|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
13.7.2007 20:14:52   
Naja30
Naša bo tud lih kar v komo padla. Jo je sonček zdelal user posted image

l_p, si dobila bon?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
13.7.2007 20:58:37   
Strawberrie Cherrie
Naja3, morm v kaslc pogledat. Menda nisem že 2dni. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
14.7.2007 9:36:42   
frufru
Naš je pa včeraj pogruntal, da je rit tudi za sedet ne sam za kakat. user posted image user posted image user posted image Tako da par minut tudi sedi, pol se pa po starem vrže nazaj user posted image . Danes je hotel pa voziček razstavit. Je skoz vlekel za ročko, s katero se  ga zloži, pa sence od vozička so jako zanimive

Neposredna povezava do sporočila: 3303
14.7.2007 10:46:09   
lidijat
Dan!

No, sej vidim, da tile decembrčki/ke spijo pr en glih, podnevi bolj malo, kakšen dan več, kakšen manj, hvala za odgovore. Eni ga pa tudi ponoči sračkajo, med njimi smo tudi mi. Dam za pijačo, ko bomo prvič spali ponoči brez cuckanja.
Pa saj tolk hitr zrastejo, da se potem takih in podobnih dojenčkastih težav sploh ne spomniš več.
Vidim pri tastarejšemu, kar naenkrat je odrasel fant, sploh zdaj od kar imamo Evo, prej mi je bil mejčkn fantek itd, nisem mu pustila tega pa onega, pa ne na sonce, da ga ne opeče, pa klobuk pa majčke za v vodo, ta hud faktor kreme... Zdaj se pa po svoje spedena, pa je tudi v redu. Recimo. Pri drugem user posted image  baje manj kompliciraš, sem še slišala ene par takih, pa bom še vidla, če res, zaenkrat se mi zdi da niti ni user posted image .
Kolk sem zdej naložilauser posted image .

Naja3, kar se tiče bruhic, Eva po mlekcu še včasih kakšno bruhico ven zlije, sploh če dosti muva. Drugače po GH pa niti ne, razen banano mi je če 2x celo ven zbruhala, bljaka fujka, mislim, da ji ne odgovarja preveč.

Sem pa tudi jaz opazila, da od kar čičamo, se lepše zaigra, čeprav se naša že na noge postavlja in jo potem skoz premetava sem in tja in se tudi fajn udari, ko jo kar zabriše. Jaz jo imam kar v stajici, po tleh je čist prenevarna, ker pleza pa se na noge dviguje, se zvrne in je že štrbunk.

Jah, nč no, uživajte vsi ki sta na morčitu, tisti, ki niste/nismo, bomo pa kako drugač užival, a ne. Mi se bomo kar doma v plastičnem bazenu namakal te dni, ko nam grozijo s hudoooo vročino.

Dijoooo

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
14.7.2007 10:53:51   
lidijat
tukaj pa še frišne slikce naših sveh junakov 

user posted image

user posted image

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
14.7.2007 16:30:28   
Naja30
Frufru, potem bo pa kmalu sedel! Naša je v cca 3 dneh lepo začela sedet, potem ko jo je še zanašalo in se je vrgla nazaj. Bravo za Lovra!!user posted image

lidijat, pa da ne boš pozabila, kaj si rekla glede pijače  in spanja user posted image  Hecam se, želim vam čim prej, da se naspite. Naše noči so tudi bolj ali manj iste. Sploh se ne bom več pritoževala, bo že user posted image  

Nič, vmes se je tamala zbudila in šibama na... plažo, seveda user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
14.7.2007 18:21:09   
Strawberrie Cherrie
Naja3, moj je rekel, da je pošta zame, tako da bo verjetno to to. Hvala user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
14.7.2007 21:53:54   
frufru
Mi bomo tudi jutri krenili od doma, samo proti severu. R je čist skuhan, pa se bomo šli v Bohinj hladit, drugače mi bo v Sibirijo pobegnil in ne bo hotel it na morje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3308
14.7.2007 22:08:32   
Naja30
Lepo se mejte v Bohinju!

Naša je pa danes ful hitro zaspala. Sem ji dala hipp kašico za lahko noč, pol pa še joško in jo je zmanjkalo.user posted image  Upam, da bo kaj boljša noč kot danes. Tako sem zmatrana, da se mi vsake toliko kar malo zavrti user posted image  Pa ne da bi šla spat. Še na RR, pa MMS pogledat, pa pospravit... ah, kaj čem drugega user posted image

Malo sem morala pojamrat. Mam sam vas, ko je dragi na šihtu user posted image  Hvala za uho user posted image oz. oko, ki je tole prebralo user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.7.2007 17:51:37   
crci06
Ja, halooo??
A ste se vse skrile v tujo senco?

Sej pri nas je tudi vroče, ampak smo kar doma štuk shladili in smo uživali, dokler nista moja dva korenjaka omagala in zdaj lepo objeta spita...
Čakam... da gremo na sprehod gledat konjičke...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.7.2007 22:16:07   
frufru
Mi smo se fino shladil v Bohinju, ja. R je šel kar nekajkrat v vodo plavat, jaz sem pa samo noge namočila. Mi je 18° čisto premalo topla voda. Smo bili v kampu. Lovro je bil pravi angelček, se je sam zamotil, pa ena punčka ga je osvajala in ji je mirno igračke posodu, samo dude ji ni hotel dat user posted image R zdaj navija, da bi šli v Bohinj in ne na morje user posted image Pol smo pa šibal nazaj. Je bila od R mama užaljena, ker nismo prišli še gor, ko je za R nekaj kupila. Ma jutri RD, samo dol pa ne bo prišla user posted image Jo je R komaj prepričal, da gremo zaradi Lovra direkt domov. Ker je hotla, da bi šli ob pol7h, ko smo bili že skor v LJ še gor na Gozd. user posted image Smo domov prišli, je bil mali že tko zmatran, da je komaj jedel in šel direkt v posteljo. 

Previjanje je po novem velik problem Samo sva zdaj z R ubrala drugo taktiko. Mava pripravljeno njegovo najljubšo igračko za grist (račko iz kopalne knjigice, Roma ma kita, se mi zdi) pa palčko za zobke, ki jih še ni pucat. Se tolk zamot, da pleničko namontiram, pol je pa že na trebuhu. Oblačimo se pa po novem sede in na trebuhu.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.7.2007 23:48:39   
Naja30
Previjanje ja... problem tudi pri nas user posted image  Komaj jo uspem politično prepričat, da ostane na hrbtu, ko pa je plenica končno namontirana, pa že steguje roke in si jo odpira user posted image

Kakšen vroč dan je za nami! Jaz pa z user posted image  in se ne morem kopat! user posted image  Eh, jutri se že bom, ni hudič.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
16.7.2007 9:25:55   
crci06
jaz sem se. vedno.
Ni user posted image  od user posted image  da mi user posted image morje pokvari.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.7.2007 9:31:16   
emaa
S tem se strinjam, če sem na morju, sem na morju, torej v vodi. A ma katera od vas unga fliperja za v bano. A se res sme samo do nogic, oz. malo čez vode natočit, ker pol se nam to ne splača, ker mora bit itak cela kopalnica mokra, ko se kopa. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.7.2007 9:37:27   
frufru
Emamair men se zdi, da ga ma Petri85 in TanjaS, samo sta na morjuuser posted image tako, da ti ne bosta mogli odgovorit, edino če maš njuni tel.št . Pa se mi zdi da je L_P o njem govorila, da ga bo/je kupila

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.7.2007 9:43:26   
Vilma
Mi imamo fliperja Ema. Piše že ja, da sam tolk malo vode, samo komot daš več. No vsaj mi damo, mislim da res ni panike.

Pri nas vrsto novosti user posted image
Smo ugotovili, zakaj je Dominik 4 dni štrajkal pri žlici. Zato, ker ga je mama preveč pedantna vsakič ko mu je hrana polzela po bradici vestno to brisala. user posted image  Mater sem smotana! Skratka Dominika niti pod razno ne smem brisat dokler ne konča z obedom! Sicer smo pomazani za ušesi po laseh, ampak važno da je! Kaj sem vse sprobala! Od stotih različnih žlic, ful različne hrane, različni stoli, celo z naročja pa ne in ne. Sam da sem ga obrisala, je zaklenil ustka user posted image  No zdaj hvala bogu je.
Pa še ena novost user posted image  Naš DOminik že tretjo noč spi brez zbujanja. Kar pomeni od 9:00 do 7:00. Sem mislila, da tega NIKOLI ne bom dočakala. Sicer jaz ne spim, ampak nima veze, se bom že naučila user posted image
Drugače pa vidim, da ste več ali manj po dopustih, se bolj malo piše po ringaraji. Prav je tako. Uživajte še za ostale!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
16.7.2007 9:44:43   
frufru
Maks in Ožbej user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
16.7.2007 9:52:16   
emaa
Vilma brisat pretirano tudi pri nas ne smemo, je včasih tak jok, ne vem mislita, da jima bom hrano vzela ali kaj. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.7.2007 10:03:04   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

S tem se strinjam, če sem na morju, sem na morju, torej v vodi. A ma katera od vas unga fliperja za v bano. A se res sme samo do nogic, oz. malo čez vode natočit, ker pol se nam to ne splača, ker mora bit itak cela kopalnica mokra, ko se kopa. 

Jaz imam fliperja. V fliperju ga večinoma tuširam, ker mali obožuje tuširanje. Drugače mu pa natočim vode nekje nad popkom....tako da lahko paca!

Hvala za čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.7.2007 10:16:28   
Vilma
Čestitke tudi z moje strani! Ožbeju in Maksu za 7 mesecev user posted image  
Kako hitro čas beži!

Uf še nekaj sem pozabila povedat!
MI smo dobili odločbo za vrtec. Dominik bo lahko šel z dopolnjenim 11 mesecev v vrtec, to je 5.11. user posted image  Me je kar stisnilo v želodcu, ko sem dobila odločbo. Po eni strani sem bila vesela, ker je ful polno otrok in je težko dobit mesto, po drugi strani pa je bil to znak, da se približuje služba.

Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.7.2007 10:57:18   
crci06
Čestitke za Sedmico!!!

Odločba za vrtec, služba....

Kako hitro gre čas, ane?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.7.2007 13:55:58   
frufru
Mi3 smo pa zdajle pojedli pečene bučke, zdaj grem pa mojmu kremšnite nardit. Ma RD pa ma kremšnite najraj. Samo testo sem pa v slaščičarni že pečeno kupila, ker v tej vročini tudi pod razno ne grem pečice laufat.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
16.7.2007 14:47:07   
crci06
Uf, jaz bi tudi kremšnito, pa jo ne smem.
Dobro si se znašla!

Kje pa je naša Shorty?
Tašča jo je baje poslala za 1 teden na dopust, samo, a ni bilo to že dooolgo nazaj?

Zdi se mi, da so danes rezultati mature, pa upam, da sta naša dva (o)mladinca preizkus uspešno opravila.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
16.7.2007 15:11:06   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Uf, jaz bi tudi kremšnito, pa jo ne smem.
Dobro si se znašla!

Kje pa je naša Shorty?
Tašča jo je baje poslala za 1 teden na dopust, samo, a ni bilo to že dooolgo nazaj?

Zdi se mi, da so danes rezultati mature, pa upam, da sta naša dva (o)mladinca preizkus uspešno opravila.
Ja pol pa pridi z Nejcem k nam, ti kako do jutri prišparam, pa še DM greva lahko okoruznituser posted image

Ja Shorty se pa res nič ne javi. Bo treba kakšno tiralico user posted image razpisatuser posted image user posted image user posted image , pa za Vampirko, Ženkico, R1to, višnjo, itd. No, R1ti je napol oproščeno, ko uživa user posted image . Duc.20 je pa zgleda zameril, ko se nič ne javi, al je pa polno zaposlen z novim naraščajem.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.7.2007 16:03:54   
Shorty_
samo nahitro sporočam da sem zopet prisotna in prisebna zvečer pa vam napišem malce več o zadnjem mesecu.

P.S: maturauser posted image 28.8 ob 9h ponovno

no sej sem vedla in sem sama kriva.

pa čestitke za 7 mesecevuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?