|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
17.11.2006 12:27:14   
siskamiska
Bom prebrala hvala. Nj povem da  mi ni problem brati v postelji cel dan, če moram pa posesat stanovanje pa vzamem to za projekt dnevauser posted image user posted image .
sem pa prej naredila eno neumnost in sem šla jest feferone v upanju da niso preveč pekočiuser posted image .
Koza Siskamiska, mislim da bojo šli v smeti. mislim da mi ni treba povedat da me še vedno pečejo cela usta. Ziher bosta user posted image user posted image  nora na čiliuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
17.11.2006 12:32:33   
Ninika1
poopsi user posted image user posted image ...boš vidla, da bo vse vredu. Saj veš, da  punce vedno pišejo, da so imele popolnoma iste znake ko takrat ko je prišla user posted image . In da psiha dela svoje. In zato, ker tolko o tem razmišljaš misliš, da te še bolj črviči user posted image . Vem, da je težko odmislit oz. bolje rečeno nemogoče a vseeno se z nečim zaposli, da ti vsaj za trenutek misli uidejo kam drugam!  Še par dni zdrži in takrat boš najbolj srečno bitje na svetu, ko boš zagledala user posted image
Tudi mesec je ta pravi,.....poglej koliko srečk nosečk  imamo ta mesec.....siskamiska, kapica, teira, bety.....in zdaj sledita...taja in ti :-)))

Bodi močna zase, za user posted image user posted image  in za tvojega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
17.11.2006 12:33:12   
Anonimen
siska, meni je projekt dneva že če moram na wcuser posted image user posted image user posted image  kaj šele bouser posted image !
fefeorne si jedla..user posted image user posted image boga tvojauser posted image user posted image  ju zdjle ziher ritka pečeuser posted image user posted image user posted image

a te je že popadel  ta famozni nosečniški apetiti??user posted image user posted image user posted image  jst že zdjle samo jem in samo jem in nič drugega...počla bomuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
17.11.2006 12:38:37   
kapica
Poopsie ja ,me je pravtako crvicilo kot pred user posted image  in tocno na te dni kot si ti sedaj. A res ne ves vec kako sem bila obupana takrat? In to je tudi res, da ko mislis na to, te se bolj zvija, ce nekaj casa ne mislis, da si s cim zaposlena je pa vse v redu. Tako kot je tvoj dragi rekel, da upanja ne smes izgubit.
Me te pa podpiramo s polno paro.

Siska, ti si pa frjerka, res, s feferoni. Jao, uboge bebice verjetno skacejo v trebuscku sem in tja in se jezijo na tebe user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
17.11.2006 12:49:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ninika1

poopsi user posted image user posted image ...boš vidla, da bo vse vredu. Saj veš, da  punce vedno pišejo, da so imele popolnoma iste znake ko takrat ko je prišla user posted image . In da psiha dela svoje. In zato, ker tolko o tem razmišljaš misliš, da te še bolj črviči user posted image . Vem, da je težko odmislit oz. bolje rečeno nemogoče a vseeno se z nečim zaposli, da ti vsaj za trenutek misli uidejo kam drugam!  Še par dni zdrži in takrat boš najbolj srečno bitje na svetu, ko boš zagledala user posted image
Tudi mesec je ta pravi,.....poglej koliko srečk nosečk  imamo ta mesec.....siskamiska, kapica, teira, bety.....in zdaj sledita...taja in ti :-)))

Bodi močna zase, za user posted image user posted image  in za tvojega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninika, pupa zlatauser posted image user posted image user posted image .Kako naj se ti  zahvalim....Hvala za pozitivno energijo, za lepe besede in tople objemčke. Moji user posted image user posted image čutita vso ljubezen in vso podporo vseh vas. Hvalauser posted image user posted image user posted image
Srečno tudi tebiuser posted image user posted image

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
17.11.2006 12:51:55   
Anonimen
joj kapica kako si me zdjle potolažilauser posted image user posted image user posted image user posted image
res je, ko malo manj razmišljam nič ne čutim, je pa res da ko sem začutila črvičenje nisem mislila na to..se je samo od sebe pojavilo, maj sej to ni več važno.
Tako kot ste mi napisale, sedaj moram biti močna da bodo moje pikice občutila kako močno si jih želim, torej nasmeh na ustnice pa bouser posted image user posted image user posted image
kapica a si že komu povedala?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
17.11.2006 13:00:46   
Anonimen
punce, neverjetne ste, kake besede, kak spodbuda, kaka tolažba user posted image user posted image user posted image user posted image . Človek kar brez besed ostane in lepo, da ste končno poopsiko spravile nazaj na dobra pota in da je nazaj naša stara zlata poopsie.user posted image user posted image user posted image punce, ko vam kjig zmanjka lahko kar od začetka berete naše posteuser posted image user posted image user posted image , je kot en roman, se vam ne zdi. me ga pa moramo naredit, da bo happy enduser posted image user posted image .

poopsie lepo te je met nazaj, tako kot siuser posted image user posted image in punce res ste zlate, da ste samo z besedami pomagale poopsieuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
17.11.2006 13:02:54   
kapica
Poopsi, povedla sem prijateljici, ki je pravtako kot ve stiskala pesti in upala z mano ta cas. Njej sem povedala takoj vceraj, se v joku, ona pa ni razumela zakaj se jocem ce je pa uspelo user posted image . Drug pa se nihce ne ve. A ves da ne cutim tako mocne potrebe celemu svetu povedat. Se mi zdi da kot prvo se sploh ne dojemam, kot drugo pa mi je cisto dovolj ze to da sem nosecka, ostali bojo se pravi cas zvedeli.
Ker se ravno jutri peljeva v Slo, na obisk za par dni, bova pac starsem povedala, ker ne vem kdaj bova drugic sla. Je pa le novica ki jo je vredno povedati ´v zivo in ne po telefonu.  Sem ze kupila par dudic, jih bom zavila v darilce in dala starsem. Bomo videli koliko casa bojo rabli, da ugotovijo kaj to pomeni.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 758
17.11.2006 13:05:13   
kapica
Misek, a ne da smo prave asice? Ja saj zato smo tu, da vzpodbujamo tisto ki to rabi. Je pa res, ce zacnes prat forum od zacetka, kako se vse razvija, ne rabis drugih knjig user posted image .
Jaz sem zadnje dni prebirala forum oktoberke in septemberke, kako smo se tam smejale. Poospie in Misek, a se spomnita? Cvekale smo res 100 na uro.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
17.11.2006 13:06:20   
Anonimen
joj kako lepo kapica, to si se pa re sfajn spomnila, pa pravi čas je pršla novička. zdaj ti ap res ne bo hudo it domov in preživet nekaj dni doma.

aja pa tolk o tistem, da ne čutiš potrebe celemu svetu razlagatuser posted image user posted image , a si pozabila da si na internetuuser posted image user posted image , lej še v dubaj je pršla novičkauser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
17.11.2006 13:08:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Misek, a ne da smo prave asice? Ja saj zato smo tu, da vzpodbujamo tisto ki to rabi. Je pa res, ce zacnes prat forum od zacetka, kako se vse razvija, ne rabis drugih knjig user posted image .
Jaz sem zadnje dni prebirala forum oktoberke in septemberke, kako smo se tam smejale. Poospie in Misek, a se spomnita? Cvekale smo res 100 na uro.

s čim si ga pa opralauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
17.11.2006 13:10:48   
kapica
Joj, Misek vidis, pa res. Internet ve, jaz pa tule kao ni mi treba razlagat user posted image . Ampak je mogoce to dovolj, da ve veste, zato sem rekla da ne rabim razlagat recimo sirsi familiji, sodelavkam. Ce ne bi imela komu za povedat, bi me pa verjetno razneslo user posted image .
Tako da sreca da vas mam, saj pravim, kaj bi jaz brez vas user posted image user posted image user posted image .

Misek, kako je bilo na plazi?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
17.11.2006 13:11:51   
Anonimen
MIŠEK, zdej bom pa jst dobila sladkorno, ker si tako lepo napisalalauser posted image ...sej se hecam, hvala ti moja zlata pupa za lepe besede in yes I'm backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kapica: to bo veselo pri vas domauser posted image user posted image user posted image . Jst si tudi najbolj želim dneva, ko bom lahko povedali svojim staršem....Sej ne rabiš povedati celemu svetu, povej tistim, ki jih imaš res rada in prav je tako.
A veš, da sem jst zdjle brala poste za nazaj in res smo prave čeke..kako je luštn brati vse touser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
17.11.2006 13:12:16   
kapica
Jao Misek, jaz te pa ze tako dobro poznam. A ves da sem vedla da bos sla to besedo ven iskat in se hecat. Pa sem mislila, eh , ne bom popravljala, da imas ti mal veselja user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 764
17.11.2006 13:14:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

s čim si ga pa opralauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kapica ne zamerit, to je taka simpatična napaka...men se lahko smejete, ker zmeraj kaj zajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
17.11.2006 13:14:25   
kapica
Poopsie, se ti pridruzujem. To pomeni da bomo vse tri imele sladkorno user posted image . A ne da je zanimivo? Ampak sedaj ko preberem, se tocno spomnim, aja vidis, to pa to je bilo in tako.

Saj sem ze zadnjic sprasevala, pa mi ni nobena povedala, ce se da te stvari kako shranit.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
17.11.2006 13:15:15   
Anonimen
user posted image user posted image kapica dober odgovoruser posted image , to je naša MIŠEK zmeraj kaj najdeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
17.11.2006 13:16:57   
Anonimen

Poopsie, se ti pridruzujem. To pomeni da bomo vse tri imele sladkorno user posted image . A ne da je zanimivo? Ampak sedaj ko preberem, se tocno spomnim, aja vidis, to pa to je bilo in tako.

Saj sem ze zadnjic sprasevala, pa mi ni nobena povedala, ce se da te stvari kako shranit.

kapica a veš,da ne vem, če se da to shranituser posted image , fino bi si bilo sprintati in potem dati vezat v kakšno knjigicouser posted image user posted image user posted image user posted image to bi bili lepi spominiuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
17.11.2006 13:19:04   
kapica
Poopsie, a se hecas? Ves da vam nic ne morem zamerit.

Jaz se zaenkrat poslavljam, je mozek prisel oz. se je zbudil ker je bil v nocni, pa se grem malo pocartat user posted image .

Fajn se mejte pupe, Poopise, samo glavo gor, velja?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 769
17.11.2006 13:24:07   
Anonimen
kapica veljauser posted image !!!
Uživajte vsi trije ali štirjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jst se poslavljam...grem majčeko ležat in pogledat en dober film...
papa
in hvala vsem še 1x, ki ste me držale pokonci in mi dale vso potrebno energijo in veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
17.11.2006 13:37:06   
Anonimen
to glede printanja in shranjanja so imele debato tudi moja sestra in punce na forumu dojenček. pa je tudi mojmožek v akcijo šel in se nič kaj preveč na izi kaj pametnega ne da naredit. Tudi tehničnemu timu na RR se je postavilo vprašanje in so rekli, da se ne da. Da se po nekem dolgem postopku, vsako stran posebi shranjevat, vendar ko bi hotel sprintat, ti namesti smailije vrže cele klobase besed. če iamš čas, to boste ve imele v nosečnosti, alhko potem te klobase počasi brišete in imate sprintano. ajz sem tudi razmišljala v tej smeri, amapk so mi smailiji tako fajn, ap se jih ne da sprintatuser posted image . Aja tudi hekerje se je že pozivalao an RR, da bi probali to naredit, pa se mi zdi, ad ni uspelo. tako,če pozan ktera koga, ki bi to znal, pol kar v akcijo. bi bilo res to lepo brat, ni kaj.

glede napak, če pa kdo tle napiše največ napak, sem pa to jazuser posted image .  včasih, še za sabo ne zanm prebrat, velikokrat pa grem pod uredi in še enkrat vse popravimuser posted image . kapica se samo malo hecam, škoda, da se kdo še na mene ne spravi, najbrž bi že pri drugem stavku obupal, ap zatouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
17.11.2006 13:48:31   
buškica
Pozdravljene,

Tako debato ste udarile,da se skoraj ne upam pridružiti.
Kapica in vse ostale nosečke ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!

POOPSIE, glavo pokonci! Pozitivno razmišljaj in verjemi da se bo otroček ali dva sama odločila da ostaneta pri tako fajn mamici. Držim  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da še jaz na kratko reportiram.

Včeraj se je končno začelo tudi pri meni. Dobila sem prvo inekcijo Suprefakta  v ramo. Sedaj se bo mojuser posted image  igral doktorja. hehe... ga že skrbi kako me bo špikal. 
Zdej se moram špikat do 30.11. potlej pa na UZ in potem naprej dobim ostala navodila. Moram pa reči da so v stari porodnišnici sestre fuul prijazne, kar težko rečem za Leonišče.
Glede na to da sem bila zblojena ko kura, so mi vse lepo razložile in celo naročile naj pokličem če mi kaj ne bo jasno.
Me pa danes roka boli za znoret. Verjetno je to reakcija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
17.11.2006 14:06:18   
Anonimen
buškica, bravo za začetek špikanjauser posted image user posted image , zdaj bo pa vse tako hitro šlo, da sploh ne boš dojemala. Tvojemu dragemu ap želim mirno roko. Moj je cel dan vadu, kako naj piči, pod kakim kotom, kako hitro in potem ko je bila ura za pičit, se je tresu ko šiba na vodiuser posted image user posted image , ampak pol muje uspelo in je šlo kot puterček. bravo za naše herojčkeuser posted image . mogoče bova pa še skupaj v postopku. kdaj čakaš M???? jaz nekej v začetku decembra (6.12).
aja, se mi pa zdi, da sem nekje prebrala, da so potem si nekam drugam pikale, ker jih je roka bolela. bi mogla mal sestro na oddelku vprašat al ap G. odvisno kdo ti je dal špike. Večina nas je suprefact snifala, v špreju, saša pa se bo ziher jabvila in poročala, ona je bila v lj, mogoče ti bo ap zanla svetovat.
predvsem ap zelo, zelo počasi spuščajta tekočino, bo manj bolelo, kot pa če hitro špricneš. pa nikoli v isto mesto.

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
17.11.2006 14:11:58   
buškica
Ja najbolj da mu kupim pomaranče da bo vadil. ne bi bla rada vsa bulasta.user posted image user posted image . Ja men so rekle da bo kar skoz na špricah. Jupi en mesec inekcij, ajajaj. Pa lih hjest k jih ne maram preveč. ampak za naše user posted image  bomo potrpele.

Ja sestra je sveztovala roko, trebuh in stegno. Pa se še nisem odločila kam mi bo danes dal. Hvala za nasvet. bomo počasi spuščali tekočino. Upam da bova skupaj v postopku. Tud jest misli da bo nekje tam nmoja M. Ne vem kako se bo obnašala sedaj. Drugače je pa na 30-33 dni. Bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
17.11.2006 14:12:02   
Saša27
Kot pravi Mišek, sem tudi jaz Ljubljanskauser posted image . Pri mojem špikanju mi ni nihče pomagal, sem se kr sama špikala v nogo al pa v trebuh (tam kjer še ni bilo modric).  Tebi Buškica pa želim čimmanj modric in rdečic, pa ogromno lepih celic.

No sedaj pa se jaz poslavljam za čez vikend. Mogoče mi bo uspelo do naslednjega postopka nabaviti internet doma, vidim da je novonastalim nosečkam pomagal pogovor tistih 14 dni.user posted image

By by

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?