tintara
|
Cer! Jaz mecem v susilca in je zraven ravn racunalnik prizgan in hopa, moram mal napisat preden se posodo in pomivalca napadem. Zabice? KAj je to? Pomoje je precej odvisno kolk otrocke obleces oz pokrijes za ven. Nasa ima se kar tiste pajacke (zabice z naramnicami) s stopalcki. Toliko je oblecena notri (spodaj seveda), za ven dobi gor se flisas pajacek, potem pa odvisno kolk je ura ko gremo ven. Ce je ze lep in topel soncek, ni nic pokrita, ce sva bolj zgodnji pa je pokrita ali s tanko dekico ali pa v eni vreci (ni ravno zimska, je recimo spomladanska ali jesenska). Spet odvisno od T, zjutraj in pozno popoldne je pac v vreci, okoli dveh, ko sibava v vrtec pa le v flisu. Tudi pozimi je bilo pri nas enako, edino, da smo jo dajali v zimsko vreco in se v eno dekico notri. Morda je prevec, ampak pritozuje se ne. Kotaljenje: po parih dneh, ko ni izvedla nobenega obrata na trebuh, je danes ponoci ob 4h cist ponorela in se na najini postelji obracala ko nora in seveda zaspala sele po uri in pol in se to le za dobre pol ure. Amapk moram proznat, da vcasih si pa pomoje zeli obrnit, pa ji ne rata, tako da ji ta vescina se ni cist jasna, ampak ji pac uspe. Trme: punce moje, verjemite meni, to NI TRMA!!!!!!! Nikakor, boste videle, ko bodo otroci stari leto in pol, dve ali tri leta. Nic bat, zagotovo boste dozivele prave trme in takrat boste videle kaki srcki so tile mali dojencki, ko cisto zares jokajo samo zaradi nekega vzroka. KO je odpravljen, bo v redu in ne neko kuhanje mule in nadaljevanje joka sam zato, ker smo pac v filingu. Naja3, pravis, da vcasih joka, ko je zaspana in ji ni nic prav. Poznam to, ampak to je samo taka silna utrujenost, ki je pac ne morejo sami premagat. Malo jim je treba pomagat, vcasih pali nekaj, vcasih drugo (joska, nosenje, petje, susljanje, zibanje...). Potem si pa odpocijejo, pa ceprav ne zaspijo, so pa spet polni moci in takrat jih lahko odlozis spat in znajo spet sami zaspat (no, eni ne znajo nikoli sami zaspat - nas prvi je bil in je se vedno tak). No, vsaj jaz tako vidim stvar, morda se pa motim. Glasen smeh: se kateri ze smeje na glas? Jaz nisem cist prepricana. V bistvu stvar definicije najbrz (tako kot za to kdaj sedi, kdaj hodi...) Zagotovo ze mocno reagira na razne moje poskuse, da bi jo nasmejala in vmes se zasmeje tudi na glas, ampak pomoje to se ni to. Ce se prav spomnim, se tak cas prbl zacnejo smejat kot nori (s pravim ha, ha, ha). Tako da to se cakamo. Se kaj? Mah neki se mi hvali, pa bo bolje, da neham, ker me boste mele ze dost. Ampak vseen, pol kilce jue pa tale teden z mojo telovadbo le slo dol. Ma ni velik, ampak ce bom vztrajna... Aja, a loh se neki povem od tavelikega? Sem ful ponosna nanj, k si od petka neprej upa glavo prat. Prej smo imeli vedno take borbe in orenk napade, da nam to ni preveckrat padlo na pamet. Zdaj si jih hoce pa kar vsak dan prat. Jupi, morda ga pa letos kaj bolj spravimo v vodo. Aja, saj res, plavanje dojenckov: sem vidla da ste se menile. Jaz sem bila s ta prvim, zdaj pa ne bom sla. Pa je bilo cist fajn, ne narobe zastopit. Ampak kaj velik pa ni odnesel od tega (glej prejsnji odstavek). Saj vode same se ne boji, ampak on bi bolj ko ne cofotal in ven in not teku, plaval pa tudi slucajno ne. JA, pa metal bi se tudi v zrak v vodi, da pa bi bil sam z rokavcki, no way. Tko da za letos sem odlocena, da se naprej izvajam svoj telovadni tretma, me pa malo mika telovadba z dojencki, ki se organizira nekje v LJ. Vsec mi je, da so zarven tudi otrocki in se imas pomoje lahko kar super. A bi katera mogoce sla? Nekak mi manjka volje, da bi sla sama. Mah sem smotana. Takole, zdaj me pa posoda ze res caka, sibam do nje, da me ne zacne klicat in ne zbudi otrok. Cau, Tina
|