|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
20.11.2006 8:41:00   
Anonimen
A lahk še jaz mal o mojih znakih pojamramuser posted image . No ni glih smešno, ekr me ej ful strah. Zadnje 3 dni sem mislila, ad so se mi v maternici zaredile žabe. Skoz sme imela občutek, kot da bi tam dol not imela vodo. Izcedek nič posebnega, nič vonja, nič pekočine, nič ekstra lulanja, vse ostalo normalno. Je pa res, da je bil glih čas O. In glede na to, da sva postala zelooooo pridna glede user posted image od kar sva se preselila user posted image , me je ful strah, da se ne bi zdaj, ko jemljem tablete, ki so zelo nevarne, kaj prijelo. Včeraj pa me je začelo ful neki tičat tam dol in sem imela občutek, da mi bo vs even padlo, tudi ko sme se vsedla me je zabolelo in špikalo. Zvečer ap med prozorno sluzjo rdeče nitke in še danes rdeče nitke. user posted image user posted image user posted image . Kaj če so te tablete začele delovat na moje celice in se je kaj zgodilouser posted image , jaz jih pa moram še naprej jemat in so res zelo, zelo nevarne. Če prav vse skupaj dvomim v to, ker sem v 4 letih doživela že vsega hudega in že milijon različnih znakov, nekatere tudi take, ki še sploh niso potrjeni s strani uradne medicineuser posted image user posted image , pa me vseen strah razjeda. Joj, joj, joj, kaj vse moramo podoživljatuser posted image , koliko skrbi, koliko gorja, koliko živcev, koliko solz, koliko bolečin,koliko, koliko..... bo še potrebnih, da dobimo v roke svojga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
20.11.2006 8:47:13   
Sisy
Poopsie-vem da bom zafilozofirala no pa vseeno: a pa te zvija al te boli? Ker tisto špikanje  po jajčnikih je običajno znak za user posted image  ,zvijanje,oz.tista takšna čudna bolečina bi bila pa lahko kajdrugega....ne vem no...tako razmišljam, tko je blo enkrat pri meni...Glede mozolčkov pa naj ti povem da sm jst tud ena od "srečnic" ki jih dobivsak mesec pred user posted image , ampak tut takrat ko sem bila noseča (izvenmaternična) sem jih dobila...tko da veš....user posted image

Mišek-glede tvojih težav pa mislim da je to učinek teh tablet...Sicer ne vem katere jemlješ,predvidevam pa do so kakšne posebne ki jih nisi "navajena"? Verjamem pa da mora bit ful zoprno....

Kok smo babe smešne...jst se pa sekiram ker se mi pa nič ne dogaja v trebuhu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
20.11.2006 8:51:31   
Ayolinca
Jutro!!!

Kako ste mi kaj? Vidim, da je naš Mišek pridno izdelala seznamček. Kako lepo!user posted image user posted image user posted image  Pri meni napiši postopek januar, seedaj pa ¨vegetiramo¨ in poskušamo naravno!!!

PA ostale? Poopsie, kje je tvoj optimizem??? Daj no (a se lahko zopet ponovim?), nikoli še nisi bila nosečka (na žalost) in tako ne veš, kako izgleda, zato se ne obremenjuj predčasno s tem, da so to znakci za user posted image , ker ni nujno, da so! Ok? Glavo pokonci, saj si ja tko fejst punca. user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim user posted image user posted image user posted image posebej zate.

Meni so pa ti hormončki fajn ponagajali. Že drugi mesec brez slavnega PMS in bolečih prsi, tko da po moje sploh ni bilo ovulacije. Ne vem, no. Čeprav me je razganjalo, ko sto user posted image . Pustimo se presenetiti. Ne vem pa tudi, kdaj naj sploh pričakujem user posted image ! Kapica, ti veš, kako je to, kajne?!?!?! Imaš kakšen nasvet?

Tako, ostalim pa pošiljam lepe pozdravčke. Sicer sem danes na dopustu (nič več ne uspem narediti doma, ob vikendih pa je vedno nekaj), tko da grem pospravljati. Mogoče se še kaj pišemo - moram biti namreč pridna, ker greva popoldan z mojim na eno predavanje v Lj., pa vmes se dobim še z eno frendico, pa še s user posted image  moram  ven.

V glavnem, uživajte, drage moje in čim manj skrbi, pa čim več dobrih rezultatov!user posted image user posted image user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
20.11.2006 8:57:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Kok smo babe smešne...jst se pa sekiram ker se mi pa nič ne dogaja v trebuhu user posted image

user posted image user posted image ja ni dobr, če se ti kaj dogaja in ni dobr, če se ti nič ne dogaja, skoz je ena sama velika panikauser posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
20.11.2006 8:58:48   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja ni dobr, če se ti kaj dogaja in ni dobr, če se ti nič ne dogaja, skoz je ena sama velika panika 

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 20.11.2006 8:59:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
20.11.2006 9:22:14   
Saša27
O Mišek, hvala za lep pozdrav [sm=smiley31.gif" border=0>user posted image user posted image , sem mal pozna, imam ogromno dela v službi. Kot si rekla Mišek, se pripravljam na praznike, pol pa takoj v LJ, se pravi imam dvojno pričakovanje
Mam pa eno dobro novico (vsaj zame), in to je, da nekje v sredini decembra dobim internet domov, JJJEEE, tudi čez vikend se bomo čuli, pa komaj čakam, da grem po zamrzjenčke, bom vsak dan lahko visela na RR, pa mi ne bo dolgčas.

Drugače pa, pupe, kak ste?
Mišek, imaš kake stranske učinke po tabletah, si kaj user posted image ???

Poopsie, kako kaj počutje, test bo seveda +.

Sisy, držim pesti, da bo test +

Maza77, zdravo, kako si?

Ursulca, bravo za tvojega junaka, pridno ga čuvaj.

Buškica, čestitam tvojemu dragemu, da ti tako lepo daje pikice.

Pa ostale???

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.11.2006 9:40:37   
Anonimen
MIŠEK, hvala tiuser posted image user posted image . Kar se pa tiče tvojih izcedkov pa mislim da imam Sisy prav, očitno so to stranski učinki, tablete so močne kot praviš in upam,d a se boš pomirila.Razumem, da te skrbi in vem, da se bojiš...vesela sem, da poveš kaj te tare in da se ne zapiraš tako kot sem se jaz. Želim ti čim manj bolečin in čim manj skrbi draga moja MIŠEKuser posted image user posted image .

Sisy, res si zlata, da mi takole vlivaš upanje...user posted image user posted image !
Moje zvijanje je zvijanje..ne vem kako ti naj opišem...nprve dni me je bolelo, kot, da bi me trgalo, zadnje dni me pa zvija ful, tako kot zmeraj in tko kot da bi mogla it vsakih 5 min na wc..eš kaj mislimuser posted image

Maza, cukrček si, da vešuser posted image . Hvala, ker misliš name in hvala, ker si tako prijetna in pozitivnauser posted image user posted image .
Danes imam slab dan in je pač vse videti tako sivo...

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
20.11.2006 9:52:33   
Sisy
kako jaz razumem "te dneve"...en dan sem vsa "v luftu" pa happy ker sem počutim blaaaazno nosečo,drug dan pa že hodim okrog kot polit cucek,brez volje in brez kakršnih koli "nosečniških znakov"...tko da se razpoloženje iz dneva v dan menja....katastrofa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.11.2006 9:58:03   
Anonimen
sisy jst mislim, da sem danes padla najglobje kot bi lahko. Ne vem, mali problemčki so se nakopičili in enostavno ne zdržim. Samo naj danes mine ta dan čim hitreje. Ponoči ne spim, danes sem 1. dan v službi po bolniški in sem čist brez energije, napol dremam in čisto brez volje.
Kaj si počnemo..groza!!

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
20.11.2006 10:00:35   
kapica
Jutri pupe!

Misek, seznamcek je super, men se zdi cisto v redu, ni treba vec kaj spreminjat user posted image . Glede tvojih tezav pa bi tudi rekla da so to nove tablete. Ceprav, kaj pa ves, mogoce se pa res kaj dogaja spodaj user posted image . Sicer pa glede na tvojo "zgodovino", ostanimo pri tem, da so nove tablete zelo mocne in te seveda zato tudi zelo muci user posted image . Se vsaj nekaj dogaja, potem ves da je tokrat drugace in ti da se vec upanja, da bo uspelo.
Maza,pri meni je tudi bilo tako z user posted image  po postopku. Nisem cutila nobenega pravega PMS-a. kot sem ga vajena in je kar trajalao tri mesece da se je uredilo. Upam da bo slo pri tebi hitreje user posted image .
Sasa, bravo za Internet, to pomeni da ti bo cas do testa hitreje minil z cvekanjem na RR.
Sisy, da nima nobenih znakov raje vzemi za dobro kot za slabo. Jaz tudi nisem imela drugih znakov kot spikanje spodaj tu pa tam. Tako da kr glavo gor in bodi vesela za vsak dan brez znakca user posted image . Pa ceprav se smesno slisi.

Poopsie , tebi so pa se vedno vse moje pestke in misli namenjene, da vso to zvijanje le pomeni kaj drugega kot user posted image . Se vedno upam s teboj, ceprav vem kako se pocutis, ko pravzaprav nekako vsak trenutek pricakujes user posted image . Tako da vem da te nobena beseda ne bo potolazla, ti svetujem da gres nazaj v posteljo, se zvijes v dekico, jokas in zaspis. Ko pa pride tvoj dragi pa te se on pocarta. So taksni dnevi in hitreje bo minilo, ce bos spala.
Kot receno, jaz pa obm zate stiskala pestke se naprej user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
20.11.2006 10:03:19   
Anonimen
Sašak, osri čist sem spregledala tvoj postuser posted image .
Super, da boš imlea net, zdej bomo pa na veliko čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kokr vidiš po mojih postih jst danes nisem najboljše..že kar par dni se vleče tale moja žalost..ne vem kaj mi je...enostavno preveč znakov za user posted image .
Kako si pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
20.11.2006 10:05:18   
kapica
Poopsie, oprosti, sedaj sem komaj videla da si danes ze v sluzbi. Kako pa to? A si sama zelela? Ah, pupa moja, ce imas moznost ostani doma, ne se tako mucit. saj je res da hitreje cas mine ce si v sluzbi, ampak ce se tako slabo pocutis, potem pojdi domov. Res, sedenje tam in poslusanje sodelavk ti ne bo nic kaj dobro delo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 837
20.11.2006 10:07:13   
Anonimen
kapica, joj kako te pogrešamuser posted image .
Rade volje bi se zavila v dekico in spala, pa sem v službiuser posted image ..sem tud en idiot, lahko bi bila doma pa imam slabo vest in kr nekej, pa še tolkodopusta imam , ki mi bo šel v nič, če gane izkoristim preden grem...
kapica hvala za tolažbo in vem, da držiš pestke vendar...bila bi srečna, če nebi imela nič znakov tako pa vem, kam vse to pelje...Sama sebe prepričujem, da moram nehati z žalostjo, ker to ni dobro za pikici, po drugi strani pa preprosto vem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
20.11.2006 10:10:07   
Anonimen
kapica, če bi bile sodelavke bi bilo še ok. tako pa v pisarni sedim s šefom in mi je sploh težko, ker sem čist brez volje on pa nasproti meneuser posted image ...res sem neumna,da sem šla delat...itak sem pa samo še 2 tedna  potem pa konec s to službo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
20.11.2006 10:11:05   
Anonimen
jao, jao, jao, kaj sem jaz danes prebrala na pušenjakuuser posted image , da po zadnjih raziskavah imajo športnice in natrenirane ženske manj možnosti za uspeh v IVF postopkuuser posted image user posted image . V jok user posted image pa na drevouser posted image . zdaj ko sem s etako pozitivno pripravla, zdaj pa touser posted image . Zadnjič me je moj dragi pelal na sladoled v shoping mall in sva se vsedla na klopco pred baby štacuno in se menila o vozekih, pa so me komentarji mojga spravljali v smeh, še nikoli nisva padla v tako debato (je reku, da bo naše dete melo nadražji vozek, ker si ga zasluži, joj bo razvajenouser posted image ). Namislila sem si tudi imena, moj dragi bo itak nasprotoval, ampak mi dol visiuser posted image user posted image , ........ zdaj pa še to. Ja poopsie se pridružujem tvoji sivini, s tem da verjamem, da je tvoja mnogo bolj siva, kot moja. user posted image . amapk poopsie bove midve enkrat skupi porivale te drage vozeke, bom jaz magari pršla nazaj v lj in bo tivoli modna pista za najine user posted image user posted image user posted image user posted image v vozekah. 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
20.11.2006 10:17:29   
kapica
Poopsie, kot receno, ne tega delat. Pojdi domov, vzemi dopust, a je sedaj ze prepozno? A ne mores vec spremeniti? Nihce ti ne bo hvalezen zato, da jim dopust pustis, verjemi, ti pa poleg vsega samo se sebe mucis. Po tvojih besedah ti sedaj ze skoraj verjamem, da spet ni uspelo. In verjemi, da vem, kako se pocutis.  Zato ti ponujam ramo za tolazbo, cas, da te poslusam in ti pomagam poiskati moc, da bos spet prilezla iz te luknje. Sedaj vidis samo crno in sivo, imas vso pravico za to, vendar cisto dalec v tvojem srcku veva obe, da tudi tebe caka najvecja sreca user posted image . Rada te imam Poopsika moja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.11.2006 10:20:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Poopsie, kot receno, ne tega delat. Pojdi domov, vzemi dopust, a je sedaj ze prepozno? A ne mores vec spremeniti? Nihce ti ne bo hvalezen zato, da jim dopust pustis, verjemi, ti pa poleg vsega samo se sebe mucis. Po tvojih besedah ti sedaj ze skoraj verjamem, da spet ni uspelo. In verjemi, da vem, kako se pocutis.  Zato ti ponujam ramo za tolazbo, cas, da te poslusam in ti pomagam poiskati moc, da bos spet prilezla iz te luknje. Sedaj vidis samo crno in sivo, imas vso pravico za to, vendar cisto dalec v tvojem srcku veva obe, da tudi tebe caka najvecja sreca user posted image . Rada te imam Poopsika moja.

poopsie sem ti glih hotela nekaj podobnega napisat, ap mi je kapica vzela besede iz ust oz tipkovnice. user posted image user posted image . hudo mi je ko te berem tako žalostno. Ko bi le lahko kaj naredila, da bi ti bilo boljeuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
20.11.2006 10:21:53   
Anonimen
user posted image  A to pomeni Mišek 13,da ne smemo preveč telovaditi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
20.11.2006 10:21:55   
Saša27
O Poopsie, žal mi je da si tako potrta, pa kaj se sekiraš za službo, ki ti ni namenjena, pojdi domov in se razvajaj, to si zaslužiš ti in tvoji pikici.
Je pa res, da je danes zelo turoben dan, zato se še verjetno počutiš toliko slabše. Ti pošiljam enega medota, da te malo stisne in potolaži user posted image

Mišek, tudi midva sva že gledala vozičke in govorila o tem, katerega bova kupila, pa kakšno posteljico, tako je vedno pred postopkom, pol pa žalost in jok. Boš videla, tudi mi bomo enkrat kupovali voziček pa vse kar spada zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.11.2006 10:22:43   
kapica
misek, ti kr pride nazaj dol z drevesa. Nimas kaj tam iskat user posted image . Pa mislim da bi bilo najboljse , da ti tvoj dragi internet izklopi in dovoli samo za uporabo RR-a. Pa kaj berete taksne stvari, najmanj kar sedaj rabite je sekirancija zaradi necesa kar se vas sploh ne tice. Bi vas kr po vrsti po riti z sibo. Res.
Misek, tisto je verjetno misljeno za vrhunske sportnice, ki se vedno trenirajo, ne pa za tiste, ki s enkrat leta nazaj bile sportno aktivne. Sicer pa , a ne ves koliko sportnic nasih ima ze dojencka.
Tako da za tebe velja da bos naslednje leto porivala najdrazji vozicek, otrocka bos imela tako razvajenega, da bo kr joj. Ze vidim , uboga ti user posted image . Pote, pa se jaz pridem v Ljubljan in bomo vse tri porivale vozicke  po Tivoliju, a ne Poopsie?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.11.2006 10:26:08   
kapica
Mekeke, sem pozabila da ti povem a ti zelim uspesno hujsanje in cimvec volje, da ne bos prehitro obupala.
Jaz sem tudi letos skozi vse postopke 4 al celo 5 kil pridobila. In sedaj sem se zadnje tedne tako nazaj drzala, nic sladkega, nic masnega, veliko sadja in zelenjave, polnozrnatih izdelkov, da sem spet vse te kilce izgubila. Tako da v soboto zjutraj sem imela spet 53 kil. tako da vem koliko bom mogla po nosecnosti nazaj shujsat user posted image . sedaj si lahko pa privoscim.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 846
20.11.2006 10:26:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

user posted image  A to pomeni Mišek 13,da ne smemo preveč telovaditi?

mekeke ti kar telovadi, tebi ne bo škodilo, če seveda ima Reš pravuser posted image user posted image . Gre bolj za dolgoletne športnike ali resne in predane rakreativce.

Saša res je enkrat bomo tudi me kupovale vs ete stvari in si potem belile glavo, kaj je boljše, kaj je lepše, kaj bolj praktično, spet bojo sami problemiuser posted image user posted image user posted image

aja kapica, ap hvala za besede, ki pravijo, da vsi ti zanki smao pomenijo, da se neki končno dogaja v meni. hvala, hvala, hvala, jaz sem na to čist pozabila. ti si res tle en velik user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 20.11.2006 10:27:38 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
20.11.2006 10:35:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

misek, ti kr pride nazaj dol z drevesa. Nimas kaj tam iskat user posted image . kaj pa če kak kokos najdem, bi bil fajn za pomalicat user posted image user posted image Pa mislim da bi bilo najboljse , da ti tvoj dragi internet izklopi in dovoli samo za uporabo RR-a. Moj dragi je to že omenu, sam je reku, da bo RR ukinu, za ostale bedarije pa sploh ne ve user posted image . zdaj ga pa itak ni, je spet šel pa pa, tak da ko mačke ni doma miške plešejo user posted image user posted image Pa kaj berete taksne stvari, najmanj kar sedaj rabite je sekirancija zaradi necesa kar se vas sploh ne tice. Bi vas kr po vrsti po riti z sibo  . user posted image user posted image Res.
Misek, tisto je verjetno misljeno za vrhunske sportnice, ki se vedno trenirajo, ne pa za tiste, ki s enkrat leta nazaj bile sportno aktivne. Piše natrenirane in jaz sem še zmeri natrenirana user posted image . Po novem zdaj vsak dan user posted image user posted image user posted image . VSicer pa , a ne ves koliko sportnic nasih ima ze dojencka. Ja, pa jih kar nekaj pozanm, ki so imele probleme in bile tam ko smo zdaj meuser posted image .
Tako da za tebe velja da bos naslednje leto porivala najdrazji vozicek, otrocka bos imela tako razvajenega, da bo kr joj. Ze vidim , uboga ti user posted image . Pote, pa se jaz pridem v Ljubljan in bomo vse tri porivale vozicke  po Tivoliju, a ne Poopsie?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
20.11.2006 10:36:43   
Anonimen
Saša,MIŠEK in kapica!
Hvala za tolažbo in iskrene besde. Ne vem kaj bi brez vas, ki mi vsaj malo narišete nasmeh na obrazuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
20.11.2006 10:52:52   
Anonimen
MIŠEK, kar se pa tiče športnic in zanositve..požvižgaj se na vse...toliko dorbe volje in optimizma je v tebi, ne dovoli, da te take blesarije spravijo v slabo boljeuser posted image user posted image Ti si moj sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?