crci06
|
uf, danes imam pa polno vprašanj in odgovorov... Za solato sem se malo narobe izrazila: solato kot zeleno solato jaz še nekako jem, vse ostalo: paradižnik, kumare in kar še ge notri, pa mi ne gre. Se pa trudim, da bi Nejc spoznal vse okuse, tudi, kar jaz ne maram. Jaz sem bila izbirčnica in se potem ni z menoj nihče več trudil. In potem sem npr. kalamare prvič poskusila pri 20ih, ker jih prej "nisem marala". Bučke sem privč probala prejšnji teden pri Nejcu in sme se odločila, da on jih mora jest, jaz bom pa še mal premislila. Aja, pa pozimi sem jih jedla v sladkem kompotu - to vam pa lahko poskusim zrihtat recept. Upam, da bo Nejc po atiju, ki je vse (razen, kar rada kuha mami ) Gugalnico sem tudi jaz včeraj kupovala - v BC sem šla po tisto 3v1, pa je razprodana. V Merkur se nisem spomnila it pogledat, ker pa je naša L_p tak srček, pa jo lahko prosim za sliko, ane? Ali ima kaj "med nogami" ?? Gugalnica, za Ožbeja itak vem . Hvala!! Plazi se naš tudi samo rikverc, ampak odkar je bila Tija na obisku, mi nekam dviguje rito in trebuh... malo oponaša in očitno pogruntava, da gre kakšen cm naprej na tak način... skratka, doseže vse. Kako? Ne vem. Isto sem gledala vrata za na stopnjice, pa mi še ni nič všeč. V BC imajo samo ena za 18.000, rabiš pa obe roki za odpret jih. To so tista iz blaga, če ste že kaj gledale. Moram še IKEO pregledat. Če "gor" dobim še gugalnico, pa sedež za na kolo, pa kahlico, potem po res treba v avstrijo... Ko bo naš prestavil iz rikverca v prvo ali drugo bom vrata že nujno rabila, ker ima iz "igralnice" do stopnjic 5m ravne črte, vabljiv razgled... Naja3 - bravo za igralnico!!! Mizo ven, ali pa še pod eno mizo Nejc je tudi včeraj ali predvčrajšnjim začel piti vodo . Rada bi, da veliko pije, samo imam problem s flaškami. Ena je umazana od ponoči. V eno dam zjutraj čaj, potem po sprehodu (11.00) dobi "rižolino", čez nekaj časa se mi zdi, da bi bil čaj od 7.30 že lahko kisel, pa mu dam spet novo flaško in tako se kar nabirajo za pomivat. Eno rezervno (po novem kar kozarček od frutka) s kropom postavim kar v hladilnik, da je zelo, zelo hladna za kasneje in takrat spet prilijem krop, da je ravno prav... pa zvečer "rižolino" in če tako upoštevaš še velikost flaške in cuclje, je bilo kar reba malo skombinirat, da je bilo do časa vse oprano. Zdaj mu pa dajam tudi vodo, ker se ne more skisat Ali jim ve ne prekuhavate več vode? jaz "na shopingu" raje kupim frutek sok, kot pa neko Zalo life - do danes se še nisem spomnila Če ve dajete navadno vodo, potem bom tudi jaz kdaj Ampak mislim, da najprej brez okusov. Ja, pa za ponočimi je tudi fajn voda, bolje, kot spet rihtat sveži čajček, ker tisti od 7h ali 9h se mi spet zdi že ful star... Še eno vprašanje: ali se vam zdi, da se bo otrok full navadil, ker se podnevi praktično ne dojiva več (le kdaj da lažje zaspi), ponoči pa se mi ne da delat rižolinota, mu dam joško... a bo skapiral, da bolj, kot se ponoči dere, boljšo nagrado bo dobil? No, saj zdaj okrog 12h dobi vodo, okrog 2h joško in potem spet okrog 6h, to je pa tudi to. Če hoče dobit rižolino in frutek in vodo... se mi zdi, da za joško kar ni več časa jao, spet dve strani... Frufru: upam, da urediš dobavo in dobavne pogoje!! Vidim, da res ni prijetno... Lp vsem!
|