z eno kolegico in njenim sinom na pijačo, pa je bila zelo pridna, ni bilo nič joka.... zagledala se je v ene strice in je bil mir!

se greva še malo igrat potem bo pa že čas za spanje

pozdravček

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 818
16.3.2007 19:32:23   
Naja30
Pozdravček.

Nekatere pišete o čudnem joku?  Ojej, naša je tudi začela, vsake toliko časa se njen jok ravije v čudno dretje user posted image  Vse skupaj je podobno trmarjenju. Pa sem brala, da taki mali naj ne bi še izražali trme in ihte user posted image  Ne vem, upam samo, da ne bo po meni s to trmo user posted image

Glede praška, jaz sem zelo zadovoljna z Dashem, manj sem pa zadovoljna s sušenjem perila. Namreč do zdaj sem sušila s sušilcem, zdaj ko je pa tako lepo vreme, pa sem začela že vzunaj. In rezultat-sploh nič ne diši!! user posted image  Kako pa ve sušite vzunaj, da še kaj diši?

Pa tudi to berem, da nekatere že kar greste kdaj pa kdaj ven za par uric. Jaz se danes tudi odpravljam, pa me je kar malo strah. Ko bo zaspala, bi jo tašča počuvala za ene 2 urci. Saj z mojim sma se že šla na pjačko, pa sem ves čas mislila na tamalo, da kaj če se zbudi. Pa čeprav vem, da bi me tašča takoj poklicala, pa vseeno...

Glede dojenja na prostem. Mi to prakticiramo redno, že od začetka. Meni je prav vseeno, kaj si kdo misli. Nahraniti svojega otroka je nekaj najbolj naravnega. Mi pa grejo na živce stari atki, ki tako zelo gledajo, da bojo ja kaj videli, pa se seveda nič ne vidi, ker imam plenico čez. Joj, pa tudi če bi se, ampak smešni pa so user posted image
Kako pa je pri vas s tem? In kje se dojite?
Pa še nekaj (danes sem polna vprašanj user posted image ). Ali svoje user posted image  še vedno vozite v košarah? Kdaj mislite, jim lahko dvignemo naslon v vozičku? In še glede sonca, ali jih kaj mažete s kremo, preden greste ven? Našo je namreč že prijel sonček, pa me je strah, da bi jo opeklo, čeprav je bolj temnopolta. Pa ne vem, ali naj že nabavim otroško kremo za sončenje?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 819
16.3.2007 20:23:09   
Zasanjana
Živjo punce!

Naja3, mi se tudi dojimo zunaj, če ne gre drugače.Nas niti noben ne porajta in se mi ni treba sekirat za stare atke.Aja, našo košaro smo dali stran kakšen mesec nazaj, ker je bil Aleks ful radoveden in mu je blo dolgčas noter.Po novem počivajo noter Zalini dojenčki.Zdej, ko ima user posted image  mal dvignjen naklon v vozku, dlje časa zdrži v vozku.

Aleksej je super vzoren dojenček.Le zelo malo časa je pokonci.Buden je 2-3 ure in potem omahne.Včasih, ko se dere zaradi lakote in jaz hitim pripravljat mleko, mu zmanjka zraka in je potem zadihan, revež.Vzrok pa je Aleksov srček, ki mu nagaja.user posted image Če se spomnite, sem jamrala, da ima luknjico na srčku in zarad tega hodimo na kontrolne ultrazvoke.No, ta luknjica ni glavni problem, čeprav se še ni zarasla, ampak bi se že morala.user posted image Ugotovili so, da našemu user posted image  popušča srce in potrebuje srčni spodbujevalnik.Naju z možem je to oba "vrglo na rit", ko so nama to povedali.Naslednji teden ga čaka operacija na odprtem srčku, ki je zelo nevarna in obstaja 80% možnosti, da je sploh ne preživi.user posted image user posted image user posted image
Mene je groza, če samo pomislim, da bom izgubila še njega.kaj več niti ne morem napisat, ker me oblivajo solze, lahko pa vas prosim, da držite pesti za nas, ker jih potrebujemo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.3.2007 20:31:00   
crci06
Oh, joj!
z napol odprtimi učki sem rekla, da še tole preberem in mogoče kaj napišem, potem pa spat.
In zdaj imam oči na široko odprte, ostala sem pa brez besed.

Seveda bom mislila na vas in držala pesti ali fige; sem pa močno prepričana, Zasanjana, da bo vse OK. koneckoncev imate svojega angelčka, ki vas čuva. To ni moja misel, mi je pa lepa. Mislim, da sem to pobrala od Luse.

Ampak - res ne vem, zakaj se mora to dogajat. Danes mi je bilo že zelo hudo, ko sem na pediatriji videla kar nekaj otročkov na vozičkih... Zakaj????

Nič, kaj bolj spodbudnega napišem jutri, kot rečeno pa sem prepričana, da bo vse OK.
Dandanes so tile zdravniki že kar hudi majstri.... 

Pošiljam vam user posted image  in  user posted image  za srečo, vsem skupaj pa še en velik user posted image  in rožico zate user posted image  !

Srečno! pa ostani na vezi!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.3.2007 20:40:19   
Strawberrie Cherrie
Zasanjana!
Aleksej je borec in uspelo mu bo! Sploh ne razmišljaj o čem drugem! user posted image user posted image user posted image
Mi z Ozbejem drziva pesti za vas in seveda upava da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.3.2007 21:01:19   
Naja30
Zasanjana ful mi je hudo, sploh ne vem, kaj naj napišem. Samo to, da mislim na vašega sončka in mu pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
16.3.2007 21:11:05   
frufru
Zasanjana držim fige, da bo vse v redu in pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečno prestano operacijo
Ela06 jaz mam tud v torek pregled, kdaj si na vrsti, midva sva ob 7.30

Neposredna povezava do sporočila: 824
16.3.2007 21:20:07   
Shorty_
Zasanjana tudi midve z Niko Alekseju pošiljava poljubčke in objemčke, seveda bova držali pesti in mislili na vas! Mislite pozitivno saj oba tako zala kot Aleksej potrebujeta veselo mamico tudi v najtežjih trnutkih in vem da ti to zmorešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva tudi cele dneve zunaj in uživava v sončku, mene je danes prav opekel po ličkih in jz Niko zaenkrat mažem z kremo proti vetru in mrazuuser posted image  Ja tudi midve že opazujeva okolico z dvignjenim naklonom, aja midve sva ble v torek na UZ kolkov in sta oba superuser posted image

No tole je brez repa pa glave ker sem še vedno v šoku in z mislimi pri Alekseju in njegovi družinici. Se še tipkamo Zasanjana prosim obveščaj nas še naprej in verjamem da bo vse ok sej je aleksej borec že od začetka

čav čav

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?