ELA06
|
Hej, evo nas....smo zaključili 1. rundo morja. Naslednjič gremo že 4. avgusta za 1 teden v Červar...moramo letos izkoristit, ker sva z mojim avgusta oba doma in gremo lahko kar 2x na morje . Pa še moja sestra gre, tako da bo imela Ela družbo, pa moja mami....da bo mal žabe naše pocrkljala! Drugače pa je v Solarisu (Šibenik) super! Ful dobro za nas ko bodo naši sončki stari 2-3 leta, če bodo imel še tako dobro animacijo za otroke, pa plaža je super, čisto morje, veliko senčke, hotel čist blizu morja. V glavnem suuuper! Naša je prišla z morja še 1x bolj živahna in zgovorna! po novem celo sama sedi in se trudi puzat!! Mi smo rabil 3 dni, da smo se privadili na nov ritem. Jaz sem mislila, da se mi bo zmešalo te 3 dni, bi šla najraje kar domov. Eli se je čist ritem sestul in je bla non stop neki tečna, enkrat spat, drugič ne, zvečer sva se naganjali 2 h, da je zaspala. Katastrofa!!!!!!!!! Pol smo pa dobil nov ritem, pogruntal, kako jo zmatrat, da je spala od 12- 14h ali celo do 15h. Kar je za njo sploh neverjetno, glede na to, da doma spi po pol ure. V vodi je pa blazno uživala. Neverjetno je pa to, kako se otročki hitro najdejo za družbo. Jaz mislim, da smo spoznal vsaj pol otrok v tem hotelu, naša je kar vriskala, ko je zagledala otroke! Navdušena...... sva šli gledat otroke v mini klub ka so plesala (cca60 otrok) je sedela kot kip in se smejala, vriskala!! Tako je bla posrečena. Smejala se je vsem.......smo Elo peljali v vozičku, pa nas kar ena teta ustavi: " Ti beba, dal se ti meni tako smiješ?" Ludo !!! Ela in midva sva bila bolj ali manj skos v senci, ampak je po parih dneh bila Ela vsa, ne pikasta od vročine ampak kar lisasta, po obrazu in hrbtu, sem mislila da bo treba že k zravniku pa je bilo drugi dan že bolje, pol je pa čist zginilo. Iz debate sem v glavnem čist ven...upam, da se bom kmalu upeljala nazaj! lp