Anonimen
|
A lahk še jaz mal o mojih znakih pojamram . No ni glih smešno, ekr me ej ful strah. Zadnje 3 dni sem mislila, ad so se mi v maternici zaredile žabe. Skoz sme imela občutek, kot da bi tam dol not imela vodo. Izcedek nič posebnega, nič vonja, nič pekočine, nič ekstra lulanja, vse ostalo normalno. Je pa res, da je bil glih čas O. In glede na to, da sva postala zelooooo pridna glede od kar sva se preselila , me je ful strah, da se ne bi zdaj, ko jemljem tablete, ki so zelo nevarne, kaj prijelo. Včeraj pa me je začelo ful neki tičat tam dol in sem imela občutek, da mi bo vs even padlo, tudi ko sme se vsedla me je zabolelo in špikalo. Zvečer ap med prozorno sluzjo rdeče nitke in še danes rdeče nitke. . Kaj če so te tablete začele delovat na moje celice in se je kaj zgodilo , jaz jih pa moram še naprej jemat in so res zelo, zelo nevarne. Če prav vse skupaj dvomim v to, ker sem v 4 letih doživela že vsega hudega in že milijon različnih znakov, nekatere tudi take, ki še sploh niso potrjeni s strani uradne medicine , pa me vseen strah razjeda. Joj, joj, joj, kaj vse moramo podoživljat , koliko skrbi, koliko gorja, koliko živcev, koliko solz, koliko bolečin,koliko, koliko..... bo še potrebnih, da dobimo v roke svojga
|