|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
20.7.2007 11:18:35   
frufru
Midva sva doma. sem mela G. Lovro je bil z mano in jeuser posted image  prav čudno gledal, ko so mele bušije. sem v kartoteki vidla, da sem mela lani na isti dan morfologijouser posted image  kako gre čas naprej, zdaj mam ppa 10kilskega razbojnika, ki je začuda zdajle zaspal.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
20.7.2007 13:02:48   
Vilma
Frufru jaz bi na tvojem mestu poskusila malo manj dojit. Kaj drugega skoraj da ne bo pomagalo. Vem, da je težko, sam kaj drugega mi ne pade na pamet. Meni pa je včeraj zatekla desna dojka, se je zamašil mlečni vod, me je tudi bolelo kot svinja, samo pri takem ne pomaga drugo kot da ti otrok čim več pije. Tako da je Dominik porihtal zizo v enem dnevu. user posted image

Naja Dominik se bolj igra s tisto ščetko kot pa umiva zobe user posted image  Je tudi njemu to ena izmed ljubih igrač user posted image

Mi smo tudi slabo spali. Jaz nisem mogla dihat, DOminik pa se je tudi dvakrat ponoči zbudil in tulil, da ga tudi na jošku nisem mogla pomirit. Ne vem, mogoče je kaj grdega sanjal? A taki otročički že imajo more, a katera ve?

Drugače sva ta vikend z DOminikom sama doma. Že zdaj mi je dolgčas. Ven ne moreva, je 35 stopinj, tako da se bo kr vleklo do ponedeljka, ko pride dragi domov. Drugače tudi jaz ne bom kuhala. Si bom naredila kr paradižnik solato, mal kumar pa sira, pa mal kruha zraven pa bo dovolj. Zdaj imamo veliko zelenjave doma, tako da je treba izkoristit sezono user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
20.7.2007 13:09:57   
crci06
Ja, Naja3 že ve, zakaj ne bom kuhala user posted image  ampak ve pa tudi, da ne maram solatuser posted image

jaz sem pa danes začutila željo po... kaj naj rečem... po jokanju, pa sem malo po RR brskala...
joj, kolk je hudih stvari na svetu....
Zdaj se počutim prav lepo prečiščeno in vam izdajam skrivnost, da v Borduoxu v trebuščku živi mala punčkauser posted image user posted image , ki pravi, da pride januarja,ampak me vemo, da bo naša decembrka...

Sm kar brez besed ostala, pomoje marsikatera ve, kaj si mislim...

user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
20.7.2007 13:33:39   
frufru
Vilma, sem včeraj malo manj dojila, pa so bili bubisi trdi, vozličasti, bolelo je. Eno je Lovro spraznil, drugo sem morala pa spumpat, pol je pa kri tekla , ne kapljala.

Moj-moj, jaz tudi nisem ljubitelj solat, zlasti zelene ne. Jaz mam rada kumare, papriko, paradajz skupaj zmešano. Pa motovilc, pol se pa že skor neha, mi je vse grenkouser posted image
Super za zasanjano, škoda, ko se pri nas nič več ne javi. Jo zgleda spominjamo na Alekseja, pa je zato ni. Samo Vampirka je pa zgleda nekaj zamerila. Je na RR, javi se pa neuser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
20.7.2007 13:41:57   
emaa
Moj_moj saj za jokat ne rabiš daleč it. Na začetku, k je bil david v bolnici, sem brze problema pogledala kak film o dojenčkih na robu smrti ali dokumnetarec, ali pa kaj o nedonošenčkih. Zdaj pa to tako težko gledam, se spomnim na Davida v inkubatorju, pa kar solze lijejo zraven. Zraven se spomniš kako blizu si prišel, da bi bil na Parku zvončkv, pa ti je ful hudo.
Drugače pa notri uživamo, zjutraj smo šli na sprehod (7:20), pol smo se kopali, zdaj sta pa kosilo pojedla in se po tleh plazita.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
20.7.2007 14:53:44   
Vilma
Kriza Frufru, sploh če že tako dolgo traja, upam da najdeš rešitev. Mene je včeraj tisti zamašen vod prav presenetil, si misliš, izkušene dojilja, pa po 7,5 mesecih še vedno problemi.

Kar se tiče Zasanjene upam, da bo s tem otrokom vse v redu. Ji močno držim pesti! Ni hujše nesreče, kot da se tvojemu otroku kaj zgodi. Si ne predstavljam in upam, da mi ne bo treba tega nikoli prestajat.

Dominik spet spi, se vidi, da je bila noč neprespana. Je prvo rundo spal uro in pol, zdaj pa je komaj zdržal dve uri pokonci in spet spi. Nič grem še jaz malo v mižule, mogoče mi rata kitico odspat.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
20.7.2007 16:02:47   
Strawberrie Cherrie
Tudi jaz držim pesti za Zasanjano in user posted image ;

Za Vampirko pa jaz večx vidim, da bere, pa nič ne napiše user posted image - pa sva se menile nekaj, da pride ta teden v SG? Bom ji pa poslala kak sms!

Drugače pa Frufru in moj_moj, če imata kej viška zelene solate - jaz jo goltam user posted image user posted image user posted image , odstopim pa kumare! user posted image

Ožbej pa noče več jesti user posted image user posted image user posted image - ne spravim mu grižljaja GH po grlu. Včeraj je spil 1,5dcl soka rdeče pes, jabolka in vode. GH - 0 ... danes je pojedel 3žlice banane, potem pa STOP user posted image user posted image user posted image user posted image ... jaz upam, da je to zaradi vročine!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
20.7.2007 16:56:01   
Shorty_
Nika in gh sploh skupaj gre več neuser posted image

Ona pa seveda sam da da da da in ploska zraven vragec mali mami pa  kuha za na kompost al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
20.7.2007 17:08:45   
frufru
Jaz sem pa danes uspela Lovra prelisičit. Sem mu v karfjolco in krompir zmešala kislo smetano, pa je vse pohamsal. Pa dve breskvi je popapcal, eno dopoldne, eno po karfjoli, spaštani, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image . samo količinsko je pa tudi manj pojedel. Saj meni v vročini tudi ne paše nevemkaj jest. Je pa čisto divji, zdajle je celo zaspal. Upam, da bo dalj časa kot dopoldne, ko je čoril celo celih 15 minutuser posted image . R ga je prejle previjal, pa mu je dal škatlico za igrat. Zdajle ko sem pospravljala sem pa ugotovila, da je pohrustal cca 4cm2 kartonauser posted image user posted image user posted image
Bravo Nika za puzanje, mi še ne vemo kaj je to. Očitno vso energijo porabi za razgrajanje, namesto za osvajanje nove motorikeuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
20.7.2007 18:43:43   
Strawberrie Cherrie
VROČČČČČČČEEEEEEE

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
20.7.2007 22:12:23   
vampirka
Joj, ne smem pustiti, da vas skrbi brez razloga. Večkrat pogledam k vam in na hitro preberem, za pisanje pa ni prave volje - še posebaj zdaj v tej vročini. Vsi ste luštni in na vse se večkrat spomnim!

Prav zaradi teh neznosnih temperatur je tudi ta vikend v SG odpovedan (avion zelo težko spleza na višino, če je zunaj 40+...user posted image ). Če vas že ravno zanima: Laura ima 2 zobka in kmalu bo verjetno še kakšen na plano pokukal. Še vedno ne prespimo noči (dojiva se 1× do 2× na noč). Čez dan pa (poleg zize) jemo zajtrk (sadje), kosilo (zelenjava + včasih meso), malica (skutka ali sadje), večerja (grisolino ali kaj podobnega)... Poleg ogromno nerazumnega žlobudranja pove že kakšno besedo (ata, eva, mama...v glavnem je kot en mali papagajček). Sedimo komaj komaj (se še zvali na bok). Obrača se v vse strani, plazi pa še nič. In še en velik uspeh - celo kak ml tekočine po flaši spijemo v tej vročini.
Je kar preveč za napisat...vas rajši berem! Če bo kaj nujnega, pa se javim.

Poljubčka vsem malim in malo večjim.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 3411
20.7.2007 22:37:49   
Naja30
Vilma, baje user posted image  ponoči podoživljajo v sanjah, kar se jim je dogajalo čez dan.

Joj, moj_moj, si še mene spravila v user posted image  Seveda pozitiven. Kako lepo si napisala.

frufru, boga si s svojimi bubisi. Meni tudi včasih še zatrdi, ampak tako hudo nia srečo ni. Se je ponudba kar izenačila s povpraševanjem.

Še to, za višek solate se tud jaz priporočam, odstopim pa paradajz.user posted image

No, ne vem če sem že napisala, Tija pije vodo! Včeraj sem ji probala dat in je pila.user posted image  Tak da sem zelo vesela.Še posebej zdaj, ko ima zobke.

Danes sma ji končno mizo v dnevni sobi odmaknila in kraljuje na velikem tepihu, čez pa puzzle in ji je zelo všeč! Puza tudi že malo, v bistvu se oddrsa do kamor hoče user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
21.7.2007 8:23:39   
Strawberrie Cherrie
Dobro jutro user posted image
Moj mulc je danes spal celo noč - okrog 23h se je podojil, potem pa do 7h zjutraj user posted image user posted image user posted image Tak sem se finpo naspala!
Vampirka - ko boš prišla, sporoči. Edinole po 15avgustu nas ni doma, pa do konca avgusta. Potem pa še 1 teden v septembru. Nema veze - pač sporoči, ko boš gor, kako urco si mi2 lahko vedno vtrgava zate user posted image
Pa večx se javi!
Enako tudi Severnica in ostale!
Frufru, meni tudi včasih ziza zatrdi - leva user posted image Ravno prejšni teden - bolela me je cela, bradavice, not sem imela neke vozleuser posted image 3dni skupaj. Potem je pritisk pojenjal! Upam, da se čimprej odpravi težavica.
Naja3 - zgleda da sta Tija in Ožbej istočasno začela piti vodo user posted image user posted image user posted image Včeraj ponoči jo je ful eksal!

Jaz sem mu včeraj kupila gugalnico - sem šla najprej v Pikapolonico gledat, pa so same drage - za tole 1leto, ko mu bo visoka interesantna, se mi res BRZ zdi dajat 30€. Sem dobila v Merkurju prav luštno, znižano iz 14€ na 8,55€. Sem kar dve vzela - eno še za k babici! Pa trobljo ima gor user posted image
Jo gremo sedaj namestit pod trto, da bo mali lahko gledal kako mami kumarce obira user posted image user posted image user posted image

Uživajte v senčki...in v bazenih. Zgleda da bo še kar nekaj časa toplo, v torek sicer napovedujejo malo dežja, ampak to je to.
Poljubček vsem!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
21.7.2007 9:42:32   
emaa
Mi se probamo plazit, pa gre samo v rikverc. Sedimo kratek čas, pa se posujemo. Sploh David, ki bi 10 stvari naenkrat počel. Voa, David pije kar mu daš (tudi vodo, Luka pa ne). Pijeta pa vodo z okusom. 

Neposredna povezava do sporočila: 3414
21.7.2007 10:52:29   
Naja30
Dobro jutro!

l_p, zavidam ti tvoj nočni spanec user posted image  Čeprav ne smem jamrat, tud pri nas je bilo boljše. Sem pa sama kriva, da hodim tako pozno spat.

ema, katero vodo z okusom mu pa daš? Tija ima rada zalo life.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
21.7.2007 12:49:37   
frufru
Naja3 Zale so bile na vseh testih stekleničene vode najslabše.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
21.7.2007 13:20:13   
frufru
Moj-moj, a si dobila?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
21.7.2007 13:29:30   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Moj-moj, a si dobila?

Verjetno ne user posted image  

Se mi je zdelo, ja da je zala najslabša, nisem bila pa 100%. Sej hvala bogu je začela piti navadno vodo, tak da od zdaj naprej nema više zale life user posted image
Nekaj mi dogaja danes, kar smeje se mi in sam zfrkavam se s folkom. Sonce in vročina sta mi načela možgančke user posted image user posted image

Kaj boste kaj počele danes, ko je tak vroče? Spet.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
21.7.2007 13:30:14   
Strawberrie Cherrie
Jaz mu ponavadi kupim kar Evian. Pa zdaj sem vzela Brita vrč (hvala Naja3) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
21.7.2007 13:35:09   
crci06
uf, danes imam pa polno vprašanj in odgovorov...
Za solato sem se malo narobe izrazila: solato kot zeleno solato jaz še nekako jem, vse ostalo: paradižnik, kumare in kar še ge notri, pa mi ne gre. Se pa trudim, da bi Nejc spoznal vse okuse, tudi, kar jaz ne maram. Jaz sem bila izbirčnica in se potem ni z menoj nihče več trudil. In potem sem npr. kalamare prvič poskusila pri 20ih, ker jih prej "nisem marala". Bučke sem privč probala prejšnji teden pri Nejcu in sme se odločila, da on jih mora jest, jaz bom pa še mal premislila. Aja, pa pozimi sem jih jedla v sladkem kompotu - to vam pa lahko poskusim zrihtat recept. Upam, da bo Nejc po atiju, ki je vse (razen, kar rada kuha mami user posted image )

Gugalnico sem tudi jaz včeraj kupovala - v BC sem šla po tisto 3v1, pa je razprodana. V Merkur se nisem spomnila it pogledat, ker pa je naša L_p tak srček, pa jo lahko prosim za sliko, ane?  Ali ima kaj "med nogami" ?? Gugalnica, za Ožbeja itak vem user posted image  . Hvala!!

Plazi se naš tudi samo rikverc, ampak odkar je bila Tija na obisku, mi nekam dviguje rito in trebuh... malo oponaša in očitno pogruntava, da gre kakšen cm naprej na tak način... skratka, doseže vse. Kako? Ne vem.

Isto sem gledala vrata za na stopnjice, pa mi še ni nič všeč. V BC imajo samo ena za 18.000, rabiš pa obe roki za odpret jih. To so tista iz blaga, če ste že kaj gledale. Moram še IKEO pregledat. Če "gor" dobim še gugalnico, pa sedež za na kolo, pa kahlico, potem po res treba v avstrijo...

Ko bo naš prestavil iz rikverca v prvo ali drugo bom vrata že nujno rabila, ker ima iz "igralnice" do stopnjic 5m ravne črte, vabljiv razgled...

Naja3 - bravo za igralnico!!! Mizo ven, ali pa še pod eno mizo user posted image

Nejc je tudi včeraj ali predvčrajšnjim začel piti vodouser posted image user posted image . Rada bi, da veliko pije, samo imam problem s flaškami. Ena je umazana od ponoči. V eno dam zjutraj čaj, potem po sprehodu (11.00) dobi "rižolino", čez nekaj časa se mi zdi, da bi bil čaj od 7.30 že lahko kisel, pa mu dam spet novo flaško in tako se kar nabirajo za pomivat. Eno rezervno (po novem kar kozarček od frutka) s kropom postavim kar v hladilnik, da je zelo, zelo hladna za kasneje in takrat spet prilijem krop, da je ravno prav... pa zvečer "rižolino" in če tako upoštevaš še velikost flaške in cuclje, je bilo kar reba malo skombinirat, da je bilo do časa vse oprano. Zdaj mu pa dajam tudi vodo, ker se ne more skisat user posted image

Ali jim ve ne prekuhavate več vode?  jaz "na shopingu" raje kupim frutek sok, kot pa neko Zalo life - do danes se še nisem spomnilauser posted image  Če ve dajete navadno vodo, potem bom tudi jaz kdaj user posted image  Ampak mislim, da najprej brez okusov.

Ja, pa za ponočimi je tudi fajn voda, bolje, kot spet rihtat sveži čajček, ker tisti od 7h ali 9h se mi spet zdi že ful star...

Še eno vprašanje: ali se vam zdi, da se bo otrok full navadil, ker se podnevi praktično ne dojiva več (le kdaj da lažje zaspi), ponoči pa se mi ne da delat rižolinota, mu dam joško... a bo skapiral, da bolj, kot se ponoči dere, boljšo nagrado bo dobil? No, saj zdaj okrog 12h dobi vodo, okrog 2h joško in potem spet okrog 6h, to je pa tudi to.  Če hoče dobit rižolino in frutek in vodo... se mi zdi, da za joško kar ni več časa user posted image

jao, spet dve strani...

Frufru: upam, da urediš dobavo in dobavne pogoje!! Vidim, da res ni prijetno...

Lp vsem!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
21.7.2007 13:46:46   
crci06
Brita vrč bom tudi jaz kupila.
Potem ni več treba prekuhat vode? Iz pipe v vrč, iz vrča v flaško??

Naja3 - ti se kar zabavaj, samo pazi kje, da se ne opečeš user posted image

Zdaj pa šibam na čevape!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
21.7.2007 14:05:41   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj, ta ni 3 v 1 - 3 v 1 v Merkurju stane okoli 18€. Moj model je ravnokar v varstvu (jaz se pa učimuser posted image ), ko pride domov, ti poslikam z modelom vred user posted image user posted image user posted image - za doma sem kupila sv.modro z rumeno hupo, za k babici pa rdečo z rumeno hupo. Pri babici se je danes že menda gungaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, zakaj nisem kupila 3v 1 -> ker imam potem za naprej ful lepo rdečo leseno gugalnico. Zato se mi ni zdelo smiselno kupovat 3 v1, v tisti leseni pa nima KEJ MED NOGAMI user posted image user posted image - ja, moj_moj, ima tisto štango med nogami in tko fajn visoka je.

Jaz imam tudi en kveščn .> a ma še kakteri user posted image probleme s kakanjem? Mojmu se tak čepek naredi - revček tako joka. In zdaj mi je v zadnjem tednu samo 3x šel kakat. ali je možno, da je zaradi tega začel zavračati GH? Danes je sicer spil preko sokovnika narejen nektarinin sok, ki sem ga ful razrečila z vodo. Pa 2žlički sojinega jogurta? Ostalo pa samo dojenje. Je pa res, da so ga spet začeli neki krčki dajat. A mislite da bi za kakih 14dni prenehala z GH?

< Sporočilo je popravil london_paris -- 21.7.2007 14:07:33 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
21.7.2007 14:19:39   
emaa
Vodo z okusom tisto, ki jo imamo. David pije navadno vodo, Luka noče probat (oz. naredi tako surlo, da te svinjarije on ne bo pil). Drugače imava pa ponavadi oazo (al neki tazga, reklama je z oazo) doma. Mamo pa Brita vrč in vode ne prekuhavam, samo v vrč, pa je. Sicer se morajo pa itak navadit na normalno življenje. 

Neposredna povezava do sporočila: 3423
21.7.2007 14:20:55   
emaa
Aja plazenje, mi smo na vseh 4, fajn se dvigneta od tal, pa gugata naprej in nazaj, samo ne znata še rok in nog tako premaknit, da bi šla pol naprej. Nazaj znata pa že od prej. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
21.7.2007 14:25:07   
Strawberrie Cherrie
Ja, tudi mi smo se sprva plazili nazajuser posted image Sedaj tudi, ko se dviguje v stajici/kinderpetu, dela korak nazajuser posted image Ožbej se ne plazi po vseh štirih, z rokami naprej, zadaj pa žabico izvaja?
Sedaj se pa res grem učit! Avgusta bo čas še samo za kakšno ponavljanje user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?