frufru
|
Mi smo pa včeraj prvič koristil bakaservis . Jaz sem šla s službenimi na koncert Marjane Lipovšek ob dnevu žena, R pa na svet KS. Nam bojo uvedli novo linijo avtobusnega prometa, sicer samo poskusno za 3 mesece, ampak, bo pa fina trasa, taka krožna do ZD, Špara, mesta in do nas. Pol so se pa kregal o času vožnje, pa po kateri ulici naj pelje. Penzionisti bi radi mel ob 9h, mamice ob pol8, da bodo šli otroci varno v šolo, ko ni pločnikov, eni hočjo, da gre še do Krke, če gre že do Revoza,... Bom mela postajo 100 m od hiše , pa brez protekcij. Lovro je baje že po 30 minutah ugotovil, da staršev ni doma in je pokazal vse kar zna, sireno za jest, lulat, preoblačit. Pa zaspat ni hotel, čeprav gre ponavadi ob 8h že v Senovo. Je zaspal ob 10h, pol je pa jedel šele ob 4h. Jaz sem mela že take balone, da je joj. Pika30 jaz bi jo najprej podojila, pa pol dodajala, ker bo drugače še to uplahnelo. Pa čaj za dojenje pij. Če bo večkrat jedla, se bo mleko delalo. Meni se je Lovro 14 dni nazaj na uro dojil, ko je imel poskok v rasti. Pa so bile joške čisto scuzane, tako da sem mu tudi malo dodala. Samo postopoma dodajaj. Ker če bo čisto sita bo dalj spala. Ali pa ji daj toliko kot hoče, pa si med spanjem spumpaj, kolikor pač bo, da se mleko vseeno tvori. Meni se je po 2 dneh povečala količina, tako, da ga je ponoči spet viška. Eno sprazni, iz druge spumpam 100 ml, tako, da po moje toliko poje. Čez dan hoče pa na 2 uri jest, pa je mleka dovolj, edino zvečer zmanjka, dobi pa nočno spumpano dozo. Upam, da ti kaj pomaga. Barbk, a ti več ne dojiš, da hujšaš, al kako. Jaz si ne upam, pa bi bilo fino, kako kilo dol spravt. samo po dojenju, bi jaz samo Ela06 v kater vrtec si pa dala vlogo, bršljinski al na Ljubljanski? Jaz ga mislim dat na Ljubljansko, samo nisem pa za to še nič nardila Še glede tabelce, sem tuhtala, da bi samo zadnje meritve pisal (npr. Ženkica-Kaja - 4.mesec 63 cm, 5.920 g, obseg glavice 40 cm. , pa razlika od rojstva) Ker drugače bodo oz so že ena sama čreva
|