Naja30
|
Pozdravček še od mene! Kako dobro vas je brati in videti, da imamo nekako podobne probleme in je vse lažje. Čeprav moram priznat, da se mi nekatere prav smilite in vidim, da je naša pupa še kar ok Mi imamo problemčke npr. ker podnevi ne more in ne more zaspat več kot za 10-15 min (seveda ko jo odložim iz svojega naročja). Ampak sem ugotovila, da ji pa zelo paše spat na trebuščku in na tak način potegne tudi do 4 ure! Se je pa na račun tega malo poslabšalo spanje ponoči. Ko zaspi, to je okoli 23h, spi do 2-3h zelo trdno, potem pa se do jutra zbuja na 2uri. To moramo še malo popraviti Kopa se zelo rada in to varianto, da se kopamo med obrokom, jaz prakticiram že od začetka. Najbolj mi je pa smešno, ko je ena napisala, da se njen krega z joško. Tudi Tija ima včasih prave borbe, pa jo kar odstavim, poderema kupček ali se previjema in potem se hranjenje lahko nadaljuje. Na sprehode hodimo tudi mi v skoraj vsakem vremenu, no v dežju ne. Ampak oblačno, vetrovno, burja... ni kaj, treba se je preluftat, paše meni in njej. Čeprav ima včasih svoje trenutke, ko se v vozičku po pol ure zbudi in bi seveda jedla... pa mi vturim dudo z vetrovno kapljico. Mleka imam dovolj, včasih si ga črpam, shranim v zmrzovalnik. To je res, kot je ena napisala, belo zlato. Samo ne vem, koliko časa je lahko v zmrzovalniku? Če je lahko 3-6 mesec, super. No, tako se imamo mi prav lepo, vsak dan posebej uživamo. Tudi če sem kdaj res pošteno utrujena, pomislim, da itak to ne bo večno trajalo. Toliko za enkrat. Uživajte v lepem sobotnem dnevu.
|