|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 5:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica se mi zdi, da sem bila včeri bolj vesela kot ti , moje spanje je bilo na podnu, skoz sem imela v glavi tega smajlija in ime kapica in in smailija , ti znakci in ime je skakalo po mojih mislih, moj nasmeh pa je bil celo noč do ušes . Pa kako upanje si nam dala kapica, vsaj meni si dala eno ogromno upanje in moč, da se borim, da mi rata že zdaj, da bom pol lahko skupaj z vama s poopsie porivala vozeka in skupaj čakala kdaj bojo naši otročki zaspali , da bomo lahk zašibale na RR in si izmenjale dnevne izkušnje . moj možek je pršu sred noči, ves zmatran, amapk tudi jaz sem mu takoj povedala novičko in tudi njemu je srček zaigral, zaradi upanja. Hvala kapica in še enkrat čestitke. Zdaj te pa čaka prijetno delo , loti se ga z veseljem, z dragim užijta vsak trenutek posebi in se prepustita tej radosti. Kot sem rekla, ap naj bdi nad vami in vas čuva. joj, bety, oprosti, tebe sem pa res pozabila dat na seznam, bom to takoj naredila, pe še sezono si odprla in predvsem siskimiski in kapici dala veliko volje in upanja. Bety, javi se nam kaj in sporoči, akkao kaj poteka ta veseli dogodek tudi zate. še enkrat oprosti Teiro nisem dala na seznam, nisem pozabila, ampak sem menila, da je že stara borka, ki je že v sredini svojega prijetnega in bi potem mogla še koga dat na seznam (pa se nisem vseh spomnila, tako, ad sem potem tudi drugim naredila krivico). Teira ne zameri za to, ampak zdaj ko pomislim, da smo se poleti skupaj borile, bodrile, navijale, žalostile in jokale, ap da nas z veseljem prideš še zdaj obiskat, te bom ap res dala na seznam. vas bo vsaj velik in bo seznam mnogo lepši.
|
|
|