Naja30
|
Pozdravček. Nekatere pišete o čudnem joku? Ojej, naša je tudi začela, vsake toliko časa se njen jok ravije v čudno dretje Vse skupaj je podobno trmarjenju. Pa sem brala, da taki mali naj ne bi še izražali trme in ihte Ne vem, upam samo, da ne bo po meni s to trmo Glede praška, jaz sem zelo zadovoljna z Dashem, manj sem pa zadovoljna s sušenjem perila. Namreč do zdaj sem sušila s sušilcem, zdaj ko je pa tako lepo vreme, pa sem začela že vzunaj. In rezultat-sploh nič ne diši!! Kako pa ve sušite vzunaj, da še kaj diši? Pa tudi to berem, da nekatere že kar greste kdaj pa kdaj ven za par uric. Jaz se danes tudi odpravljam, pa me je kar malo strah. Ko bo zaspala, bi jo tašča počuvala za ene 2 urci. Saj z mojim sma se že šla na pjačko, pa sem ves čas mislila na tamalo, da kaj če se zbudi. Pa čeprav vem, da bi me tašča takoj poklicala, pa vseeno... Glede dojenja na prostem. Mi to prakticiramo redno, že od začetka. Meni je prav vseeno, kaj si kdo misli. Nahraniti svojega otroka je nekaj najbolj naravnega. Mi pa grejo na živce stari atki, ki tako zelo gledajo, da bojo ja kaj videli, pa se seveda nič ne vidi, ker imam plenico čez. Joj, pa tudi če bi se, ampak smešni pa so Kako pa je pri vas s tem? In kje se dojite? Pa še nekaj (danes sem polna vprašanj ). Ali svoje še vedno vozite v košarah? Kdaj mislite, jim lahko dvignemo naslon v vozičku? In še glede sonca, ali jih kaj mažete s kremo, preden greste ven? Našo je namreč že prijel sonček, pa me je strah, da bi jo opeklo, čeprav je bolj temnopolta. Pa ne vem, ali naj že nabavim otroško kremo za sončenje?
|