lidijat
|
Dan! No, sej vidim, da tile decembrčki/ke spijo pr en glih, podnevi bolj malo, kakšen dan več, kakšen manj, hvala za odgovore. Eni ga pa tudi ponoči sračkajo, med njimi smo tudi mi. Dam za pijačo, ko bomo prvič spali ponoči brez cuckanja. Pa saj tolk hitr zrastejo, da se potem takih in podobnih dojenčkastih težav sploh ne spomniš več. Vidim pri tastarejšemu, kar naenkrat je odrasel fant, sploh zdaj od kar imamo Evo, prej mi je bil mejčkn fantek itd, nisem mu pustila tega pa onega, pa ne na sonce, da ga ne opeče, pa klobuk pa majčke za v vodo, ta hud faktor kreme... Zdaj se pa po svoje spedena, pa je tudi v redu. Recimo. Pri drugem baje manj kompliciraš, sem še slišala ene par takih, pa bom še vidla, če res, zaenkrat se mi zdi da niti ni . Kolk sem zdej naložila . Naja3, kar se tiče bruhic, Eva po mlekcu še včasih kakšno bruhico ven zlije, sploh če dosti muva. Drugače po GH pa niti ne, razen banano mi je če 2x celo ven zbruhala, bljaka fujka, mislim, da ji ne odgovarja preveč. Sem pa tudi jaz opazila, da od kar čičamo, se lepše zaigra, čeprav se naša že na noge postavlja in jo potem skoz premetava sem in tja in se tudi fajn udari, ko jo kar zabriše. Jaz jo imam kar v stajici, po tleh je čist prenevarna, ker pleza pa se na noge dviguje, se zvrne in je že štrbunk. Jah, nč no, uživajte vsi ki sta na morčitu, tisti, ki niste/nismo, bomo pa kako drugač užival, a ne. Mi se bomo kar doma v plastičnem bazenu namakal te dni, ko nam grozijo s hudoooo vročino. Dijoooo