|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 19.11.2006 9:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, ne sisy, nehi tako razmišljat, tudi kapica se je tožila po nekih špikanjih in šraufanjih, tako da prosim te, ne obupat. Tudi siskamiska naša prva , je tožila o bolečinah. saj veš, upanje nam zadnje ostane in dokler se ti ne vlije , je vse mogoče, tudi težko pričakovani . Pa ne mi zavidat, toliko kot je tle dobrih stvari, je tudi slabih. Tako kot v slo in tako kot povsod. Dubaj pa je vsaj zame daleč od raja na zemlji. Je pa re stoplo in to mi je všeč, ker ne maram zime in mraza. Kako zgleda postopek, smešno in precej drago. Bi si lahko privoščila 3 postopke (ta dražje, icsi) pri rešu. G s ete sploh ne dotika, uz ti naredi ženska in potem slikice pošlje G, da jih pregleda. Imajo 3 vrste postopkov, ki se pa vsi razlikujejo od naših. Je pa res, da so imeli lansko leto mal čez 40% uspešnost. Tudi drugačna zdravila so. Zaradi vsega tega se kar precej bojim, ampak nekako sem prepričana oz se vsaj prepričujem, da bo tokrat uspelo. Uspeh je zame, da dobim vsaj en zrel jajček, če pa pride do ET, pa bo to zame največja zmaga v življenju. 3 postopke brez ET so v meni zbudili neizmerno željo po čaknju 14 dni na . Tolk zelo si želim videt kaj prestajate ko vam vsadijo not svoje pikice. 20 dan ciklusa moram prit na UZ, in potem dobim še neke tablete in inekcijo (ala suprefact, samo jo dobiš samo enkrat). to bo 26.11., potem pa čakanje na M. kako bo dalje pa ne vem, ker tle se začneš špikat po 5 dnevu M . Bomo videli in ubogali Mohameda . aja zdaj pa že jemljem 2 vrst tablet, ene za izboljšanje celic in ene za znižanje prolaktina. hvala za lepe želje
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.11.2006 9:51:47 >
|
|
|